2011 Aralık Anneleri

Hoş geldin,hayırlı olsun:nazar: Benimde tam 4 haftalık,bugün öğrendik. Benim de ilk gebeliğim...İnşallah bu süreçte görüşürüz buralarda bol bol:34:

Saol caanım hoşbulduk, amin hayırlı olsun hepimize... KAç yaşındasın, değerlerin nasıl artış gösterdi? ben zaten her akşam burdayım... bol bol görüşürüz... Daha önce hamile miyim topiğini açmıştım... bugün pıtırımın kesesini görünce buraya girdim...

Son düzenleme:
Çook mutluyum... Allahıma çok şükür... ilk bebğinmi senin, Senin de hayırlı olsun... Hadi bakalım uzun bir yolculuk bekliyor bizi... değerin kaç şuan bhcg? ve jese görün dümü? değerlerin nasıl arttı...[/QUOTdaha önce bir 7 haftalık düşüyüm olmuştu. umarım bu sefer herşey yolunda gider.günüme bir gün kala test yaptırdım 46.99çıkmıştı. bsat bir gün sonraki teste 148. 28 çıkmıştı. daha baktırmadım. doktor bir hafta sonra gel bebeğini sana göstereyim demişti . gideceğim günü dört gözle bekliyorum:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayyy çok heyecanlı bekleyiş değil mi ben 10 gün sonra göreceğimi inşallah,

Bir de aklıma şöyle bir fikir geldi listeyi düzenleyen arkadaşlar. Yaşadığı ili de yazarsak aynı şehirde olanlar bazı konularda birbirine daha çok yardımcı olabilir...

Canım ablalık bizde devam edecek herhalde. :9:Folbiol folikasit türevi. Biliyorsundur planlı gebeliklerde folik asit veriyorlar öncesinden. Ben kasımdan beri kullanıyorum. Coraspin ya da bebe aspirinini genelde önceden düşük yapanlara veriyorlar. Kan sulandırsın diye. Ben geçen hamileliğimde erken dönemde ve ileri dönemde lekelerim için kullanmıştım pruloton depot iğne, crinone vajinal jel, progestan. Şu an kullandıklarım: Coraspin, folbiol, innohep kan sulandırıcı günlük iğne, progestan. İğneyi, coraspini, folbiolü bir progestanı iki tane alıyorum. Sana vermedi mi hiç bir şey? Pıhtılaşma filan tespit edildi mi? Coraspini tedbiren miiçiyorsun?

canım benim anlamadım neden bu kadar ilaç kullanıyon?benimde 4 ay önce düşüğüm olmuştu. bir buçuk aydır folbiol kullanıyorum. gebeliğin üçüncü ayına kadarda dktor kullan dedi. bebeğe zararları olmuyormu?:26::26:

canım benim anlamadım neden bu kadar ilaç kullanıyon?benimde 4 ay önce düşüğüm olmuştu. bir buçuk aydır folbiol kullanıyorum. gebeliğin üçüncü ayına kadarda dktor kullan dedi. bebeğe zararları olmuyormu?:26::26:

Canım benim hamileliklerim sorunlu oluyor malesef. İlki 8 haftalık düşük olmuştu. 2. sinde düşük tehlikem vardı. 29+4'te 4 cm rahimağzında açılma oldu ve 35. haftaya dek hep yattım. 38 haftada doğdu. Şükür 6.5 yaşında oğlum var. Ama malesef 10 ay kadar önce 25 haftalık erken doğum yaptım. Bu yüzden bu kadar ilaç kullanıyorum. Allah hepimizin bebeğini vakitlice, sağlıklı doğurmayı nasip etsin...

ilk test sonucunu beklemek bide bebeği ultrasyonda görmeyi beklemek. tarifi imkansız bir duygudur. allahım bu tatlı bekleyişleri herkese nasip etsin:62::62::62:

Amin ama bu bekleyiş bitmeyecek... kalp sesini duymak, kıprtılarını hissetmek, cinsiyetini öğrenmek... tepkilerini hissetmek, doğmasını beklemek,konuşmasını,diş çıkarmasını, emeklemesimni, yürümesini... bitmeyecek bu heyecanlar Allh bitrimesin...

Canım benim hamileliklerim sorunlu oluyor malesef. İlki 8 haftalık düşük olmuştu. 2. sinde düşük tehlikem vardı. 29+4'te 4 cm rahimağzında açılma oldu ve 35. haftaya dek hep yattım. 38 haftada doğdu. Şükür 6.5 yaşında oğlum var. Ama malesef 10 ay kadar önce 25 haftalık erken doğum yaptım. Bu yüzden bu kadar ilaç kullanıyorum. Allah hepimizin bebeğini vakitlice, sağlıklı doğurmayı nasip etsin...

üzücü bir durum canım. yinede güzel tarafından bakalım allah bağışlasın 6.5 yaşında oğlun var. dilerim bundan sonra sorunsuz bir gebelik geçirirsin:nazar:

Kızlaaar beni de ekler misiniz listenize:

Sat: 3 Mart
Beklenen Dogum Tarihi: 8 Aralık
Kesemizi geçen hafta Cuma günü gördük 5+1 ken 8 mm. idi.. Kalp atışları için de bu hafta sonuna kadar gidicem bakalım işalla duyarız kızlar o kadar endişeliyimki..
İlk bebeğim olcak yaş 25 kilo 51.. Bende coraspin ve folic asit kullanıorum.. Coraspin kullanma nedenim önceden dış gebeliğimin olması.. Ve bu sanırım tedirgin olmamın da sebebi :(

Ama işalla bu sefer herşey yolunda gidicekk..

Saol caanım hoşbulduk, amin hayırlı olsun hepimize... KAç yaşındasın, değerlerin nasıl artış gösterdi? ben zaten her akşam burdayım... bol bol görüşürüz... Daha önce hamile miyim topiğini açmıştım... bugün pıtırımın kesesini görünce buraya girdim...

Amin canım. Benimki çok planlı bi gebelik değildi, 2 ay önce d.kontrol hapını kesmiştik, bir ay sonrasındada hamile kaldım. Benim sat 10-11 mart,196 kan değerim. 23 yaşındayım,50 kiloyum. ilk gebeliğim bu. Bi kaç gündür çok halsisdim,iştahsızlık vardı eşimle doktora gittik orada öğrendik. Yarın daha iyi bir doktora gidicez,ama her şey yolunda şimdilik.

Canım ablalık bizde devam edecek herhalde. :9:Folbiol folikasit türevi. Biliyorsundur planlı gebeliklerde folik asit veriyorlar öncesinden. Ben kasımdan beri kullanıyorum. Coraspin ya da bebe aspirinini genelde önceden düşük yapanlara veriyorlar. Kan sulandırsın diye. Ben geçen hamileliğimde erken dönemde ve ileri dönemde lekelerim için kullanmıştım pruloton depot iğne, crinone vajinal jel, progestan. Şu an kullandıklarım: Coraspin, folbiol, innohep kan sulandırıcı günlük iğne, progestan. İğneyi, coraspini, folbiolü bir progestanı iki tane alıyorum. Sana vermedi mi hiç bir şey? Pıhtılaşma filan tespit edildi mi? Coraspini tedbiren miiçiyorsun?
iki sene önce ilk gebeliğimi yaşamıştım. kalp atışı duyulmadı boş gebelik dendi. kürtaj oldum. pıhtılaşma testi yaptırmadım. yaptısam geçmi kaldım bilmiyorum. ben de her ihtimale karşı kan sulandırıcı içiyorum umarım bir zararı olmaz bebeğime.folik asit iki senedir içiyorum nerdeyse. progestron da günde bir jel kullanıyorum.neden 2 verdiler sana progestan iğneyi. tüp doktorları bile tek veriyorken?

Kızlaaar beni de ekler misiniz listenize:

Sat: 3 Mart
Beklenen Dogum Tarihi: 8 Aralık
Kesemizi geçen hafta Cuma günü gördük 5+1 ken 8 mm. idi.. Kalp atışları için de bu hafta sonuna kadar gidicem bakalım işalla duyarız kızlar o kadar endişeliyimki..
İlk bebeğim olcak yaş 25 kilo 51.. Bende coraspin ve folic asit kullanıorum.. Coraspin kullanma nedenim önceden dış gebeliğimin olması.. Ve bu sanırım tedirgin olmamın da sebebi :(

Ama işalla bu sefer herşey yolunda gidicekk..
şimdi sen benim içime kurt düşürdün.
benim de sat 3 mart ancak ben yumurta takibi yaptırdım ve 21. gün çatladı yumurtam bu nedenle bugün 6+1 olsa da doktor bugün keseyi görünce 5+1 seviyesinde kese dedi ve 13mm dedi. ama sen 5+1 de 8 mm olarak görmüşsün. o zaman benim kese büyük yani 6 haftalık ama o zaman kalp atışı ve bebek neden yoktu? alalhım çok korkuyorum

iki sene önce ilk gebeliğimi yaşamıştım. kalp atışı duyulmadı boş gebelik dendi. kürtaj oldum. pıhtılaşma testi yaptırmadım. yaptısam geçmi kaldım bilmiyorum. ben de her ihtimale karşı kan sulandırıcı içiyorum umarım bir zararı olmaz bebeğime.folik asit iki senedir içiyorum nerdeyse. progestron da günde bir jel kullanıyorum.neden 2 verdiler sana progestan iğneyi. tüp doktorları bile tek veriyorken?

Canım progestan iğnesi değil hap. 200 lük sabah bir akşam bir içiyorum. Sen ne jeli kullanıyorsun? Bu folik asit beni kilo aldırdı. 2 senedir sende bir etkidsi oldu mu?

Bir de her doktorun ultrasonu farklı o yüzden çok da takma. Gönlünü ferah tut canım. Satlarımız aynı olsa bile döllenme zamanımız farklı olabilir.

aramıza yeni yeni hamişler katılmışlarr hoşgelmişlerr sefalar getirmişler..
allahım hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin..

bende kullandığım ilaçları yazım..
coraspi,kan sulandırıcı iğne,falik asit,progestan bulantı içinde verdi ama onu zorda kalmadıkca kullanmıyorum..

Canım progestan iğnesi değil hap. 200 lük sabah bir akşam bir içiyorum. Sen ne jeli kullanıyorsun? Bu folik asit beni kilo aldırdı. 2 senedir sende bir etkidsi oldu mu?

Bir de her doktorun ultrasonu farklı o yüzden çok da takma. Gönlünü ferah tut canım. Satlarımız aynı olsa bile döllenme zamanımız farklı olabilir.
ben crinone jel kullanıyorum. doktor bana hap veriyordu ben jel istedim:)

aramıza yeni yeni hamişler katılmışlarr hoşgelmişlerr sefalar getirmişler..
allahım hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin..

bende kullandığım ilaçları yazım..
coraspi,kan sulandırıcı iğne,falik asit,progestan bulantı içinde verdi ama onu zorda kalmadıkca kullanmıyorum..
sulandırıcıyı niye verdi. pıhtılaşma mı var.
ben coraspirini kimse söylemeden kullanıyorum.

Merhabalar ;

Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Sat: 12 mart
Kilo:53
Muhtemel Doğum Tarihi:17.12.2011
İlk Randevu 25 Nisan hayırlısı ile kese yi göreceğiz ya da keseleri:61:

Back
X