2011 Aralık Anneleri

evet hergün okuldayım. sabah 9 akşam 14.50 çıkış saatim.
2. sınıflar. istanbul dayım.
maşallah senin oğlun var onunla rahat rahat ilgilenebilirsin.

Evet o tam gün anaokuluna gidiyor. Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm. İlk atamam İstanbul. Bir sene çalıştım orada. Tüm ailemiz orada.

Canım ben 10 sene Edirne'de öğretmendim. Eşimde orada Üniversitedeydi. Kadro sorunu oldu. Buradaki üniversiteye geçmek durumunda kaldık.Şimdi burada bir anadolu lisesindeyim.

iş nedeniyle yani. olsun öyle de olması gerekiyor.
çay içiyor musun? ben üç bardak içiyorum ama komple kesemiyorum. sigarayıda günde iki üç nefes çekiyorum bunu yaptığıma da çok üzülüyorum . napcam bilmiyorum.
senin sat kaçtı?

iş nedeniyle yani. olsun öyle de olması gerekiyor.
çay içiyor musun? ben üç bardak içiyorum ama komple kesemiyorum. sigarayıda günde iki üç nefes çekiyorum bunu yaptığıma da çok üzülüyorum . napcam bilmiyorum.
senin sat kaçtı?

Evet iş nedeniyle. Çay içiyorum hem de çok. Herhalde 6-7 bardak vardır. Okulda her tenefüs içiyorum neredeyse. Sigara kullanmıyorum. Sen de içmemeye çalış. Zaten acı deneyimlerimiz var, boş yere kendine ve bebeğine zarar verme. Genelde hamilelikte tiksinilir genelde. İnşallah sen de içmek istemezsin. Benim başlamadı ama bulantım çok olur 7. haftadan sonra. O zaman çay da içemem. SAT'ım 12 mart. Senin?

Evet iş nedeniyle. Çay içiyorum hem de çok. Herhalde 6-7 bardak vardır. Okulda her tenefüs içiyorum neredeyse. Sigara kullanmıyorum. Sen de içmemeye çalış. Zaten acı deneyimlerimiz var, boş yere kendine ve bebeğine zarar verme. Genelde hamilelikte tiksinilir genelde. İnşallah sen de içmek istemezsin. Benim başlamadı ama bulantım çok olur 7. haftadan sonra. O zaman çay da içemem. SAT'ım 12 mart. Senin?
içmemeye çalışıyorum ama çok zor. işallah ben de tiksinirim. hafiften midem bulanıyor gibi. ama kusacak boyutta değil. bu aralar biraz halsiz gibiyim üşütmüşüm gibi artık üşüttümde ondan mı yoksa hamilelikten mi hiç ayırt edemiyorum mide bulantımı halsizliğimi.
benim 3 mart.6+3. çok korkuyorum şu kalp atışından.nebilim. 38 yaşımda boş gebelik geçirdim. şimdi daha zor herşey allah yardımcımız olsun.

2. sınıf kısmen rahattır. Sınıflar kalabalık mı? Ama sınıf öğretmenliği bize göre daha fazla enerji istiyor. Çok yoruluyor musun? İnşallah sınıfın iyidir.

2. sınıf kısmen rahattır. Sınıflar kalabalık mı? Ama sınıf öğretmenliği bize göre daha fazla enerji istiyor. Çok yoruluyor musun? İnşallah sınıfın iyidir.

32 öğrencim var. aslında veli tablosu iyide zamane çocukları yorucu işte apartmanda büyümekten enerjilerinimi okulda atmaya çalışıyorlar . çok yorulmuyorum aslında evimle okulum yan yana öğlen eve geliyorum yemeğe. bi nefes alıyorum saat 15 te evdeyim işte.bana da hep lise zor geliyor eşim kardeşimden bildiğim kadarıyla kocaman kuralsız çocuklar. anadolu liseleri elbette daha iyi.

içmemeye çalışıyorum ama çok zor. işallah ben de tiksinirim. hafiften midem bulanıyor gibi. ama kusacak boyutta değil. bu aralar biraz halsiz gibiyim üşütmüşüm gibi artık üşüttümde ondan mı yoksa hamilelikten mi hiç ayırt edemiyorum mide bulantımı halsizliğimi.
benim 3 mart.6+3. çok korkuyorum şu kalp atışından.nebilim. 38 yaşımda boş gebelik geçirdim. şimdi daha zor herşey allah yardımcımız olsun.

Canım dikkat edersen buralarda yazanların birçoğunun başından bir şeyler geçmiş. Artık normal hamile neredeyse yok. Artık dünyanın ilacını kullanıyoruz. Boş gebelik değildir inşallah. Tabi haklısın endişelenmekte. Benim de yoğun endişelerim var. İki kaybım olunca insan korkuyor malesef. Ama Allah'a şükrediyorum. Her şey ondan sonuçta. Ben böyle sorunları yaşayanların yazdığı bir topikte de yazışıyorum. Bayağı tefekkür sahibi olduk. Bu arada eşim çağırıyor. Seninle muhabbet etmek güzel. İnşallah kaldığımız yerden devam ederiz. Öptüm canım...

slm aralık annleri ya sigara içmemeye çalışın yani ilk aylar cok önemli bebişlerin beyin gelişimi etkileniyor,Allah korusun yavrularımızı...bende sigara kullanıyorum biliyorum cok zor ama dayanmak gerek..hiç değilse hamileyken içilmemeli...hem sizin mideniz bulanmıyor mu daha...

Canım dikkat edersen buralarda yazanların birçoğunun başından bir şeyler geçmiş. Artık normal hamile neredeyse yok. Artık dünyanın ilacını kullanıyoruz. Boş gebelik değildir inşallah. Tabi haklısın endişelenmekte. Benim de yoğun endişelerim var. İki kaybım olunca insan korkuyor malesef. Ama Allah'a şükrediyorum. Her şey ondan sonuçta. Ben böyle sorunları yaşayanların yazdığı bir topikte de yazışıyorum. Bayağı tefekkür sahibi olduk. Bu arada eşim çağırıyor. Seninle muhabbet etmek güzel. İnşallah kaldığımız yerden devam ederiz. Öptüm canım...
tamma canım iyi geceler. daha hep beraberiz işallah görüşürüz gene:)

32 öğrencim var. aslında veli tablosu iyide zamane çocukları yorucu işte apartmanda büyümekten enerjilerinimi okulda atmaya çalışıyorlar . çok yorulmuyorum aslında evimle okulum yan yana öğlen eve geliyorum yemeğe. bi nefes alıyorum saat 15 te evdeyim işte.bana da hep lise zor geliyor eşim kardeşimden bildiğim kadarıyla kocaman kuralsız çocuklar. anadolu liseleri elbette daha iyi.

Canım ben meslek lisesinde de çalıştım. Ama 3 yıldır Anadolu Lisesi'ndeyim. Buradaki öğrencilerim şükür Edirne'dekilerden daha saygılı. Bir de arada boş derslerde soluk alabiliyoruz en azından. Zor liseler de var tabi...

slm aralık annleri ya sigara içmemeye çalışın yani ilk aylar cok önemli bebişlerin beyin gelişimi etkileniyor,Allah korusun yavrularımızı...bende sigara kullanıyorum biliyorum cok zor ama dayanmak gerek..hiç değilse hamileyken içilmemeli...hem sizin mideniz bulanmıyor mu daha...
bulanmıyor yaa
ayy nasıl vijdan yaptım bak görüyor musun?
bazen gün aşırı bazen hergün bir iki nefes çektim budamı çok zarar vermiştir bebeğime ne üzüldüm bak şimdi.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin bebeğini sağsalim kucağınıza almanızı diliyorumm:)) şuan 7. haftamdayım Allah izin verirse benimde bebeğim aralık 3 te dünyaya gelecek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: ilk bebeğimm rabbim tün isteyenlere nasip eder inşallaahhh...:))))

bulanmıyor yaa
bazen gün aşırı bazen hergün bir iki nefes çektim budamı çok zarar vermiştir bebeğime ne üzüldüm bak şimdi.

Allah ım korusun hepsini, ılk aylar cok onemlı dıkkat etmek gerekıyor..:54:

merhabalar kızlar en son yazdığımda doktora gitmiştim .şimdilik kesin birşey söylemiyim 10 gün sonra gel demişti.
bu hafta içi giderim heralde doktora.
bu arada çay dan bahsetmişsiniz.
bende çalışıyorum çaya dayanamıyorumo fff ya çok mu zararlı şimdi bu çay:((

Kızlar akıntınız var mı bu aralar... Varsa da nasıl? Benimki çok duru... akıntı gibi değil su gibi, çok kilodum su akmış gibi ıslanıyor... bu genelde doğum yaklaşınca olmaz mı? bu arada 6+4 üm...

bulanmıyor yaa

Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz... inşallah sağlıkllı bir şekilde büyür gelişir bebişiniz...Ben de normalde sigara içen bir insandım... Hamile olduğumu öğrendiğim gün hayatımdan çıkardım... İlk 1-2 gün hayat anlamsızlaşmaya başladı, Ama sonra ne için bıraktığımın ciddi anlamda farkında olunca, herşey çok değişti... Bitti artık sigara benim için, eşim içiyor umrumda bile değil... ilk günler düşündüm... günde 1 tane içsem dedim, o içerken 1-2 nefes alıp köreltsem nefsimi dedim... ama nekadar saçmalık olduğnu anladım, bu durum kendini daha çıkmaza sokmaktan başka hiçbirşey değil... Sigara gerçeken çok büyük psikolojik bir durum, sigara içenlerin çok büyük bir kısmı hayatında herşey normal devam ederken asla sıgarayı bırakamazlar, ama sigaradan daha büyük psikolojik bir durum olduğunda hamilelik gibi kanser hastası olmak gibi anında keserler sigarayı, sizde böyle düşünün...Çünkü sigarayı bıraktığın halde aklından çıkmaması insanı yeyip bitiriyor...

Back
X