2011 Aralık Anneleri

Kızlar akıntınız var mı bu aralar... Varsa da nasıl? Benimki çok duru... akıntı gibi değil su gibi, çok kilodum su akmış gibi ıslanıyor... bu genelde doğum yaklaşınca olmaz mı? bu arada 6+4 üm...

canım benim kahverengi lekelenmelerim var. bişey olmaz dedi doktor.
kimisi yerleşme akıntısı diyor. çok üzülmüştüm ilk gördüğümde ama yenihamilelerin bazısında oluyormuş.
seninki bi ıslak akıntım yok

Ben edebiyat öğretmeniyim canım. Sen her gün okuldasındır. Bizim branşların biraz daha rahat. Bu sene çok şükür boş günüm bile var. Kaçıncı sınıfları okutuyorsun? Ben Hatay'dayım. Sen hangi ildesin?
kızlar ben de ingilzice öğretmeniyim anadolu lisesinde.
meslektaşız demekki.
aralık ayı pek iyi bi zamanlama değil galiba ama ne yapalım Allah böyle kısmet etti.
şu an raporluyum. doktor verdi. lekelenmem var. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

meslektaşız demekki.
aralık ayı pek iyi bi zamanlama değil galiba ama ne yapalım Allah böyle kısmet etti.
şu an raporluyum. doktor verdi. lekelenmem var. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

bende lisede öğretmenm meslektaş çok demekki.arkdşlar aralık ayı neden iyi bir zamanlama değil ...

Kızlar akıntınız var mı bu aralar... Varsa da nasıl? Benimki çok duru... akıntı gibi değil su gibi, çok kilodum su akmış gibi ıslanıyor... bu genelde doğum yaklaşınca olmaz mı? bu arada 6+4 üm...
günaydın arkadaşalar;
benim sat 3 mart aynı benim de su gibi akıntım.işallah bir aksilik yoktur.

Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz... inşallah sağlıkllı bir şekilde büyür gelişir bebişiniz...Ben de normalde sigara içen bir insandım... Hamile olduğumu öğrendiğim gün hayatımdan çıkardım... İlk 1-2 gün hayat anlamsızlaşmaya başladı, Ama sonra ne için bıraktığımın ciddi anlamda farkında olunca, herşey çok değişti... Bitti artık sigara benim için, eşim içiyor umrumda bile değil... ilk günler düşündüm... günde 1 tane içsem dedim, o içerken 1-2 nefes alıp köreltsem nefsimi dedim... ama nekadar saçmalık olduğnu anladım, bu durum kendini daha çıkmaza sokmaktan başka hiçbirşey değil... Sigara gerçeken çok büyük psikolojik bir durum, sigara içenlerin çok büyük bir kısmı hayatında herşey normal devam ederken asla sıgarayı bırakamazlar, ama sigaradan daha büyük psikolojik bir durum olduğunda hamilelik gibi kanser hastası olmak gibi anında keserler sigarayı, sizde böyle düşünün...Çünkü sigarayı bıraktığın halde aklından çıkmaması insanı yeyip bitiriyor...
maşallah sana.
ben hamile olduğumu bilmeden bir hafta önnce bırakmıştım sigarayı. hamile olmam öyle büyük bir mucizeydiki benim için öğrendiğim gün oturdum üç tane içtim. sonraki günlerde de bir iki nefes işte. ayy çok üzülüyorum. bugün işallah bir karar da ben alırım.

meslektaşız demekki.
bana göre zamanlama harika.
yay burcu olacak ne süper bişi:)aralık doğumlu öğrencilerim hep akıllı çocuklar olmuştur.
okula da 2012 lilerle gider artık hiç sorun değil:)
hem 2011 in rapor haklarını kullanıp 2012 de tekrar rapor alabiliriz bak ne kadar güzel tarafları var:)

meslektaşız demekki.

bende lisede öğretmenm meslektaş çok demekki.arkdşlar aralık ayı neden iyi bir zamanlama değil ...
maşallah hep öğretmen burası. ben de lisede öğretmenim :D bıranşım matematik..

maşallah sana.
ben hamile olduğumu bilmeden bir hafta önnce bırakmıştım sigarayı. hamile olmam öyle büyük bir mucizeydiki benim için öğrendiğim gün oturdum üç tane içtim. sonraki günlerde de bir iki nefes işte. ayy çok üzülüyorum. bugün işallah bir karar da ben alırım.

ben de sigara içiyodum. hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım. hamile olduğumdan şüphelendiğim halde içtim 3-4 gün, içtiğim günde 1 ya da 2 tane en fazla.
şimdi durum şüpheli kanamam oldu belirtiler kayboldu bekliyoruz ne olduğu belli olsn diye..
şimdiden kendimi suçlamaya başladım sigaradan olduysa diye.

o yüzden sakın eline alma sigarayı bundan sonra. için rahat olsun..
şu anda bebekler yoktan varolma aşamasında.herşey sıfırdan oluşuyo o yüzden çok zararlı

herkese merhaba.. ben de aralık annesi olucam inşallah. tahmini doğum tarihi 18 aralık. ayrıca ben de birçoğunuz gibi öğretmenim :) herkese şimdiden hayırlı olsun inşallah...

maşallah hep öğretmen burası. ben de lisede öğretmenim :D bıranşım matematik..

ben de sigara içiyodum. hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım. hamile olduğumdan şüphelendiğim halde içtim 3-4 gün, içtiğim günde 1 ya da 2 tane en fazla.
şimdi durum şüpheli kanamam oldu belirtiler kayboldu bekliyoruz ne olduğu belli olsn diye..
şimdiden kendimi suçlamaya başladım sigaradan olduysa diye.

o yüzden sakın eline alma sigarayı bundan sonra. için rahat olsun..
şu anda bebekler yoktan varolma aşamasında.herşey sıfırdan oluşuyo o yüzden çok zararlı
canım işallah bebeğin sağlıkla gelir. işallah sorun yoktur. sat ne zaman?
ben de bu sabah sağa dönüyorum kasıklarım ağrımıyo sola dönüyorum gene... korkuyorum her an bişi olacak diye. çok zor buldum ben son anda bebeğimi rabbimin mucizesi...

selam kizlar ya benimde cok kasik agrilarim var ilk bebisimde boyle degildi ama hayirlisiiii
topigi ogretmenler basmisssss:64::64::64::64::64::64::64:
memurlar esek daha iyiiiiiiiiiiiiiii

maşallah gün gectikce iyice artıyoruz...
nasılsınız bakalım tatlı annecikler miğde bulantıları başladımı..
ben cok kötüyüm bulantılar beni mahvediyo dr. bulantı için ilaç verdi ama nafile banamısın demiyor..

ya kızlar bebek için nasıl besleniyorsunuz? herşeyi yemek mi gerekiyo?:49:

valla ne yalan söyliyeyim ben hiç beslenemiyorum desem yeridir..
bulantılardan hiçbişey yiyemiyorum yesemde cıkıyor hemen..
zaten ilk 3 ay bebel kandan beslendiği için cokta sorun değil önemli olna 3 aydan sonra dikkat etmek ayrıca o zamandan sonra biz proteinsiz kalıcaz şimdiden depolamak lazım ama bulantılardan zor..

maşallah ne kadar öğretmen varmış:)

Genelde öğretmenler izin ve rapordan dolayı mart, nisan gibi düşünür bebek işini... Tabi kısmet. Benim oğlum 2004 ekim doğumlu. 2005'lilerle göndereceğim bu sene bire. Dediğin gibi Allah kısmet etsin de biz de 2012'lilerle yollarız okula. Biraz kafası karışmıyor değil insanın göndersek mi göndermesek mi diye. Ama dedim ya sağlıklı ve vakitlice gelsinlerde hiç önemli değil. Diğer hesapları düşünecek en son kişilerden olmalıyım zaten...

Back
X