2011 Aralık Anneleri

valla ne yalan söyliyeyim ben hiç beslenemiyorum desem yeridir..
bulantılardan hiçbişey yiyemiyorum yesemde cıkıyor hemen..
zaten ilk 3 ay bebel kandan beslendiği için cokta sorun değil önemli olna 3 aydan sonra dikkat etmek ayrıca o zamandan sonra biz proteinsiz kalıcaz şimdiden depolamak lazım ama bulantılardan zor..

Canım insan üzülüyor ben de öyleyim. Hamileliklerimde bulantım çok olur. Daha 5 haftalık diye başlamadı. 7 gibi başlar 15-16'ya kadar patateshaşlama, ayva, yeşil zeytin, kaşarlı tost dışında bir lokma yiyemem. Su bile içemem. İlaçlarımı yutsam hemen çıkarırım. Ama dediğin gibi ilk 3 ay anneden besleniyor.

Tabi zararlı alışkanlıklarımızı sonlandırmak önemli Allah korusun yukarıda arkadaşlar belirtmiş. Olumsuz bir şey yaşansa hep vicdan azabı olur. Tabi çok zordur eminim ama her şey bebişlerimiz için...

Genelde öğretmenler izin ve rapordan dolayı mart, nisan gibi düşünür bebek işini... Tabi kısmet. Benim oğlum 2004 ekim doğumlu. 2005'lilerle göndereceğim bu sene bire. Dediğin gibi Allah kısmet etsin de biz de 2012'lilerle yollarız okula. Biraz kafası karışmıyor değil insanın göndersek mi göndermesek mi diye. Ama dedim ya sağlıklı ve vakitlice gelsinlerde hiç önemli değil. Diğer hesapları düşünecek en son kişilerden olmalıyım zaten...
ben ağustostan sonra doğan çocukların bir sonraki yıl okula gitmesi taraftarıyım

kızlar ben de ingilzice öğretmeniyim anadolu lisesinde.
meslektaşız demekki.
aralık ayı pek iyi bi zamanlama değil galiba ama ne yapalım Allah böyle kısmet etti.
şu an raporluyum. doktor verdi. lekelenmem var. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

Ben de sınıf öğretmeniyim:34: 1.sınıf okutuyorum,inşallah bi problem olmazda bu dönemi kapatırım sağlıklıca,hazirana kadar rapor falan almak istemiyorum 1 hafta rapor bile çok geriye atıyor bizi...

bana göre zamanlama harika.
yay burcu olacak ne süper bişi:)aralık doğumlu öğrencilerim hep akıllı çocuklar olmuştur.
okula da 2012 lilerle gider artık hiç sorun değil:)
hem 2011 in rapor haklarını kullanıp 2012 de tekrar rapor alabiliriz bak ne kadar güzel tarafları var:)

2011 ve 2012 için de ayrı ayrı kullanabilir miyiz raporları acaba? Bi de d.öncesi 8 hafta olan izinden 5 hafta d.sonrasına aktarabiliyormuyduk? Öyle bi şeyler vardı sanki

Ben de sınıf öğretmeniyim:34: 1.sınıf okutuyorum,inşallah bi problem olmazda bu dönemi kapatırım sağlıklıca,hazirana kadar rapor falan almak istemiyorum 1 hafta rapor bile çok geriye atıyor bizi...

2011 ve 2012 için de ayrı ayrı kullanabilir miyiz raporları acaba? Bi de d.öncesi 8 hafta olan izinden 5 hafta d.sonrasına aktarabiliyormuyduk? Öyle bi şeyler vardı sanki
evet 2011 de 40 ,2012 de 40 gün rapor hakkın var.evet aktarılabiliyor.

ben ağustostan sonra doğan çocukların bir sonraki yıl okula gitmesi taraftarıyım

Ben de özellikle erkek çocukların biraz daha sıkıntı çektiğini duydum. o yüzden göndermedim. Bu yıl gerçi beni zor bir süreç bekliyor. 1. sınıf anneliği+ hamilelik+ kısmetse yeni bir bebek. İnşallah atlatabilirim.

evet 2011 de 40 ,2012 de 40 gün rapor hakkın var.evet aktarılabiliyor.

Aktarma işi aslında. Ama ben zorunlu kullanmak zorundayım. Riskli gebeliklere zaten kullandırmıyorlar. Ama ne yapayım sağlıklı ve vakitli doğsun da hiç önemli değil bunlar. Çok olmadı birkaç ay ücretsiz izin alırım. Zaten siz de göreceksiniz insan bırakıp gidemiyor. Ben ilk zamanlar oğlumu bıraktığımda çok ağlardım. Hem de 10 aylıktı okula başladığımda. Zamanla alışılıyor ama.

maşallah hep öğretmen burası. ben de lisede öğretmenim :D bıranşım matematik..

ben de sigara içiyodum. hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım. hamile olduğumdan şüphelendiğim halde içtim 3-4 gün, içtiğim günde 1 ya da 2 tane en fazla.
şimdi durum şüpheli kanamam oldu belirtiler kayboldu bekliyoruz ne olduğu belli olsn diye..
şimdiden kendimi suçlamaya başladım sigaradan olduysa diye.

o yüzden sakın eline alma sigarayı bundan sonra. için rahat olsun..
şu anda bebekler yoktan varolma aşamasında.herşey sıfırdan oluşuyo o yüzden çok zararlı
benm branş rehber öğretmenlk çok şükr bizm oda ayrı olduğu içn biraz daha rahatız inşallah hepimz hayırlısyla bebeğimiz kucaklarımza alırz...

benm branş rehber öğretmenlk çok şükr bizm oda ayrı olduğu içn biraz daha rahatız inşallah hepimz hayırlısyla bebeğimiz kucaklarımza alırz...

Ne güzel. Doğrudan derslere girmeyince fiziksel olarak daha az yorucu oluyordur. Bu da önemli çünkü. İnşallah sorunsuz şekilde geçiririz hamileliklerimizi. Hangi şehirde öğretmensin?

Ben Urfada öğretmenim,Urfanın en tenha okulundayım. 1. sınıf okutuyorum 43 öğrencim var,hepsi de çok pis,bakımsız,bit var çoğunda. Ne yapıcam bilmiyorum. Yaşlarıda küçük süreki ilgi halindesin. Normal de bile sıkıntı çekiyordum,şimdi bebekle nasıl olcak bilmiyorum:2:

Ben Urfada öğretmenim,Urfanın en tenha okulundayım. 1. sınıf okutuyorum 43 öğrencim var,hepsi de çok pis,bakımsız,bit var çoğunda. Ne yapıcam bilmiyorum. Yaşlarıda küçük süreki ilgi halindesin. Normal de bile sıkıntı çekiyordum,şimdi bebekle nasıl olcak bilmiyorum:2:

Canım ben de Hatay'dayım. Burada da 53 kişilik birinci sınıflar popüler okullarda. İstanbul bile daha tenha. Allah yardımcın olsun. İşiniz zor. Çok zorlanırsan seneye 7. aydan sonra semineri bitirince gitmezsin. Çok zor...

Canım ben de Hatay'dayım. Burada da 53 kişilik birinci sınıflar popüler okullarda. İstanbul bile daha tenha. Allah yardımcın olsun. İşiniz zor. Çok zorlanırsan seneye 7. aydan sonra semineri bitirince gitmezsin. Çok zor...

Evet canım gidişata göre bakıcaz. Şimdi bile 23 nisan gösterisi yapıyoruz o beni çok yordu. Allahtan haftaya bitmiş olacak her şey...

Evet canım gidişata göre bakıcaz. Şimdi bile 23 nisan gösterisi yapıyoruz o beni çok yordu. Allahtan haftaya bitmiş olacak her şey...

Bu yıl da tam dinlenmeye ihtiyacımız varken malesef 23 Nisan da haftasonuna geldi. Bizim bir de müfettiş stresimiz var haftaya sanırım gelirler. Bakanlık teftişi. Yine de dikkat etmeye çalış canım.

Bu yıl da tam dinlenmeye ihtiyacımız varken malesef 23 Nisan da haftasonuna geldi. Bizim bir de müfettiş stresimiz var haftaya sanırım gelirler. Bakanlık teftişi. Yine de dikkat etmeye çalış canım.

Bize dönem başında geldiler canım 2 ay oldu. 21 öğretmenli okula 33 müfettiş geldi:44: 2 gün didik didik ettiler her şeyi. Stresileri ayrı bir dert bilirim. Evet artık daha dikkatli olcam,yememe içmeme daha dikkat etmem lazım. Sağolsun kayınvalidem geliyor haftaya 1 ay kalacak. Yoksa ben çok zorlanacağım. Zaten 3 e kadar okul,en azından hazır yemeğim olcak....

Kıslaar merhaba son durumumuz kalp atışlarını duyduk :) Bebişimiz kesesi ve kalp atışları normal dedi doktor.. Allahıma çok şükür çok endişeliydimm.. Yagmursesi senin de endişelerini biliorum darısı başına işalla ve diğer kıslar sizinde.. Bi sınavı daha atlattık Allah ın izniyle... Artık bundan sonrası Allah a emanet

ya kızlar bebek için nasıl besleniyorsunuz? herşeyi yemek mi gerekiyo?:49:

ben de çok araştırdım. zaten çoookk zayıf bir anne adayıyım. hergün yumurta ve süt tüketmek gerekiyor. kuru baklagil et gibi besinler ağırlıklı ve haftada en az iki kez balık. yağlı tohumlar, badem içi, ceviz ve fındık da iyi geliyormuş :))

kızlarr bende öğretmenim.çook endişeliyim ama kanama olacak diye çok korkuyorum.çünkü geçen sene 1 düşüğüm var.kafayı yemek üzereyim.bulantımda yok 5 haftalığım olması gerekmez mi acaba ters giden bir şey mi var.bebiş büyümüyo mu?offf çokk kötüyüm.ama b, şey olsa kanama olur demi kızlar?sadece ayaklarım buz gibi ısıtamıyom bide göğüslerim şiş.

Kıslaar merhaba son durumumuz kalp atışlarını duyduk :) Bebişimiz kesesi ve kalp atışları normal dedi doktor.. Allahıma çok şükür çok endişeliydimm.. Yagmursesi senin de endişelerini biliorum darısı başına işalla ve diğer kıslar sizinde.. Bi sınavı daha atlattık Allah ın izniyle... Artık bundan sonrası Allah a emanet

canımm tebrikler darısı başımıza inşallh.kalp atışlarını duysam rahatlıcam.

canımm hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin. darısı da başımıza olur işallah ben de çok korkuyorum. tam kaç hafta kaç günlükken duyuldu kalp atışı?

Back
X