- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
Ah canım bu hareketliliği sorma. Bizim de öyle. Şimdi 6.5 u geçti biraz daha iyi. Benim de karnımdaykenden hareketliydi. Bizimde kırkının içinde inan iki ayağının altına elimizi koyardık kendini ittirirdi. anıştığımız herkes 1 2 dakika sonra ne kadar hareketli bu çocuk hiperaktif olmasın derlerdi. Okulda hiperaktif çocuklar öğretmeni zorlar bilirsin çok üzülürdüm. 7 aylıktı ben hiperaktivite ile ilgili bir sürü kitap almıştım. Hala öğretmenleri hareketli diyor . Ama saldırgan değil. Pozitif bir çocuk. Ama çok da kucağına almamaya çalışsan...
sanırım aynı sahneler beni de bekliyor olacak ileride .. evet , benim kuzum da saldırgan - yaramaz değildir .. çok hareketli ve tehlikeli şeyler yapmaya bayılıyor

Bir de canım ben oğlağım evet biraz tutumluyum ama inan cimri değilim.
Bir de sen niye o kadar çok progestan(6) kullanıyorsun canım?
Geçen yaşadığın olay için de geçmiş olsun. Bu arada ben toplu alıntı yapmayı bilmiyorum.:26:
canım öyle yazdığım için üzüldüm bak şimdi :26:
çünkü 5. haftada kahverengi lekelenmem oldu , o yüzden dr.um verdi .. dr.um oğlumun tüpbebeğini ve İst.a geldiğimiz zamanlarda takibini ve İzmire gelip doğumumu yaptıran kişi .. güveniyorum ona çok , o yüzden ne yap derse yapıyorum .. lekelenmem çarş akşamı da oldu biraz , beklediğimiz bir şeydi bu ama insan yine de endişeleniyor .. ve o hapları aldığımda ( önce Allah tabi ki ) kendimi yani bebeğimi sanki daha güvende - garantide hissediyorum

geçmiş olsun dileğin için de ayrıca teşekkür ederim canım

çoklu alıntıyı " alıntı yap " butonunun yanındaki + butonuna tıklayarak yapıyorsun .. alıntı yapmak istediğin mesajları o butona tıkladığında tick işaretiyle şeçmiş oluyorsun , en son alıntı yapacağın mesajı " alıntı yap " butonuyla seçiyorsun , böylece alıntıladığın tüm mesajlar alt alta yer alıyor , sen de aralarına kendi mesajını yazıyorsun , en son da cevapla ile gönderiyorsun mesajını