Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bulantılar ne zaman başlıyormuş bende tık yokda :)))
saol canım benim rüyalarımın çogu çıkar.inş.yarın güzel haberlerle döneriz.bende kalp atışı için gidicem.ayy istermisin bide ikiz desinkızım kaç aydır sürekli bi kız bi erkek kardeşim olcak diyo.herşeyi çift yapalım diyo.hamile olmadan önce söylemeye başladı.
ailemde halamlarda da var,annemin dayısın da da var.bana göre rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli varsin.1-2 fark etmez
![]()
Arkadaşlar merhaba ben 6+ 4 Günlük hamileyim.Tüp bebek tedavisi ve 2 embriyo transfer edildi şükür kese ve kalp atışlarını duyduk. ama işlemi yaptırdığım dr ye gitmedimüniversite hastanesine gittim bugun muayene için ve kullandığım ilaçları sordu.
folbiol, coraspin.progynex kapsül, estrofem tablet kullanıyorum dedim.
estrofem X kategorisinde bir ilaç bunu hemen bırak bebekte anomaliye sebep olur dedi. Şok oldum. daha önce bu ilacı kullanan oldu mu aranızda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Kızlar psikolojikmen nasılsınız ? Ben çok hassasım ya kocemi bıktırıyorum şimdiden![]()
Canım yazıştığım diğer bir topikte bir arkadaş anlatırdı, bir yere misafirliğe gitmişler. Çocuk sesinden o kadar bunaldım ki Yaprak Dökümündeki Hayriye gibi başıma tülbent bağlayarak gezdim yazmıştı. Artık sen de öyle olursun bütün gün. 2+2...Hayırlısı tabi ama ikiz annelerini görüyorum da gerçekten birkaç sene zorlanıyorlar...
canım benmkiler evde sessizler.ama ikiz olursa ilk zamanlar zor olur ama bakarım ben.evdekiler sıkıntı yapmaz.ama dışarıya 2+2 le nasıl çıkarım bilmiyom tabi.aboo millet evine misafir kabul etmez heralde![]()
ayy canım benim bu hafta 6. haftam ,c.tesi gününden beri hiçbişey yapamadım evde inanın,kızkardeşim akşamları gelio işten uğruyo falan evimi topluyooeşim zavallımı bugün öğleden sonra telde duygu sömürüsü yaptım geldi oda işten napsın :) baktı bana tüm günnn ,bilgisayarı bile kucağıma alamadım valla,şimdi biraz biraz dikeldimde bi bakayım dedim kk ya :S:S
Canım bilgisayarı kucağına almamanı tavsiye ederim. Bilgisayarın net bir zararı yokmuş ama belli mesafeden kullanmak iyiymiş. Bir de cep telefonları çok yakında tutmamak gerek...
Canım yazıştığım diğer bir topikte bir arkadaş anlatırdı, bir yere misafirliğe gitmişler. Çocuk sesinden o kadar bunaldım ki Yaprak Dökümündeki Hayriye gibi başıma tülbent bağlayarak gezdim yazmıştı. Artık sen de öyle olursun bütün gün. 2+2...Hayırlısı tabi ama ikiz annelerini görüyorum da gerçekten birkaç sene zorlanıyorlar...
canım benmkiler evde sessizler.ama ikiz olursa ilk zamanlar zor olur ama bakarım ben.evdekiler sıkıntı yapmaz.ama dışarıya 2+2 le nasıl çıkarım bilmiyom tabi.aboo millet evine misafir kabul etmez heralde![]()
Allah sağlık versin de misafirliğe çocuklu ailelere gidersiniz. Geçen okuldan arkadaşları davet etmiştik. 4 yaşında oğlu ve 9 aylık kızı var. Oğlanın peşinde koşmaktan oturamıyorum diye gelemedi. Ben de dedim biz de çocukluyuz alışığız dedim ama bazı tipler var gerçekten sürekli gözleri çocuğun üzerinde oluyor, sen de huzursuz oluyorsun ben de gitmek istemiyorum o zaman. Bir de çocuklular evi ona göre yerleştiriyorlar ya sorun olmuyor...
5 hafta 4 günlükcüğüz daha Deryacığım :)))
Ayy kızlar ya nazlanması süper oluyor dün akşam gece mahsustan bişey almaya yolladım, aslında canım falan istemediHamile olduğumu unutuyorum sürekli ani hareketler yapıyorum :83::83: Bide bişey daha soracağım kimseye söylediniz mi bebiş beklediğinizi ben 2-3 kişiye söyledim bitek daha kalp atışları duyulmadan söylemek istemiyorum hatta bana kalsa cinsiyeti belli olunca ama eşimde abartma diyor :)))
5 hafta 4 günlükcüğüz daha Deryacığım :)))
Ayy kızlar ya nazlanması süper oluyor dün akşam gece mahsustan bişey almaya yolladım, aslında canım falan istemediHamile olduğumu unutuyorum sürekli ani hareketler yapıyorum :83::83: Bide bişey daha soracağım kimseye söylediniz mi bebiş beklediğinizi ben 2-3 kişiye söyledim bitek daha kalp atışları duyulmadan söylemek istemiyorum hatta bana kalsa cinsiyeti belli olunca ama eşimde abartma diyor :)))
Ben de anneme söylemedim. Okuldaki arkadaşlara dedim bir de kız kardeşime. Evet insan söylemeye korkuyor. Hayırlısıyla bir atlatsak zorlu maratonu...5 hafta 4 günlükcüğüz daha Deryacığım :)))
Evet haklısın cnm,cep tel.na çok dikkat ediyorum hep odanın dışında tutuyorum ama pc yi alıyorum kucağıma ama buna da dikkat etmeliyim haklısın...
bide kızlar sizde tansiyon düşüklüğü olıuyormu ya? benim gözümün önüne bi nokta gelioo valaa gitmiyor,gerçi açlıktanda olabilir,,bişiler atıştırınca gitti çünkü...
ben bugün karpuz aşerdim.bakalım akşama nasıl bişey getircek.ben çok aşeriyom hamileyken.bu gün bana eşim yine başladık.bari bulunacak şey iste.beni zorlama diyodu adamcağız.artık nasıl çektiyse![]()
benimde 5. hafta da pek bişeyim yoktu :) söylemedi deme ,haftaya görürüm senii deeene olduysa bu hafta oldu zatennn,yatağa koltuğa yapıştımmm :)
Ayy demeyin kızlar ya :)))ayyy karpuz kokusu geldi benimde burnuma bugün biliyomusun :) hani böyle kesersinde birden bi kokusu vardır yaa :) saolsun aldı eşiimm ortasını yedim walla![]()
Allah sağlık versin de misafirliğe çocuklu ailelere gidersiniz. Geçen okuldan arkadaşları davet etmiştik. 4 yaşında oğlu ve 9 aylık kızı var. Oğlanın peşinde koşmaktan oturamıyorum diye gelemedi. Ben de dedim biz de çocukluyuz alışığız dedim ama bazı tipler var gerçekten sürekli gözleri çocuğun üzerinde oluyor, sen de huzursuz oluyorsun ben de gitmek istemiyorum o zaman. Bir de çocuklular evi ona göre yerleştiriyorlar ya sorun olmuyor...
benimkiler sessizler.ev dağıtan yaramaz çocukları bende sevmem.benimkilere de izin vermem.ben evimi çocuklara göre yerleştirdim.ama bazıları çocukların yerinden kalkışına bile tahammül edemez.öylesinede uyuz olurum.çocuk gürültü yapar,oynar.
(chnp) sana bayılıyorum vallahi. her konuda bilgi sahibisin.iyiki aramızdasın