2011 Aralık Anneleri

Evet haklısın cnm,cep tel.na çok dikkat ediyorum hep odanın dışında tutuyorum ama pc yi alıyorum kucağıma ama buna da dikkat etmeliyim haklısın...
bide kızlar sizde tansiyon düşüklüğü olıuyormu ya? benim gözümün önüne bi nokta gelioo valaa gitmiyor,gerçi açlıktanda olabilir,,bişiler atıştırınca gitti çünkü...
Doktoruna sor bir cnm ilk aylar baş dönmesi, tansiyon olağan diye biliyorum ama .

Benimde var bir ton sorum nette bakınıyorum ama doktorun onaylaması söylemesi daha iyi oluyor :)))

canım canınızın çektiği şeyleri yazmayın.offfffffff ben şimdi allahın muş unda hangi markete karpuz bulayımmmmmmmmmmmmmmmm:59::59::59::59::59::59::59::59:

Lorin Leyla teşekkür etmemişim farkettim de. :17:Sizler de iyi ki varsınız. İyiki tanışmışız...:71:

Evet Leylacığım daha zor olsa gerek :(
Ben evdeyim Blackteacığım nasip işte .

Kızlar çalışıyor musunuz ?[/QUO ben çalışıyorum canım. çalışan için daha zor hamilelik

evet cnm kolay gelsin walla,bende bugün düşündüm evde bile bukadar fenayken çalışsam şimdi ne yapardım dedim kendi kendime...inşallah işin zor değildir cnm...

Evet Leylacığım daha zor olsa gerek :(
Ben evdeyim Blackteacığım nasip işte .

evet walla hakikaten nasip :) bizde herşeyde vardır bir hayır dedik :)

Bakın size ne getirdim :)))

224996_1892603108761_1052029265_2116589_3951715_n.jpg

Son düzenleme:
Aynen ya hayırlısıyla şu kalp atışlarını duysaydım daha bir heyecanlı olup tahmin yürütecektim bebişim kime benzer diye:))

Bu arada bebişlerimizin organları oluşmaya başladı :69::69: Oy kurban olurum :)
Üye olduğunuz site falan var mı kızlar her gün ya da hafta hafta cep tele bilgilendirecek mesaj yollayacak ?

Back
X