2011 Aralık Anneleri

benim karnım çok büyük ya şiştim iyice.ayva göbeğim vardı zaten. sigara içmeyeli wc yede iyi çıkamıyorum. progesteron da şişirdi. birde öncesine göre yiyorum tabi. valla 4 aylık göbeğim var. zaten boy kısa kalıp küçük bu bebek bu bedene nasıl sığacakki şimdiden bu göbekle:(:59:

yazdıklarını okuyunca gözümün önüne rahmetli adile naşit geldi:90::90::90: benim boy 1.65 herhalde ben topa dönmem:52::52::52::52:

Kızlar muhabbet güzel ama benim çıkmam lazım. İyi geceler. İlerleyen zamanda bakarım inşallah...:58:

benim karnım çok büyük ya şiştim iyice.ayva göbeğim vardı zaten. sigara içmeyeli wc yede iyi çıkamıyorum. progesteron da şişirdi. birde öncesine göre yiyorum tabi. valla 4 aylık göbeğim var. zaten boy kısa kalıp küçük bu bebek bu bedene nasıl sığacakki şimdiden bu göbekle:(:59:

su sigara isini hic soleme caniim tuvalet sikintisi benimde hep vardi karnim hep biraz cikik ama erik varya kirmizi olani :D o cok iyi gelio tuvalet icin

adile naşit mi ! aşkolsun güzel teselli verdin!
o kadarda değilim ayrıca
tatlim ben iilk hamileligimde 19 kilo aldim 2.953gr dogdu oglum cok sukur saglikli bunda her onume gleeni yemiceem :) cunku cidden saglikli yemek lazim cips kola dondurma cocuga gitmiyor :) ins bunda hedefim toplamda 7 kg almak :) bana hep dogur bi bak hepsi gidio kilonun dediler :)) ama bunyeden heralde bi cocuk cikti gerisi kaldi :)))
amaaan saglikli olsunlardaa varsin kilo alalim :21::21:

su sigara isini hic soleme caniim tuvalet sikintisi benimde hep vardi karnim hep biraz cikik ama erik varya kirmizi olani :D o cok iyi gelio tuvalet icin

Canım erik dedin de sizi endişelendirmek istemem ama çok iyi yıkayıp ölçülü yeyin. Ben başımdan geçen bir olayı anlatayım. Sene 2004 Eylülü. Edirne'den İstanbul'a düğüne gidiyoruz. Yola yanıma dediğin eriklerden aldım. Çok iyi yıkadık mı hatırlamıyorum. Yolda epey yedim. İstanbul'a geldik bende bir kusma bir ishal. O gece Haydarpaşaya acile gittik. Bağırsak enfeksiyonu çıktı. Serum verdiler. Sabaha doğru çıktım ama doğum sancısı gibi karın ağrısı devam etti. Validebağ'a gittik. NST'de sancı çıktı beni Zeynep Kamil'e yönlendirdiler. Haftam 29+4 ve bebek 1.800 gram. Doktor çamaşırını bile giyme 4cm açılmış rahimin ve doğum başlamış dedi. Hemen tokoliz tedavisi. 11 gün yoğun bakımda kaldım kimseyi almadılar yanıma ve hastabakıcılar sürgü tuttu. Sonra 35. haftaya kadar yalnızca lavoboya kalktım. Bu arada topiklerden birinde ishalin karın ağrısı ile normol doğum hormonunun aynı hormon olduğunu öğrendim. Ne yapacağız bilmem. Bunun ortası nasıl bulunur acaba?

Böyle de bir anım var. İşte bu arada oğlum 38. haftada doğdu şükür 6.5 yaşında şimdi...:65::65::65:

canım erik dedin de sizi endişelendirmek istemem ama çok iyi yıkayıp ölçülü yeyin. Ben başımdan geçen bir olayı anlatayım. Sene 2004 eylülü. Edirne'den istanbul'a düğüne gidiyoruz. Yola yanıma dediğin eriklerden aldım. çok iyi yıkadık mı hatırlamıyorum. Yolda epey yedim. Istanbul'a geldik bende bir kusma bir ishal. O gece haydarpaşaya acile gittik. Bağırsak enfeksiyonu çıktı. Serum verdiler. Sabaha doğru çıktım ama doğum sancısı gibi karın ağrısı devam etti. Validebağ'a gittik. Nst'de sancı çıktı beni zeynep kamil'e yönlendirdiler. Haftam 29+4 ve bebek 1.800 gram. Doktor çamaşırını bile giyme 4cm açılmış rahimin ve doğum başlamış dedi. Hemen tokoliz tedavisi. 11 gün yoğun bakımda kaldım kimseyi almadılar yanıma ve hastabakıcılar sürgü tuttu. Sonra 35. Haftaya kadar yalnızca lavoboya kalktım. Bu arada topiklerden birinde ishalin karın ağrısı ile normol doğum hormonunun aynı hormon olduğunu öğrendim. Ne yapacağız bilmem. Bunun ortası nasıl bulunur acaba?

Böyle de bir anım var. Işte bu arada oğlum 38. Haftada doğdu şükür 6.5 yaşında şimdi...:65::65::65:

amaan yarabbı bunuda ılk defa duydum cok sukur kı oglun sagsaglım dunyaya gelmıs zaten ben hıc erık sevmem kıı :18:
Ya ben gercekten sevmıyorum erık ama hazır suları varya onları ıcıyorum bılmıyorum turkıyede varmı aynı etkıyı gosterırmı ama dedıgın ıyı oldu canım benım onuda ıcmem artık tuvalete cıkamayan kayısı yesııın yasasııın kayısı:64::64::64::64::64:

selam kızlarrr nasılsınız bugün
ya kızlar bana doktor rubella testi verdi size verdimi?
internettki araştırmamam göre kızamıkçık testi sanırsam .
aç olmadığım için kan vevremedim.
ben normal kan testi verdi sanmıştım daha sonra anladım o yüzden sormaştım dokktorda bişey sötlemedi

Son düzenleme:
hım bu arada kızlarr Alalhtanki meyvelerin bol olduğu bii dönemde hamilelik geçireceğiz.
bugün öğrendiğimi söyleyeyeim.
hamileyken kayısı yemek bebeğin doğduğu zamn ki sarılığını engelliyormuş

korkutma beni inş. güzel bir hamile olurum. yoksa kendimdem tiksinecem:59::59:

hamilelikte çok fazla yememmeye dikkat edin.:20:bazıları aldığı kiloları veremiyo.benim o konuda şansım var.:21:çok fazla kilo istesemde alamıyorum:19:herşeyden yiyin ama abartmayın.:20:inş.çok güzel bi hamiş olursun canım:16::16::16::16:

hamilelikte çok fazla yememmeye dikkat edin.:20:bazıları aldığı kiloları veremiyo.benim o konuda şansım var.:21:çok fazla kilo istesemde alamıyorum:19:herşeyden yiyin ama abartmayın.:20:inş.çok güzel bi hamiş olursun canım:16::16::16::16:

iste o veremeyenlerden biri ben:))) gercekten hamileligin arkasina siginip yeyim bise olmaz dedigin zaman aliyorsun o koca karindan pek aldigin belli olmasada dogumdan sonrada goruyorsun bide ben normal dogum yaptim ve slak gibi karnimi sarmadim o yuzdnede karnim kaldi:43:

iste o veremeyenlerden biri ben:))) gercekten hamileligin arkasina siginip yeyim bise olmaz dedigin zaman aliyorsun o koca karindan pek aldigin belli olmasada dogumdan sonrada goruyorsun bide ben normal dogum yaptim ve slak gibi karnimi sarmadim o yuzdnede karnim kaldi:43:

karnını saranlar faydasını çok görüyor.
aman aklınızda olsun kızlar

benim annem her doğumumda karnımı sardı:21:.sezeryandada doktorum sardı.:94:3 gün bağladılar.1 ay da dar korse gidirdiler.şimdiye kadar hiç karnım yoktu.ama 4.hamişlik olunca göbüş erken çıktı.inş.bundada kalmaz:18:

benim annem her doğumumda karnımı sardı:21:.sezeryandada doktorum sardı.:94:3 gün bağladılar.1 ay da dar korse gidirdiler.şimdiye kadar hiç karnım yoktu.ama 4.hamişlik olunca göbüş erken çıktı.inş.bundada kalmaz:18:

yasmincim senin 3 çocuğunmu var maşallah Allah bağışlasın.
bende hep çok çocuklu olmak stemişimdir ama geç kaldım sanırım yaş 30 ilk hamileliğim.

bende hep çok çocuklu olmak stemişimdir ama geç kaldım sanırım yaş 30 ilk hamileliğim.

yok canım.yaşayan 2 tane var.biri 8 yaşında öbürü 4 yaşında. bi meleğim gitti:85::85:şimdi kısmetse 3.olucak.yani 3. çocuk ama 4.hamilelik canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende 21 yasindayim 2.cocuguma hamileyim galiba buranin en genc annesiyim :)
ayrica 30 yasda gec degil bence bizim burda bi abla 40 yasinda bi daha dogur diyorum RABBIM SAGLIK SIHA VERDIKTEN SONRAA HERSEY OLUYOR(AYRICA YANLIS ANLAMAYIN 40 YAS YASLILIK DEGIL :) BEN 30 LA KIYASLADIM

Son düzenleme:
ben de aranıza geldim kızlar:16:
öncelikle Rabbim hepimizi bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun:71::71:
henüz 5 haftalık evliyim ve 5 haftalık hamileyim:9: sadece ilk gün 1 kez meraktan korunmadık, sonuç ortada:1: ne bileyim hemen hamile kalacağımı. ertesi gün hapı içmek istemiştim eşim engel olmuştu. iyiki de olmuş, daha doğmadan evimize neşe geldi:31: gurbete geldim nasıl alışıcam derken bebiş telaşı sardı:69:

beni de listeye ekleyin kızlar.
son adet tarihim 11 mart.
muhtemel doğum tarihi hakkında henüz doktor bir şey söylemedi.
hamile kaldığım kg: 56
yaşadığım il: Ankara
bebeğin durumu: kese görüldü

Back
X