2011 Aralık Anneleri

folik asittendir canım bide yukarda hazım problemi yaşıyanlar varmış kabızlarda vardır muhtemelen sabahları aç karnına probiyotik yogurt yeyin çok iyi geliyor zararıda yokmuş hamilelere öneriyorlarmış

ben hamilelikten öncede folik asit kullandım gazım yoktu:( bide sölemesi ayıptır benimki çift taraflı çalışıo. hem vajinadan.. hem ağızdan:)

Bende 7 hafta 6 günlüğüm. Gaz problemim azalmaya başladı. Geçen hafta daha çoktu. Ama kabızlık konusuna hala bir çözüm bulamadım. 15-20 gündür böyleyim. Allahtan fazla bişey yemiyorum yoksa nolurdu bilmem.:1: Kayısı diyorlar erik diyorlar hiçbirini içim almıyor yiyemiyorum. Hadi hayırlısı.:49:

benim henüz iştah sorunum yok.. hayırlısı bakalım..

Cnm ama bu kadar yıpratma kendini. İkinize de günah. Allah büyük de ona teslim et emanetini. O emanetçilerin en hayırlısıdır. Seni hepimiz takip etmekteyiz. Ve süreklide dua etmekteyiz. İnan kendi bebişimin kalp atışını duyunca İlk aklıma umarım merj'de duyar diye geldi. Kalbini ferah tut. Rabbim büyük.:49:

Allah razı olsun canım sağolasın bende sabredip dua ediyorum ama sinirlerim bozuldugunda tutamıyorum kendimi. sinirlerimin bozulmasınında inanın haklı sebepleri var bende bi elti var ooo kimseye vermesin Allah dün mecburen aynı ortamda 5 saat oturunca artık eve zor geldim nefes alamıyordum sanırım bu dönemde onunla görüşmemem lazım :47: hamile haberime öyle garip tepkiler verdiler ki cumayı sorup duruolar sürekli duyamayabilirmişim kısmetiş böyle şeyler zaten duymam gerekirmiş şimdiye kadar ıvır zıvır:57:

Allah razı olsun canım sağolasın bende sabredip dua ediyorum ama sinirlerim bozuldugunda tutamıyorum kendimi. sinirlerimin bozulmasınında inanın haklı sebepleri var bende bi elti var ooo kimseye vermesin Allah dün mecburen aynı ortamda 5 saat oturunca artık eve zor geldim nefes alamıyordum sanırım bu dönemde onunla görüşmemem lazım :47: hamile haberime öyle garip tepkiler verdiler ki cumayı sorup duruolar sürekli duyamayabilirmişim kısmetiş böyle şeyler zaten duymam gerekirmiş şimdiye kadar ıvır zıvır:57:
canım bakmayacaksın öyle abuk insanlara.... eğer seni sinir ediyorlarsa görüşme sakın öyle insanlarla...
canını sıkma Allah büyük.. Allah korusun bişey olacaksada herşey ondan.. hayırlısı buymuş dicez..
Üzeme kendini bak herşey güzel olacak

canım bakmayacaksın öyle abuk insanlara.... eğer seni sinir ediyorlarsa görüşme sakın öyle insanlarla...
canını sıkma Allah büyük.. Allah korusun bişey olacaksada herşey ondan.. hayırlısı buymuş dicez..
Üzeme kendini bak herşey güzel olacak

kızlar bende çok heyecanlıyım.. cumartesi dr a gidicem. inşş kalp atışlarını duyarım.. ben 35 günde bir regl olduğum için geç döllenme olabilir demişti drum.. nitekim keseyi bile pzt görebildik.. cumartesi özelde randevum, pzt devlet hastanesinde randevum var.. ama inşş cumartesi sağlıkla kalp atışlarını duyarım..

oooooo oda dertmi sallayın gidin benim eşimin tarafı doğru dürüst tepki bile vermediler heleki kayınvalidem hamile olduğumu duyunca eşimi arayıp canının istediği birşey varmı diye sordu bende doğru ya oğlu hamile o daoğuracak demiştim allaha havale ettim onları rabbim bildiği gibi yapsın hepsini

kızlar bende çok heyecanlıyım.. cumartesi dr a gidicem. inşş kalp atışlarını duyarım.. ben 35 günde bir regl olduğum için geç döllenme olabilir demişti drum.. nitekim keseyi bile pzt görebildik.. cumartesi özelde randevum, pzt devlet hastanesinde randevum var.. ama inşş cumartesi sağlıkla kalp atışlarını duyarım..
aminnnnnnn canımm inş kalp atışlarını duyarsın. bende c tesi tekrar gidiyorum benimde geç döllenme dedi dr geçen hafta gittiğimde. bu hafta tam gününü hesap edecez. İnş bi problem yoktur..
bakıyorum buradaki arklar 2 haftada bir gidiyor. ben her hafta gidyorum...hayırlısı...
.

oooooo oda dertmi sallayın gidin benim eşimin tarafı doğru dürüst tepki bile vermediler heleki kayınvalidem hamile olduğumu duyunca eşimi arayıp canının istediği birşey varmı diye sordu bende doğru ya oğlu hamile o daoğuracak demiştim allaha havale ettim onları rabbim bildiği gibi yapsın hepsini

yahu bu kaynana ve örümceklerin hepsi mi aynı olmak zorunda... ben daha hamile olduğumu onlara söylemedim... çünkü ilk bebeğim eminimki göze geldi... pis görümcem ondan önce hamile kaldım diye beni kutlamadı bile.. herkesin içinde... kaynanam nasıl bir şok geçirdi anlatamam ben ilk defa bir insanın morcivert olduğunu gördüm.. işte kalpleri temizmiş istedikleri oldu... bebeğim gitti....
şimdi bana kalsa doğurduktan söylemeyi düşünüyorum ama kocacağım annesini sevindirmek istiyor bir an evvell...

aminnnnnnn canımm inş kalp atışlarını duyarsın. bende c tesi tekrar gidiyorum benimde geç döllenme dedi dr geçen hafta gittiğimde. bu hafta tam gününü hesap edecez. İnş bi problem yoktur..
bakıyorum buradaki arklar 2 haftada bir gidiyor. ben her hafta gidyorum...hayırlısı...
.

bende öğrendiğimden beri her hafta gidiyorum .. benim karnımda fazla bir sıvı var.. ondan olayı sık kontorl ediyorlar.. ama bu cumartesi özelede gidicem bakalım nediycek drum... 2 gün hastanede yatmıştım ben dış gebelik olabilir diye.. şimdi keseyi gördük.. cumartesi özel.. pzt yattığım hastanenin kontrolü var hayırlar olsun inşş... bizde daha tam gün bilmiyoruz.. bakacaz işte.. kafamda dünyanın sorusu var sormam gereken.. bide ben hiçbir çocuk hastalığı geçirmedim.. onuda danışmam lazım...

aa benim kayınvalidemle görümcem bitanedir ama öyle insanlara böyle gelin işte eltim görügüsüzün hasetin teki bu cuma olayı bende gerginlik yaptı çekemiyorum sanırım yoksa umursamazdım ama inşallah iyi haber alırımda onları gözüm görmez :1: bakalım dostuda düşmanıda cumayı bekliyor benimle beraber :47: dualarınız için teşekkür ederim Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin kolaycana dogumlar yaşatsın inşallah iyiki bende tanıştım bu siteyle Allah hepinizden razı olsun :) göbeklerimiz çıkınca bi buluşma duzenleyelim göbüş buluşması olsun adıda :D

bende 21 yasindayim 2.cocuguma hamileyim galiba buranin en genc annesiyim :)
ayrica 30 yasda gec degil bence bizim burda bi abla 40 yasinda bi daha dogur diyorum RABBIM SAGLIK SIHA VERDIKTEN SONRAA HERSEY OLUYOR(AYRICA YANLIS ANLAMAYIN 40 YAS YASLILIK DEGIL :) BEN 30 LA KIYASLADIM

ayy kucucukk en genc annesın sanırım aramızda kı :)

ben de aranıza geldim kızlar:16:
öncelikle Rabbim hepimizi bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun:71::71:
henüz 5 haftalık evliyim ve 5 haftalık hamileyim:9: sadece ilk gün 1 kez meraktan korunmadık, sonuç ortada:1: ne bileyim hemen hamile kalacağımı. ertesi gün hapı içmek istemiştim eşim engel olmuştu. iyiki de olmuş, daha doğmadan evimize neşe geldi:31: gurbete geldim nasıl alışıcam derken bebiş telaşı sardı:69:

beni de listeye ekleyin kızlar.
son adet tarihim 11 mart.
muhtemel doğum tarihi hakkında henüz doktor bir şey söylemedi.
hamile kaldığım kg: 56
yaşadığım il: Ankara
bebeğin durumu: kese görüldü

uvvvvvv ,ne gelirse meraktan derler ya ,hemen tutmuş valla tebrık ederım
bende gurbete gelın geldım

bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum :5:

bende bende ,parca parca uyudum ..

ben kalp atısını duydum ama ya sımdı duyamazsam korkusu var

degısık ama Allah büyük ..

ınsallah yarın hepımız guzel haberler verecegız

kızlar boşverelim biz bu kaynana elti görümce muhabbetlerini bende derin yaralar var anlatılması gerekn çok zor zamanlar geçirdim şimdi çoooooookkkk mutluyuz bebişimiz bizimle ya gerisi boş gerisi dış kapının mandalı nasıl olsa doktor kontrolüne gelince ben bugün tam 7 haftalık oldum bir hamile olduğumu öğrendiğimde birde geçen hafta kalp atışlarını duymaya gittim o zaman doktorum yaptırmam gerekn tüm tahlilleri yaptırdı zaten sonra 3 haftada bir kontrol dedi 14 mayısa randevu verdi ama eğer lekelenmen falan olursa ya da bir tuhaflık olursa hemen gel dedi o yüzden şimdi sadece kendime ve bebeğime dikkat ediyorum hergün rabbime şükrediyorumbana bu en büyük görevi verdiği için anne oluyorum rabbim nasip ederse kafanıza takmayın kalbi atacakmı atmayacakmı rabbim ömür verdiyse zaten çoktan atmıştır kalbi stress yapıp kendinize hayatı zindan etmeyin kendinize

Seni anlıyorum cnm. Ben de elti yok. Ama kaynana,görümceyle aynı evdeyiz. Hepsi birden "az ye çok kilo aldın rejim yap" diyip duruyorlar. E benim ünüversite mezunu cahil kocam da "göbeğin çıkmaya başladı, bişeyler yap erit onu" diyor ne yapayım.aldığımda sadece 2 ayda 1 kilo. Ama işe gelince yada yalnız kalınca onları bir şişeye doldurup,salllayıp,sallayıp denize attığımı hayal ediyorum iyi geliyor. :1::9::9::9::9:sende öööle yap. Değersiz insanların laflarını değerlendirmeye bile alma. Unutma herkes birşey der ama Rabbimin dediği olur.:49:

benım de gorumcemle kayınvaldıem bır tanedır

hele gorumcem bayılıyor zaten cocuklara ,bır hafta benle kaldı alıstım cadıya valla
elımı hiç bir işe sürdürmedı

kayınvlaıdem de zaten hastanede claısıyor ,cıkınca gleıyor yemegımı yapıyor ortalıgı topluyor gıdıyor

Allah bozmasın aramızı eltım henuz yok bakalım nasıl bırsey olucak

yahu bu kaynana ve örümceklerin hepsi mi aynı olmak zorunda... ben daha hamile olduğumu onlara söylemedim... çünkü ilk bebeğim eminimki göze geldi... pis görümcem ondan önce hamile kaldım diye beni kutlamadı bile.. herkesin içinde... kaynanam nasıl bir şok geçirdi anlatamam ben ilk defa bir insanın morcivert olduğunu gördüm.. işte kalpleri temizmiş istedikleri oldu... bebeğim gitti....
şimdi bana kalsa doğurduktan söylemeyi düşünüyorum ama kocacağım annesini sevindirmek istiyor bir an evvell...

Ne demek kalpleri temizmiş? Kalbi temiz olan bir yavrunun doğucağına ancak sevinir. Lütfen böyle insanlara kalpleri temiz deyip, temiz kalplileri yıpratmayalım. Üstelik o kimki onun isteğiyle bebek gelsin gitsin. Ancak Rabbimin isteğiyle olur bööle şeyler. Ama kıskanan hep mahrum kalır bunu biliyorum. Boşver sen onları sen yavruna odaklan.:49:

:62::62::62::62::62: demek eşine sordu hee.:62::62::62: O bişey mi benim eşim ben hamile kaldığımdan beri aşeriyor. Gecenin 112inde kemik kaynatıp,paça çorbaları bilmem neler yapıyorum. Ama çok canı çekiyormuş.:62::62::62::62::62::52::52:

selam kızlar nasılsınız?biz iyiyiz sanırım sizinde karnınızın altında kelebek çırpınması gibi bir hid var mı?2 gündür karnımın altında kelebekler pır pır ediyor sanki

buselı :1: bızde de oyle sureklı esımın canı bırseyler cekıyor karpuz kavun pasta

kım hamıle bellı degıl :52:

mrb kızlar.. kalp duymayan kalmadı oldu maşallah:nazar:
benim pazt kontrolüm, kalbini duyalı 2 hafta olcak pazt.ye ama tehlike var diye her hafta gidiyorum kontrole.
inş sağlıkla büyüyodur bebiş.

selam kızlarrr nasılsınız bugün
ya kızlar bana doktor rubella testi verdi size verdimi?
internettki araştırmamam göre kızamıkçık testi sanırsam .
aç olmadığım için kan vevremedim.
ben normal kan testi verdi sanmıştım daha sonra anladım o yüzden sormaştım dokktorda bişey sötlemedi

Ben de yaptırdım o testı. Hatta onun yanında 19 tane test yaptırdım. Kan sayımları, ıdrar tahlılleri, hepatıt testlerı, hıv testı, cok sukur hepsi temız cıktı.. kontrol amaçlı ıstıyorlar sanırsam...

Back
X