2011 Aralık Anneleri

buselı :1: bızde de oyle sureklı esımın canı bırseyler cekıyor karpuz kavun pasta

kım hamıle bellı degıl :52:

benim canım bi sürü şey çekiyo ama iştahım kapandı, o şeyi yediğimi düşününce midem bulanıyo :D
yoksa canımın çektiği herşeyi yesem vay halime :D
eşime yemek de yapmıyorum kaç gündür, soğan salça fln fikri bile kötü.

siz niye eşlerinize verdiniz aşerme hakkını :52:

benim canım bi sürü şey çekiyo ama iştahım kapandı, o şeyi yediğimi düşününce midem bulanıyo :D

bılmem ben hıc aşermedım daha hep kocam aşerdı bende onla yedım :1:

bazen bagırıyorum mesela eriiiiiiiiiiiik diye canım cektı dıye ama yemiyor biliyorum bilerek yapıyorsun dıyor :1:

bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum :5:

ah bitanem bilirim. sali aksami ben de oyleydim gormedigim ruya kalmadi. hepsinde de bebegimi kaybediyodum. nasil bir psikolojidir insanin akli almiyor. ama doktorun kapisina gelince oyle bir dinginlik coku ki ustume. sanki merak eden sabahi sabah eden ben degilim. oturdum adamla uzun uzun sohbet ettim. ultrasona alalim sizi demese daha da gitmiicektim herhalde.

yarin mutlu gun insallah hep oyle dusun. bebisle konus iyi gelir. cok opuyorum seni

Aşerme konusu çokk güzel ama meyve yönünden hiç şansım yok eşimi gece yarısı uynadırıp gönderemem çünkü abimin manav dükkanları var heran herdakika gelir ne istesem diye bazen düşünüyorum ama yok bende geçen akşam lavaş istedim garibim gitti aldı geldi ama ben midem bulandığı için yiyemedim oturdu bir güzel yedi bu durum eşlerin işine yaradı sanırım ama daha güzel fikirler arıyorum ........ Takipteyimmmm

bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum :5:

canim o kadar kafana takma allaha dua et positiv dusun positiv olsun allahin iziniyle zaman cabuk geciyor bir bakmissin bebisin kollarinda gaziyla uykusuzluguyla ugrasmaya baslamissin

buselı :1: bızde de oyle sureklı esımın canı bırseyler cekıyor karpuz kavun pasta

kım hamıle bellı degıl :52:

hahahahahahah çok alem bu kocalar... Benimki de hamile olduğumu oğrendiğimiz gunun aksamı hasta oldu. 1 hafta mıde bulantısı, bas donmesı sebebiyle yattı... :49::49::49: şimdi de habire canı bişi istiyor, kocaman oldu göbeği....kaynanam bu ıse biraz bozulsa da, bana kıyamıyor oğlun o yasıyor dıyorum sınır oluyor ıcten ıce farkındayım :79::79::79: nıhahahahahah

:62::62::62::62::62: demek eşine sordu hee.:62::62::62: O bişey mi benim eşim ben hamile kaldığımdan beri aşeriyor. Gecenin 112inde kemik kaynatıp,paça çorbaları bilmem neler yapıyorum. Ama çok canı çekiyormuş.:62::62::62::62::62::52::52:

:60: cok guldurdun beni allah da seni gudursun arkadasim.

Seni anlıyorum cnm. Ben de elti yok. Ama kaynana,görümceyle aynı evdeyiz. Hepsi birden "az ye çok kilo aldın rejim yap" diyip duruyorlar. E benim ünüversite mezunu cahil kocam da "göbeğin çıkmaya başladı, bişeyler yap erit onu" diyor ne yapayım.aldığımda sadece 2 ayda 1 kilo. Ama işe gelince yada yalnız kalınca onları bir şişeye doldurup,salllayıp,sallayıp denize attığımı hayal ediyorum iyi geliyor. :1::9::9::9::9:sende öööle yap. Değersiz insanların laflarını değerlendirmeye bile alma. Unutma herkes birşey der ama Rabbimin dediği olur.:49:

hepsi imtihan arkadaslar. rabbim kaldiramiicamiz yukler yuklmesin. allah razi olsun eltim cok tatli bir insandir. 10 yil bebek hasreti cektiler. hamileligimin basindan beri arayip moral veriyor kendi deneyimlerini anlatiyor. bu donemde pozitif insanlarla bir arada olmak cok onemli.

sogan salca konusunda ben de cok kotuyum. balkona cikiyorum ara sira hava alayim diye. birinin yemek kokusu burnuma gelince mahvoluyorum. su sogani bi kac ayligina kullanmasalar keske :43:

bılmem ben hıc aşermedım daha hep kocam aşerdı bende onla yedım :1:

bazen bagırıyorum mesela eriiiiiiiiiiiik diye canım cektı dıye ama yemiyor biliyorum bilerek yapıyorsun dıyor :1:

ya dun aksam canim murdum erigi cekti. muhtesem yuzyili izliyoduk. ben canim murdum erigi cekti dedikten bi kac dakika sonra reklamdan diziye donerken boya isimleri soyluyolar ya demesinler mi `murdum bilmemnesi rengi` diye. kocam saolsun hemen ordan mi duydun da istedin demeye basladi. canimin kendi kendine bisey isteme hakki yok mu yaaa. aggliicam valla:43:

Allah razı olsun canım sağolasın bende sabredip dua ediyorum ama sinirlerim bozuldugunda tutamıyorum kendimi. sinirlerimin bozulmasınında inanın haklı sebepleri var bende bi elti var ooo kimseye vermesin Allah dün mecburen aynı ortamda 5 saat oturunca artık eve zor geldim nefes alamıyordum sanırım bu dönemde onunla görüşmemem lazım :47: hamile haberime öyle garip tepkiler verdiler ki cumayı sorup duruolar sürekli duyamayabilirmişim kısmetiş böyle şeyler zaten duymam gerekirmiş şimdiye kadar ıvır zıvır:57:

ortamindan uzaklas canim o bayanin hamileligin boyunca. yarardan cok zarari var negatif insanlarin

benim canım geçen gün kebap ve şalgam çekti.... gittim 2 tane dürüm kebap yedim.dr kilona dikkat et dedikçe ben yiyorum.:1::1::1:

bütün eşler aynı sanırım benimkinin de iştahı açılmış durumda kilo vermişti yeniden aldı kiloları benim burnuma gelmeyen bütün kokular ona geliyor dün akşam balkona çıktık aşkım tavuk ızgara kokuyor gidip alayım pişirelim mi diyor saçmalama dedim istemiyorum bugün de sabah yumurtalı peynirli ekmek istedi canı onu yaptım sabah 6:30 da

aminnnnnnn canımm inş kalp atışlarını duyarsın. bende c tesi tekrar gidiyorum benimde geç döllenme dedi dr geçen hafta gittiğimde. bu hafta tam gününü hesap edecez. İnş bi problem yoktur..
bakıyorum buradaki arklar 2 haftada bir gidiyor. ben her hafta gidyorum...hayırlısı...
.

normali ayda 1 kontroldur esasen. benim doktorum biraz daha panik hastalarini 2 haftada bir goruyor. ama illaki araya tahlikller testler falan girince bu sure siklasabiliyor. onemli olan saglikli olmalari. ne kadar gittigimiz cok onemli degil.

yalniz benim kisisel fikrim. bebegi gormek beni ne kadar heyecanlandirsa ve doyamayacak olsam da onu mumkun oldugunca az rahatsiz etmek istiyorum. huzurunu bozuyor bu ultrason olayi bebislerin:45:

ben 7 haftalıkken ıkı kere gıttım

bırde 11 haftalıkken ıkı kere gıdecegım haftada

dıger zamanlar ıse 15 gunde bır gıdıyorum ..

benim canım geçen gün kebap ve şalgam çekti.... Gittim 2 tane dürüm kebap yedim.dr kilona dikkat et dedikçe ben yiyorum.:1::1::1:

ohhhhh maşallah hani ilk zamanlar kilo verirsin diyenler nerde diye sorsım geliyor bazen ben bir haftada 2 kilo aldım vayyyy halime zaten göbğim var gördüğüm tedaviler bebek değil göbek yapmıştı bende

bütün eşler aynı sanırım benimkinin de iştahı açılmış durumda kilo vermişti yeniden aldı kiloları benim burnuma gelmeyen bütün kokular ona geliyor dün akşam balkona çıktık aşkım tavuk ızgara kokuyor gidip alayım pişirelim mi diyor saçmalama dedim istemiyorum bugün de sabah yumurtalı peynirli ekmek istedi canı onu yaptım sabah 6:30 da

ne olacak bu adamların hali anlayamıyorum gece portakal demişim uyku arasında eşimde sabah ezanıyla ağzıma portakal tıkıyordu dedim bari uyandırsaydın dedim bir dilim yedim kendisi 3 portakal yedi sanırım o aşermiş bana topu attı

normali ayda 1 kontroldur esasen. benim doktorum biraz daha panik hastalarini 2 haftada bir goruyor. ama illaki araya tahlikller testler falan girince bu sure siklasabiliyor. onemli olan saglikli olmalari. ne kadar gittigimiz cok onemli degil.

yalniz benim kisisel fikrim. bebegi gormek beni ne kadar heyecanlandirsa ve doyamayacak olsam da onu mumkun oldugunca az rahatsiz etmek istiyorum. huzurunu bozuyor bu ultrason olayi bebislerin:45:

ben gitmek istemedim ki dr çağırdı.. bana kalsa doğuma gidecem sadece....

senin gitmen normal canım sıkı takip edilmen lazım
öyle sanırım canım.. inş bişey yoktur da sadece gününü tespit etmek için çağırmıştr dr.. neyse anlayacağız cumartesiye az var... şöyle ayda 1 çağırıldığım günler bir gelse...
:84::84::84::84::84::84:

merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.

merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.

ilk haftalarda kalp atımının olup olmamasına bakılırmış sayısına değil.
100 ün çok altında olmadıkca sorun olmazmış. bana da böle bişiler dedi dr inş sağlıkla büyürler.
hiç moralini bozma dua edelim, iyi olcaklar inş.

merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
Kalp atışı var ama yavaş dedi. Gösterdi, gözüküor . Bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. Bebein bouda 6,9mm. Endişelenlem dedi. Bir hafta daha bekle dedi. O zaman net belli olur dedi. Salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. Saglıksa kendiliinden atılır dedi. Ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.

sen rabbime sığın dua et geç döllenme olmuştur bekle ve bebeğinle konuş seni şimdiden anlamaya başlar unutma

merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.

canım dualarımız seninle ve hepimizle.... sakın üzüntüye kapılma belliki geç döllenme olmuş... sen hiç canını sıkma bebeğin gelişecek sonuçta kalbi atıyor. sağlıksız olsa kalp atmaya başlamaz ki.. çok küçükte olsa yaşıyor.... hangi hastaye gdiyorsun.. için rahat edecekse başka bi dr daha görünmende fayda var bence....

Back
X