2011 Aralık Anneleri

ah bilirim o durumlari. ben de asker kiziyim ama sansliyiz ki babam denizciydi. tayini ya gemiden gemiye ya da deniz kenari yerlere cikti hep. sansliydim belki istanbulda okudum istanbulda calistim istanbulda evlendim. gunun birinde baska bir yere gitmek gerekirse nasip tabii ki. bosuna dememisler dogdugun yer mi doydugun yer mi diye...
aaaa sanki biliyormuşum gibi yazmışım benim babam karacıydı 9 yer değiştirdik o yüzden alışkınım çabuk adapte olabiliyorum

bak canim seni endiselendirmekden baska bisey yapmamsilar bence hemen bir dr bul ve dogumun olana kadar ona git bir hastayi dr sinden daha iyi kimse bilemez ayri ayri drlere gidersen hepsiyle tanisma asamasi olur hepsi herseyini bilmez ama herseyini bilen seni taniyan ona gore davranir ve tedavi eder
dedigimi anladinmi canimmmmm:70::70:

ikisi de tanıyo beni, eskiden beri gidiyodum :D
şimdilik böyle iyi yoksa içim rahat etmiyo. bi zaman sonra tek dr. a düşcek zaten

moral bozmak gibi olmasin ama deniz kenarinda yetismis insanlar icin ankara cidden zor bi yerdir diye dusunuyorum. dogdugumdan beri deniz olmayan hicbir sehirde yasamadim. dusununce zor geliyor.

ama bebisleriniz ve guzel yuvalariniz insallah hic bir ozlem birakmaz icinizde.[/QUO

ben asker kızıyım canım her yerde yaşadım ama eşime aşık olmadan önce bir kere Ankaraya gelmiştim ne okumak için ne de evlenip yerleşmem demiştim büyük konuşmuşum eşime aşık oldum ve tası tarağı toplayıp geldim eşimi sevdiğim için Ankarayı da sevmeye başladım

aynen bende hayatta aklıma bile gelmezdi ist dışında yaşayacayğım.. flört ederken eşimde istanbuldaydı o yüzden hiç böle bir durum yoktu. nişandan önce teklif geldi ve nişan sonrası ankaraya yerleşti.. anlaycağınız nişanlıken ayda 1 kere görüştük:)

bak canim seni endiselendirmekden baska bisey yapmamsilar bence hemen bir dr bul ve dogumun olana kadar ona git bir hastayi dr sinden daha iyi kimse bilemez ayri ayri drlere gidersen hepsiyle tanisma asamasi olur hepsi herseyini bilmez ama herseyini bilen seni taniyan ona gore davranir ve tedavi eder
dedigimi anladinmi canimmmmm:70::70:

ahhhhhhhhh bee arkadasim ahhhhhh kendini yipratmissin hep ya baska ulkeye gitseydin anneni babani 2yilda bir gorseydin dillini bilmiyorsun hicbiseyini bilmiyorsun ailenden kimse yokkkkk
dua etki ailenle ayni ulkedesin ah desen ailen yanionda olur vize pasaport cart curt isin yok nezamn istersen orda olursun bide bunlari dusundunmuuuuu

doğru diosun cnm.. geçen hastanede yattom 2 gün.. anneö öğlen duydu. akşam yanımdaydı:) çok şükür yinede.. ama ben artık şükredyiorum. eşimle 7 yıl flört edip evlendim ama evlenip buraya gelmem ile birlikte yalnız kalınca daha sıkı bağlandık biz..

aaaa sanki biliyormuşum gibi yazmışım benim babam karacıydı 9 yer değiştirdik o yüzden alışkınım çabuk adapte olabiliyorum

fena mi iste bak pek cok insanin zorlandigi bir konuda sen talimlisin :52: yine de cok yer degistirmek zor bir olay. hem aile uzak hem mekan yabanci. gurbetteki tum arkadaslarin allah yardimcisi olsun.

ankarada olanlar nerde oturuyorsunuz?

ne kadarlık hamiş siniz? hangi dr a gidiosunuz.. yardımcı olalım biribimize...ben dün araştırcam diye gözlerim şaşı oldu walla.. ne nerden alınır.. nerde bulunur vs..

fena mi iste bak pek cok insanin zorlandigi bir konuda sen talimlisin :52: yine de cok yer degistirmek zor bir olay. hem aile uzak hem mekan yabanci. gurbetteki tum arkadaslarin allah yardimcisi olsun.

sorma bazen eşya taşıma konusunda eşime akıl verdiğim oluyor hayatım evden eve taşımacılık şirketi kuralım diyor:1:ama yine de bahar aylarında izmiri çık özlüyorum normalde bu mevsimlerde giderdim ama bu sene bebiş olunca benim yolculuk rafa kalktı:49:

canim atis sayisini soyledi mi. gerci ultrason ciktisi varsa onun uzerinde de yazar. benim de dunku degerlerim sana yakin. 6+6 gorunuyor ve 8,0 mm bence anormal bir durum yok.

canim nerden okadar sik gittin tup bebismi seninki herseyde vardir bir hayir bebisin saglikli olsunda

arkadasim oyle durumlar olabiliyor sikma canini iyi dusun iyi olsun benim bir arkadasimin 2hafta geriden geliyordu simdi kocaman oldu masallahhhhhhhh

ya mumkun oldugunca tek dr tutsan daha iyi arkadasim cunku drlerin bile birdedigi bir dedigini tutmuyor endiselendirmekden baska bir ise yaramiyor ama vajinal kontrol cok onemli ilk 3 ay ve son 2ay.

yemezler deseydin doktora hiçbişi yok o bebişin kalbi atıyorsa bütün tıbb sitelerine bak 6-12 hafta arasında kalbi duyulduysa bebegin %90 saglıklı oldugu sonucu elde edilir diyo 6. haftadan itibaren ne kadar çabuk duyuluyorsa o kadar iyiymiş neye göre yavaşmış öyle bişi yok belkide sakin bir bebek olucak acelesi yok dualarımız senle ama hiç telaş yapma

çok şükür arkadaşlar daha iyiyim. sağolun hepiniz. bu benim doktorum değil.farklı bi doktpra gittim bugün. kendi doktorum aslında haftaya çağırmıştı. ancak o zaman netleşir kalp atışları demişti.biz karı koca meraklı, acele ettik bi doktora daha gidelim dedik.
sanırım kendi doktorum doğru tahmin etti. bekliycem bir hafta daha. yapacak bişeyim yok. yavaş da olsa gördüm kalp atışını. buna şükür ne yapalım.

ne kadarlık hamiş siniz? hangi dr a gidiosunuz.. yardımcı olalım biribimize...ben dün araştırcam diye gözlerim şaşı oldu walla.. ne nerden alınır.. nerde bulunur vs..

6+2 diyebiliyorum ama cumartesi günü tam belli olacak ben özel doktora gidiyorum doktorumun adı Cüneyt Genç

Selam kızlaaarrr :3: sanırım burdaki herkes Aralık anne adayı değil mi :16: ben de Aralık annesi olucam inşallah :49: geçen hafta öğrendik bebeğimizin yolda olduğunu, dün de kalp atışlarını gördük çok şükür :69: Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah :69:

]
aynen bende hayatta aklıma bile gelmezdi ist dışında yaşayacayğım.. flört ederken eşimde istanbuldaydı o yüzden hiç böle bir durum yoktu. nişandan önce teklif geldi ve nişan sonrası ankaraya yerleşti.. anlaycağınız nişanlıken ayda 1 kere görüştük:)

doğru diosun cnm.. geçen hastanede yattom 2 gün.. anneö öğlen duydu. akşam yanımdaydı:) çok şükür yinede.. ama ben artık şükredyiorum. eşimle 7 yıl flört edip evlendim ama evlenip buraya gelmem ile birlikte yalnız kalınca daha sıkı bağlandık biz..

canim ben 5yil once isvicreye geldim ailemden kimse yok sadece esim ve ailesi var
geldigimde ne dil var nede o yerleri taniyordum.insan oyle olunca daha zor oluyor bak allaha sukur ayni ulkedesin ayni dill istedigini dilledigini sora sora yaparsin ve cokda guzel arkadaslar bulursun. bak ne guzel sevdigin insanla evlenmissin artik sen bir ailesin ailelen 2.planda olmali once kendi ailenin mutlulugi ve huzru tamamin canim birde sunu unutmakotunun daha kotusu vardir :59:herseydede bir hayir vardir:65::92: he bitisde bir baslangicdir:92:

Son düzenleme:
kızlar aranızda hamilelik dönemi için spor yapan var mı?
yapmayı istiyorum, doktoruma sorucam. netten baktım pek bir şey bulamadım.
bir de normalde hiç spor yapmayan birinin bu dönemde spora başlaması iyi değilmiş.

ailesinden uzakta olan arkadaşlara Allah yardımcı olsun gerçekten çok zor ama bebek olunca anneniz felan gelir kalır iyi olur doya doya vakit geçirirsiniz

Selam kızlaaarrr :3: sanırım burdaki herkes Aralık anne adayı değil mi :16: ben de Aralık annesi olucam inşallah :49: geçen hafta öğrendik bebeğimizin yolda olduğunu, dün de kalp atışlarını gördük çok şükür :69: Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah :69:

hayırlı olsun ben de cumartesi günü gideceğim kalp atışları için

cnm mamakta oturuyorum. yeni gelinim, daha evleneli 5 hafta oldu, hiç bir yer bilmiyorum:37:
bizim eve yakın bir polikliniğe gittim. Arzu Arıkan a muayene oldum ilk kez. doktor konusunda ben de çok kararsızım, nereye gidilir, ne yapılır hiç bilmiyorum:26:

bir de normalde hiç spor yapmayan birinin bu dönemde spora başlaması iyi değilmiş.

Doktorum bana akşam yemeklerinden sonra yarım saat yürüyüş yapmamı söyledi, evde kocişin koşu bandı vardı, düşük hızda yürüyorum onda her akşam :34: bi de sınırsız yüzebilirsin istersen dedi ama yüzme bilmiyorum ben :1: son 3 aya girdiğimizde doğumu kolaylaştırıcı egzersizler verecekmiş ama ilk aylarda egzersiz yapma, ters bi hareket yaparsın, sadece yürü dedi :34:

6+2 diyebiliyorum ama cumartesi günü tam belli olacak ben özel doktora gidiyorum doktorumun adı Cüneyt Genç

çok duydum nette adını memnunmusun canım.. ben de medicanada türkan hanıma gidiyorum..

hayırlı olsun ben de cumartesi günü gideceğim kalp atışları için

ay bende cumartesi 10.40 da gidicem.. ölüorum meraktan .. hakkımızda hayırlısı inş..

ben cinnahta çalışıyorum.. iş çıkışı kızılaya kadar yürüyorum cnm.. 40 dk yaklaşık...

cnm mamakta oturuyorum. yeni gelinim, daha evleneli 5 hafta oldu, hiç bir yer bilmiyorum:37:
bizim eve yakın bir polikliniğe gittim. Arzu Arıkan a muayene oldum ilk kez. doktor konusunda ben de çok kararsızım, nereye gidilir, ne yapılır hiç bilmiyorum:26:

cnm eğer özele gitmeyeceksen devlete gideceksen sana Ankara Tıp Üniversitesi Kadın doğum u öneririm.. ben 2 gece hastanede yattım. inanılmaz ilgililer.. ben bile halen düşünüyorum acaba ordamı doğursam diye o kadar diim.. özel kadar ilgili ve temiz.. ki biz 3 yıldır sırf devlette doğurmam diye özel sigorta ödüyoruz ama hepsi çok ilgili ve bilgili nede olsa üniversite hastanesi.. tavsiye ederim. cnm.. yeri dikimevinde eşin bilir muhtemelen..

Sen de tam 6+4 oluyosun o gün :34: ben de tam 6+4 te gördüm kalp atışlarını, hadi bakalım darısı başına inşallah :29:
inşallah arkadaşım 2008 mart ayından beri bekliyorum pko hastasıyımda
çok duydum nette adını memnunmusun canım.. ben de medicanada türkan hanıma gidiyorum..
ben çok memnunum 3 yıldır ona gidiyorum önce bayındır hastanesindeydi sonra mesayha geçti bende o neredeyse oraya şimdi de özel muayenehanesi var oraya gidiyorum doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum

ay bende cumartesi 10.40 da gidicem.. ölüorum meraktan .. hakkımızda hayırlısı inş..
ben de öğleden sonra gideceğim

ben cinnahta çalışıyorum.. iş çıkışı kızılaya kadar yürüyorum cnm.. 40 dk yaklaşık...
ben çalışmıyorum ama hamileyken çalışmak zor olsa gerek ben neredeyse sürekli uyuyorum

hoşgeldin zümrem.napacagız gün boyu bilgisayarın karşısında,Allaha emanet yavrum ben 9.haftadan gün aldım

Back
X