2011 Aralık Anneleri

slm kızlarrrrrrr nasılsınız??????
nasıl gidio hamişlik???

yeme sorunu bende de başladı normalde çok atıştıran biri değilim ama 1 haftadır ağzım boz dursun istemiyorum.

ben bazen işim gereği ya dışarda olurum bankada yada ofisteyken hiç yemek fırsatım olmaz ama şimdi duramıyorum işten dolayı yiyemesemde vicdan azabı duyuyorum:59::59:sürekli yanımda kreker filan taşıycam artık tabi yeterse doyarsa:27:

oooooooooooooooooo sen cok dikkatetmelisin canim gece yatmadan 2 saat once ye ve yattttt gece girladigindada su ic yat bak sonra cok kg alirsin dogumun zor olur ve sekerde cikar haberin olsun hersey senin ellinde onun ellinde degilllll ilk 4 ay kg alimi olmamali .

cnm zaten ben şeker hastasıyım :59::59:doktor şimdilik ilacı bırak takip edelim dedi valla su içmeyi denedim ama sürekli acıkıyoruz bişeyler yemeden susmuyo en sonunda eşim yataktan hatta odadan atıcak bizi:37::37::37:

canım ben haftaya başlamaya karar verdim,genelde şöyle deniliyo haftada 3-4 gün 30-40dk arası diye ama yinede dr sor istersen.ben öyle yapıcam,sorduktan sonra başlayacağm...
ben de mecburen 40 dk yürüyorum hergün normal doğum için bol bol yürüyüş diyolar...
ben özellikle yürümüyom ama otobüsten inip işe gelirken,bi de durağa gidiyoken toplam 15 dk kadar yürümüş oluyom,bi de evden durağa,5 dk da o desek 20 dk falan günlük,yeter zaten,fazla yürüyünce kasığım ağrıyo,dinlenince geçiyo

bende işte mecburen 20 dk sabah durağa gelmek için,20 dk da akşam eve gitmek için yürüyorum artık bi dül dül alcam gibi:37:

ben özellikle yürümüyom ama otobüsten inip işe gelirken,bi de durağa gidiyoken toplam 15 dk kadar yürümüş oluyom,bi de evden durağa,5 dk da o desek 20 dk falan günlük,yeter zaten,fazla yürüyünce kasığım ağrıyo,dinlenince geçiyo

bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam:(((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin:4::4::4::4::19::19::19::50::50:bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee:59::59::59:

ben bazen işim gereği ya dışarda olurum bankada yada ofisteyken hiç yemek fırsatım olmaz ama şimdi duramıyorum işten dolayı yiyemesemde vicdan azabı duyuyorum:59::59:sürekli yanımda kreker filan taşıycam artık tabi yeterse doyarsa:27:

ben de işteyken öğle yemeğine bile gitmeye fırsat bulanazdım umursamazdım da açıkçası ama şimdi yemeği bırak masamın altındaki çekmecemden fındık fıstık ceviz kayısı eksik olmuyo gerçi arkadaşlarda keşfetti gelip gidip onlarda yiyo :61:

Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda

çok sevindim canım darısı başımıza. sat'a göre 7 +5 sin ama ultrasona göre 6+3 çıktı öyle mi? bu fark bende de olursa bugun doktora boşuna gitmiş olacağım:((:5:

bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam:(((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin:4::4::4::4::19::19::19::50::50:bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee:59::59::59:

insan hassaslaşıyo bu dönemde canım,benim eşim de sabah uykulu uykulu,hiç düzenimiz kalmadı,evde var mısın yok musun belli değil,erkenden yatıyon ben sıkılıyom,yemekten sonra meyve soyar yedirirdin artık o da yok dedi,ben de hüngür hüngür ağladım,sonra kalktı,özür diledi,sen benim lafıma bakma uykulu uykulu ne dediğimi bilemedim dedi

canım asıl bebek olduktan sonra spor salonuna gidilir insanın kendini toplaması için bizim spor salonunu bir bayan geliyordu bebişi 6 aylıktı sanırım bi spor yapıyodu bi çocukla ilgileniyordu isteyen her şey yapar sen boşuna eşinle huzursuz olma boşver zamanı gelince bildiğini yaparsın eşinde razı olur zaten . Ama şimdi kendini zorlayacak hareketler yapma...

canım ya ağlayıp üzülme. bebişi de üzersin sonra. 5.haftadan itibaren hissetmeye başlarlarmış.:55:bırak kocan gitsin spor salonuna. sen de illa gitmek istiyorsan orda sadece koşu bandına binip yürüyebilirsin. yürümenin bi zararı olmaz. erkekler karnımız şişmeden hamile olduğumuzu düşünmeyecekler:49:

sabrın için teşekkürler :):1: sanırım sonunda oldu.
benimde sizlerin aksine uykum yok gece 12 sabah 6.30 ayaktayım gecen haftaya kadar 2 kilo verdim 1 haftadı da devamlı bişeyler yiyorum diyebilirim 59 kiloyum 13 yıl önce oğluşumdada 59 kiloyla başlayım 67-68 le doğumumu yapmıştım. zayıf olmadığımdan kiloda pek almıyorum sanırım.

Maşallah yeğenimize bende yarın gidicem 6+2 olucam yarın inş. bende pıt pıtlarını duyarım bebişimin...:nazar:

Canim benim sata gore 7+ 5 ama bebek 6+3 daha ancak duyulabilir dedi doktor 80le baslar yukselir dedi

Back
X