2011 Aralık Anneleri

ya sorma ben bu yaşta bu bebeği öyle zor buldumki. rabbimin bi mucizesiydi. ben de çay içtim. arada özlediğim sigaranın da tadına baktım. (iki haftada üç sigaradan bi kaç nefes çektim)
dün gece canım öyle bir patetes kızartması çektiki üşenmeden kızarttım. mayonez sıktım yedim. sonra öğrendimki mayonez çok zararlı:(
allah beni cezalandıracak diye korkuyorum. mucizesine iyi sahip çıkamıyorum. hem yıllardır büyük bir özlemimken:(
eşim doktora sordu somon balığı iyimi diye oda onayladı canım.

Olan olmus arkadasim daha fazla strese sokma kendini bende senin gibiydimde cok takilmiyorum
annelerimiz nasil dogurmus ya ALLAH askina

valla sen de ikide bir benim gözlerimin dolmasına sebep oluyorsun. :) uzaktasınya ne zor geliyor bana öyle şeyler. yatılı okulda okumuştum ailemden uzak öyle zorki o yüzden dünyanın diğer ucu beni hep ürkütüyor.
benim de kız kardeşim izmir de ona da çok üzülüyorum. elimden gelse buralarda işe yerleştireceğim ama bakalım hayırlısı.[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM BI HABER DAHA VERIM :) HAZIRAN 1 DE EVIMI TASIYORUM :S AMA INS BURDAKI TURK ABLALARDAN YARDIM ISTICEM
EVET UZAKTAYIM AMA SIKINTILARI PAYLASACAK SEVINCI PAYLASACAK BIRILERI VAR COK SUKUR ESIM VAR AILEM VE TABIKI SIZ :) :16::16::16::16::16::16:

8+3 teyzesi şuan.ayy içmiycem ben de sabahları bir bardak dışında. ben araştırıyorum az çok çaya üç fincana kadar serbest dendiği için içtim.
bebeğim benim son şansım olmasın ona bişi:(:5:

canlarim benim. bitanecik purtelas annelerim. bebislerimiz allaha emanet. biz elimizden geldigince gelismeleri icin en iyi ortami saglamaya calisiyoruz sadece. gecmis durumlari dusunup de stress yapmak inanin caydan bile tehlikeli.

bazen dusunuyorum da annemin vs bize hamileligini. he kese biliyorlardi ne kalp atisi. bizim gibi kafein dertleri de yoktu, toksoplazma riskleri de. bilgi arttikca stress de artiyor diye dusunuyorum. bursada ilk gittigim doktor birsey soylemisti bana. boyle bazen gereksiz panik yaptiim zaman onu hatirlamaya calisiyorum. `icindeki sey senin icin cok degerli ama o bir kristal degil dikkat konusunu abartma` demisti.

cay icmek senin icin vazgecilmezse daha acik icersin birkac bardak. kahve ya da kolayi azaltirsin toplam kafein miktarini dusurmek icin. nolur panik yapmayin hatalariniz icin. daha cok zarar verebiliriz stressle. seviyorum hepinizi ve ayakta alkisliyorum bu takdire deger hassasasiyetinizi :46:

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım
ben iyiyim akşamüzeri kahverengi bi lekekmem oldu canım sıkıldı.
şimdi yok şükür
ben bi geçmişi okuyayım
benımde ılk 3 ay nereyse ara ara geldı leke cok sukur bıse olmadı :) bıse olmaz allahın ıznıyle ama sen yınede yorulma canım

ben şimdi bu vijdanla nasıl uyuycam. günde üç bardak çay içiyorum açık olarak yaa:(
hatta wc ye gidemediğim anlarda bi kaç fırtta sigara bile içtim. ama haftada bir ancak yapmışımdır. zavallı bebeğim nasıl üzüldüm şimdi.

dun bende sigara ictim ama cok azcik :S

Olan olmus arkadasim daha fazla strese sokma kendini bende senin gibiydimde cok takilmiyorum
annelerimiz nasil dogurmus ya ALLAH askina
i
bebeklerine rabbim uzun ömürler versin. biz de görebilecekmiyiz o günleri.
annelerimiz hem daha gençti hem de onlar doğal besleniyordu. anadolunun oksijenini soluyorlardı biz hormonlu besinler pis hava. ah nebilim. işallah dediğin gibi olur sorunsuz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza.

bugün 7+1 iz biz sabah dra gittik üsten baktırıyorum ya ben bi önceki bebekte kalbi durmuştu o yüzden alttan pek baktırmak istemiyorum önceki bebeğimdede hiç üsten görünmemişti bebek hep alttan görünmüştü kesede bi defa duyduğum kalp atışıda bu defa hep üstten baktırcam dedim ama kese ii hoş görünmüştü geçen hafta ama bu hafta idrar torbanda boş dedi dr kalp atışını görmüyorum alttan bakalım dedi eşimde önceki kötü tecrübemizden ötürü hemen hayır bakmayın falan olduk salı yine gelin dedi alamazsa sesi alttan baktırcam artık çünkü alamazsa sesi detaylı bi ultrason cihazi var daha detaylı inceledikleri oraya yolluyolar o çok stresli hem kritikleri yolluyolar oraya o yüzden hemen alttan bakındicem hatta üzgünüm tabi ii haberler vermek için gircektim erkenden ama haber biraz net olmayınca diyelim şimdigirdim ama duyulur dimiiiiiii benim vucut tipim biraz göbekli o yüzdende görünmüyo galiba net göbekten heee bu arada kese büyümüşte dedi dr geçen haftaya göre bu da ii haber hem göbekliyim diye göremedi ki kalp atışını dimi:(

bugün 7+1 iz biz sabah dra gittik üsten baktırıyorum ya ben bi önceki bebekte kalbi durmuştu o yüzden alttan pek baktırmak istemiyorum önceki bebeğimdede hiç üsten görünmemişti bebek hep alttan görünmüştü kesede bi defa duyduğum kalp atışıda bu defa hep üstten baktırcam dedim ama kese ii hoş görünmüştü geçen hafta ama bu hafta idrar torbanda boş dedi dr kalp atışını görmüyorum alttan bakalım dedi eşimde önceki kötü tecrübemizden ötürü hemen hayır bakmayın falan olduk salı yine gelin dedi alamazsa sesi alttan baktırcam artık çünkü alamazsa sesi detaylı bi ultrason cihazi var daha detaylı inceledikleri oraya yolluyolar o çok stresli hem kritikleri yolluyolar oraya o yüzden hemen alttan bakındicem hatta üzgünüm tabi ii haberler vermek için gircektim erkenden ama haber biraz net olmayınca diyelim şimdigirdim ama duyulur dimiiiiiii benim vucut tipim biraz göbekli o yüzdende görünmüyo galiba net göbekten heee bu arada kese büyümüşte dedi dr geçen haftaya göre bu da ii haber hem göbekliyim diye göremedi ki kalp atışını dimi:(

canim lutfen olumsuz dusunme 7+1 karindan gorunmesi icin erken bir zaman sayilir. bir sonraki gidisinde insallah guzel haberler vereceksin bize. dualarim seninele :49:

8+3 teyzesi şuan.ayy içmiycem ben de sabahları bir bardak dışında. ben araştırıyorum az çok çaya üç fincana kadar serbest dendiği için içtim.
bebeğim benim son şansım olmasın ona bişi:(:5:
valla ben o kadar tiksindim ki hamileyken içenlere hemde ilk 3 ay içinde içenlere şaşırıorum...rabbim hayırlarla kucağına almak nasip etsin .
hımm ne bilim canım ya ben elimi koyuyorum göbeğimin üstüne ağağı tarafa ans
ki hissediyorum gini attığını:))
yada bana öyle gelio:))

bazıları ilk 40 günden sonra hissedermiş olabilir belkide bide bebek erkekse erken hareketlenir diye duyoyorum artık ne derece doğru bilmem.

valla sen de ikide bir benim gözlerimin dolmasına sebep oluyorsun. :) uzaktasınya ne zor geliyor bana öyle şeyler. yatılı okulda okumuştum ailemden uzak öyle zorki o yüzden dünyanın diğer ucu beni hep ürkütüyor.
benim de kız kardeşim izmir de ona da çok üzülüyorum. elimden gelse buralarda işe yerleştireceğim ama bakalım hayırlısı.

ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM BI HABER DAHA VERIM :) HAZIRAN 1 DE EVIMI TASIYORUM :S AMA INS BURDAKI TURK ABLALARDAN YARDIM ISTICEM
EVET UZAKTAYIM AMA SIKINTILARI PAYLASACAK SEVINCI PAYLASACAK BIRILERI VAR COK SUKUR ESIM VAR AILEM VE TABIKI SIZ :) :16::16::16::16::16::16:[/QUOTE]
çok sevindim senin adına. eğer günlerin güzel geçiyorsa o zaman sorun yok demektir. rabbim huzzurunuzu hiç bozmasın.
annem beni 20yaşında doğurmuş. düşünebiliyor musun 20 yaş var aramızda sadece. arkadaş olduk hep birbirimize. ama ben 20 annem 40 yaşındayken annemi kıskanırdım. o sarışın mavi gözlü uzun boylu ve süper saçları vardı. ben baba tarafıma benziyorum tabi:) babam kulakları çınlasın öğrtmen ya köyün en güzel kızıyla evlenmiş.:) anneme halen derim çok güzelsin. annemde bana iltifat eder senin neren çirkinki. sende güzelsin diye. :)seninde öyle olacak bebeklerinle arkadaş olacaksın ileride.
ha birde annemin 37-38 inde yaptığı bir kızı varki anlatamam hem çok güzel hem akıllı. mühendis şimdi. ay onu daha beşikteki bebek gibi seviyor kucağına alıyor. kızı da 24 yaşında. onları görünce de bana teselli oluyor tabi. bizi o kadar büyük bir aşkla büyütmemişti iş güç derken.:)

canim gobekle hic alakasi yok oyle kendini uzme ama alttan bakilmasi onemli burda hep bakiyorlar alttan baksaydi pitpitlari duyrdan hayirlisi olsun canim pozitif dusunnnnnnnnnnnnnn

i
bebeklerine rabbim uzun ömürler versin. biz de görebilecekmiyiz o günleri.
annelerimiz hem daha gençti hem de onlar doğal besleniyordu. anadolunun oksijenini soluyorlardı biz hormonlu besinler pis hava. ah nebilim. işallah dediğin gibi olur sorunsuz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza.

insallah canim amin görürüz tabi Hic icine fenalik getirme iyi düsün iyi olsun her zaman

korkma canim ben hep kendimi ornek veriorum ama doktra gittigimizde galiba 7 haftalik ti yada 6.haftanin sonu tam bilmiyorm doktor bana bak duyulmayabilir kalp atisi uzulme dedi ama cok sukur sonra duyduk ins RABBIM hayirlisiyla duyurur caniinin mercimek kalbini canim

canlarim benim. bitanecik purtelas annelerim. bebislerimiz allaha emanet. biz elimizden geldigince gelismeleri icin en iyi ortami saglamaya calisiyoruz sadece. gecmis durumlari dusunup de stress yapmak inanin caydan bile tehlikeli.

bazen dusunuyorum da annemin vs bize hamileligini. he kese biliyorlardi ne kalp atisi. bizim gibi kafein dertleri de yoktu, toksoplazma riskleri de. bilgi arttikca stress de artiyor diye dusunuyorum. bursada ilk gittigim doktor birsey soylemisti bana. boyle bazen gereksiz panik yaptiim zaman onu hatirlamaya calisiyorum. `icindeki sey senin icin cok degerli ama o bir kristal degil dikkat konusunu abartma` demisti.

cay icmek senin icin vazgecilmezse daha acik icersin birkac bardak. kahve ya da kolayi azaltirsin toplam kafein miktarini dusurmek icin. nolur panik yapmayin hatalariniz icin. daha cok zarar verebiliriz stressle. seviyorum hepinizi ve ayakta alkisliyorum bu takdire deger hassasasiyetinizi :46:[/QUOT
çok doğru söylediklerin.
benim doktorum da beni çok stresli buldu sakin ol dedi:)
evet vijdan yapılacak şeylerden uzak durup ömünüze bakmak alazım .gerisi allaah kalmış.

topigimizin sozunu ilan ediyorum
bugunum dunden daha guzel olacak iyi dusunelim iyi olsunnnnnnnn her sabah bunlari soyleyecegiz mutlu olacagizzzzzzzz:69::69::69::69::69:

canım sakin ol panik yapma ne olur. dua et bol bol. işallah duyarsın.
benim 2 yıl önce 7+0 da kalp atışı yok diye kürtaj etti adam beni. halen daha üzülüyorum. sonra anatomim gereği geçte yumurtlayabildiğimi daha sonra öğrendim. o gün bugündür vijdan yapıyorum.
nasıl 7+0 da buna karar verilebilirki diye. bu gebeliğimde 8+2 de gttim kalp atışı için ve çok şükür duyduk. bnece 7 yi bitir öyle git acele etme hiçç. dua et bol bol. sabret.

ayy ne güzel:)öperim ben onları. zaten parmak kadarlar:)
bende yirim:)))
ama daha parmak kadar bile değiller zeytin kadarlar:)))
canım dualarım hep seninle
inşallah duyarsın canım
içini ferah tut
valla ben o kadar tiksindim ki hamileyken içenlere hemde ilk 3 ay içinde içenlere şaşırıorum...rabbim hayırlarla kucağına almak nasip etsin .

keşke bende tiksinseydim:(
bazıları ilk 40 günden sonra hissedermiş olabilir belkide bide bebek erkekse erken hareketlenir diye duyoyorum artık ne derece doğru bilmem.

bilmiom vallaha allah hayırlısını versin inşallah
belki bana öyle geliodur hayatfa bi soriyim doktora:)
oda benle ladga geçer şimdi:))

topigimizin sozunu ilan ediyorum
bugunum dunden daha guzel olacak iyi dusunelim iyi olsunnnnnnnn her sabah bunlari soyleyecegiz mutlu olacagizzzzzzzz:69::69::69::69::69:

özelden yazamadim canim 10 dakika bekle diyor ben hissetmiyorum hicbisey ya hep eksi yedim ama
aklima yada icime dogmuyo bisey esim kiz diyor yediklerimden dolayi ama bilmiyorum

özelden yazamadim canim 10 dakika bekle diyor ben hissetmiyorum hicbisey ya hep eksi yedim ama
aklima yada icime dogmuyo bisey esim kiz diyor yediklerimden dolayi ama bilmiyorum

tek yumurtami cift yumurta ikizlerimi canim tek yumurtaysa ikisinide cinsiyeti ayni oluyor ama cift yumurta ise farkli oluyor benim cevremde ve akrabalarimda ikizleri olan cokkkkkkkk

allahim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin onemli olan saglikli olmalariiiiiiiiiii

Back
X