2011 Aralık Anneleri

yurtdisindayim ben ailem türkiyede cok özlüyorum bu ara sanirim bebisler hormonlarimi fena etkiledi
annecim gözümde tütüyor:43::43::43:

canim gurbet zordur ama iyitarafindan bakmaya calis. bebislerin sana yarenlik etmeye geliyor. yalniz sayilmazsin ki artik :49:

Son düzenleme:
Bu arada ikiz mi olacak oy oyy maşallah güzel anne . Üzmeyesin kendini ya :( Gurbetlik çok zormuş Allah sabır versin tekrar cnm .

Bu arada ikiz mi olacak oy oyy maşallah güzel anne . Üzmeyesin kendini ya :( Gurbetlik çok zormuş Allah sabır versin tekrar cnm .

evet canim ikizlerim olacak ALLAH nasip ederse zor ya hemde nasil insallah doktorum izin verirse izne gelicemde bende korkuyorum bisey olurmu diye yok simdi daha iyiyim
zaten esim gelecek birazdan cikarim

yurtdisindayim ben ailem türkiyede cok özlüyorum bu ara sanirim bebisler hormonlarimi fena etkiledi
annecim gözümde tütüyor:43::43::43:
ay sende mi uzaktasın ailenden? canım ya üzüldüm bak şimdi. çok zor gelir bana çok uzaklar rabbim yardımcınız olsun. efe de çok uzaklardaymış.çok şükürki bebeğin olacak o zaman özlemeye bile fırsatın kalmayacak canım. üzülme olur mu?

moralim çok kötü :( eşimden ayrılmayı düşünüyorum eşimden ayrıldığımda doğum için eşimin ssk sından yararlanabilirmiyim acaba bilen varmı.yada hemen işemi girsem off hayat hep yoruyor:43:

moralim çok kötü :( eşimden ayrılmayı düşünüyorum eşimden ayrıldığımda doğum için eşimin ssk sından yararlanabilirmiyim acaba bilen varmı.yada hemen işemi girsem off hayat hep yoruyor:43:
umarım gelip gecici bir sıkıntıdır seninkii,, sadece kızgınlıktır. Eger oyle ise rahatlamaya calıs tatlımm

aa ,cok sasırdım neden ayrlıyorsun

onceden varmıydı boyle bı karar

ay bebegınde var ınsallah sınırle alınmıs bı karardır

canim insallah sinirle soylenen bir kelimedir tek basina cocuk buyutmek cok zor hem bebeginin hem anneye hem babaya ihtiyaci var saglikli bir psikolojiye sahip olmasi icin

ilginize teşekkrler arkadaşlar ama olmuyayınca olmuyormuş :( Allahım yardım eder inşllh bu ikinci evliliğim benim oğlumun babasını 6 aylıkken kaybetmiştik 20 yaşındaydım o zaman oğluşumla beraber buyumustuk kimseye muhatac olmadan aileminde desteğiyle.şimdiki eşim çok iyi iyiliğine ama kızları için devamlı beni kırıyor bende kızları çok seviyorum hatta belkide ondan daha fazla kızlarda bana çok düşkün ama olur olmaz şeylere beni kırıyo dun arka koltukta 3 yaşındaki kızım çok ağladı ön koltukta oturcakmış diye keyfi yani ağlamamız.ve tobiş bir çocuk 16 kilo ben kucağıma alamam biliyosun hem karnım ağrıyo hem ayaklarım uyuşuyor ddm en son aldığımda arabadan zor inmiştim. kızına devamlı almıyor işte napayım dyp duruyor. banada al nolcak diyor. bende çek sağa ben kullanam sen al dyrm onada yanaşmıyor.canım acıyor işte anlamıyor yani ben doğum bile yapsam o anda al der biliyorum karakterini çocukları bişey istesin gözü bişey grmyr.devamlı beni suçluyor.bu en küçük bir örnek ve bardağı taşıran en küçük daöla olurmuşya aynen o işte veoğluşumla kardeşini yine kimseye muhtaç olmadan en azında onurumuzla azarlanmadan başkası yüzünden hiçe sayılmadan buyuturum.çok uzun oldu ama napayım kimsem yok istanbulda 9 aydır yanlızım sayılır . burada bakıcı pozisyonunda tutuluyorum gb hissediyorum. aslında işim gücüm vardı herşeyi bıraktım gldm buralara ailemiz olsun bizimde diye ama olmuyor tek benim sabretmemle.napayım sizce

zaten bebeğimin kaderininde abisi gb olacağı en baştan belliydi. abisiyle aynı günde doğacak inşllh. aslında karar verdimi zor olmucaktır. yolum belli olur enazından içim huzurlu olsun.arkdşlr Allah bir yastıkta kocatsın deniyor ya gerçekten doğru hiçbir şey ilk gb olmuyor Rabbim hepinizi bir yastıkta kocatsın bebelrinizi analı babalı buyutsun

ilginize teşekkrler arkadaşlar ama olmuyayınca olmuyormuş :( Allahım yardım eder inşllh bu ikinci evliliğim benim oğlumun babasını 6 aylıkken kaybetmiştik 20 yaşındaydım o zaman oğluşumla beraber buyumustuk kimseye muhatac olmadan aileminde desteğiyle.şimdiki eşim çok iyi iyiliğine ama kızları için devamlı beni kırıyor bende kızları çok seviyorum hatta belkide ondan daha fazla kızlarda bana çok düşkün ama olur olmaz şeylere beni kırıyo dun arka koltukta 3 yaşındaki kızım çok ağladı ön koltukta oturcakmış diye keyfi yani ağlamamız.ve tobiş bir çocuk 16 kilo ben kucağıma alamam biliyosun hem karnım ağrıyo hem ayaklarım uyuşuyor ddm en son aldığımda arabadan zor inmiştim. kızına devamlı almıyor işte napayım dyp duruyor. banada al nolcak diyor. bende çek sağa ben kullanam sen al dyrm onada yanaşmıyor.canım acıyor işte anlamıyor yani ben doğum bile yapsam o anda al der biliyorum karakterini çocukları bişey istesin gözü bişey grmyr.devamlı beni suçluyor.bu en küçük bir örnek ve bardağı taşıran en küçük daöla olurmuşya aynen o işte veoğluşumla kardeşini yine kimseye muhtaç olmadan en azında onurumuzla azarlanmadan başkası yüzünden hiçe sayılmadan buyuturum.çok uzun oldu ama napayım kimsem yok istanbulda 9 aydır yanlızım sayılır . burada bakıcı pozisyonunda tutuluyorum gb hissediyorum. aslında işim gücüm vardı herşeyi bıraktım gldm buralara ailemiz olsun bizimde diye ama olmuyor tek benim sabretmemle.napayım sizce

canim cok zor bir durum. malesef onceligi cocugun istedigi olsun olan bir erkek tipi var. yakinen biliyorum bi karakteri. genel olarak hersey iyiyse sadece bunun icin bozmaya degmez. eni konu cocuklar buyuyecek. aranizda sevgi bagi varsa tabi bu soylediklerim.

sevgi ya da zorunluluk gibi bir durumun yoksa: evet yalniz cocuk dogurmak buyutmek zordur ama bu sagliksiz psikolojiyle su an hem kendine hem bebegine zarar veriyorsun.

bir de bence (buyuk konusmayayim) butarz durumlarda direk babayla cocuk arasinda kalmamaya bak. cocuklar dikkati dagitilabilen varliklar diye dusunurum hep. baska bir seye dikkatini cekmeye calisirsan ya da daha cok sevecegi seyleri kesfedebildiysen bu mesleler sorun olmadan ve sen de aci cekmeden idare edebilirsin diye dusunuyorum.

soruna da gelecek olursak eger. bosandigin takdirde bildigim kadariyla esinin saglik sigortasindan yararlanamzsin. dogacak cocugun yararlanabilir. sen babanin uzerinden sigortali olabilirsin.

su an cok duygusaliz. bunu da aklindan cikarma ltfn.. :44:

tşkkr ederim.inan kızlar bana hele o ufaklığın annem deyişi var görme çok tatlı ama bana bu kadar basit bişey için evde söylemediğini bırakmadı biranda beni kötü üvey anne ilan etti ve bu ilk değil ve bu en küçük olan konu zaten ben kızlarıma değil eşime kızıyorum onlar çocuk tabi yapar ama onun tepkisi beni deli ediyor bana sen kimsin der gb kelimeler kullanıyor.korkuyorum doğacak bebeğimide oyuncak edecek diye ve bundan eminim artık ortalıkta oyuncak gb isteyenn kucağında çocuklra oyuncak doğuracakmışım gb geliyor bana. demezki kızım onun da canı var o da insan demez ki benim için demediğine göre.şu dünyada bir ben öğrenemedim insanları çıkarıma kullanmayı hep kullanılıyorum. oğluşumda karnımdayken başka üzücü olaylar yaşamıştım oğlum doğduğunda 1 yaşına kadar devamlı ağladı ve dotorumuz hamileyken yaşadıklarıma bağlamıştı ağlamaları bebeğimde öyle olucak böyle devam ederse of iki arada bir derede kalmak böyle olsa gerek

Back
X