2011 Aralık Anneleri

Allah sabır versin canım üzücü bir haber ama sen nasıl mutlu olacaksan önemli olan o...

Allah razı olsun artılarıda çok fazla eşimin fakat sinekte küçük ama mide bulandırıyor.herkesin evinde bir şekilde sorunlar oluyor belki bu konu ilk eşimde olsa böyle olmuyacak ayrılmayı düşünmüyeceğim kesinlikle ama ne bileyim korkularım çok fazla yada kendime güvenim mi fazla tekrr işime geri döner tekrr eski yoldan gdrm düşüncem koalymı geliyor da ondanmı bana bu kadar ağır geliyor eşimin sözleri anlamıyorum. bir de ailem bana hiçbir zamn neden demez hep destekcimdir ne karar verrsm vereyim onamı gvnyrm. siz benim yerimde olsanız yada ne bileyim ayrılık kararı ağırmı bu durumda acaba. düzelirmi bilmiyorum ki yada çoğalırmı sorunlar.doğduktan sorada bebeği babadan ayırmak zor olur :(

ilginize teşekkrler arkadaşlar ama olmuyayınca olmuyormuş :( Allahım yardım eder inşllh bu ikinci evliliğim benim oğlumun babasını 6 aylıkken kaybetmiştik 20 yaşındaydım o zaman oğluşumla beraber buyumustuk kimseye muhatac olmadan aileminde desteğiyle.şimdiki eşim çok iyi iyiliğine ama kızları için devamlı beni kırıyor bende kızları çok seviyorum hatta belkide ondan daha fazla kızlarda bana çok düşkün ama olur olmaz şeylere beni kırıyo dun arka koltukta 3 yaşındaki kızım çok ağladı ön koltukta oturcakmış diye keyfi yani ağlamamız.ve tobiş bir çocuk 16 kilo ben kucağıma alamam biliyosun hem karnım ağrıyo hem ayaklarım uyuşuyor ddm en son aldığımda arabadan zor inmiştim. kızına devamlı almıyor işte napayım dyp duruyor. banada al nolcak diyor. bende çek sağa ben kullanam sen al dyrm onada yanaşmıyor.canım acıyor işte anlamıyor yani ben doğum bile yapsam o anda al der biliyorum karakterini çocukları bişey istesin gözü bişey grmyr.devamlı beni suçluyor.bu en küçük bir örnek ve bardağı taşıran en küçük daöla olurmuşya aynen o işte veoğluşumla kardeşini yine kimseye muhtaç olmadan en azında onurumuzla azarlanmadan başkası yüzünden hiçe sayılmadan buyuturum.çok uzun oldu ama napayım kimsem yok istanbulda 9 aydır yanlızım sayılır . burada bakıcı pozisyonunda tutuluyorum gb hissediyorum. aslında işim gücüm vardı herşeyi bıraktım gldm buralara ailemiz olsun bizimde diye ama olmuyor tek benim sabretmemle.napayım sizce

canım üzüldüm rabbim yardım etsin.
senin oğlan kaç yaşında?
eşinin kaç kızı var ve kaç yaşları?
şunu diyeceğim sadece öz anne döver babaya batmaz ama üvey kucağına almasın üvey olur. şapkanı önüne koyup artıları eksileri değerlendireceksin artık.boşanırsan mı iyi bir hayat seni bekliyor evliyken mi?
boşanmanın sonucu sana zor gelecekse katlanman lazım yarı görmezden gelip yarı duymazdan gelerek. kızların yaşı az büyük olsa herşey kolay olurda.
bu arada kızların annesi nerde?

oğlum 12 kızlarım 8 ve 3 benim kızlarımla sorunum yok hatta fazla iyiyiz.babası bağırsa ben işaret ederim kendine gel karşındaki çocuk diye eşime ama çocuktur hata yapar tabi ama bana hata yaptıklarında benim isteğim bak kızım o da annen saygılı olmalısınız senin kötülüğünü istermiyiz biz yaptığın doğrumu demesi bu kadar basit çünkü biliyorum çocuklar bu ayrıntıdan kuvvet alıyorlar.ben bağırsın azarlasın dmyrm sadece iki kelime istediğim ve kızım yapma öyle dediğimde naptı şimdi çocuk der ve kendine bişey yapıldığında en ufak şeye kızar. kızlar bana dert yandığında o babanız kızım kötülüğünüzü istermi diye eşimi ezdirmemeye çalışırım çocuklara karşı ama benim düştüğüm durumsa iki kelimeyle kendimi bu evde nimetten saymak oluyor neyse sağolun inanın kimsem yok içime atıyordum 9 aydır allah razı olsun dinlediniz helal edin hakkınızı sorunumla kafanızı doldurdum.u arada oğluşum da kızlarım gb mükemmel çok şükür benim çok başarılı ve akıllı çocuklar hepsi bir bana hepsi sizinmi maşallah dediklerinde gururla hepsi benim çocuğum derim annelik çok güzel ama zorlaştıran olmasa.kardeşleri olacak diye hepsi çok sevinçli iple çekiyorlar doğmasını.Rabbim herkesi yuvasında mutlu etsin.

oğlum 12 kızlarım 8 ve 3 benim kızlarımla sorunum yok hatta fazla iyiyiz.babası bağırsa ben işaret ederim kendine gel karşındaki çocuk diye eşime ama çocuktur hata yapar tabi ama bana hata yaptıklarında benim isteğim bak kızım o da annen saygılı olmalısınız senin kötülüğünü istermiyiz biz yaptığın doğrumu demesi bu kadar basit çünkü biliyorum çocuklar bu ayrıntıdan kuvvet alıyorlar.ben bağırsın azarlasın dmyrm sadece iki kelime istediğim ve kızım yapma öyle dediğimde naptı şimdi çocuk der ve kendine bişey yapıldığında en ufak şeye kızar. kızlar bana dert yandığında o babanız kızım kötülüğünüzü istermi diye eşimi ezdirmemeye çalışırım çocuklara karşı ama benim düştüğüm durumsa iki kelimeyle kendimi bu evde nimetten saymak oluyor neyse sağolun inanın kimsem yok içime atıyordum 9 aydır allah razı olsun dinlediniz helal edin hakkınızı sorunumla kafanızı doldurdum.u arada oğluşum da kızlarım gb mükemmel çok şükür benim çok başarılı ve akıllı çocuklar hepsi bir bana hepsi sizinmi maşallah dediklerinde gururla hepsi benim çocuğum derim annelik çok güzel ama zorlaştıran olmasa.kardeşleri olacak diye hepsi çok sevinçli iple çekiyorlar doğmasını.Rabbim herkesi yuvasında mutlu etsin.

çocukları seviyorsan sana yük değillerse kesinlikle bozma yuvanı. eşin bigün anlar hatasını. hem rabbimin kaktında da büyük sevap o kızlara annelik yapman hele de anneleri sağ değilse yerlerini sen dolduruyorsun. sabret arkadaşım. bi kötü gidip bir iyi gelmiyor. ama eşinin her istediğine boyun eğersen yarın daha fazlasını da bekler ipleri ona tamamen vermeden tabi idare et derim ben naçizene görüşüm bu.. allah yardımcın olsun.
bak görüyorsun kadın çocuklarını bile görmüyor. onun yanında sen bir meleksin. melek olmaya devam et derim ben. birde insanın yazgısında kadersizlik varsa nere giderse gitsin naparsa yapsın çekeceğini çekiyor bana göre. bu bebeğin bari babasız kalmasın bence. allahım gönlüne göre versin işallah...

Son düzenleme:
çocukları seviyorsan sana yük değillerse kesinlikle bozma yuvanı. eşin bigün anlar hatasını. hem rabbimin kaktında da büyük sevap o kızlara annelik yapman hele de anneleri sağ değilse yerlerini sen dolduruyorsun. sabret arkadaşım. bi kötü gidip bir iyi gelmiyor. ama eşinin her istediğine boyun eğersen yarın daha fazlasını da bekler ipleri ona tamamen vermeden tabi idare et derim ben naçizene görüşüm bu.. allah yardımcın olsun.
bak görüyorsun kadın çocuklarını bile görmüyor. onun yanında sen bir meleksin. melek olmaya devam et derim ben. birde insanın yazgısında kadersizlik varsa nere giderse gitsin naparsa yapsın çekeceğini çekiyor bana göre. bu bebeğin bari babasız kalmasın bence. allahım gönlüne göre versin işallah...
sağolun Allah razı olsun haklısınız kesinlikle kader malesef birşekilde çekilcek yazılıysa çekiyoruz kaçarak kolay yolu seçmiş olucam o zamanda neler olcak kimbilir kesinliklede kötü gdp iyi gelmiyor sözleriniz için sağolun sabredecm birazdaha Allah herseyin hayırlısını versin.Rabbim herkesin kalbindeki güzellikleri alnına kader olarak yazsın.benim kaderimde böyle demek

selam kızlar
dünden beri baya sayfa birikmiş hepsini okuyamadım:61: hafat sonunuz nasıl geçiyor.
kaç gündür miskin miskin yatarken 2 gündür enerji doldum. şimdide gezmeye çıkıyoruz. dünde tüm gündür ayaktaydım. nedense yorulmuyorum. 1 haftadır yattığımdan herhalde:9:

sağolun Allah razı olsun haklısınız kesinlikle kader malesef birşekilde çekilcek yazılıysa çekiyoruz kaçarak kolay yolu seçmiş olucam o zamanda neler olcak kimbilir kesinliklede kötü gdp iyi gelmiyor sözleriniz için sağolun sabredecm birazdaha Allah herseyin hayırlısını versin.Rabbim herkesin kalbindeki güzellikleri alnına kader olarak yazsın.benim kaderimde böyle demek
şuna da inan rabbim sabreden kullarını , ondan dileyenleri bir şekilde ödüllendiriyor. sonra sen bile şaşırıyorsun bu güzel şey benim başıma mı geldi diye.

sabret sen çocuklarına bak. eşinden beklentin ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın. rabbim huzur versin size en kısa zamanda.
son handdine kadar sabret bebeğinin hatrına.allah yardımcın olsun.

sevgili nanan
bence bir daha düşün. şimdi hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla daha da bir kırılgansın. ama eşinin kızlarından bile hep kızlarım diye bahsetmişsin. demekki benimsemişsin. hem belki eşin de dört çocuk nasıl bakılcak falan diye huzursuzlanıyodur sana belli etmiyodur.
nolur bi daha düşün. valla okudukça gözlerim doldu. çok üzüldüm. bi daha düşün. tek başına ikinci çocuk nasıl dayanıcaksın. :43::43::43::43::43:

selam kızlarrr topiği zor buldum diğerini hemencecik bulabiliyordum :))) öncelikle herkese iyi pazarlar... sizlere birşey danısmak istiyorum cünkü stres,endişe,sabırsızlık hepsi bir arada :25: benim sat 10 mart göbekten keseyi görememiştik geçen hafta ssk hastahanesinde doktora gittim ve vajinal ultrasonla 9mmlik bi kese görüldü normal şartlarda 7 haftalık olması gereken görünüm yoktu doktor beta hcg istedi 15 nisanda 465.89 cıkmıstı 28 nisandada 7262 çıktı. doktor kesin bişey diyemem 7 hftalıklarda biz kalp atısını bile duyuyoruz dedi ve 10 gün sonra tekrar gel dedi... şimdide içim içimi yiyiyor sorunmu war acaba yaaa :26::44: :44:

Selam kizlarrrrr
Bende insallAh aralık 15 de anne olacam.
Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip eylesin insallAh.

selam kızlarrr topiği zor buldum diğerini hemencecik bulabiliyordum :))) öncelikle herkese iyi pazarlar... sizlere birşey danısmak istiyorum cünkü stres,endişe,sabırsızlık hepsi bir arada :25: benim sat 10 mart göbekten keseyi görememiştik geçen hafta ssk hastahanesinde doktora gittim ve vajinal ultrasonla 9mmlik bi kese görüldü normal şartlarda 7 haftalık olması gereken görünüm yoktu doktor beta hcg istedi 15 nisanda 465.89 cıkmıstı 28 nisandada 7262 çıktı. doktor kesin bişey diyemem 7 hftalıklarda biz kalp atısını bile duyuyoruz dedi ve 10 gün sonra tekrar gel dedi... şimdide içim içimi yiyiyor sorunmu war acaba yaaa :26::44: :44:

canım hiç moralini bozma geç döllenme olmuştur. doktor görememiştir belki. eminim bi dahaki gidişine hepsini görürsünüz. kendini üzüp bebişi de üzme.

sevgili nanan
bence bir daha düşün. şimdi hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla daha da bir kırılgansın. ama eşinin kızlarından bile hep kızlarım diye bahsetmişsin. demekki benimsemişsin. hem belki eşin de dört çocuk nasıl bakılcak falan diye huzursuzlanıyodur sana belli etmiyodur.
nolur bi daha düşün. valla okudukça gözlerim doldu. çok üzüldüm. bi daha düşün. tek başına ikinci çocuk nasıl dayanıcaksın. :43::43::43::43::43:

sağol canı4. çocuğu benden çok o istedi. ben olursa olur olmazsa neden olmadı demem diyerek yaklaştım bebek olayına rabbim uygun gördü verdi.yorumlarınız için çok teşekkürler sizlerde olmasaydınız bu sabah toplanacaktım hatta şuan otobuste olurdum :(

slm burcuerdem benim sat 1mart duruma gre 8/5 ama ultrasona göre 7/5 yani kendini boşa tedirgin etme benimde geç duyuldu kalp atışı tedirgin olcak bişey olsa dr 3 gün sonra gel demezmiydi demekki olağan şeyler bunlar bazen dr lr sağolsun bizi tedirgin dici cümleler söyleyebiliyorlar senin için rahat olsun. eminim bir dahaki randevunda oşa üzülmüşüm diye yazacaksın buraya kalp atışını duyuşunun heyecanıyla :)

canım hiç moralini bozma geç döllenme olmuştur. doktor görememiştir belki. eminim bi dahaki gidişine hepsini görürsünüz. kendini üzüp bebişi de üzme.

slm burcuerdem benim sat 1mart duruma gre 8/5 ama ultrasona göre 7/5 yani kendini boşa tedirgin etme benimde geç duyuldu kalp atışı tedirgin olcak bişey olsa dr 3 gün sonra gel demezmiydi demekki olağan şeyler bunlar bazen dr lr sağolsun bizi tedirgin dici cümleler söyleyebiliyorlar senin için rahat olsun. eminim bir dahaki randevunda oşa üzülmüşüm diye yazacaksın buraya kalp atışını duyuşunun heyecanıyla :)

inşallahh kızlar yaaa benimde içime doguyor kalp atısını duyacagıma dair :25: :25: birde sizler günde kaç litre su içiyorsunuz ???

tatlım sen hiç moralini bozma benim sat 17 , 6+3 olmam lazım dün ilk defa keseyi gördük. bazı ları 6.haftada kalp sesi duyarken ben yeni keseyi gördüm ve 5 haftalık dedi için rahat olsun bazılarında oluyor böyle birde biz sabırsızlanıyoruz dr. 10 gün sonra gel diyo ben haftada gidiyom korkuyorum bi gün kapıdan atıcak beni görmemişin bi bebişi olmuş diye :9:ama napiimm görmedim ilk daha ...:60:

bebisin geriden geliyor bence. biraz daha zaman vermeniz lazim ona. daha kesesi bile minicik. biz bebegin boyu o kadar kalp atisini duyabilmistik. gonlunu ferah tut 10 gun icinde hem bebegi gorursunuz hem kalp atisini :49:

Back
X