2011 Aralık Anneleri

tatlım sen hiç moralini bozma benim sat 17 , 6+3 olmam lazım dün ilk defa keseyi gördük. bazı ları 6.haftada kalp sesi duyarken ben yeni keseyi gördüm ve 5 haftalık dedi için rahat olsun bazılarında oluyor böyle birde biz sabırsızlanıyoruz dr. 10 gün sonra gel diyo ben haftada gidiyom korkuyorum bi gün kapıdan atıcak beni görmemişin bi bebişi olmuş diye :9:ama napiimm görmedim ilk daha ...:60:

annelik iç güdüsü burda devreye giriyor işte :1: :1: bende öyleydim ilk zamanlar ama elimizden bişey gelmiyor sadece sabredip beklemek gerekiyor ve beslenmemiz önemli kese büyümesindede su çok etkiliymiş bebişimize faydamız ancak böyle dokunabilir :emir_bebek: gittiğim doktor cok açıklayıcı konuşmayınca bende ister istemez tedirgin oldum yorumun için tşk ederim :13: sizin kesenin boyutu nekadar ???

hayırlı olsun rengarenk

bana doktor 3 lıtre su ıc dedı ama mumkunu yok ıcemıyorum

canim ben dereninki nasil bilmiyorum ben sana ticker nasil yapilir onu gonderiyim sen yap ok:69:
gebelik çizelgesi yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

yahu neden yapamadım anlamadım :( zaten herşeye ağlıyorum son zamanlarda nerdeyse oturup ağlicam. siteye girince arka plan beğenin falan bulamıyorum:( bunları da neden yazıyorum bilmiyorum ama içimi dökmek istedim heralde...

yahu neden yapamadım anlamadım :( zaten herşeye ağlıyorum son zamanlarda nerdeyse oturup ağlicam. siteye girince arka plan beğenin falan bulamıyorum:( bunları da neden yazıyorum bilmiyorum ama içimi dökmek istedim heralde...

canim uzulmeeeeeeeeeeeeeeee

dilersen yardimci olabilirim bu konuda :49:

:80:
özel mesaj bile atmama izin vermediler... ama çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.:D 13 mart sat muhtemel doğum tarihi de 18 aralık. ama şifrem olmadan yapabilecek misin??? bu arada tekrar tekrar teşekkür ederimmm:38:

hemen yapiyorum canim bole kucuk seyler icin kendini uzme ok:71::71:

nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum gerçekten. beğenmek ne kelimee... hakikaten çok mutlu oldum. Rabbim bebişinin de senin de yüzünü hep güldürsün inşallah... bütün anne ve bebeklerimizin de tabii :)):emir_bebek:

nereye kopyalayacagini biliyorsun degilmiiiiiii

kızlar normal şartlarda bugün adeet günüm. ve ben adet olmadan önce çok sinirli olurum.

bişeylere takıp üzülürüm .
şu andada aynı durumdayım.
adet olmasakda belirtilleri görüyormuyuz acaba

kızlar normal şartlarda bugün adeet günüm. ve ben adet olmadan önce çok sinirli olurum.

bişeylere takıp üzülürüm .
şu andada aynı durumdayım.
adet olmasakda belirtilleri görüyormuyuz acaba

kesinlikle öyle. benim de çok fazla bel ağrım var. zaten okumuştum bi yerde. vücut o dönemde adet belirtilerini gösterirmiş.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:emir_bebek:

Back
X