2011 Aralık Anneleri

kızlar bir yerde okumuştum
bebeğin 6.haftada cinsiyeti olmuyormuş.. 10.haftada oluşmaya başlıyormuş.. o yüzden bazı doktorlar 12-13.haftada tahminlerde bulunabiliyorlar.. tabi bazı kan tahlillerine de dayanarak (free bhcg)

merhaba kizlaaaar bugun nasilsiniz bebislerinizlee ? ben bugun tempolu bi gun gecirecegim galiba ev aldi basini gidiyor bari toplayimda nasilsa haziranda tasiniyorum 3 haziranda doktora gidiyorum ultrason icin :) 4 haziranda kocam turkiyeye gidiyor :S 9 unda gelecek 12 hazirandada ev tasimaa ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BAKALIMM

allah kolaylık versin cnm sen hangi ülkedesin peki??

Merhaba güzel anniş adayları :D
Efem tatlış naber az kaldı kız taşınmana . Bişey soracağım kızlar bana akıl verir misiniz hamilelikte grip geçiren fıstıklar efecim sende geçirmiştin sanırım hatta sizce doktora gideyim mi yoksa evde doğal c vitaminine devam mı edeyim ? Doktora gidesim yok :( Bebişime bişey olmaz di mi kızlar gripten ???? Sizler bari kendinizi koruyun aman aman Allah korusun kızlar fena oluyor .

Efem tatlış naber az kaldı kız taşınmana . Bişey soracağım kızlar bana akıl verir misiniz hamilelikte grip geçiren fıstıklar efecim sende geçirmiştin sanırım hatta sizce doktora gideyim mi yoksa evde doğal c vitaminine devam mı edeyim ? Doktora gidesim yok :( Bebişime bişey olmaz di mi kızlar gripten ???? Sizler bari kendinizi koruyun aman aman Allah korusun kızlar fena oluyor .

canım istersen git ama dr yapacağı birşey yok.. ilaç veremiyor c vitamini iç diyor ve dinlen diyor.... içini rahatlatmak istiyorsan git ama birşey yapamayacak...

tanem geçmiş olsun bana kalırsa doktoruna bir danış hamileykende kullanılabılecek ilaçlar var belki daha cabuk atlatmanı saglayabilir..

geçmiş olsun tatlım..
ateşlenmediğin sürece endişelenmemen lazım diye düşünüyorum..
eğer ev hanımı isen .. istirahat ve c vitaminli meyveler tüketmeni tavsiye ederim.. ve çam balı çok rahatlatıyor.. abartmamak şartıyla ama..
ıhlamur ve papatya hamilelere yasak değil... onları tüketebilirsin günde 2-3 fincan kadar.. ballı limonlu çay işte :) ama nane çayı sakın içme.. o alıştığımız nane limon gebişlere zararlı olabilir.. hele bizim gibi daha yeni hamiş olanlara..
tekrar geçmiş olsun.. rabbim şifa versin

tanem geçmiş olsun ama doktoruna bir danış istersen bazen hamileykende kullanılabilecek ilaçlar verebiliyor doktorlar gerekli gördüüğünde

paradontax tır muhtemelen canım pek çok hamile diş eti sorunlarını azalttığı için memnun kalıyor

bende deneyeceğim. umarım diş etlerimi rahatlatır.

20 lik dişimden de kurtuldum :) harika bir hekimim var hiç bir şey hissettirmedi :))

canım istersen git ama dr yapacağı birşey yok.. ilaç veremiyor c vitamini iç diyor ve dinlen diyor.... içini rahatlatmak istiyorsan git ama birşey yapamayacak...

tanem geçmiş olsun bana kalırsa doktoruna bir danış hamileykende kullanılabılecek ilaçlar var belki daha cabuk atlatmanı saglayabilir..

geçmiş olsun tatlım..
ateşlenmediğin sürece endişelenmemen lazım diye düşünüyorum..
eğer ev hanımı isen .. istirahat ve c vitaminli meyveler tüketmeni tavsiye ederim.. ve çam balı çok rahatlatıyor.. abartmamak şartıyla ama..
ıhlamur ve papatya hamilelere yasak değil... onları tüketebilirsin günde 2-3 fincan kadar.. ballı limonlu çay işte :) ama nane çayı sakın içme.. o alıştığımız nane limon gebişlere zararlı olabilir.. hele bizim gibi daha yeni hamiş olanlara..
tekrar geçmiş olsun.. rabbim şifa versin

tanem geçmiş olsun ama doktoruna bir danış istersen bazen hamileykende kullanılabilecek ilaçlar verebiliyor doktorlar gerekli gördüüğünde

Çok çok teşekkür ederim güzel anne adayları ben şimdi kocişe doktoru bir arattırayım sordurayım çok sağ olun tekrar :71:

temızlık yaptık yoruldum aksama yemegım de yok :97:

hiç sorma... her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten sıkılıyorum bazen..
eşime de deyin bugün yemek yapmadım ona üzülüyorum..
hazırlıyorum bir kayık tabak yeşillik sebze falan işte..
üstüne de azıcık limon sıkarım.. eşimde aşkolsun der.. akşam akşam otlatacakmısın bizi :)
e napim.. ben otlarla geçiştirebiliyorum.. neden erkekler de öyle değiller..illa pişmiş birşey yemek isterler

üstüne de azıcık limon sıkarım.. eşimde aşkolsun der.. akşam akşam otlatacakmısın bizi :)
e napim.. ben otlarla geçiştirebiliyorum.. neden erkekler de öyle değiller..illa pişmiş birşey yemek isterler

benim koca üzmüyor beni yapamadıysam o yapar yemeği hiç üzmez yemek konusunda beni bugün sadece soslu biber közlemesi istedi onu da yapabilirsen diye rica etti sağolsun üzmez beni akşam yemeğinde bile kahvaltı türü ve çay yapsam neden yemek yok mu demez ellerine sağlık der yer :38:

bılmem benım esıme taş koysan yer ..

hatta sabah dedım bugun yemek yemeyelım

mısır patlatalım
kuruyemıslerı koyalım
meyve tabagı hazırlayalım
yaş pastamız var onu da koyalım
ıster cay ıster kola oyle gecıstırelım dedım tamam dedı.. :27:

annem duysa gorse keser adama yemek yapmıyorsun dıye :52:

ama sonra baktım tavugum var onu cıkardım ..

yoksa yer yanı hıc aramaz sagolsun :69:

Son düzenleme:

1 hafta diş ağrısı çektim. gece uyku uyumadım ama her gece bir şekilde yemeğim hazır oldu :))
Allah acıdı bana sanırım nasıl yapabildim bilmiyorum
benim eşim hayatta yeşillikle geçiştiremez :(

ohhh :81:

yumurtadan nefret ederım kı ben :17:

tavugu cıkarmıstım buzluktan bezelyemde var ..

tavuklu bezelye yemegı yaparım pılav tamam

içine 1-2 patates te atıver.. çok güzel oluyor.. eşim bezelye sevmediği için yapamıyorum pek..
dün de bezelyeci geçti bayağı düşündüm alsam mı almasam mı diye.. sonunda almadım

canim ben cocuklarin ictigi balli bi surup ictim 2 defa bogazimi yumsatsin diee onun haricinde hic bise yapmadim walla kendi gecti ama zor gecti tabi sonra doktora gittigimde grip asisi vuruldum ama portakal ye bolbol hem folik asit icerio ya yani ben bi sakincasi yok die biliyorum ALLAH sifa versin caniiim:5:

Back
X