Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ımkanı olsa gırerdı ..ama benım ımkanım varken neden ertelıyeyım kı :)
iyi akşamlar kızlar,öpüyoruz hepinizi,sizi de bebişerinizi de![]()
canım önce sağda yıkardaydı,tehikem olunca ortada aşağıdaydı,iaçların etkisiyle yukarı kalktı ve sola geçti,en son da ortaya biraz yaklaşmıştı,büyüyünce ortada oluyo zaten
canım nivea kaliteli mi burda şampuanı da var ben dalin düşünmüştüm:44:
nasıl uykum var anlatamam![]()
bu haftalarda öyle oluyo canım,2 hafta sonra düzelir
kızlar nasıl uykum geliyo iş yerinde anlatamam... başımı gözlerime hakim olamıyorum valla....
9+4 günlük olduk bebişimle... ne zamana geçecek bu uyku bulantı... aman yarabbiii midem nasıl yanıyooo anlatamam size![]()
bay bay demettuba bay bay.
Az önce okudum "hamile bir bayanın dinlenirken bile harcadığı enerji: bir insanın dağa tırmanırken harcadığı enerjiye denk imiş." abovvvvvvvv hadi biraz daha yatalım o zaman.![]()
bugun yata yata bır hal oldum zaten hala şu uyku modundan cıkamadım ya uyuyom uyuyom sonrada sersem gıbı oluyorum kendıme gelemıyorum bır turlu![]()
aynen valla.. eğer bu durum geçici olmazza işimden olucam... nasıl kaynıyor midem.. bir yandan bulanıyor.. sabahları ve acıkınca hemen kusuyorum...ama en ağırı uykumu açamıyorummmm![]()