2011 Aralık Anneleri

merhabalar ..
ptesinden beri sünnet sonrası o kadar zor günler geçirdik ve halen de geçiriyoruz ki kelimelerle anlatmaya çalışsam = 2. bebeğimin de erkek olmasını isteyen ben ptesiden beri deli gibi dua ediyorum " Allahım n'olur sağlıkla ve zamamnında gelsin miniğim ama kız olsun " diye ... hele maeliyattan sonra uyanma zamanında beni ameilyathaneye çağırdıklarında yaşadığım o anları anlatamam , ANLATAMAMM ......
kuzumun gazı yada çişi geldiğinde kucağımda bir tırmanması var ki ayaklarıyla göğsüme basıyor , omuzlarıma çıkıyor .. öyle anlarda benden başkasına gitmiyor , benim de kucağımda ayakta gezmek istiyor .. dr.um hamileliğimin başından beri oğlumu kucağıma alabileceğimi ama taşımamam gerektiğini , onun sert hareketlerinden bebeğimi korumam gerektiğini söyledi .. bu durumda onu yapamıyorum .. acısı olduğunda ne eşime ne anneme gidiyorr , o " anni aaal , anni aaaaal " diye iki gözü iki çeşme ağlayarak benden medet umarken karnımdaki meleğimi Allahıma emanet edip yaralı kuşumu teselli etmeye çalışıyorum .. fırsat buldukça uzanıyorum .. iyi beslendiğim söylenemez bugünlerde , hal böyleyken hem boğazdan bir şey geçmiyor hem de oğluşumun o anda çişi yada gazı geldiğinde birden kalkıp 15-20 dak onu avutucam derken ne açlık kalıyor ne iştah .. gün içinde boğazım düğüm düğüm geziyorum , ah bir ağlasam nasıl rahatlayacağım ama yapamıyorum , oğluşum ağladığımı görünce daha çok ağlayacak diye , bir de büyükler görüp " biz size şu işi 6-7 yaşından sonra yapın demedik mi ?! " diyecekler diye , mercimeğime daha fazla olumsuz enerji gönderip onu orada daha fazla üzeceğim diye , ağlayamıyorum ..
haftaya geçeçek , iyileşecek bitanem , kalmayacak bir şey ama şu üç gündür canımdan can gidiyor ...

kızlar doktordan geldim:21: 3 haftadır bebişimi görmüyordum. hamilelik belirtilerim az olduğu için sürekli ona bir şey olduğunu düşünüyorum, hatta bugün bile korka korka gittim.
gördüklerime inanamadım:21: bizimki büyümüş, kıpır kıpr oynuyor içimde. resmen annesine şov yaptı, sürekli kıpırdanıp durdu yaramaz:1: doğuncada böyle olacaksa hapı yuttum:9:
normalde 10+5 günlüğüz ama 11+1 gözüktü. üç hafta önce gittiğimde sat ile tam uyumluydu şimdi biraz öne geçmiş. doktor vitamin de yazmadı. yemem içmem iyi deyince byle devam eileride başlarız dedi. bu arada ikili testin süresini geçirme dedi. 13. haftadan itibaren süresi geçiyormuş, en geç 2 hafta sonra ikili testi yaptırıcaz:33:.
Rabbim hepimize bebişlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:16:

bu arada yarın annemlerin yanına gidiyorum, bir müddet nete giremem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize çooook iyi bakın:16:

oohh canım gözün aydın... :52:

bende 14 haziranda kontrolüm var..özele gitmiyorum üniversite hastanesi... acaba banada öyle ayrıntılı gösterirlermi :18:?

merhabalar ..
ptesinden beri sünnet sonrası o kadar zor günler geçirdik ve halen de geçiriyoruz ki kelimelerle anlatmaya çalışsam = 2. bebeğimin de erkek olmasını isteyen ben ptesiden beri deli gibi dua ediyorum " Allahım n'olur sağlıkla ve zamamnında gelsin miniğim ama kız olsun " diye ... hele maeliyattan sonra uyanma zamanında beni ameilyathaneye çağırdıklarında yaşadığım o anları anlatamam , ANLATAMAMM ......
kuzumun gazı yada çişi geldiğinde kucağımda bir tırmanması var ki ayaklarıyla göğsüme basıyor , omuzlarıma çıkıyor .. öyle anlarda benden başkasına gitmiyor , benim de kucağımda ayakta gezmek istiyor .. dr.um hamileliğimin başından beri oğlumu kucağıma alabileceğimi ama taşımamam gerektiğini , onun sert hareketlerinden bebeğimi korumam gerektiğini söyledi .. bu durumda onu yapamıyorum .. acısı olduğunda ne eşime ne anneme gidiyorr , o " anni aaal , anni aaaaal " diye iki gözü iki çeşme ağlayarak benden medet umarken karnımdaki meleğimi Allahıma emanet edip yaralı kuşumu teselli etmeye çalışıyorum .. fırsat buldukça uzanıyorum .. iyi beslendiğim söylenemez bugünlerde , hal böyleyken hem boğazdan bir şey geçmiyor hem de oğluşumun o anda çişi yada gazı geldiğinde birden kalkıp 15-20 dak onu avutucam derken ne açlık kalıyor ne iştah .. gün içinde boğazım düğüm düğüm geziyorum , ah bir ağlasam nasıl rahatlayacağım ama yapamıyorum , oğluşum ağladığımı görünce daha çok ağlayacak diye , bir de büyükler görüp " biz size şu işi 6-7 yaşından sonra yapın demedik mi ?! " diyecekler diye , mercimeğime daha fazla olumsuz enerji gönderip onu orada daha fazla üzeceğim diye , ağlayamıyorum ..
haftaya geçeçek , iyileşecek bitanem , kalmayacak bir şey ama şu üç gündür canımdan can gidiyor ...

canim beniim ALLAH SIFA VERSIN BENDE SENEYE YAPTIRAYIM DIE DUSUNUYORDUMDA KALSIN OZAMAN INS EN KISA ZAMANDA GECERR :43:AN BI 4 -5 YASINA KADAR BENDE DAYANAMAM KI CANIM BENIIM INS

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldim:21: 3 haftadır bebişimi görmüyordum. hamilelik belirtilerim az olduğu için sürekli ona bir şey olduğunu düşünüyorum, hatta bugün bile korka korka gittim.
gördüklerime inanamadım:21: bizimki büyümüş, kıpır kıpr oynuyor içimde. resmen annesine şov yaptı, sürekli kıpırdanıp durdu yaramaz:1: doğuncada böyle olacaksa hapı yuttum:9:
normalde 10+5 günlüğüz ama 11+1 gözüktü. üç hafta önce gittiğimde sat ile tam uyumluydu şimdi biraz öne geçmiş. doktor vitamin de yazmadı. yemem içmem iyi deyince byle devam eileride başlarız dedi. bu arada ikili testin süresini geçirme dedi. 13. haftadan itibaren süresi geçiyormuş, en geç 2 hafta sonra ikili testi yaptırıcaz:33:.
Rabbim hepimize bebişlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:16:

bu arada yarın annemlerin yanına gidiyorum, bir müddet nete giremem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize çooook iyi bakın:16:

Allah hayırlı etsin cnm. Tamamına erdirsin. Benim zeki doktorum beni 2'li test için ne zaman çağırdı 13+1 de. Yani zamanı geçince. ;Hep diyorum beni geç çağırdı diye bak geçmiş iste. Hemen p.tesi gidiyorum 12+3 de. yeter gayri beklediğim.

kızlar çok kötüyüm işten çıkmadan wc ye gittim reçetede çok az da olsa kan vardı. Karnım ağrıyor ve adet olacakmış hissi var. Dr aradım eve git dinlen dedi yarın sabah aç karnına gel dedi. Tabi benim aklıma en kötüsü düştü şimdi. Neden aç çağırsınki. Şimdi yoldayım anneme gidiyorum ins korktuğum başıma gelmez. Ama bugün çok kötü hisler içindeydim. Allahim sen mınigimi koru

Cnm Allah yavrunu sana bağışlasın. Arada benimde kanamalarım oldu. Sürekli uzan dikkat et.
Kalbinide karartma. Aç karnına tahlil yapmak için çağırmıştır.

merhabalar ..

Oy cnm Allah yardımcın olsun. Bebişini koruyacaktır Rabbim senin gibi merhametli bir anne böyle yapar zaten. Yavruna da acil şifalar versin Rabbim. Üzme kendini bu günler geçecek.:45:

zeynepk, sıkma canını daha çook görüşürsünüz Allahın izniyle. moral çok önemli pozitif olmaya çalış bebiği üzme tamam mı
:49:
starimu, canım Allah kolaylık versin yoğurt falan ye hiç değilse, bişey yemeden olmaz, dikkat et kendine, Allah yavrunu sana bağışlasın.:emir_bebek:

Son düzenleme:
efee hangi eyalettesin? Gurbette hamilelik zor. Doktorundan memnunmusun
canım ben rochester ny dayım evet cok memnunum hatta ogluma dogumumda esım ve annemde doguma gırdı cok guzel ılgılenıyorlar ben cok sancı cektım ve anormal durum olmadıkca burda senı sezeryana almıyorlr ayrıca kendı odanda dogum yapıyorsun korkunc bı amelıyat odası yok catal yok :) cook fenaydım cok sancım oldu annem dıokı sen turkıyede olsan ozl hastanede bıle doguramazdın bunlar cook ılgılı dıyor kızmıyorlar ayrıca hıc yeterkı hastaya bısey olmasın mantıgı var cok sukur cok memnunum

kızlar çok kötüyüm işten çıkmadan wc ye gittim reçetede çok az da olsa kan vardı. Karnım ağrıyor ve adet olacakmış hissi var. Dr aradım eve git dinlen dedi yarın sabah aç karnına gel dedi. Tabi benim aklıma en kötüsü düştü şimdi. Neden aç çağırsınki. Şimdi yoldayım anneme gidiyorum ins korktuğum başıma gelmez. Ama bugün çok kötü hisler içindeydim. Allahim sen mınigimi koru

nihalla, korkma inşallah bişey olmaz ağır falan mı kaldırdın yat dinlen çok dikkat et kendine dualarımız seninle canım

bu arada bebeğin nerdeyse 3 aylık içini ferah tut bugün adet döngüne denk geldiyse ondan da ufak kanama olabilir

kızlar çok kötüyüm işten çıkmadan wc ye gittim reçetede çok az da olsa kan vardı. Karnım ağrıyor ve adet olacakmış hissi var. Dr aradım eve git dinlen dedi yarın sabah aç karnına gel dedi. Tabi benim aklıma en kötüsü düştü şimdi. Neden aç çağırsınki. şimdi yoldayım anneme gidiyorum ins korktuğum başıma gelmez. Ama bugün çok kötü hisler içindeydim. Allahim sen mınigimi koru
canıım korkma lutfen ıcını ferah tut benımde oldu lekelenmem cok sukur bısey olmadı cok sırın bı yaramaz gelıverdı ıns sızde hepbırlıkte burada cocuklarımızıın uykusuzlugunu dogumunu ıstahını dıs sancısını konusacagız hemen panıkleme doktor ac karnına tahlıl ıcın cagırmıstır yada ultrason ıcın ne bılım bıldıgı bırsey vardır mesela burdakı doktorlarda ultrasonu sabah verıo lutfen telaslanma allahın ıznıyle mınıgıın annesıne sımsıkı tutunmustur sen merak etme canım morelınıde bozma ayrıca kendını yorma:16:

Ayyy kızlar ben bugün çok duygusalım, içimden ağlamak gelıyor. Sabahtan beri deli gibi basım ağrıyordu ve hala devam ediyor... Sanırım kendimi cok sıktım. Annem bugün benı bırakıp yalovaya gitti :(((( birkaç hafta gelmez sanırım, o gitti diye cok uzuldum, ağladım durdum :43::43::43: Canım hiç kalkmak istemıyo, paso yatmak ıstıyorum, reklamlardaki duygusal sahnelere bile ağlıyorum :59::59: Bebeğim üzülür mü ki....

ahh bu hormonlarrr ahhh :69:

ıyı seyler dusun canım yoruldun mu acaba ondan olmus olabılır mı ..
dualarım senınle cnım pozıtıf dusun lutfen

merhabalar ..

ay cnım ya kıyamam ,ama gececek bak bır hafta sonra o zman hıc bırseyı kalamyacak ınsallah
kıyamam ya

canıım korkma lutfen ıcını ferah tut benımde oldu lekelenmem cok sukur bısey olmadı cok sırın bı yaramaz gelıverdı ıns sızde hepbırlıkte burada cocuklarımızıın uykusuzlugunu dogumunu ıstahını dıs sancısını konusacagız hemen panıkleme doktor ac karnına tahlıl ıcın cagırmıstır yada ultrason ıcın ne bılım bıldıgı bırsey vardır mesela burdakı doktorlarda ultrasonu sabah verıo lutfen telaslanma allahın ıznıyle mınıgıın annesıne sımsıkı tutunmustur sen merak etme canım morelınıde bozma ayrıca kendını yorma:16:

Ya cnm ben seni çok sevdim. Hele oğluşun çok tatlı yavv. Rabbim banada oğluşun kadar tatlı bir evlat nasip etsin.Uzakta olman çok üzücü keşke sende buralarda otursaydın. Belki görüşmek imkanımız olurdu.:66::66::66::66::66::66::66:

ıyı seyler dusun canım yoruldun mu acaba ondan olmus olabılır mı ..
dualarım senınle cnım pozıtıf dusun lutfen

ay cnım ya kıyamam ,ama gececek bak bır hafta sonra o zman hıc bırseyı kalamyacak ınsallah
kıyamam ya

Sumakcım sen nerelisin. Benim bir sivaslı ablam vardı aynı senin gibi herkesle ilgili alakadar olurdu.
Seni ona benzettim. Yoksa sende mi sivaslısın?:71:

Ya cnm ben seni çok sevdim. Hele oğluşun çok tatlı yavv. Rabbim banada oğluşun kadar tatlı bir evlat nasip etsin.Uzakta olman çok üzücü keşke sende buralarda otursaydın. Belki görüşmek imkanımız olurdu.:66::66::66::66::66::66::66:

caniiim benim cok saol inan bende oyle bebisler dogunca ins bi bulusma duzenlerizz bende o vakitlerimde turkiyede olurum ins cunku gelince 3 ay kalicam ins gorusuruzz

kizlarr buarada ben daha hic bebegimi gormedim yaa :(:43::43::43::43: 3 haziranda ultrasonum ama nedense bilmiyorumda icime son zmaanlarda ikiz dogmaya basladi yani daha cok ikiz olacaginda kadinin anne tarafinda varsa yuksek ihtimalle oluyormus ve benim ikiz teyzem var cok yakin yani bilmiyorum ki 3 haziranii iple cekiyorum insss hayirliyla bi gelsinde bende goreyim RABBIM SAGLIK VERSIN CIDDEN HIC ONEMLI DEIL BAKALIM HAYIRLISII:69: BURANIN EN GICIK ALDIGIM SEYI BU ISTE DOKTORA GIDIYOSUN HER AY AMA DOGURANA KADAR SADECE 2 DEFA ULTRASONA GIREBILIOSUN BIDE DOGURACAGIN GUN HEMEN BAKIVERIOLAR TERSMI DUZMU DIE AMA ELLERIYLEDE ANLIYORLARR

Son düzenleme:
Sumakcım sen nerelisin. Benim bir sivaslı ablam vardı aynı senin gibi herkesle ilgili alakadar olurdu.
Seni ona benzettim. Yoksa sende mi sivaslısın?:71:

benım kı karısık bıraz ..

benım annem babam tokatlı ,ama tokata ben hıc gıtmedım onlarda kucuklukten berı gıtmemısler
ben Izmırde dogdum buyudum ama Antalyanın bır ılcesınde okudum buyudum..
tekrar İzmir'e geldım..

soranlara hep İzmirliyim dedim bazen Antalyalı..

bılmem ılgılı mıyım herkesle :78:

kizlarr buarada ben daha hic bebegimi gormedim yaa :(:43::43::43::43: 3 haziranda ultrasonum ama nedense bilmiyorumda icime son zmaanlarda ikiz dogmaya basladi yani daha cok ikiz olacaginda kadinin anne tarafinda varsa yuksek ihtimalle oluyormus ve benim ikiz teyzem var cok yakin yani bilmiyorum ki 3 haziranii iple cekiyorum insss hayirliyla bi gelsinde bende goreyim RABBIM SAGLIK VERSIN CIDDEN HIC ONEMLI DEIL BAKALIM HAYIRLISII:69:

hıc gormedın mı ,bırden goruceksın yanı
ıkız olabılır neden olmasın beta yuksek mıydı..
gonlune gore versın ALlahım :)

Back
X