- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım allah tamamına erdirsin,bende 2 hafta önce oğlum olacağını öğrenmiştim benimde muhtemel doğum tarihim 20 aralık :)
ya çok saçma ve çocukça
sabah tel.ine baktım ve yakalandım kötü bi niyetim yoktu hiç bakmıyodum normalde merak ettim işte üff yaa :95:
o benimkine bakıyodu ara ara benimmkine istediğin zaman bak demişti ben de bakmadığım için ben bakmam ki demiştimeşime güvenim tam kıskançlık durumu falan değil sırf meraktan kediyi de beni de merak öldürür demek ki telefon cıss yani
bişey de yapmadım ya telefonu almamla onun yanıma gelmesi bir olduve çok sinirlendi hiç bişey demedi. ben aaa yakalandııkk dedim sonra şirinlikler falan yaptım hiç bişey demedi. sonra o telde konuşurken ben işe gidiyorum diye öperken onu aa napıyosun dedi sinirli sinirli ben de kaçtım gittim
öyle işte
canm çok teşekkürler ama sonuçlar yanımda değil. Evde bırakmıştım. Yarın yanıma alırım :)
artık kendimi herşeyin iyi olacağına inandırmaya çalışıyorum yoksa hamileliktende hiç zevk alamayacağım sürekli kalp atışı duyulacak mı? Ikili test nasıl çıkacak, kasığıma kramp girdi birşey mi oldu acaba? Sürekli birşeyi bekleyerek ve endişelenerek geçiriyordum. Bir haftadır karar aldım herşey çok ii olacak inş.
kızlar önümüz hafta taşınacağım taşınacağım evde şuan boya var.çıkan kiracı çok pismiş mutfak dolaplarına yağdan el sürülmüyor.bu halimle bende o kadar işi yapamam.kadın değil de temizlik şirketi çağırmayı planladım,daha önce çalışmadım hiç şirketle işleri nasıldır bilen var mı.bana tek bir kadın başedemez evle dediler temizlik firmaları deterjanları ile gelip temizliyorlar dendi.memnun olan bilen varmı???????
ama benim sıpam 2 gün önce doğucak sizinkinden ama dada cinsiyetini öğrenemedimgıcık aldım bak şimdi doktorumdan...
![]()
hep derlerdi hamileliğin keyfini çıkar diye.. acaba varda benmi keyif yapamıyorum..
mide bulantısından öldüm öldüm dirildim şimdi arada bir çıkıyor.. aşırı mide yanmam var.. karnımın yanları acıyor.. göğüslerim kafam kadar oldular ve acıyorlar sızlıyorlar... hasta oldum ilaç alamıyorum sürünüyorum... öle çok enerjik daha hiç olamadım.. evde ki işlere elim kalkmıyor.. sadece yemek kokusundan rahatsız olmadım .. ee hanii??:44:
tamam bebeğime çok şükür ama hani bunun keyfi nerede acaba???
Kolay gelsin canım...
Kiracının bıraktığı pis evi bilirim. Malesef ben hiç şirketle çalışmadım. Temizlikçi kadın alıyorduk ve memnunduk..
bana nafile krem mrem,daha 13 yaşındaydım 38 kiloydım ve bacaklarım çatlamaya başlamıştı düşün,şimdi diz kapağım,arkası,bacaklarımda,baldırda,kalçalarımda bi sürü var çatlak,milyar da döksen nafile,kuru toprak gibi çatlamaya hazır,3 lt su içiyom ama nafile
Sorma hayatım benimde aynen öyle, bizimki genetik galiba
Arkadaşlar ben şimdi doktorumdan cumartesiye randevu aldım... 14+1 haftada oluyorum o zmaan.. sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz.. bu haftalarda öğrenen varmı..
11 +1 de gittiğimde bir tahminde bulunmuştu ama pek ciddiye almadık çok çok erken olduğu için..
selam kızlar kaç gündür yazamadım halimiz perişan iş yerinde tadilat var heryer her yerde bana birşey yaptıran yok ama ustaların içinde kafam 1500 oluyor biz iyiyiz inşallah sizde bebeklerinizde iyisinizdir öpüyoruz sizi
Deryacığım çok ama çok çok teşekkür ederim canım... İçim bugün senin yazını okuduktan sonra daha da rahatladı.. İnan tekrar tekrar okudum... Zaten ilk üç ayda görülmedi 15. haftada görüldü. İlk üç ay daha tehlikeliymiş.. Metinde geçtiği gibi sık sık doktor gözetiminde olacağım.
Komşum benim doğum yaptı çarşambadan beri gidip göremiyorum bebeği görünce ağlarım diye...
Cuma günü hayırlı haberi vereceğim inşallah.
selam kızlar kaç gündür yazamadım halimiz perişan iş yerinde tadilat var heryer her yerde bana birşey yaptıran yok ama ustaların içinde kafam 1500 oluyor biz iyiyiz inşallah sizde bebeklerinizde iyisinizdir öpüyoruz sizi
bana doktorum 11+5 günlükken cinsiyetini %99 erkek dedi.dönebilrde dedi...birazdan kan sonuçlarımı almaya gidiyorum rica edicem tekrar ultrasona girmek için :) şuan 13+1 günlüğüm bakalım %100 diyecekmi :) bakarsa eğer...:![]()
Selam güzel anne adayları biz de bugün 12+6 yız ikili taramanın sonucunu bekliyoruz doktorumuz %60 erkek dedi ama bakalım yanılma olurmuş en sağlıklı sonucu 3lü taramada alacaz sanırım
Bende o keyifli günleri bekleyenlerdenim canım...
Allah yardımcımız olsun...
bebişimiz içimizde büyüyor daha keyifli bir şey yok benceBebişi olmayıp o kadar üzülenler varki bende onlarla üzülüyorum, allah herkese versin,
çıkarmak bulantı kötü ama sizde daha az kilo alıyorsunuz hem, iyi tarafından bakın keyiflenin kızlar, bundan güzelne var hayatımızda![]()
ama benim sıpam 2 gün önce doğucak sizinkinden ama dada cinsiyetini öğrenemedimgıcık aldım bak şimdi doktorumdan...
![]()
Arkadaşlar ben şimdi doktorumdan cumartesiye randevu aldım... 14+1 haftada oluyorum o zmaan.. sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz.. bu haftalarda öğrenen varmı..
11 +1 de gittiğimde bir tahminde bulunmuştu ama pek ciddiye almadık çok çok erken olduğu için..