- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Kesinlikle katılıyorum. 30 yıl okumuş bir mali müşavir olaraktan kadının çalışmasına karşıyım. ee neden okudun okadar diyeceksiniz. Ne bileyim çalışmak zorundaydım. Bende bari mali müşavir olayım dedim. Ancak ve lakin kadının yeri bence evidir. Ben şuan eşimle çalışıyorum. Çocuk 6 aylık olunca alır gelirsin işe diyor. Bende emin değilim ne yapacağıma. Çünkü evde kayınvalidem var rahat vermiyor. Öte yandan 16 yıldır çalışıyorum yoruldum biraz evladımın tadını çıkarayım diyorum. Ne yapcağımı bende bilmiyorum. o kadar küçük çocuk burda sefil mi olur. Ama gelip başlamassam mali müşavirliği yeni kazandım başlatmazsam 30 yıllık emek boşa gidecek. Allah'ım sen yardım et bizlere.
Bende yay burcuyla pek karşılaşmadım.
Heyyyyttt ne varmış akrep burçlarında bakiiim.:84: bende akrep burcuyum 27 ekim yükselenimde terazi. Hem yeğenimde akrep sadece kardeşini kıskanıyor annesine başka bir sıkıntı vermedi. Hep sınıf birincisi ve çok uslu. Zaten kardeşini kıskanmayanda yok. Bence akrep burçları iyi birer evlat olur. Sadece onu yönetmeyi sakın denemeyin.
Kayınvaliden ne karışıyor yaaaa. gelçi kocan bile acil ihtiyacınız yoksa çalış diyemez yani. Sen ona bulaşık neen yıkanmamış diyebilirmisin. Herkes yerini bilsin yaa...ay sinir oldum şimdi. "kaynana kazan karı, arayı bozan karı, biz gelelim yan yana, sen dışarı kaynana"
Bide kaynanıyı gıcık etmek istiyorsanız sırf sizi gıcık etmek için söylediği lafları tınlamadığınızı gösterin kuduruyorlar.![]()
kötü niyetim yoktu canım, daha önce bunu hiç düşünmemiştim, o yüzden söyledim. :26:
bizim karşı komşunun oğlu akrep burcu 9-10 yaşlarında dünyalar tatlısı ama dediğin gibi çok da fevri oluyor annesine bağırıyor falan gerçi bu burçla ne kadar alakalı bilmem

bi de işyerinde bi çalışma arkadaşım, abimiz o da akrep burcu ve şimdiye kadar iyi bir intiba bıraktı, iyi niyetli arkadaş canlısı bir insan, eşine karşı anladığımız dört dörtlük birisi, karakteri iyi yani. ama hemcinsimden akrep burcu bilmiyorum, sen varsın işte, sitenin en yardımsever en paylaşımcılarından birisin