Bende lise stajımı ve 1 yılda sözleşmeli bankacılık yaptım. Tam kadroya aldıkları gün istifamı basıp kaçtım. One biçim bir stres öyle yav. Sinirsel gastrit oluşmuştu bende gerginlikten düşün daha 18 yaşındaydım. Dedim burası beni 30 uma vardırmaz. Ama bankoda değilsen rahat olursun. Gelçi bakma bankacılıkta özel sektöre göre daha rahat. Ben ikisinide denemiş biri olarak söylüyorum. Bence bankada kal. Çünkü özel sektörde perişan oldum yıllarca mesai vermeden ekstradan 2 saat çalıştıranlar mı dersin, 2-3 saatlik uzaktaki işyerlerine gitmeye çalışırken yolda perişan olmak mı dersin, direk patronla muhatap olup patronun sana hakaret edebilmesi mi dersin. O yüzden banka evet çokkk stresli ama akşam çıkınca geriyi düşünmüyorsun, seni kıskanan yan masadaki arkadaşın akşam şikayet etti mi sabah işsiz miyim diye düşünmüyorsun. Haddim olmayarak her 2'sinide yaşamış biri olarak söylemek istedim.
O da doğru arkadaşımmm... Özel sektörde ayrı zor..... O yüzden bu kadar strese insanlar bankacılıkta kalmakta ısrar ediyor sanırım.....İyi ki varsınız sayenizde iş stresinden uzaklaşıp rahatlıyorummmm............ Sizi çokkkkk seviyorummmmmm.................![]()