• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

Türkiyeye geleceksin sanırım, şimdiden hoşgeldin,
arkadaşlar birde dediğin gibi denesinler ben sabah tok karına içiyorum, kan haplarınada başlayınca yaşayacağımız sindirim sorunlarını düşünemiyorum:50::50::50:

saol arkadasim
ben kan ilaci ve vitamin kullaniyorum suan ama aralarinda yarim saat yapiyorum kan ilacinida yatmadan once iciyorum yoksa kabizlik yapiyor sabah icince .
ama hersey bebislerimiz icin hos benim buyuk danamdan dolyai minigimle fazla ilgilenemiyorum ama bebislerinizle bol bol konusun sizi suan duyuyorlar ve ilk 30 kelime ogrenerek doguyorlar yani severkende guzel sevin benim gibi
orani burani yerim diyerek degillllll:78::78::78::78::78::69::69:

işyerinden yapamıyorum vede sizinkileri göremiyorum:43: evdede internetim yok haftasonu kaynanamlara gider oradan yaparım mutlaka, umarım becerebilirim:66:

becerirsin canım senden kaçar mı:8:

ben de genelde işyerinden siteye hiç giremiyorum kotaya takılıyorum, arada böyle serbest kalıyoruz işte, sen hergün girebiliyorsan buna da şükret bence :68:

Bu kez günaydın demeyeyim yine tünaydın olmuş...
Hepinize bir merhaba demek ve nasılsınız görmek istedim annecikler.
Bu günün yazılarını okudum :nazar: iysiniz..
Rapor alan memleketine giden bebişinin tekmesini hisseden... Vitaminlerin yan etkisinin önleyen formulü bulan ve saymadıklarım vs vs.. :46:
Ben iyi miyim? Evet çok şükür iyiyim. Biraz işlerim var birazdan çıkacağım. Sizi önce bir göreyim dedim...:34::34:
Bu arada ben de içimde bebişim hissetim... :emir_bebek:
Hepinizi öpüyorum..:71:

yaa deryam ben de bişeyler hissediyorum ama ne hissediyorum anlamıyorum,ama kesinlikle nabız yada gaz değil yani orda bi şişlik bi kıpırdanma gibi bişey,acaba neeee:53::53::53::53:biz 14+2deyiz.
bebek o bebek :1::1:
kizlarrrrrrr nasilsiniz
ben bugun vatanima geliyorummmmmmmmm
buarada vitamini yatmadan icin bende cok kotu oluyordum dr boyle onerdi simdi iyiyim allaha sukur uyumadan once iciyorum sonra hemen yatiyorum
sizde deneyin
zaman gelicek kan ilaci,magnezyum,vitamin hepsini birarada kullanicaz simdiden alisinnnnnnn
ayyyyyy canım adaşım hadi sağ salim gel inş,bol bol hasret gider gez dolaş buraları inş bi gün kısmet olurda buraya tamamen yerleşirsiniz RABBİM kimseyi vatanından yerinden yurdundan etmesin,hadi bekliyoruz:64::64::64:
benim bir kutu bitmek üzere ben zorlanmadan içebiliyorum. Herkesin bünyesi farklı anlaşılan, arkadaşlar kötü olduk diyorlar anlayamıyorum onları:44: Biraz sabır geçer inşallah, dualarım sizlerle kızlar:34:

cnm yok ya bana göre değil gerçekten,dün bütün günümü zehir etti benim :59:gören herkes suratın kireç gibi dedi durdu salak salak dolaştım ortalarda felaket bişeydi:37::37:ama ben şöle bişey yapıyorum çalışmama rağmen kesinlikle pazartesi günleri enginarımı yaptırıyorum bol garnitürlü ve doğal yağlarla diğer günler patlıcanım semiz otum taze fasulyem oluyo bunlara çok dikkat ediyorum,haftada bigün ya balık ya kırmızı et yada tavuk oluyo,bol bol meyvede yiyorum özellikle hergün bi kivi yiyorum bunları aksatmadığım sürece çok korkmuyorum beslenmemden zaten 4 ayımın sonunda da beslenme uzmanına gidicem ama ilaç asla kullanamam ben :50::50::50:inş yetebilirim bebeğime:emir_bebek:

sabah tartıldım kilo almamışım hala ii haber

ama dün gerçekten çok kötüydü halim yaaaa arabayla kına gecesi vardı gittik ama yarım saatlik yol midemi çok kötü yaptı dur kalk kızlar bi de bi bebek vardı bizim masada görmeliydiniz yemelikti tam bayıldım yaaaa fotosunu çektim telimde ekrana koyımde benim çocuğumda öle olsun

ben pc de masa üstüne de güzel bi bebek koydum ona bakıyom arada belki de ona benzer:49::49::49::49:

canım eğer bebeğin ilerde gidiyorsa kesin sende hareketlerini hissediyorsun ama günü gününeyse biraz daha bekledikten sonra hissedebilirsin sanırım:64:

en son onbeş gün önce gitmiştim bikaç gün ileriydi.şimdi belki daha da ileri gitmiştir.babası gibi hareketli bi çocuk olacak anlaşılan:81::81::81:

bebek o bebek :1::1:

inş. canım,net bişekilde hissediyosn başka bişeye benzemiyo,biri sanki kapıyı çalıyo tık tık tık:1::1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

derya sen kız bekliyordun diye hatırlıyorum. ama erkekler erken hissedilirmiş
dün sağlık ocağına gitmiştim. hemşire elle muayenede bebeğimin nerede oldugunu gösterdi.
bu sabahta orada bi şeyler hissettim.
ama emin değilim acaba bebişim miydi?
daha önce hiç yaşamayınca insan anlayamıyor :2::2::emir_bebek::emir_bebek::1::1:

tünaydın aralık ayının en güzel anneleri ve bebekleri :)

Ben hep buralardayım aslında ama hep okuyorum, yazmaya fırsat olmuyor.

Bu eleviti içerken bende burnumu kapatarak ve bir bardak dolusu suyla içiyorum. Hapı yuttuktan sonra da kocaman bir nefes dışarı veriyorum. O iğrenç kokusu kalmasın diye. Gerçekten çok iğrenç bir hap. Ama içmek zorundayız ne yazıkki. Bende akşamları içiyorum. Yatarken dolayısıyla sonrasında kötü bir his vermiyor bana.

Bu ara Efa Dailiye başlayacağım acaba onda nasıl olur. İnşallah kötü kokmuyordur.

Bugün doktorumu gördüm, dedim ki acaba belli olmuş mudur cinsiyetimiz, kaçıp geleyim mi bir ara. Dedi ki gel bakalım. Belki olmuştur. 14+4 de öğrenen oldumu sizlerden. Ona göre gideyim.

derya sen kız bekliyordun diye hatırlıyorum. ama erkekler erken hissedilirmiş
dün sağlık ocağına gitmiştim. hemşire elle muayenede bebeğimin nerede oldugunu gösterdi.
bu sabahta orada bi şeyler hissettim.
ama emin değilim acaba bebişim miydi?
daha önce hiç yaşamayınca insan anlayamıyor :2::2::emir_bebek::emir_bebek::1::1:

ben rüyamda kız gördüm diye,bi de dr. benzetti diye demiştim,ama benzettiğinde daha 11+6 ydı,sonra da sakladı görmedik,inan kız,erkek diye hiçbiri baskın değil kalbimde Rabbim hayırlısını versin,bilmiyom artık erkekse benden çok babası sevinecek:66::66::66:

Tünaydın benden de kızlar..
Bulantısı.. kusması olanlara Allah sabır versin.. yakında atlatırsınız inşallah bu durumu..
ben çok şükür rahat geçiriyorum gebeliğimi..
kabızlık için doktorumdan ilaç istedim 8.haftada kontrole gittiğimde.. ilaç için çok erken dedi, sana sadece bol su, yürüyüş ve meyve tavsiye ediyorum dedi..(çok kızmıştım ilaç vermedi diye)
ama yine de onu dinledim.. elimden geldiğince en az 40dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşam işten sonra, günde 2,5lt su (gece içtiklerimi saymazsak) ve kuru veya taze kayısı.. afedersiniz kabızlık ta neymiş diyorum bazen.. cırcır oldum :1::1: ama hoşuma gidiyor kabızlıktan daha iyi.. iğrençleşmeden konuyu kapatıyorum..
yarın kontrolümüz var.. bakalım ikili taramayı da yarın mı yapacak doktor hanım... tecrubelerimi sizinle de paylaşırım..
bu arada lcw da bebişli hamile tshirt.lerin fiyatı çok güzel 15-17 TL gibi, ama her lcw da yok sanırım.. ben erken olmasına rağmen aldım 2 tane tshirt 1 de kapri.. anca ağustosta falan giyerim herhalde..
çok güzel gömlekler de var.. fiyatları öyle abartılı değil.. geçende bir hamile pantolonuna baktım başka bir yerde.. 70-80 tl fiyat görünce.. abow ne gerek var dedim kendimce.. paylaşmak istedim :)

yaa bişey diycem. Ben birden acıyorum. Yiyorum işte örneğin bir simiti bitiriyorum (büyükük açsından yazmak zorundaydım) ama bir bakıyorum sanki ben onu hiççç yememişim hala açım. Midem bomboş sanki. Sizde de böyle oluyormu. Kan şekerim mi düşüyor acaba analamadımki. hep saat güzndüz 11:30 gibi böyle oluyor.:74:

ben rüyamda kız gördüm diye,bi de dr. benzetti diye demiştim,ama benzettiğinde daha 11+6 ydı,sonra da sakladı görmedik,inan kız,erkek diye hiçbiri baskın değil kalbimde Rabbim hayırlısını versin,bilmiyom artık erkekse benden çok babası sevinecek:66::66::66:

sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da kız da olsa erkek te olsa farketmez :emir_bebek::emir_bebek:
ama göstersinler artık di mi :))

doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum :((
2 hafta daha bekliyim hem 3 lü testi yaptırırım hem de cinsiyeti öğrenirim diye
ama günler geçmiyorrrrr :(((((

Back
X