Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani bişeyler oluyor çıkıyor galiba derken.. anca çıkınca mı anlamış doğum yaptığını. Kolay olmuş o halde. Önceki günler çektiklerini saymazsak.hepimize Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah.
neden yaptırıyosn ki 3 lüyü,2 li iyiyse gerek yok ki,drların para tuzağı,dün doğum yapan arkadaşın evine gittik,onu başı çok ağrımıştı,2li 3lü riskli demişlerdi,4. ayda aminosentes yaptırdı memleketine gidip,sonucu 1 ay sonra temiz çıktı,onun için stresli geçti hamileliği,sonra yok şeker yüklemes,yok bu test,şu test, bebeği sürekli ağlıyomuş,kaşlarını çatıyomuş,ağlamaktan sesi kısılmış,hep hamileyken yaşadığım stresten oldu diyo,onun için açlık kan şekeri normalse birinin boşu boşuna kan verip,yükleme yaptırıp sonrada perhizle uğraşmasına gerek yok
bende emin değilim canım. 3 lüyü vakıf gurebada yaptırmayı düşünüyorum. devlet hastanesi para vermicem.
ben 2 liye giderkende çok rahattım Allaha şükür. eşimle karar vermiştik ne gelirse kabulümüz Allah insana kaldıramayacağı yükü vermez diye.
çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı.
ama diğer dediklerinde haklısın. benim arkadaşımda da problem çıktı. o da aminosentes yaptırdı. dediğin gibi 1 ay çok zor geçti. çok şükür sonuçlar temiz çıktı. ama 27 mayısta doğum yaptı. bebeğin şekeri düşükmüş. daha geçen cumartesi çıktı bebiş hastaneden. ve hala değerleri düşükmüş(
insanları en hassas zamanlarında boşu boşuna korkutuyorlar. testi yaptırtıyorlar. sonrada bebeklerde sorun çıkıyor
Allah herkese yardım etsin inşallah
işte paşamız :)
ben aranıza yeni katıldım bende 12 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidicem 2 li tarama testi için ben şey sorucaktım size bu haftada cinsiyet örenen var mı aranızda çok merak ediyorum ne zaman öğrenicez acaba ? :):81:
Amanda oy maşallah bu paşaya . Ömrü güzel olsun inşallah .
aminnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsün inşallah. çok tatlı :))
kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş
cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn
![]()
Merhaba aynen çatlıyorumben aranıza yeni katıldım bende 12 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidicem 2 li tarama testi için ben şey sorucaktım size bu haftada cinsiyet örenen var mı aranızda çok merak ediyorum ne zaman öğrenicez acaba ? :):81:
hoşgeldin :))
öğrensende kesin sonuç olmuyor malesef(
en doğru sonucu en erken 16. haftada alıcaz inşallah :))
benim gibi 12 haftalık hamile olanlar var mı acaba aranızda
Hiç haksız değilsin bence . Ayar oluyorum böylelerine .sağolun kızlar.. anasını sevmem ama danası çok tatlı :) eltim beni çoook kıskanır.. ben geçen sene aşimle ağustosta artık karar verdik bebek için... kudurdu.. nasıl becerdiyse o ay tek ilişkiyle hamile kaldı :) ben 7-8 ay bekledim.
ve çok duyarsız bir anne bence.. hamileliği boyunca sigara içti pöfür pöfür, asitli içecekle.. yağlı yiyecekler.. daha neler neler..
ya benim en son adetim 25marttı ben 15 martta tek kötü alışkanlığım kahveyi bıraktım, o da paketim bitti bir daha almıycam dedim kendimce.. sanki içime doğdu.. sonraki ay da hamile kaldım.. doğurmadan önce yanımda sigara içiyordu.. uyarıyordum.. aman ben içiyorum bişiy olmaz falan.. kusura bakma dedim sen kendi çocuğunu riske atabilirsin belki ama ben başkasının kötü alışkanlığı için bunu göze alamam.. alındı falan ama..
haksız mıyım kızlar..
sağolun kızlar.. anasını sevmem ama danası çok tatlı :) eltim beni çoook kıskanır.. ben geçen sene aşimle ağustosta artık karar verdik bebek için... kudurdu.. nasıl becerdiyse o ay tek ilişkiyle hamile kaldı :) ben 7-8 ay bekledim.
ve çok duyarsız bir anne bence.. hamileliği boyunca sigara içti pöfür pöfür, asitli içecekle.. yağlı yiyecekler.. daha neler neler..
ya benim en son adetim 25marttı ben 15 martta tek kötü alışkanlığım kahveyi bıraktım, o da paketim bitti bir daha almıycam dedim kendimce.. sanki içime doğdu.. sonraki ay da hamile kaldım.. doğurmadan önce yanımda sigara içiyordu.. uyarıyordum.. aman ben içiyorum bişiy olmaz falan.. kusura bakma dedim sen kendi çocuğunu riske atabilirsin belki ama ben başkasının kötü alışkanlığı için bunu göze alamam.. alındı falan ama..
haksız mıyım kızlar..
ben aranıza yeni katıldım bende 12 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidicem 2 li tarama testi için ben şey sorucaktım size bu haftada cinsiyet örenen var mı aranızda çok merak ediyorum ne zaman öğrenicez acaba ? :):81:
KIZLARR birşey soracağım...
balık yağı hapı kullanan var mı...
bana dr yazdı ama daha almadım ...