• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

yaa bişey diycem. Ben birden acıyorum. Yiyorum işte örneğin bir simiti bitiriyorum (büyükük açsından yazmak zorundaydım) ama bir bakıyorum sanki ben onu hiççç yememişim hala açım. Midem bomboş sanki. Sizde de böyle oluyormu. Kan şekerim mi düşüyor acaba analamadımki. hep saat güzndüz 11:30 gibi böyle oluyor.:74:

bende birkaç gündür aynı şikayetleri yaşıyorumcanım öğlen 11:30 gibi birden açıktığımı hissediyorum (yavaş yavaşta değil, elim ayağım titriyor bazen) ara öğünlerdede birşeyler yemeğe çalışıyorum meyve fln. ama akşam 18:00 gibi yine dayanılmaz bir açlık hissediyorum :( çokta yemek yemek istemiyorum ama bakalım ne zaman kadar devam edecek

ben aranıza yeni katıldım bende 12 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidicem 2 li tarama testi için ben şey sorucaktım size bu haftada cinsiyet örenen var mı aranızda çok merak ediyorum ne zaman öğrenicez acaba ? :):81:

merhaba,
öncelikle hoşgeldin, ben şuan 13+5 günlük hamileyim 12+6 gittim öğrenemedim %60 tahminle daha erkende bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımız oldu, hayırlısı:66: biz temmuzu bekliyoruz

ben hala öğrenemedim mesela yrn doktora gidiyoruz belki öğreniriz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben balık yagı değilde semiz otu yiyorum omega3 var

Bende şimdi sipariş vereceğim, Efa Daily isteyeceğim. Ben balık yiyemiyorum, semizotunu da her zaman yıkayıp temizlemekle uğraşamıyorum çok vakit alıyor. yavaştan yavaştan başlayalım bakalım balık hapına da...

:74::74::74::74::74::74::74::74:kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş:74::74::74::74::74::74::74::74::74:cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrikler canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar::nazar: Kaynana oluyorsun desene:1:Darısı bizim gibi öğrenemeyenlerin başına:66:

ana sayfada,aralık anneleri başlığına gir,o sayfada yazıyo,aralık anneleri tablosu diye

BENDE tablonun son haline tarifin üzerine görebildim hehehehe sen de olmasan canım bis böleeeeee...:)))

erkek demişsin bana ama şimdi beklemedeyiz neyse kalsın öle farklı olursa ben derim sana artık

çok güzel olmuş bu arada isimler bile var süper ellerine sağlık

selam tatlı anneler... arada bakıordum yazılarınıza yazmak şimdi nasip oldu. dün ikili tarama testinin sonuçlarını aldım. ALLAHIMA şükürler olsun herşey yolunda. şimdi bir sonraki doktor kontrolünü bekliyorum cinsiyet için. bu arada durumlarınız nasıl. benim kusmalar hafifledi. daha iim çok şükür...

Merhaba,
2 li testinin güzel çıkmasına sevindim, 2 li testi kötü çıkan arkadaşımız olmadı çok şükür:nazar: Arada arkadaşlardan cinsiyet haberleri alıp seviniyoruz. Kullandığın yöntemler varsa bulantı için falan bu tip sorunu olan arkadaşlarla paylaşırsan seviniriz. bebişinide senide :54:

BENDE tablonun son haline tarifin üzerine görebildim hehehehe sen de olmasan canım bis böleeeeee...:)))

erkek demişsin bana ama şimdi beklemedeyiz neyse kalsın öle farklı olursa ben derim sana artık

çok güzel olmuş bu arada isimler bile var süper ellerine sağlık

teşekkür ederim canım,iş yok bu aralar,herşey durgun,bakanlığımız değişti,herkesin yeri,görevi,müdürler,hepsi değişebilir,binamız bile,onun için burda sessizlik mevcut,ben de bilg. başındaym,oda arkadaşım doğum yaptı,2 hafta önce,tek başıma akşama kadar oturuyom,ördü getirecem yakında,pek te anlamam da yardım alarak bişeyler yapabilirim belki:6::6::6::6::6:

:74::74::74::74::74::74::74::74:kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş:74::74::74::74::74::74::74::74::74:cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canımmmmm çok sevindimmmmm hayılı olsun oğluşunnnnnn:nazar::nazar::nazar:

ya kızlar bu arada nanan türkmengelini filan yoklar ne zamandır haberi olan varmı:26::26:

Evet ya türkmen gelini ve nanan yoklar bende çok merak ettim şimdi:26::26::26:

Bu kez günaydın demeyeyim yine tünaydın olmuş...
Hepinize bir merhaba demek ve nasılsınız görmek istedim annecikler.
Bu günün yazılarını okudum :nazar: iysiniz..
Rapor alan memleketine giden bebişinin tekmesini hisseden... Vitaminlerin yan etkisinin önleyen formulü bulan ve saymadıklarım vs vs.. :46:
Ben iyi miyim? Evet çok şükür iyiyim. Biraz işlerim var birazdan çıkacağım. Sizi önce bir göreyim dedim...:34::34:
Bu arada ben de içimde bebişim hissetim... :emir_bebek:
Hepinizi öpüyorum..:71:

15+ larda hissediliyor demekkiii.... süper yaaaaa, maşallah... Çok sevindim arkadaşımmmm...:nazar::nazar:

kızlar ankarada oturan var mı bilmiyorum ama felaket yağmur yağıyor... hertaraf lağam koktu.. ööğk.. fişte ne varsa çektim.. modem hariç.. şimşek çakmanın hemen 1sn aradan gök gürlüyor.. yakınlara yıldırım düştü mü acaba.. çok korktum yaw..

ay bir de yatak odasının penceresini açık bırakmıştım çıkarken evim yakın dükkanıma ama anlayıp dinleyene kadar sanki kovalarla sular döküldü

Son düzenleme:
Merhaba anne adayları sizi çok seviyorum sizde olmasanız nasıl olacak bilmiyorum paylaştığım tek sizsiniz. Ben ailemden uzağım eşimde uzakta çalışıyor. Hamileliği tek başıma geçiriyorum.Siz olmazsanız bazaen unutuyorum bile hamile olduğumu. Oyüzden sizleri çok seviyorum aynı şeyleri paylaşmaktan çok mutlu oluyorum.Hepiniz için duacıyım. Bugün doktorum aradı 2li taramanın sonucu çok güzel dedi maşalllah İnşallah herkes güzel haberler alır

Merhaba,
2 li testinin güzel çıkmasına sevindim, 2 li testi kötü çıkan arkadaşımız olmadı çok şükür:nazar: Arada arkadaşlardan cinsiyet haberleri alıp seviniyoruz. Kullandığın yöntemler varsa bulantı için falan bu tip sorunu olan arkadaşlarla paylaşırsan seviniriz. bebişinide senide :54:

çok tşkler... kendi adıma ve arkadaşların adına bende çok sevindim sonuçlara. hayırlısıyla bende cinsiyetini öğrensem bebeğimin ayy heycan dorukta.. bu arada ben tuzlu şeyler yiyorum midemi bastırıyor. birde yapı meselesi sanırım bu bulantılar. kimi 9 ay boyu çekior kimide ilk 3-4 ay çekip duruyor. bende birde iştahsızlık var ne yapıcam hiç bilmiyorum.

uscu, senin kuzucun kaç haftalık ?

Güsellllllll Hamişlerrrrrrrrrrrrrr,

Ben özel hastaneye gidiyorum, bugüne kadar da aile hekimine hiç gitmedim. Ama beni evden aradı aile hekimi. Hamileymişsiniz tebrik ederim dedi. Sorular sordu, 20. haftada aç karnınıza gelen kan testi yapacağız ve tetanoz iğnesi yapacağız dedi.... Sizin başınıza geldi mi? Ben de Dr. uma soracağım tetanoz iğnesi olmamız gerekiyor mu?:94:

Güsellllllll Hamişlerrrrrrrrrrrrrr,

Ben özel hastaneye gidiyorum, bugüne kadar da aile hekimine hiç gitmedim. Ama beni evden aradı aile hekimi. Hamileymişsiniz tebrik ederim dedi. Sorular sordu, 20. haftada aç karnınıza gelen kan testi yapacağız ve tetanoz iğnesi yapacağız dedi.... Sizin başınıza geldi mi? Ben de Dr. uma soracağım tetanoz iğnesi olmamız gerekiyor mu?:94:

canım her sağlık ocağı hastalarını takip eder.. sen gitmezsen bile buluyorlar seni :)
ben şahsen 5 haftalıkken gittim bilgi vermek için, dosyamı açtılar.. aile hekimim çok güzel ilgilendi.. tetanoz aşısına gelince.. genelde her hamileye 4-5 aylık olunca yapılır, bana da dediler herşey yolunda giderse 25 temmuzda aşı için gel.. biz de zaten 1hafta önceden hatırlatırız sana..
sonracıma.. bazı doğum doktorlarına göre gerek yokmuş tetanoz aşısına... ama şahsen ben aşı olmayı düşünüyorum.. sonuçta doğum yapıcaz.. nekadar steril olursa olsun kullandıkları iğne falan dahil.. riske almamak gerekir bence..
tabi herkesin fikri ayrıdır.. :)

sat 3mart- doğum tarihi ultrasona göre 7 aralık-yaş 25-kilo 64 2.trmstr 64 bravo bana kilo almadım :52::52::52::52::52:-hatay:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
birde listede neşelikız var kimyasal gebelikti onunki şimdi yine hamile ama şubat annesi olacak silinebilir

Son düzenleme:
canım her sağlık ocağı hastalarını takip eder.. sen gitmezsen bile buluyorlar seni :)
ben şahsen 5 haftalıkken gittim bilgi vermek için, dosyamı açtılar.. aile hekimim çok güzel ilgilendi.. tetanoz aşısına gelince.. genelde her hamileye 4-5 aylık olunca yapılır, bana da dediler herşey yolunda giderse 25 temmuzda aşı için gel.. biz de zaten 1hafta önceden hatırlatırız sana..
sonracıma.. bazı doğum doktorlarına göre gerek yokmuş tetanoz aşısına... ama şahsen ben aşı olmayı düşünüyorum.. sonuçta doğum yapıcaz.. nekadar steril olursa olsun kullandıkları iğne falan dahil.. riske almamak gerekir bence..
tabi herkesin fikri ayrıdır.. :)

Canım çok haklısın, sonuçta tetanoz aşısı olmanın bir riski yoksa niya yaptırmayalım ki, niye bebişimizi riske atalım....cevabın için çok teşekkür edrm arkadaşımmmm...........

Back
X