• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

kızlar herkese iyi akşamlarrr:64::64::64::64:

dün akşam ben bir hastalandım daha hala kendime gelemiyorum yattıgım yerden bi girip bakayım dedim sizlerde ne haberler var..dün gece sabaha kadar sıtma tuttu beni hırkalar kışlık pijamalar yorgan sıcak su torbası falan hiçbirşey ısıtamadı beni titreye titreye sabaha kadar uyuyamadım bugunde vücudum enkaz gibi kolumu kaldıramıyorum cok yıprattı beni inş yarına kalkarım artık ayaga böyle yatmakta cok zor..

Geçmiş olsun havalar düzelmedi hasta ediyorr hamilelikte biraz daha aqır ilaç alamıyoruzz:49::49:

güzel anneler nasılsınız:16:,gene kaç gündür giremedim aklım sizde kaldı. şuanda memelekette annemlerim yanındayım. bugün doktra gittim ve kötü bir gün geçirdim:25:
10 gündür bağırsaklarımdaki kanama malesef geçmedi ve daha da arttı. doktor kontrolünde lavmana başlamıştım ama fayda etmiyor. bugünde eski doktoruma gittim ve çok erken hamile kaldığımı söyledi:19: hastalığım kasımda başlamış ve kesilmişti, hamile kalınca ataklar gene başladı. doktor bu saatten sonra bebekten vazgeçemezsin keşke gebelik için bekleseydiniz dedi. lavman kanamayı kesmiyor, hapa başlamam gerek. hastalığın yayılma ihtimali varmış. ankara ya döner dönmez doktorunla, gastoroontoloji uzmanı beraber hapa başlayıp başlamamam konusunda ortak karar versin dedi. hap bebeğe zararlı gibisinden konuştu, tabi dayanamayıp ağladım:25: annem beni öyle görünce mahvoldu. sonra kendimi topladım. bebiş için güçlü olmam gerek. yarın koçişte yanıma geliyor.
benden gelişmeler böyle, lütfen dua edin kanamam kesilsin:18:1 bebişime bir zarar gelmesin:emir_bebek:

cnm yaa... çok çok geçmiş olsun. hamilelik başlı başına zorken senin durumun daha kötü gerçekten. zor biliyorum ama hep bebişini kucağına alacağın günü hayal et. belki yardımcın olur. tekrar geçmiş olsun. dualarım seninle...:54::16:

bu arada şu b hcg tahmini doğruysa benim hislerim hiç kuvvetli değilmiş. kız hissedenler erkek, erkek hissedenler de kız çıktı genelde:D ben en başından beri erkek diyodum. b hcg 67.9 çıktı:) bakalım nolacak????? :66::66::66:

Rahatsızlıqının tıptaki adı nedir acaba..çok qeçmiş olsun zor bi durum inş saq salim atlaatırsın ilaca qerek kalmaz

ülseratif kolit. kendisiyle kasım ayında tanıştık, ömür boyu tedavi gerektriyor ama kısa zamanda atlatacağımı düşünüyorum. moral çok önemli, gebelik olmasa tedavi süper gidiyordu, her şeyde bir hayır vardır. buda benim imtihanım.

qeçen qün konusu olmuştu telle sormuşlardı zannedersem kasım qibiymiş ankda.

oo tatlış neredesin sen yaa bebiş napar :3::3:

Ayy canım ya valla Babama mevlut fln okuttuk kaç gündür onunla meşguldüm giremedim hiç nete fırsatım olmadı bebiş ne yapsın kesesinde yüzüp duruodur :1: inşallah pzt yada salı gidip görcez bebişimi çok özledim yaff 1ay olcak görmeyeli :14: sen nasılsın tatlış

cnm benim boş ver sen takılma. anlat bildiklerini. bugün fıs fıs kolonya aldım kendime. göğüslerim hem benim için hem bebiş için çok önemli. çok saol. geceleri de krem sürmeyi himal etmiyorum tabii ki :)))

saol cnm benim. minik burunlu bebişim çok korkuttu beni ama çok şükür bu sınavdan da geçtik :) hani benimkine bakılmadı diyorsun ya, acaba en iyisi bu mu diye düşünüyorum. ne kadar çok bilirsek o kadar çok yıpranıyoruz sanırım. tekrar tşkler. öptm çokk :16:

Canım bu fıs fıs kolonya ne için gerekliymiş ki ben bayadır giremedim o yüzden hiç bilgim yok :50::50: Bu arada gözün aydın bebşinin minnak burnunu görmüşsünüz :52::46::46:

hoşgeldin cnm sanada iyi akşamlar bende ıkı gündür giremedim geçmiş epey birikmiş şöyle bir göz gezdirdim..maşallah sonuşlar iyi cıkmış artık cinsiyetlerde belli olmaya başlamış darısı bizlere inş..

Hoşbulduk canımm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol sıvı tüket :16::16: bende pzt yada salı gidicem doktora inşallah minnakımın cinsiyeti belli olur :61::61:

ülseratif kolit. kendisiyle kasım ayında tanıştık, ömür boyu tedavi gerektriyor ama kısa zamanda atlatacağımı düşünüyorum. moral çok önemli, gebelik olmasa tedavi süper gidiyordu, her şeyde bir hayır vardır. buda benim imtihanım.

Canım çok geçmiş olsun bencede moralini hep yüksek tut Allaha dua et bol bol eminim yardımcın olacaktır merak etme herşey yoluna girecek yeter ki sen inan dualarımız seninle ve bebişinle :16::16:

Canım bu fıs fıs kolonya ne için gerekliymiş ki ben bayadır giremedim o yüzden hiç bilgim yok :50::50: Bu arada gözün aydın bebşinin minnak burnunu görmüşsünüz :52::46::46:

güzelim buseli yazmıştı en son. göğüs uçları yara oluyormuş genelde. şimdiden geceleri yatarken uçlarına krem sürüp sabah da kolonya sıkmalıymışız. bence sen de ihmal etme. kolonyayla ferahlar en azından. benim göğüslerim çok büyümedi ama uçları çok hassalaştı. demek ki önlemini almasak belaya giricek başımız göğüslerle...:66:

cnm çok geçmiş olsun. zaten vücut ısımız arttığı için daha çok üşürmüşüz ama senin ki gerçeken kötü olmuş. Allah yardımcın olsun cnm. dikkat et kendine...

Geçmiş olsun havalar düzelmedi hasta ediyorr hamilelikte biraz daha aqır ilaç alamıyoruzz:49::49:

Hoşbulduk canımm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol sıvı tüket :16::16: bende pzt yada salı gidicem doktora inşallah minnakımın cinsiyeti belli olur :61::61:

cok sagolun arkadaşlar..hamilelikte hastalık daha bir zor:(((

çok qeçmiş olsunn...

Ayy canım ya valla Babama mevlut fln okuttuk kaç gündür onunla meşguldüm giremedim hiç nete fırsatım olmadı bebiş ne yapsın kesesinde yüzüp duruodur :1: inşallah pzt yada salı gidip görcez bebişimi çok özledim yaff 1ay olcak görmeyeli :14: sen nasılsın tatlış

iyidir benden de minnnak ayaqı üşümesin die patik örüyorum bebişime anneanneside yelek örüyor seri üretimdeyiz:1::1:

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:16:

bu arada fıs fıs kolanya işi hoşuma gitti, sıcak günlerde serinleriz:9: krem olarak bepantene süreyim bari.
koçişler bir şey demesin:9: pehlivan gibi yağlanıp kremleniyoruz:1:
gerçi ben daha yağlanmaya başlamadım, badem yağından başka bir şey kullanan var mı? bebe yağı mı daha iyi olur badem yağı mı?

bu arada fıs fıs kolanya işi hoşuma gitti, sıcak günlerde serinleriz:9: krem olarak bepantene süreyim bari.
gerçi ben daha yağlanmaya başlamadım, badem yağından başka bir şey kullanan var mı? bebe yağı mı daha iyi olur badem yağı mı?

ben zeytinyağlı krem sürüyorum bana ilk hamileliğimde doktorum yağlı bir krem sür ne olursa farketmez demişti niveanın günlük kremlerini bile kullanabılırsın demişti

güzelim buseli yazmıştı en son. göğüs uçları yara oluyormuş genelde. şimdiden geceleri yatarken uçlarına krem sürüp sabah da kolonya sıkmalıymışız. bence sen de ihmal etme. kolonyayla ferahlar en azından. benim göğüslerim çok büyümedi ama uçları çok hassalaştı. demek ki önlemini almasak belaya giricek başımız göğüslerle...:66:

Canım peki ne kremi oldugu önemli mi bende vucut losyonu vardı onu sürüyorum fark eder mi

çok qeçmiş olsunn...

iyidir benden de minnnak ayaqı üşümesin die patik örüyorum bebişime anneanneside yelek örüyor seri üretimdeyiz:1::1:

Oh ohh süper valla ellerinize sağlık yesinler bebişinizi sizin :1: ben daha hiçbişey almadım yaff :44: cinsiyetini bekliyorum hayırlısı bakalım :26::26:

Canım ben bebe yağı kullanıyorum badem yağı kıllanma yapabiliomuş bilgin olsun :34::34:

oyy hemide nasıll:69::69: dr amcamız kıza benzetmişti pembiş pembiş örüyorumm ama erkek çıkarsaa naparım bilmiyorumm walla patiqe o kadar emek verdim erkek olursada qiydirecem pembe pembe:76::76::76:

kızlar merhaba bende almaya başladım hergün pamidordayım ananesi ile beraber :) dayanamıyoruz.şimdiden havlusu alt açması battaniyesini,4 takım kıyafeti zıbınlarını aldık :) elimizde değil...doktor 11.haftada erkek dedi.benim içime doğan hep kızdı.tekrar gideceğim cinsiyet için..mavide aldım kıyafetleri sarıda beyazda turuncuda yeşilde ne yapayım yani,çok heyecanlanıyor insan bebe mağazasında :))) hem yavaş yavaş almak daha iyi her aldığın da heyecanlanıyorsun.bir kerede alınca bu kadar heyecan olmaz ki..

kızlar merhaba bende almaya başladım hergün pamidordayım ananesi ile beraber :) dayanamıyoruz.şimdiden havlusu alt açması battaniyesini,4 takım kıyafeti zıbınlarını aldık :) elimizde değil...doktor 11.haftada erkek dedi.benim içime doğan hep kızdı.tekrar gideceğim cinsiyet için..mavide aldım kıyafetleri sarıda beyazda turuncuda yeşilde ne yapayım yani,çok heyecanlanıyor insan bebe mağazasında :))) hem yavaş yavaş almak daha iyi her aldığın da heyecanlanıyorsun.bir kerede alınca bu kadar heyecan olmaz ki..

İlk bebişin sanırsaam :1: bizim iki ailede de ilk torun olucak heyecan biraz fazla:66::66::66:

kızlar size iyi geceler dilerim dün gece donuyordum bu gecede ateş basmaya başladı beni en iyisi yatmak sanırım allah rahatlık vere hepinize:91::91:

güzel anneler nasılsınız:16:,gene kaç gündür giremedim aklım sizde kaldı. şuanda memelekette annemlerim yanındayım. bugün doktra gittim ve kötü bir gün geçirdim:25:
10 gündür bağırsaklarımdaki kanama malesef geçmedi ve daha da arttı. doktor kontrolünde lavmana başlamıştım ama fayda etmiyor. bugünde eski doktoruma gittim ve çok erken hamile kaldığımı söyledi:19: hastalığım kasımda başlamış ve kesilmişti, hamile kalınca ataklar gene başladı. doktor bu saatten sonra bebekten vazgeçemezsin keşke gebelik için bekleseydiniz dedi. lavman kanamayı kesmiyor, hapa başlamam gerek. hastalığın yayılma ihtimali varmış. ankara ya döner dönmez doktorunla, gastoroontoloji uzmanı beraber hapa başlayıp başlamamam konusunda ortak karar versin dedi. hap bebeğe zararlı gibisinden konuştu, tabi dayanamayıp ağladım:25: annem beni öyle görünce mahvoldu. sonra kendimi topladım. bebiş için güçlü olmam gerek. yarın koçişte yanıma geliyor.
benden gelişmeler böyle, lütfen dua edin kanamam kesilsin:18:1 bebişime bir zarar gelmesin:emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Back
X