güzel anneler nasılsınız,gene kaç gündür giremedim aklım sizde kaldı. şuanda memelekette annemlerim yanındayım. bugün doktra gittim ve kötü bir gün geçirdim
10 gündür bağırsaklarımdaki kanama malesef geçmedi ve daha da arttı. doktor kontrolünde lavmana başlamıştım ama fayda etmiyor. bugünde eski doktoruma gittim ve çok erken hamile kaldığımı söyledihastalığım kasımda başlamış ve kesilmişti, hamile kalınca ataklar gene başladı. doktor bu saatten sonra bebekten vazgeçemezsin keşke gebelik için bekleseydiniz dedi. lavman kanamayı kesmiyor, hapa başlamam gerek. hastalığın yayılma ihtimali varmış. ankara ya döner dönmez doktorunla, gastoroontoloji uzmanı beraber hapa başlayıp başlamamam konusunda ortak karar versin dedi. hap bebeğe zararlı gibisinden konuştu, tabi dayanamayıp ağladım
annem beni öyle görünce mahvoldu. sonra kendimi topladım. bebiş için güçlü olmam gerek. yarın koçişte yanıma geliyor.
benden gelişmeler böyle, lütfen dua edin kanamam kesilsin:18:1 bebişime bir zarar gelmesin![]()
inş. hiçbişey olmayacak canım,moralini yüksek tut,rızkı varmış ki erken gelmiş yapacak bişey yok,tedavi neyse yapılır bebeğine de bişey olmaz merak etme,bak ben enfeksiyon geçirdim,ikizimin biri gelişemeyip eridiğinden,bir sürü antibiyotik iğne vuruldu bana,bir sürü fitil,bilmem ne,hepsinin yan etkisinde zorda kalmayınca kullanmayın,3 ay dolmadan kullanmayın yazıyodu,ama kullanmasam enfeksiyon artacaktı,kanamam tekrar başlayacaktı,kaybedecektim belki de,mecburen kullandm,neyse geçti,ben iyileşince bebeğim de kendi toparladı,büyüdü,buarada 4-5 kilo zayıfladm,2li test sonuçları da çok iyi çıktı,çok şükür bebeğim etkilenmedi,merak etme seninkine de bişey olmaz,sonuçta 3 ayın dolmuş,benimki daha 9 haftalıktı