bizimki 7. torun,eşim tarafında ise 10. torun :26::26::26:
ooooo süper öle de çocuk için ii bi durum kuzenler falan çıldırırlar artık buluştukça bizimkilerin ya 2.ci yapcaz yada kardeşlerimiz yapcakki öle can ciğer arkadaşları olsun dimi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaudın herkeslere (yani annecik karnında keyf içinde yüzen bebişlere de). Dün ankarada nolmuş öyle. Ankarada oturan çok arkadaşım var benim dedim haberi duyunca inşallah iyisinizdir. Bir zarar hasar veya rahatsızlığınız yoktur umarım. Çok geçmiş olsun.
sumakcım hadi bende meraktan çatlıyacağım kendimkinden çok senin kini merak ediyorum. Çünkü sana evvelden tahminlerde bulunulduya ondan. Bence kızz..
iyi fikirmiş. Şu hafta sonu bir fırsatını bulsam ki inanmazsınız hafta sonu hiç vaktim kalmıyor. Gidip şu hamiş iç çamaşırlarını alıcam bakırköyden. Orda çeşit çok oluyor, ben alışmışım hep yıllardır ordan alırım. Sırf iç çamaşırı üzerine 3-4 dükkan var. deneme şansında var.oraya gidip almak istiyorum amaşu sıcaklarda uzak geliyor gözüme. Gelçi artık bu çamaşırlarda acayip rahatsız ediyor.
Benimki annemler tarafından 3.,baba tarfından 5. ama sanki ilkmiş gibi herkes çok heyecanlı. 2 çocuk ablamda var, bu benim ilk çocuğum ablam ilk kez teyze oluyor, annem ilk kez benim yavrumu görecek inşallah. Dayısıda hadi bakalım bri erkek bebek bekliyorum senden diyor. ee malum tek dayı o. Öyle bizde de heyecan dorukta. Küçük kız kardeşimde arada karnımı okşayıp bak beni iyi tanı ben en sevdiğin teyzen olucam şimdiden rezervasyonumu yaptırıyorum ona göre diyor. Hangi insan sevinmez ki yeni bir yavru doyucağına. Allah o günleride hayırlısıyla göstersin bize.
valla seminerde herhangi bir krem dediler. Günlük kullanılan nıvea da olur. Yalnız dediği gibi biraz kalştesi olsun. Öyle adı sanı duyulmamış belki zararlı olur.
Doğum günün kutlu olsun cnm. Umarım yavrunda senin gibi tatlı olur. Rabbim bebeklerinle, eşinle ömür boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, kendinize ait bir evde yaşamanızı nasip eder inşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnnn.
yaa o tren benimde hoşuma gitmişti. ama kredi kart numaramı vermekten korkuyorum. Limitide çok yüksek valla bir dolandırılırsam 2 yıl çalışsam ancak ödeyebilirim. Ama trende çok tatlı. keşke kapıda ödeme şansımız olsaydı. ben çok sevmiştim o treni.
Benimki annemler tarafından 3.,baba tarfından 5. ama sanki ilkmiş gibi herkes çok heyecanlı. 2 çocuk ablamda var, bu benim ilk çocuğum ablam ilk kez teyze oluyor, annem ilk kez benim yavrumu görecek inşallah. Dayısıda hadi bakalım bri erkek bebek bekliyorum senden diyor. ee malum tek dayı o. Öyle bizde de heyecan dorukta. Küçük kız kardeşimde arada karnımı okşayıp bak beni iyi tanı ben en sevdiğin teyzen olucam şimdiden rezervasyonumu yaptırıyorum ona göre diyor. Hangi insan sevinmez ki yeni bir yavru doyucağına. Allah o günleride hayırlısıyla göstersin bize.
valla seminerde herhangi bir krem dediler. Günlük kullanılan nıvea da olur. Yalnız dediği gibi biraz kalştesi olsun. Öyle adı sanı duyulmamış belki zararlı olur.
Doğum günün kutlu olsun cnm. Umarım yavrunda senin gibi tatlı olur. Rabbim bebeklerinle, eşinle ömür boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, kendinize ait bir evde yaşamanızı nasip eder inşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnnn.
yaa o tren benimde hoşuma gitmişti. ama kredi kart numaramı vermekten korkuyorum. Limitide çok yüksek valla bir dolandırılırsam 2 yıl çalışsam ancak ödeyebilirim. Ama trende çok tatlı. keşke kapıda ödeme şansımız olsaydı. ben çok sevmiştim o treni.
Akşam kontrolümüz var çok heyecanlı ve endişeliyim...
Ya benim hafif bi göbüşüm çıktı, dışardan bakan hani hiç bişey yok diyoBebik küçük mü kaldı yoksa?
Bu arada bende kulak egzaması vardı, sürekli kaşıntı ve yara olur, hatta senede bikaç kez içi ya da kulak memesi şişerdi. Şimdi iç kısımlar yine şişti, zonkluyo kaç gündürKullandığım kreme baktım gebelikte sakıncalı yazıyo..Doktora çıkıp başka bi ilaç mı yazdırsam yoksa kendi kendine geçmesini mi beklesem bilemedim...
canım hemen trene bakıyorum kitapların adları neler internette mi indirimde? paylaştığın için çok sağol dün siteye bakmıştım çok hoşuma gitmişti şimdi de trene bakayım![]()
Ya benim hafif bi göbüşüm çıktı, dışardan bakan hani hiç bişey yok diyoBebik küçük mü kaldı yoksa?
Bu arada bende kulak egzaması vardı, sürekli kaşıntı ve yara olur, hatta senede bikaç kez içi ya da kulak memesi şişerdi. Şimdi iç kısımlar yine şişti, zonkluyo kaç gündürKullandığım kreme baktım gebelikte sakıncalı yazıyo..Doktora çıkıp başka bi ilaç mı yazdırsam yoksa kendi kendine geçmesini mi beklesem bilemedim...
doğum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara bebişinle ailenle mutlu huzurlu hep beraber inşallah![]()
günaydın kızlar
doğum günün kutlu olsun demettuba nice güzel yaşlara![]()
doğum günün kutlu olsun demetciğim![]()
demet doğum günün kutlu olsun bu çiçekler bebeğim ve benden size![]()
canım bikaç alıntıyı nasıl bir arada yapıyosun?
internetten korkma bence, dolandırıcılık da o kadar kolay değilmiş, büssürü cezası filan varmış, ve bu siteyi tulayuzun yani tanıdığımız biri denemiş hiç bilinmeyen bir site değil yani, Allah'ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut![]()
cnm alıntı ile cevaplanın sağ yanında siyah bir kutu var, okudukça cevap yazacaklarıma o kutu işaretleyip okumaya devam ediyorum. en son sayfanın en altındaki konuya cevap veri tıklayınca seçtiğim tüm yazılar geliyor. Her yazının altında birkaç boşluk açıp o konuya cevabımı yazıyor hepsi bu.
cnm iş arkadaşın daha geçen sene 450 tl'sini çekmişler kalan limiti oymuş. Ve kimse bişey yapamadı kızcağız paşa paşa ödedi. Bide benim limitlerim çok yüksek ondan korkuyorum.
tülaycım alıntıyı yapammaışım cnm saol teylifin için. Ben başka bir çözüm bulmaya çalışayım. olmazsa sen şipariş verirsin ama parasını veririm sana olur mu?
cnm alıntı ile cevaplanın sağ yanında siyah bir kutu var, okudukça cevap yazacaklarıma o kutu işaretleyip okumaya devam ediyorum. en son sayfanın en altındaki konuya cevap veri tıklayınca seçtiğim tüm yazılar geliyor. Her yazının altında birkaç boşluk açıp o konuya cevabımı yazıyor hepsi bu.
cnm iş arkadaşın daha geçen sene 450 tl'sini çekmişler kalan limiti oymuş. Ve kimse bişey yapamadı kızcağız paşa paşa ödedi. Bide benim limitlerim çok yüksek ondan korkuyorum.
tülaycım alıntıyı yapammaışım cnm saol teylifin için. Ben başka bir çözüm bulmaya çalışayım. olmazsa sen şipariş verirsin ama parasını veririm sana olur mu?
hepinizeee çok teşekkür ediyoruzzz![]()
YOK CNM metro market varya metro grosmarket bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bu bi tanesinin adı bu 13,99 a inmiş ama çok kalın bi kitap hemde çok anlaşılır bi dili var diğeri de hamilelikle ilgili ama hatırlamıyom tam adını o da 9,99 a inmiş o da çok güzel giden olursa baksın ben b.çekmece şubesinden aldım her şubede varmıdır bilmiyorum ama
herkese günaydın (
tüm annişlere ve bebişlere güzel ve mutlu birgün diliyorum (
doğum günün kutlu olsun demetçim.çok mutlu ol hayatının her anı (![]()
buseli anladım çok kolaymış o kutucuklara hiç dikkat etmemiştim çok sağol
bebiklerimiz de ellerinden öpüyor teyzesi![]()