- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
tablo yu 2011 aralık anneleri tablosu diye aratırırsan çıkıyo
teşekkürler canım ben de öyle yaptım öyle gördüm. saol...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tablo yu 2011 aralık anneleri tablosu diye aratırırsan çıkıyo
ya kızlar geçmişi okuyim dedim ama bitmiyone çok yazmışsınız. sadece 2 gün giremedim yaw. halimem canını sıkma canım. önemli bişey olduğunu sanmıyorum. annelerimiz ne papp-a değeri biliyodu ne ikili test ne burun kemiği. hamilelikte rahat olmak gerekiyo biraz.
bu arada hala midem bulanmaya devam ediyor. bugun 3 kere çıkardım. normal mi hala bu kadar şiddetli olması? bi akıl verin. geçmicek diye ödüm kopuyo. bu arada free beta hcg değerine göre kız mı erkek mi 50nin altı erkek, 50 nin üstü kız gibi bişeyler konuşulmuştu. benimki 45 çıktı ama kızım olcak insallah.![]()
canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam![]()
senninde varsa fotosu bebeğinin ekleyebilirmisin cnm erkek sanırım senin demi
hayırlısı olsun cnm söyleyip yanılmasındansa söylememesi daha iyiilk bebeğin mi
![]()
kızlar ya erkek diyenlerin bacakları acık fotoosu varsa koyabılırlermi benimde erkek dedi ama bişey görmedim ben![]()
günaydın güzel anneler ve minişleri.nasılsınız.ben bugün biraz rahatsızım.çocuklarla üşüttük galiba.çocuklar arada öksürüyo.benimde boğazım ağrıyo.havalar dengesizleşince yine olan oldu.sizler iyisinizdir inş.
geçmiş olsun canım dikkat et iyice dinlen![]()
herkese merhabalar,
Bende 2011 Aralık annesi olacağım inşallah...
Bebişim büyüyor, Adı kıvırcık :) cinsiyeti henüz belli değil normal olarak.. ama kıvırcık babasının baskın geni nedeniyle kıvırcık olacağından ona öyle hitap etmeyi seviyorum
13. haftaya girdik bile.. hızlı büyüyor bebiş, 2li tarama testimizi geçen hafta yaptık inşallah sonuçları güzel çıkar..
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar..
veee bu hamilelik sürecini de keyfiyle acısı tatlıysa birlikte güzelliklerle dolu geçiririz...![]()