nereye gidiyorsunn spor yapmaya . ben uyumaktan başka hiç bişi yapamıyorum henüzkızlar bu arada aranızda spora başlayan var mı ben gidiyorum 2 gündür biraz belim agrıdı sanki

o rüya tabirlerine inanma sen. rüyanı hayra yor yeter. bi de rüya görünce güveneceğin güzel yorumlayacak birine yorumlat. banyo temizliktir erkek bebek de muradın neyse kavuşacağın manasına gelir. nerden çıkarıyorlar düşük müşük. hiç öyle şeylerle kafanı bulandırma. sen aslamnnlar gibi 14 haftaya getirmişsin bebişin sıkı sıkı tutunuyor sana. inanma boş lafllara...ya ben sürekli uyuyorum ve hep rüya görüyorum. bi bakayım neymiş rüyamda gördüklerim dedim kanım dondu yaa :'43: rüyamda banyo yapıyordum bu arada, sonra da erkek bir bebek seviyordum.
Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.
bu ne şimdi ya??? hayy bakmaz olaydım. insanın sinirleri bozuluyor. 10 gün sonra tek başıma otobüs yolculuğu yapıcaktım. gitmesem mi acaba???:18::96::97:
hoşgeldin aramızda çok yok birlikte takip edebiliriz gelişmelerini bebişlerimizin. gerçi seninki de benimki gibi ocakta olabilecekken aralıkta doğacak bebeklerden galiba ah sezeryan....bende yeni katildim aranizamelegimle beraber...