Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EWET canım bende de karın ağrısı bel ağrısı oluyor ve ilk hamileliğimde olmayan durumlar bunlar. her hamişlik farklı oluyor işte. ara sıra sancılar oluyor. hepsi geçecek inşallah. zamanı var...Güsellllll arkadaşlarım,
Bel ağrısı, karın ağrısı..... Değişik noktalara ara sıra saplanan sancılar....... Siz de böyle misiniz............
günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırımherşey yolunda çok şükür
darısı sizlerin başına
![]()
canım gözün aydın sonuç 1 haftaya mı çıktı? cinsiyeti öğrenmiş miydin?
![]()
EWET canım bende de karın ağrısı bel ağrısı oluyor ve ilk hamileliğimde olmayan durumlar bunlar. her hamişlik farklı oluyor işte. ara sıra sancılar oluyor. hepsi geçecek inşallah. zamanı var...
sağol canım evt 1 haftada çıktı maalesef cinsiyetini öğrenemedim dahaaaaaaa![]()
gunaydın..cuma günü gıdıyoruz doktora ..bır hafta ara ıle olmus olucak :)
ama hem üçlü test hemde cınsıyet kesınlesmesı ıcın :)
su40 yıne bır hafta da cıktıysa sonuc sen erken gıtmıssın 16 haftalıkken cagırıyorlar 20.haftaya kadar mış..
senın bebegınde mı önde..
benım kı bır hafta onde
benimki de bir hafta önde. haftaya perşembe gitsem ben de sat'a göre 16+4 falan olucam, bakalım sumak seninkini söyleyecek mi, aşağı yukarı aynı olucaz çünkü :95:
gunaydın..cuma günü gıdıyoruz doktora ..bır hafta ara ıle olmus olucak :)
ama hem üçlü test hemde cınsıyet kesınlesmesı ıcın :)
su40 yıne bır hafta da cıktıysa sonuc sen erken gıtmıssın 16 haftalıkken cagırıyorlar 20.haftaya kadar mış..
senın bebegınde mı önde..
benım kı bır hafta onde yanı cuma gunu 17+1 ıken benım bebegım 18+1 olucak..
sizler böyle konuştukça daha çok sabırsızlanıyorum :) biz henüz 13.haftadayız zaman geçmiyo sanki :S kızlar bu arada nekadar arayla gidiyosunuz normal muayneye?
destina78 mutlu seneler dilerim :)
eflaunumsu sanada geçmiiş olsun
demet nerelerdesin annem![]()
evt ben15+2 de gittim 16+1 gözüktü yapabiliriz ded dr bende yaptırdımama cinsiyet için çok güvenmeyin o anki posizyonuna bağlı ben öğrenemedim
benimki de bir hafta önde. haftaya perşembe gitsem ben de sat'a göre 16+4 falan olucam, bakalım sumak seninkini söyleyecek mi, aşağı yukarı aynı olucaz çünkü :95:
evt ben15+2 de gittim 16+1 gözüktü yapabiliriz ded dr bende yaptırdımama cinsiyet için çok güvenmeyin o anki posizyonuna bağlı ben öğrenemedim
canım benım kı 18+1 olucak ..bana cuma gunu gıttıgımde bır tahmın de bulunuldu erkek dendı..doktora gore degısıyor :9
benım bebek cok edepsız ..bacak arasını oyle rahat goruyoruz kı ama doktorlar garantıcı o yuzden soylemıyor.
ıkılı testte kız denıldı yanı kıza benzıyor dendı ama kesın olmaz bu haftalarda dedı
cuma gunu de erkek olabılır dendı kendı doktorumdu bu ..
bakalım bu cuma kıza dıyene gıdıcegız o da erkek derse erkektır ama verılen usg fotolarında bacak arası cok belırgın erkek gleıyor sanırım :)