• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar..:) ne guzel herkes yavas yavas 2li testin sonuclarini almis,cinsiyetleri ogrenmis,ne guzel...bende heyecanlaniorum,bu hafta yapacaz:)...herkese hayirli saglikli bi hamilelik gecirmesini diliorum...

Güsellllll arkadaşlarım,

Bel ağrısı, karın ağrısı..... Değişik noktalara ara sıra saplanan sancılar....... Siz de böyle misiniz............
EWET canım bende de karın ağrısı bel ağrısı oluyor ve ilk hamileliğimde olmayan durumlar bunlar. her hamişlik farklı oluyor işte. ara sıra sancılar oluyor. hepsi geçecek inşallah. zamanı var...

günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırım :nazar::nazar:herşey yolunda çok şükür:49::49: darısı sizlerin başına :69::69:

Destina78 mutlu seneler dilerim :)
Eflaunumsu sanada geçmiiş olsun :(
Demet nerelerdesin annem :3::3::1:

günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırım :nazar::nazar:herşey yolunda çok şükür:49::49: darısı sizlerin başına :69::69:

:nazar:canım gözün aydın sonuç 1 haftaya mı çıktı? cinsiyeti öğrenmiş miydin? :emir_bebek:

EWET canım bende de karın ağrısı bel ağrısı oluyor ve ilk hamileliğimde olmayan durumlar bunlar. her hamişlik farklı oluyor işte. ara sıra sancılar oluyor. hepsi geçecek inşallah. zamanı var...

bende de oluyor hatta dün gece bi sancı girdi uykudan uyandım pozisyonumu değiştirince hemen geçti.benim karnım da bayağı büyüdü,daha erken değil mi henüz 14+6yız:49::49::49:

sağol canım evt 1 haftada çıktı maalesef cinsiyetini öğrenemedim dahaaaaaaa :50::50::50:

yaa ben de bekliyorum cinsiyetini söylesin diye 16+lardasın aslında niye söylemedi ki :91: tahmin de mi etmedi?:25:

ya benimki de söylemezse?:41:

gunaydın..cuma günü gıdıyoruz doktora ..bır hafta ara ıle olmus olucak :)

ama hem üçlü test hemde cınsıyet kesınlesmesı ıcın :)

su40 yıne bır hafta da cıktıysa sonuc sen erken gıtmıssın 16 haftalıkken cagırıyorlar 20.haftaya kadar mış..
senın bebegınde mı önde..
benım kı bır hafta onde yanı cuma gunu 17+1 ıken benım bebegım 18+1 olucak..

Son düzenleme:

su40 yıne bır hafta da cıktıysa sonuc sen erken gıtmıssın 16 haftalıkken cagırıyorlar 20.haftaya kadar mış..
benım kı bır hafta onde

benimki de bir hafta önde. haftaya perşembe gitsem ben de sat'a göre 16+4 falan olucam, bakalım sumak seninkini söyleyecek mi, aşağı yukarı aynı olucaz çünkü :95:

benimki de bir hafta önde. haftaya perşembe gitsem ben de sat'a göre 16+4 falan olucam, bakalım sumak seninkini söyleyecek mi, aşağı yukarı aynı olucaz çünkü :95:

sizler böyle konuştukça daha çok sabırsızlanıyorum :) biz henüz 13.haftadayız zaman geçmiyo sanki :S kızlar bu arada nekadar arayla gidiyosunuz normal muayneye?

benım kı bır hafta onde yanı cuma gunu 17+1 ıken benım bebegım 18+1 olucak..

evt ben15+2 de gittim 16+1 gözüktü yapabiliriz ded dr bende yaptırdımama cinsiyet için çok güvenmeyin o anki posizyonuna bağlı ben öğrenemedim

sizler böyle konuştukça daha çok sabırsızlanıyorum :) biz henüz 13.haftadayız zaman geçmiyo sanki :S kızlar bu arada nekadar arayla gidiyosunuz normal muayneye?

ben şimdiye kadar 2 kere gittim haftaya gittiğimde 45 gün falan olacak nerdeyse :49:

bilerek de gitmek istemiyorum doktor 1 ay sonra gel diyecek cinsiyetini öğrenemeden gelecem falan, o yüzden biraz ağırdan alıyorum :1:

evt ben15+2 de gittim 16+1 gözüktü yapabiliriz ded dr bende yaptırdımama cinsiyet için çok güvenmeyin o anki posizyonuna bağlı ben öğrenemedim

hayırlısı olsun canım bu iş şans işi o zaman

ay şemsi paşa pasajı gibi oldu bu da:1::1::1:

canım benım kı 18+1 olucak ..bana cuma gunu gıttıgımde bır tahmın de bulunuldu erkek dendı..doktora gore degısıyor :9

benım bebek cok edepsız ..bacak arasını oyle rahat goruyoruz kı ama doktorlar garantıcı o yuzden soylemıyor.

ıkılı testte kız denıldı yanı kıza benzıyor dendı ama kesın olmaz bu haftalarda dedı
cuma gunu de erkek olabılır dendı kendı doktorumdu bu ..
bakalım bu cuma kıza dıyene gıdıcegız o da erkek derse erkektır ama verılen usg fotolarında bacak arası cok belırgın erkek gleıyor sanırım :)

ben hala cızelgemı degıstırmedım ya ..

bır hafta onden gıdıyor hep..cınsıyetını ogrendıgımde degıstırırken onu da degıstırecegım ınsallah..bızım tahmını dogum gunumuz 22 kasım :52:

canım benım kı 18+1 olucak ..bana cuma gunu gıttıgımde bır tahmın de bulunuldu erkek dendı..doktora gore degısıyor :9

benım bebek cok edepsız ..bacak arasını oyle rahat goruyoruz kı ama doktorlar garantıcı o yuzden soylemıyor.

ıkılı testte kız denıldı yanı kıza benzıyor dendı ama kesın olmaz bu haftalarda dedı
cuma gunu de erkek olabılır dendı kendı doktorumdu bu ..
bakalım bu cuma kıza dıyene gıdıcegız o da erkek derse erkektır ama verılen usg fotolarında bacak arası cok belırgın erkek gleıyor sanırım :)

canım bi de kızların cinsiyeti daha geç belli oluyormuş, benim doktorum da pek yorum yapmaz bakalım bebeğim açık açık gösterirse ve doktor emin olursa ancak o zaman söyler. zaten bence de mantıklı olanı bu emin olmadan söylese ister istemez bir beklentiye girecez. insan yine de merak ediyor ama :34:

Back
X