• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

canım bi de kızların cinsiyeti daha geç belli oluyormuş, benim doktorum da pek yorum yapmaz bakalım bebeğim açık açık gösterirse ve doktor emin olursa ancak o zaman söyler. zaten bence de mantıklı olanı bu emin olmadan söylese ister istemez bir beklentiye girecez. insan yine de merak ediyor ama :34:

evt kızların kı gec bellı oluyor..evt merak edıyor bılmem benım haftamda herkes ogrenmıs buyuk ıhtımalle..doktordan doktora da degısıyor cok..
kısmet ne olursa olacak artık :)
ama her gıttıgımızde bacak arası acıktı hıc gostermemzlık yapmadı ..bakalım kısmet artık :)

evt kızların kı gec bellı oluyor..evt merak edıyor bılmem benım haftamda herkes ogrenmıs buyuk ıhtımalle..doktordan doktora da degısıyor cok..
kısmet ne olursa olacak artık :)
ama her gıttıgımızde bacak arası acıktı hıc gostermemzlık yapmadı ..bakalım kısmet artık :)

kısmet.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da olmazsa 2-3 haftaya kalmaz yine gideriz öyle öğreniriz değil mi? :34:

kısmet.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da olmazsa 2-3 haftaya kalmaz yine gideriz öyle öğreniriz değil mi? :34:

bu cuma gıdıyorum yıne ..eger erkek derse erkektır bellı olmazsa zaten kendı doktorumla da 17 gun sonra randevum var o kesın soyler artık 20 haftalık olucagız yahu :)
tatlı heyecanlar bunlar sartık bebegıme ısmı ıle seslenmek ıstıyorum donlar almak ıstyıuorummm

bu cuma gıdıyorum yıne ..eger erkek derse erkektır bellı olmazsa zaten kendı doktorumla da 17 gun sonra randevum var o kesın soyler artık 20 haftalık olucagız yahu :)
tatlı heyecanlar bunlar sartık bebegıme ısmı ıle seslenmek ıstıyorum donlar almak ıstyıuorummm

ben hala isim bulamadım :6:

öylee doğru ama ıstedıgım olmayınca hep oyle dusunurum bahtsızz bedevııı ben :((((

Anlıyorum cnm seni. bende öyleydim atlatamıyordum bu melankolikliği takiiiii hamiş olana kadar. Allah'ıma şükür bebişim bana öyle bir yaşama sevinci verdiki artık kötü olanları görmüyorum bile çıkardım hayatımdan olumsuzluğu Rabbimin izniyle.umarım sende yapabilirsin.

kızlar bugün benim dogum günümdü ve ailemle beraber deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık kızkardeşim dogum günü hediyesi olarak götürdü:))

bol bol deniz havası aldım bebişim için babamın babalar gününüde kutladık kızkardeşime diyoruz hadi ikiside aynı güne denk geldi bi taşla iki kuş oldu:))

yaş oldu 33 cocuk sayısı da kısmetse olacak 3 bu sene 3lerden gidiyom:))

Geçmiş doğum günün kutlu, yeni yaşın hayırlı olsun cnm.

gunaydin kizlar,

uzun zamandir telasli bi bekleyis vardi ikili testten beri yazamiyordum korkumdan. 2hafta once testimizi yaptirdik cok sukur bebisimin olcumleri vs iyi cikti. riskimiz yok.

ama benim rahmi besleyen damarlarda direnc varmis. bu iki haftayi surekli okuyarak ve hep en kotuyu dusunerek kendime zindan ettim desem yeri var. kimsenin morali bozulmasin, kimse kendinden endise etmesin diye burda da paylasamadim. sadece allahim listeden cikmayalim bebisime de bana da burdaki arkadaslarima da saglik ver diye dua ettik.

bu hafta tekrar gittik. soldaki damarda direnc dusmus sagdakinde de sinirda yuksek. insallah onu da dusurecegiz oglusumla. evet bu arada kontrolde guzel haberi aldik bir oglus geliyor hayirlisiyla evimize. korkumdan 2 hafta boyunca cocuk esyalarina bakamamistim bu hafta sonu ogluma cok tatli coraplar aldim. oglum da babasina hediye aldi:)

sonunda buraya yeniden guzel seyler yazabldigim icin cooook mutluyum. allah bebislerinizin de sizin de yuzunuzu sonuna kadar guldursun canlarim.

Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim acilen şifa versin inşallah cnm. Ama neden yazmadın? Tmm bizler böyle şeyleri duyunca üzülüyoruz ama bizler dostuz dostun sıkıntısı varken bana söyleyipte beni üzme mi denir? Hem dostun sıkıntısına üzülmek çok doğal bişey. Güzel bir dua zinciri oluşturuluyor burda hem. Lütfen bi daha bzii üzmeyeceğim diye kendini yalnız bırakma olur mu? Bizide bu kadar süre habersiz bırakma. çok öptüm cnm.:54:

Günaydın kızlar ve melekleri...

Geçen hafta nerdeyse foruma hiç giremedim desem yeridir.. Bademciklerimde enfeksiyon vardı ve dr antiyobitiği 4 aydan önce almamamı önerdi.. Ama ben bittim.. Sadece 1 gün işe gelebildim.. Daha sonrasında sağ olsunlar onlar izin verdiler.. Bu arada Çarşamba başlayıp cuma biten bir migren krizim oldu dr u ma sordum.. sadece günde 2 parol aldım ama geçmedi.. buz koydum, patates bağladım, ılık duş aldım yok yok yok.. işte camdan atlayasaı geliyor insanın... walla o kdar kötü bir hafta olduki bazı anlarda sonuna kadar nasıl geleceğimi düşünemedim hamileliğin.. Hani keyfini çıkartın diyorlar ya açıkcası ben sadece ultrasonda gördüğümde keyif çıkartabiliyorum.. Çünkü kusmalarım, migrenim, hastalığım, aşırı karın-bel ağrısı gibi değişik bir ağrım var.. Daha kendimi normal hissedemiyorum sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor bazen.. Psikolojim git gelllerde oluyor böyle durumlarda..

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede Rabbim sana şifa verir cnm. cnm miğren için karanlık odada yatmaya çekilirken bir pamuğun üzerine bol karabiber dök bol limon kolonyasıyla hem karabiberi hem pamuğu ıslat. Her iki şakağınada geniş şekilde bunları yerleştir ve başını bir tülbentle iki pamuğu sabitliyecek şekilde sar yat. Bununla tamamen miğrenden kurtulanlar dahi olmuş. Umarım Rabbim hamişliğinin hatrına seni miğrenden kurtarır.

Güsellllll arkadaşlarım,

Bel ağrısı, karın ağrısı..... Değişik noktalara ara sıra saplanan sancılar....... Siz de böyle misiniz............

günaydın tüm anne adaylarına.....

bende sırt ağrısı var acayip bir haftadır. sırtım, omuzlarım taş gibi oldular kafamı rahat çeviremiyorum.

sizler böyle konuştukça daha çok sabırsızlanıyorum :) biz henüz 13.haftadayız zaman geçmiyo sanki :S kızlar bu arada nekadar arayla gidiyosunuz normal muayneye?
Aynen ya çatlıyorum meraktan kız mı erkek mi diye :D Benim doktorum bir ayda bir çağırıyor .
burdayım balım ama sen yoksun :9::9:
Sucum çok sevindim cnm sorun çıkmamasına inş hiç kötü haber almadan bitiririz bu süreci :8::8:
:52::74::74:

ben hala cızelgemı degıstırmedım ya ..

bır hafta onden gıdıyor hep..cınsıyetını ogrendıgımde degıstırırken onu da degıstırecegım ınsallah..bızım tahmını dogum gunumuz 22 kasım :52:
:nazar::nazar:

bende sırt ağrısı var acayip bir haftadır. sırtım, omuzlarım taş gibi oldular kafamı rahat çeviremiyorum.

benden de selamlar...
buseli..
canım bende de aynı sıkıntılar var, hatta 2-3 haftadır diyebilirim.. bu da 10saat sandalyeden oturmaktan kaynaklanıyor sanırım...
aman kızlar.. masa başı çalışanlar sırtınıza belinize dikkat edin.. yoksa doğurana kadar bel ağrısından hamileliğin tadını çıkaramazsınız..

caniim ins bise olmaz hamilesin die bebek gormen cok normal :) hem sen nasil yorarsan ruyayi oyle cikar ayrica int.deki ruya tabirleri cok sacma bidee yol cikmasammi deme korkmada ALLAHIN IZNIYLE BISE OLMAZ AYRICA OLACAGI VARSA EVDE OTURURKEN BILE OLUR AMA MERAK ETME ALLAHIN IZNIYLE BIDAHA KOTU HABER ALIMICAZZ HEPIMIZZ SAG SAGLIM DOGURACAZ INSALLAAAAH DUA ET KUZUUM HEEM SOLE BAKIM YOLCULUK ADANAYAMI ?

yok cnm ya. bu kez önce erkek tarafından bekleniyorum. taaa bartına :) Allah'ın izniyle bişey olmadan gidip gelirim inşallah. sen nasılsın bu arada???

gunaydin kizlar,

uzun zamandir telasli bi bekleyis vardi ikili testten beri yazamiyordum korkumdan. 2hafta once testimizi yaptirdik cok sukur bebisimin olcumleri vs iyi cikti. riskimiz yok.

ama benim rahmi besleyen damarlarda direnc varmis. bu iki haftayi surekli okuyarak ve hep en kotuyu dusunerek kendime zindan ettim desem yeri var. kimsenin morali bozulmasin, kimse kendinden endise etmesin diye burda da paylasamadim. sadece allahim listeden cikmayalim bebisime de bana da burdaki arkadaslarima da saglik ver diye dua ettik.

bu hafta tekrar gittik. soldaki damarda direnc dusmus sagdakinde de sinirda yuksek. insallah onu da dusurecegiz oglusumla. evet bu arada kontrolde guzel haberi aldik bir oglus geliyor hayirlisiyla evimize. korkumdan 2 hafta boyunca cocuk esyalarina bakamamistim bu hafta sonu ogluma cok tatli coraplar aldim. oglum da babasina hediye aldi:)

sonunda buraya yeniden guzel seyler yazabldigim icin cooook mutluyum. allah bebislerinizin de sizin de yuzunuzu sonuna kadar guldursun canlarim.

cnm çok geçmiş olsun. neler öğreniyorum burada, inan ilk kez duydum. ama iyileşmişsin ya çok şükür, inşallah bööle de devam eder...:nazar:

Günaydın güzel bayanlar:)
Olbey tebrik ederim oğluşunu :) Halimeciğim Efeme katılıyorum moralini bozma saçma sapan yorumlar yazmışlar bazılarına nette rüyalara, benimde anlamına çok korktuğum rüyalar olmuştu bişeycik olmaz Cenabı Allah'ın (CC.) izini ile .
Herkese hayırlı haftalar diliyorum bu arada ;) Pazartesim çok güzel başladı :52:

saol tanemcim. ben de takılmam normalde böyle şeylere ama kanım dondu bi an ya :( hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. bi doğsun poposunu ısıracam zaten. ahdım var :D:emir_bebek::emir_bebek::64::62:

bende kararsızım ya:26::26::26:

yahu ben kararsız bile diilim. hiçbir ismi yakıştıramıyorum bebişime :)) zaten cinsiyeti belli olsun sonra yoğunlaşıcam inşallahh:69:

gunaydın..cuma günü gıdıyoruz doktora ..bır hafta ara ıle olmus olucak :)

ama hem üçlü test hemde cınsıyet kesınlesmesı ıcın :)

su40 yıne bır hafta da cıktıysa sonuc sen erken gıtmıssın 16 haftalıkken cagırıyorlar 20.haftaya kadar mış..
senın bebegınde mı önde..
benım kı bır hafta onde yanı cuma gunu 17+1 ıken benım bebegım 18+1 olucak..

hadihayırlısı cnm.:nazar::nazar::nazar::nazar: ama ilk doğumada senle su yu göndereceğiz galiba.

Buseli napiyosun tatlım ? Sanada geçmiş olsun :(

Saol İyidir cnm. tüm haftasonunu ablamla geçirdim. canımız ne istiyorsa yapyık. sen nasılsın, nasıl gidiyor.

benden de selamlar...
buseli..
canım bende de aynı sıkıntılar var, hatta 2-3 haftadır diyebilirim.. bu da 10saat sandalyeden oturmaktan kaynaklanıyor sanırım...
aman kızlar.. masa başı çalışanlar sırtınıza belinize dikkat edin.. yoksa doğurana kadar bel ağrısından hamileliğin tadını çıkaramazsınız..

saol cnm ya. evet aynen sürekli masa başındayım bir elim mausda.sabah 8:30 akşam en iyi ihtamall 9:30 desek 13 saat. tabii sırt ne yapsın.

Kızlar herkese merhaba..benim bebesin cinsiyeti belli oldu erkek, cok mutluyummmm : )) 4lu test icin kan aldılar , 2 li iyi cıkmıstı insallah bu da guzel cıkar saglıklı gelir bebegim...

günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırım :nazar::nazar:herşey yolunda çok şükür:49::49: darısı sizlerin başına :69::69:

üçlü testi yaptırırken tam olarak kaç haftalıktı bebişin cnm? benim şimdi 14+1 ama bir hafta öncen gidiyor. 15+1 görünüyor yani. hangisine göre yaptırıcam ben şimdi testi????:97::96:

canım bazı dönemler hormonlar coşuyor,o zaman bende de oluyor...dinlenmeye çalış

EWET canım bende de karın ağrısı bel ağrısı oluyor ve ilk hamileliğimde olmayan durumlar bunlar. her hamişlik farklı oluyor işte. ara sıra sancılar oluyor. hepsi geçecek inşallah. zamanı var...

bende de oluyor hatta dün gece bi sancı girdi uykudan uyandım pozisyonumu değiştirince hemen geçti.benim karnım da bayağı büyüdü,daha erken değil mi henüz 14+6yız:49::49::49:

Kızlarrrrr çokkkkk teşekkür ederimmmmmm. Maillerinizi görünce çok rahatladımmmmm... Bebeklerimiz büyüyor di mi ama.... Bol su içelimmmmmm............

Destina78 mutlu seneler dilerim :)
Eflaunumsu sanada geçmiiş olsun :(
Demet nerelerdesin annem :3::3::1:

Arkadaşım çok teşekkür ederim......

benden de selamlar...
buseli..

Arkadaşlarım bende 8-9 saat masabaşı oturuyorum. Sırtıma bel yastığı koydum, bilgisayarımın altına kitap koyup yüksellttim, sandalyemi en alçalttım, ayağım altına da yükselti koydum. İnanın sırt ve boyun ağrılarım geçti. Geçen hafta bir başka masada 1 saat çalıştım, sırtım nasıl ağrımaya başladı anlatamam. Kendi masama zor attım kendimi, kendi masama geçinca yarım saat geçti. Birde bacaklar kapalı oturmak gerekiyor. O zaman dik oturuluyorç bacak bacak üzerine atmak iyi gelmiyor. Ayakta dururkende bacaklar hep kapalı durmalı, o zaman dik duruluyor.... Sevgiler canlarım....

merhaba arkadaslar ben bugun ıtıbarıyle 12+5 gunluk hamıleyım.cts gunu ıkılı test ıcın dr. a gıttım.o gun 11+ 6 olmam gerekıyordu ama bebegım masallah onden gıdıyor 4 gun.o gun 12+ 3 cıktı ki benımkı gec dollenme bırde.neyse ense kalınlıgı olcumunde nt: 2.2mm cıktı.normal sınırlar ıcınde ama yınede bıraz kalın cıktı ense.kan verdım yarın yada cars cıkacakmıs sonuclar.burun kemıgıde 1.7 mm cıktı.ama ben 2.2 yı duydugumdan berı uzuluyorum.sızde nasıldı yardımcı olurmusunuz.rısk cıkarmı acaba.aılemızde kımsede downlı cocuk yok.deger normalmı sızınkı nasıldı.Rabbım saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsın cocuklarımızı.

Back
X