ya şimdi bakıyorum lierac var. acaba bir kutu alsam ne kadar gider. Sabah akşam süreceksek ve oldukça yaygın bölge bacaklarda var çünkü bu anca 1 haftada biter gibi geldi bana. sen neden roc'u tercih ettin kaça aldın? bu lierac bir kutusu 46,20 dermomarkette. benim doktorumda 5. ayda başlarsın çatlak kremlerine demişti. gelçi bir hafta sonra 5.ayıma giricem inşallah.14 gün sonra randevum var bekleyip onun önerdiği kremi mi alsam acaba? ay iyice acemi olduk çıktık. bide çocuk bakacağız.![]()
ben iki tane tanıdığım vardı lierac kullanmış olan ve birtek çatlakları bile yok. çok iyi gelmiş onlara ama heralde kendileri de pek eğilimli değildiler çatlamaya. sonra kendi doktoruma sordum o da lierac kullan diyince daha emin oldum. ben 3 tüp aldım ama bacaklarıma sürmüyorum şimdilik sadece göbiş ve memişler. tanıdıklarım 1 tüpün 1 ay yettiğini söylüyodular ama kullanımına bağlı bence tüm vücuduna bolca sürersen daha çabuk biter.
ben sabahları da ayrıyeten bebe yağı sürecem.
doğru benim yıllarca depoladığım yağım fazla olduğundan... heheheheh ii ama böle dediğin gibi şöyle 4 aya kadar almasak sonra ayda bi kilo alsak çok güzel olur inş.ta öle olur:76::76::76:
kızlar bende başta 65kg başladım aniden 62kg düştüm şimdi ise 63e saplandım 2 aydır böyle henüz kilo almadım.
inşallah böyle gider aynen 4-5. aydan sonra az az alsak gayet iyi olur bence

arkadaşlar özelliklede baştan fazla kilo almaya başlayanlar aman ha zaten hamileyim kilo alcam tabikide diyerek yemek yeme işini abartmayın hem sağlıklı beslenin hemde yediğiniz yemeği fazla yemeyin. az az tok tutun kendinizi böylelikle bence fazla kilo alınmaz.
aman ha hele de göbeklerimiz kocaman olunca birde çok kilo alırsak kendimizi manda gibi hissederiz sağlığımızda bozulur bel ağrıları cabası... kendimizi de bebişimizide düşünelim arkadaşlar.