• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

ne kadar mutlu oluyorum sizleri okurken hep aynı şeyleri yaaşıyoruz sanırım ben de dün uyuyamadım bebeişin resmine baktım durdum bizim oğlan maşallah iki başacığını dayadı da tüm aleme gösterdi bir dakka durmuyo oğluşum maşallah allahın sana sıgınıyoruz sen koru yavrularımızı biz iki hafta sonra gidicez ama nasıl gececek zaman ya ben de bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum cok sabırsızlanıyorum sanırım o duygunun tarifi daha da zor

neden şaşırdın.ben 18 evlendim ilk bebğimi 19 yaşımda doğum günü hediyem olarak aldım.oğluşum 1 ay erken geldi.süpriz yaptı:1:

amin canım
şaşırmadım arkadaşım ben 32 yaşımda daha ilki için heyecanlanıyorum...
bendne küçük arkadaşlarımın benden çok yol aldığını görünce de bi tuhaf hissediyorum

maşallah sana:nazar:

aa bu arada benim fbhCH 44,5 çıktı bakalım kız erkek varsayımınıza göre ben erkek çıkcak mıyım.
çok da sınırdayım be anacım

aa bu arada benim fbhCH 44,5 çıktı bakalım kız erkek varsayımınıza göre ben erkek çıkcak mıyım.
çok da sınırdayım be anacım

merak etme canım.. benimki de 51,, küsür çıktı.. alakası yok cinsiyetle.. eltimin ikili taramasına baktım geçengün.. 120 falan çıkmış.. nur topu gibi oğlan doğurdu.. 50nin altında erkek diyordular güya.. yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

merak etme canım.. benimki de 51,, küsür çıktı.. alakası yok cinsiyetle.. eltimin ikili taramasına baktım geçengün.. 120 falan çıkmış.. nur topu gibi oğlan doğurdu.. 50nin altında erkek diyordular güya.. yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

hikaye tabi de eğleniyos işte böle:66::66::66::66::66:

işte doğru olmadığını bile bile .. bugün sonucumu alınca şöyle bir baktım.. allah allah dedim ne şimdi benimki :)

bende 12 haftalıkken dra kalp atışını sormuştum 120-130 dedi erkek o zaman dedim hehehehe bakalım dedi baktı bencede erkek dedi bi sonraki gidişimde bakalım cinsiyetine dedi baktı sen ne düşünüyosun dedi e geçen hafta erkek dediniz dedim yok sen yarı yarıya düşün dedi zaten o saatten sonra ne dese inanmıcaktım beklemeli en iyisi 16.haftadan önce deselerde pek doğruluk payı yok pek demiyimde işte yanlış olabiliyo biz bekleme de kalalım en iyisi zamanında öğrenmek

Annişleeeeerrrr biz geldiikkkk nazlı bebeğimleee :1::1: bugün doktorumuza gittik ultrasona girdik tabi bizde heyecan had safhada cinsiyetini gösterecek die bizim Annesi gibi nazlı ve inatçı bebişimiz göstermedi şeysiniiii :30::30: Doktor ne yaptı ne ettiyse açmadı bide bacaklarını göbeğine kilitlemiş görseniz gülmekten ölürdünüz :9::9: Karnımı sarsıyo sallıyo tık yok :9::9: Ulen dedim ben sana sorarım derkene annem doktora kabaran birşey gördüm ama dedi :1::1: Doktorda baktı baktı kesin diyemicem gizliyo kendini ama %51 irkek olabilir dedi :55::55: Bizde kocişimle kız istiyoduk ama doktor kesin olarak bir dahaki sefere anlayabiliriz dedi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Hayırlı evlat olsun anlayacağınız benim bebeğim nazlı çıktı :1::1: Ama öyle heyecanlı öyle güzel bir duygu ki anlatamam elini agzına koydu kurban oldugum Rabbim öyle bir yaratmışki inanılacak gibi değil Allahım onları bize bağışlasın kucağımıza da almayı nasip etsin ense kalınlıgına fln bakıldı hep cok sıhhatlı dedı doktorum :nazar::nazar: Çok mutluyummm kendimi o hızla alışveriş merkezine attım hem kız hem erkek kıyafetlerine baktım öyle güzel şeyler var ki almamak için kendimi zor tuttum biraz daha sabretmeliyimmm :52::52::52:

amin..hayırlı olsun cnm. hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun. kız erkek farketmez Rabbim hayırlı evlat versin.

ne güseeeell haberler yüzde 51 olayına bakma sen bekleme de kal şimdilik

benimde 29 haziranda 8 gün sonra randevum var bakalım ne dicek bu defa ilk erkek demişti sonra yüzde elli elli düşün dedi bu defa ne dicek acep zaten göstermezse tatile gidiyom tekrar dra gitmem 10 gün sonra olur o zaman belli olur artık napalım ama belli olursa daaaa ona tatilden neler neler alırım dimi o da var :76::76::76::76::76:

:1::1::1: sen sanırım 10-15 günde bir doktordasın ne güzelll...ben be:1:bişimi görmeyeli nerdeyse 1 ay oldu. daha 15 gün daha bekleyeceğim randevum 4 temmuzda. Alalh'ıma emanet ettin napiim.

ne kadar mutlu oluyorum sizleri okurken hep aynı şeyleri yaaşıyoruz sanırım ben de dün uyuyamadım bebeişin resmine baktım durdum bizim oğlan maşallah iki başacığını dayadı da tüm aleme gösterdi bir dakka durmuyo oğluşum maşallah allahın sana sıgınıyoruz sen koru yavrularımızı biz iki hafta sonra gidicez ama nasıl gececek zaman ya ben de bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum cok sabırsızlanıyorum sanırım o duygunun tarifi daha da zor

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: alem buysa kral benim dedi yani. her anının tadını çıkar cnm. bidaha yaşanmıyacak bu anlar.

tülaycım benim tren neden gelmedi acaba. hangi kargo getiriyor adresi bulamadı belki. Bu hamilelik ne tuhaf etti bizi bir trenin yolunu gözler olduk." kara tren gecikirde belki hiççç gelmez, dağlarda salınırda halimi görmez dumanın savuruda derdimi bilmez, gam dolar yüreğim göz yaşım dinmez."

:1::1::1::1::1:bu trene baktıkça bu anları hatırlayacağım. treni alabilmek için neler yaptığımı bebişim duyuyormudur acaba.

bu arda tülaycım şu balık pişiren merketin telini öğrenebildin mi?

doğum tarihlerine göre karakter yorumları.

12 Kasım - 22 Kasım
Oldukça etkileyici bir kişilik. Haksızlıklar karşısında her türlü
mücadeleye girişebilen Dürüst ve doğrucu bir insan. Hakikatlerin ışığı
altında ilerlemekten yana olan.
Toplumsal vizyonu yüksek, girdiği ortamlarda çekiciliği, duruşuyla
kolayca ilgi uyandıran Gayet şanslı. Sezgileri inanılmaz güçlü olacakları
hissedebilen.
Herhangi bir durum ve olayın ardından kolayca toparlanması bilen.
Empati yeteneği güçlü Altıncı duyusu çok yüksek. Önsezileri inanılmaz
kuvvetli. Vatanına, ailesine çok düşkün biri.

23 Kasım - 1 Aralık
Ahlaki özellikleri son derece güçlü. İnanışı, özgüven duygusu
gelişmiş, dürüst kişilerdir Geniş görüşlü, vicdanlı, değerlerine önem veren,
yüksek eğitimden hoşlanan.
İyimser, öngörüşleri doğru çıkan. Gezgin bir ruh, yaşamı derinlemesine
yaşamaktan hoşlanan Aşkta bağlanma duygusu fazla yüksek olmasa da,
sevdiklerine düşkün ve onları koruyan.
Başka insanları bilgisiyle, zarafetiyle büyüleyen. Yol gösteren abilik
ablalık yapabilen İnsancıl, açık fikirli. Etik değerlere ve kanunlara
saygılı. Fazla para harcamayı seven.

2 Aralık - 11 Aralık
Çok cesur. İnanmadığı hiçbir şeyi kabul etmeyen. Savaşma dürtüsü
yüksek Haksızlıklara boyun eğmeyen amaca yönelik hareket edebilen.
Gayet bağımsız zincirlere tahammül etmeyen. Kimsenin lafıyla hareket
etmeyen Sadık ve oldukça fedakar. Söz verdiği zaman mutlaka yerine getiren.
Aktif, hızlı ve gözü pek. Cinselliği güçlü, tutkulu, girişimci,
istediği kişiye elde edebilen Kimi zaman oldukça sabırsız, aceleci
davranabilen. Rekabetçi, oldukça tutkulu.

12 Aralık - 21 Aralık
Kişilik sahibi, bilgisiyle, tecrübeleriyle insanları kolayca etkisi
altına alabilen Vizyonu güçlü, sezgi gücü yüksek, anlamaktan, keşfetmekten
zevk alabilen.
Duygularını kontrol edebilen, sevilmek ve ilgi görmekten fazlasıyla
hoşlanan Aşkta kendi isteklerine düşkün. Çekiciliğiyle karşı cins üzerinde
fazlasıyla etkili olan.
Yanılmaktan hiç hoşlanmayan. Sanata ve yeni gelişmelere açık. K endini
gayet iyi koruyan Yenilgilerden yılmayan, gururlu ve kendini geliştirmesini
bilen, hakimiyet kurabilen.

22 Aralık - 31 Aralık
Sorumluluk sahibi, ne istediğini bilen, doğru ve yerinde kararlar
alabilen bir kişilik Disiplinli bir çaba ile her türlü güçlüğün üstesinden
gelebilen. Sadık ve güvenilir.
İç gözlem gücüne sahip, yavaş ve emin adımlarla ilerlemekten yana olan
Koşullar ve şartlara göre kendini ayarlayabilen uçarılıktan asla
hoşlanmayan.
Aşkta güven, saygı ve sevgiye değer veren. Oldukça tutkulu, sevdiğine
sahip çıkan Liderlik gücü yüksek, organize, iş hayatında parlayabilen. Bazen
karamsar olabilen.

kızlar merhaba
ben birkaç gündür hissediyorum bebişko mun hareketlerini.ayaklarını batırıyor ...
ama çok süper ya...
kıpır kıpır.
Kısa zamanda herkes hissedecek eminim.
16 . haftayı dolduranlar. uzanın ve sessislikte konsantre olun. hissediliyor.,
ama işte o olduğuna inanamıyorsun...
bana dr dediki bu kadar hareketli bak nasıl tekmeliyor seni nasıl hissietmiyorsun. ben hissediyordum ama değildir diyordum hep
ama bebişkoymuş valla
bir de bacaklarını açsa...
gösterse annesine...

kızlar merhaba
ben birkaç gündür hissediyorum bebişko mun hareketlerini.ayaklarını batırıyor ...
ama çok süper ya...
kıpır kıpır.
Kısa zamanda herkes hissedecek eminim.
16 . haftayı dolduranlar. uzanın ve sessislikte konsantre olun. hissediliyor.,
ama işte o olduğuna inanamıyorsun...
bana dr dediki bu kadar hareketli bak nasıl tekmeliyor seni nasıl hissietmiyorsun. ben hissediyordum ama değildir diyordum hep
ama bebişkoymuş valla
bir de bacaklarını açsa...
gösterse annesine...

CANIM NASIL HİSSEDİYOSUN.BENDE 15hfta 4 günlük oldum bişey hissetmiyom..karnında mı hissediyon

2,5 saattir uyuyordum yine. yoksa yanımda hissettiğim o anne sıcaklığı senden mi geliyordu??? :D :49::49:

yaaa ben de uyumak istiyorum çamaşırlar yıkanacak yemek yapılacak yenilecek çamaşır kuruyunca kaldırılacak ev toplanacak bunların hepsi öyle bir geçer zamanki'ye kadar yapılacak gerçi yemek dizi sırasında da olur öyle işte sezon finali yaa kaçırmak istemedim :52:

ii akşamlar kızlarr... ay oku oku bitiremedim valla. bi de daha dün okudum aslında:))) umarım herşey yolundadır hepimiz için. biz de bi hafta önden gittiğimize göre şu anda 15+2yiz şimdi. yani yakında ben de hisseder miyim bebeğimi? bi de zayıflar çabuk hisseder demişti bikaç arkadaşımız. ben çookkk zayıfımm... inşallah yakında hissederim yaaaaaaaaaaaaaaa:):52::52::52:

bu arada bebeğim acıktı. ben bi kanını doyurayım meleğimin. görüşürz tatlı anneler...:56::56::56:

yaaa ben de uyumak istiyorum çamaşırlar yıkanacak yemek yapılacak yenilecek çamaşır kuruyunca kaldırılacak ev toplanacak bunların hepsi öyle bir geçer zamanki'ye kadar yapılacak gerçi yemek dizi sırasında da olur öyle işte sezon finali yaa kaçırmak istemedim :52:

çamaşır yıkanırken uyuyuver hemen. olmadı dersen seni de alırız koynumuza :D :34::66:

cnm senın oğluşun fotosunu koyabilirmisin benimde dr erkek dedi ama ben pek net bişey görmedim bacak arasında

Dun doktordaydik melegim ve babasiyla ve nihayet esim baba olacagina inandi :1::1::1: ikilii testimizi yapti doktor teyzemiz. Sira boyu ve gramini olcmeye geldiginde icimde bir kanguru var gibi hissettim.:nazar: doktorumuzu sinirden gulme krizine girene kadar da zipladi durdu melegim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çamaşır yıkanırken uyuyuver hemen. olmadı dersen seni de alırız koynumuza :D :34::66:

:1::1:

teşekkürler bi ara 10 dk uzanırım merak etmeyin :61: yaa bi yandan da kocişi arıyom alışveriş yapsın da getirsin diye daha onlar yerleşecek gelse de mama yapsak :16: işim şimdi az kaldı birazdan size katılırım :66:

Back
X