• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

arkadaslar sanırım hepınız 3lu test yaptırıyorsunuz.ben yaptrmayı dusunmuyorum cunku hem cok fazla stres oluyorum sonuc beklerken hemde 3lu testın guvenırlıgı % 65 ,2linin % 90 lardaymıs.ıkılıde ıyı cıkıpta 3 lude kotu cıkan cok var.oyuzden dusunmuyorum.bu arada 17.-18. haftalarda detaylı usgye gırecekmısınız?ben o haftalarda dırek detaylıya gıreyım dıyorum.Allah korusun bısı gorunurse zaten amnıyo yapılır zaten bısı cıkmazsa gerek olmaz.ama 3 lude yanlıs pozıtıf cıkarsa ozaman yıne amnıyo olunmalı.bunlar benım fıkrım.bırde Allah korusun kotu bısı cıksada aldırıp aldırmama olayı var.aldrmayacaksak 3luye gerek yok dıyorum.kafam karmakarısık ama sımdıkı dusuncem 3luyu yaptrmamak.ınsallah detaylı usgde hersey guzel gorunur de atlatırız şu hengameyı artık.

ama snaırım detaylı usg 20.haftadan snraymıs cnım doktor oyle bırseyler dedı gecen..
benım kendı doktorum ıkılı guzel üçlüye gerek yok dedı ama hem doktor arkadaısm hem ebe arkadasım yaptır aklında kalmasın dedı

bızde ıyı o zmaan yaptıralım dedık..kısmet..

ama snaırım detaylı usg 20.haftadan snraymıs cnım doktor oyle bırseyler dedı gecen..
benım kendı doktorum ıkılı guzel üçlüye gerek yok dedı ama hem doktor arkadaısm hem ebe arkadasım yaptır aklında kalmasın dedı

bızde ıyı o zmaan yaptıralım dedık..kısmet..

hayr canım 17-18. haftalarda.hatta okuldan bır arkadasım bu cts 17. haftanın ıcındeydı detaylı usg ye gırcem dedı.ve baska arkadasım suan 35. haftada o da dedı 17 yada 18. haftalarda yaptrmıstım dıye.16-20. haftalarda amnıyosentez yapılıyor.ama tabı dr. un ne dedyse o dogrudur.benım bıldıgım bu sadece.

Merhaba kızlar,nasılsınız bebişler nasıl?
Ya kızlar benim göğüslerimde çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor,durduramıyoruz:60: Normalde küçücüktür ama böyle giderse devasa bi şey olcak. 2 kilo aldım ama hepsi göğüsten ibaret...Eşimde diyor; neden normal hamileler gibi göbeğin değilde göğüslerin büyüyor acaba :1: Bu işte bi iş var:60:

gögüs olayı benide bitirdi kızlar.daha önce doğuma yakın büyür canımı acıtırdı.şimdi bazen neden bu kadar çok olduklarına şaşıyorum.75 dolmazken,85 oldular.hoşuma gidiyolar.ama bide kola altından ağrı yapmasalar.eşimde bazen bizim bebk tünel yapıp arada yukarıyamı kaçıyo diye dalga geçiyo

kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmış:66::66::66::66::66::66:gelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dedi:60::60::60::60:çok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi:66::66::66:3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom

gözün aydın derya.bebişin cinsiyetini öğrenmek anne için çok büyük bi heyecan oluyor.biz de inş.2 hafta sonra gidicez o zaman öğreniriz.bizim işimiz zor abi ve abla olunca mecburen onların ismine uygun olması lazım.bi öğrenelimde düşünücez artık.

merhaba kizlar, az once doktorumdan geldim,her hafta gidiorum ben doktoruma..2 li test icin kan verdik,bebegimin olcumlerini felan yaptik,kac haftadir boyu uzun diodu doktorum,babasina cekmis die..esim 2m boyunda da:))...ve bugun net degil tabiki ama, cok buyuk ihtimalle ERKEK dedi:::))):66: :66: :66: :66: cok mutluyum ,erkek oldugunu hissediordum ama kendime bile soleyemiodum...allah hepimize hayirlisi ile bebislerimizi emzirdigimiz gunleri gostersin:))

tebrik ederim canım.benim kalbim erkek istiyor.ama içime kız gibi doğuyor.hayırlısı bakalım.eli ayağı düzgün olsun,sağlıklı olsun.cinsiyeti de allah ne verdiyse kabulümüz artık.bizim içimizden gelen bi can.kızında erkeğinde sevgisi değişmiyor.

hayr canım 17-18. haftalarda.hatta okuldan bır arkadasım bu cts 17. haftanın ıcındeydı detaylı usg ye gırcem dedı.ve baska arkadasım suan 35. haftada o da dedı 17 yada 18. haftalarda yaptrmıstım dıye.16-20. haftalarda amnıyosentez yapılıyor.ama tabı dr. un ne dedyse o dogrudur.benım bıldıgım bu sadece.

aa cuma gunu yaptırayım o zaman ..ben 20.hafta gıbı duydum neyse cuma gunu bellı olur zaten..

arkadaslar sanırım hepınız 3lu test yaptırıyorsunuz.ben yaptrmayı dusunmuyorum cunku hem cok fazla stres oluyorum sonuc beklerken hemde 3lu testın guvenırlıgı % 65 ,2linin % 90 lardaymıs.ıkılıde ıyı cıkıpta 3 lude kotu cıkan cok var.oyuzden dusunmuyorum.bu arada 17.-18. haftalarda detaylı usgye gırecekmısınız?ben o haftalarda dırek detaylıya gıreyım dıyorum.Allah korusun bısı gorunurse zaten amnıyo yapılır zaten bısı cıkmazsa gerek olmaz.ama 3 lude yanlıs pozıtıf cıkarsa ozaman yıne amnıyo olunmalı.bunlar benım fıkrım.bırde Allah korusun kotu bısı cıksada aldırıp aldırmama olayı var.aldrmayacaksak 3luye gerek yok dıyorum.kafam karmakarısık ama sımdıkı dusuncem 3luyu yaptrmamak.ınsallah detaylı usgde hersey guzel gorunur de atlatırız şu hengameyı artık.

bahsettigin oranlari benim doktorum da soyledi. bu ara su damar direnci muhabbetine zaten cok sIK gorusuyoruz. 3luye gerek yok omurgasi saglam gorunuyor. bir dahaki gelisine tekrar bakar garantileriz dedi. 3lu cok da sart degil. detayli da zaten butun organ gelisimleri inceleniyor olacak.

arkadaslar ne guzel ,ılıskı de oluyormu hamıleyken.valla bız hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı yapmıyoruz.bebege bısı olursa kanama falan olursa dıye.zaten 2 hafta once bır dr plasentan bıraz asagıda dıkkat et dınlen.ılıskı yasak dedı.ama baska dr. plasenta yukarı cıkar ılıskı serbest dedı.ama ben zaten zor bulmusum melegımı.doguma kadar yapmıycaz.zaten esım hıc bısı demıyor yeterkı bebegımız ıyı olsun dıye.Rabbim ona saglık versın bıze bagıslasın.
sanırım aynı durumu benden başka sende yaşıyorsun canım.plasenta rahim agzına yakın olduğu için kahverengi akıntılarım oluyor benim ,bazen 3-4 gün hiçbirşey olmuyor sonra yine oluyor.geçen kanlı geldi çok korktum.yukarı çıkması lazımmış yer değiştirdiği için ordaki damarlarımız geriliyor sonra kanıyor ve kanlar bize akıntı olarak görünüyormuş.bol bol dinlen dedi doktorum ağır kaldırma dedi inşallah atlatırız canım.

canımm amma pimpiriklisiniz yaa...dr bişey demedikten sonra ve biraz da dikkatli olduktan sonra Allahın izniyle bişeycik olmaz..O da Allahın bi hikmeti sonuçta..ben 3 dr değiştirdim şimdiye kadar eşim hepsine de sordu var mı bi sakınca diye,,hepsi de çok sık olmamak kaydıyla olmalı dediler..Kocalarımızı da uzaklaştırmayalım derim ben kendimizden yaa :34:
yok canım bence pimpirikli olmak kötü birşey değil cünkü ben oğluma hamileyken evlenir evlenmez hamile kaldığım için doğuma gitmeden önceki günlere kadar ilişkimizde bir aksaklık olmamıştı ama bu gebeliğimde de yine ilk 2 ay serbest demişti doktorum fakat ilişki sonrasında benim akıntım başladı ve cinselliği doktor bir süre ara veriyoruz dedi yani herkesinki bir olacak diye birşey yok fakat doktorum bir engel yok demesine rağmen yaşanıcak şeyse yaşanıyor üstelik çok sık ilişkiye girmem mümkün de değildi çünkü haftada 1 bile olmasını istemeyen bir hormon düzeyine sahiptim sürekli mide bulantısıyla gezdiğim için olmuş olmamış pek mühim değildi benim için.

kızlarrr Allah nasip ederse bir kız ve bir de oğlum olacakmış....:38::22::66::66::66:bugün üçlü test te verdik,hayırlısı bakalım.dr proluton diye bir iğne yazdı ...erken doğumdan korumak için..25 kasıma kadar bebişleri tutmaya çalışcaz,sonraki her gün bizim için kar olacak..bebişlerim 16+1 göründüler...
Canım gözün aydın bende 1 hafta içerisinde inşallah öğrenirim cinsiyetlerini. Yalnız birşey merak ettim senin ikiz ve neden 3 lü test yaptırıyorsun benim gittiğim 2 dr de ikizlere 3 lü test uygulanmıyor dediler.
İğne tedbir amaçlı mı olacaksın..

Güzel bebişler ve tatlı anneleri günaydın:1:
biz bugün erkenciyiz galiba, güzel bir gün geçirmenizi dileriz:54::54::54:

günaydın deryacım günaydın uscum günaydın tüm anneler günaydın türkiyee ayyyyy sürüne sürüne geldim bugün işe :59::59:ALLAH tan yarın öğlene kadar çalışıcam sonrada 3 saatlik bi yolculuk var inş. Kardeşim ünv bitirdi bölüm 1. Ci oldu onun diploma kep töreni var oraya gidicem ama zaman geçmiyo :59::59:

Son düzenleme:
amin canım sağolasın,kızlar artacak yakında,çünkü geç gösteriyo zilliler:60::60::60:

anamm oh oh benimde sareme kardeş geldi bi tane daha cnm çok sevindim senin adına :71::71:kendi adımada tabi :27::27:ya kızlar benim gönülü RABBİM biliyo hep kız istiyorum kız olacak diyorum ama günaha giriyomuyumdur diyede korkuyorum :59::59:yada erkek olursa diyede kendimi hiç hazırlamadım ayyy çok yanlış yapıyorum demi ben ALLAH ım affetsin :14::14:

hayırlı olsun canım artık doya doya cicilerini almaya başlarsın. senin adına çok sevindim ben de kız istiyom galiba. bi oğluşum var çünkü bi de kız olsun fabrikayı kapatcam:)
bu arada 1 aya bebişini özler tekrar gidersin doktora bence:1:

evet canım,ben ramazan bayramında memlekette olcam,toptancımızdan alcam hepsini,beşiği de antepten alcam,kurban bayramı 6 kasımda,4 kasım cumadan gidecem,sonrada doğuma 3 hafta kala doğum iznim,orda doğuracam Allahn izniyle,o zamana kadar arabamızı da alcaz,beşiği dağıtıp arabayla getirriz buraya,yürüteci de kayınbabam ahşaptan yapacakmış,halalar örgüye başlayacak hemen,battaniyeye kadar,söyledik kız oduğunu,yapcaklar bişeyler,4 halamız var,öyle işte,annem döşek,yorgan yapmıştı önceden zaten,kızımız şanslı:66::66::66::66:

ben evi taşıyacam iş yerinin yanına,evler boşalmaya başladı,senelik iznim 20 gün,2012 yi de kullancam 20 gün,5 aylık falan olcak bebiş,süt izini de 3 saat,1 saat öğlen arası,tadından yenmez valla,2. yi bile yapabilirim 3 sene sonra bu şartlarda

ne güzel yazmışsın işte budur olay....

evet,duygusallaşıyorum arada bir ve şükrediyorum Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşattı diye

Son düzenleme:
anamm oh oh benimde sareme kardeş geldi bi tane daha cnm çok sevindim senin adına :71::71:kendi adımada tabi :27::27:ya kızlar benim gönülü RABBİM biliyo hep kız istiyorum kız olacak diyorum ama günaha giriyomuyumdur diyede korkuyorum :59::59:yada erkek olursa diyede kendimi hiç hazırlamadım ayyy çok yanlış yapıyorum demi ben ALLAH ım affetsin :14::14:

kendini kaptırma yine de,o heyecanı yaşa sadece belki oğlun olur:32::32:

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?biz iyiyiz birde yediklerimizi çıkarmasak daha iyi olacağız ama olsun canı sağolsun bebişimin cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar bebişlerinzi sağsağlim kucağınıza alırsınız umarım bebim gibi öğrenemeyenlerde umarım sağlıklı bir şekilde öğrenirler ben kısmetse cumartesi öğreneceğim sabırsızlanıyorum ama kız erkek ne olursa kabulüm çünkü çok bekledim meleğimi

kızlarrr Allah nasip ederse bir kız ve bir de oğlum olacakmış....:38::22::66::66::66:bugün üçlü test te verdik,hayırlısı bakalım.dr proluton diye bir iğne yazdı ...erken doğumdan korumak için..25 kasıma kadar bebişleri tutmaya çalışcaz,sonraki her gün bizim için kar olacak..bebişlerim 16+1 göründüler...

ayyy ne güzell çok sevindim canım ya,yarın birbirinin saçını yolcaklar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:benim de çift yumurta ikiziydi, 1. ye tutunamadı bebişimin biri,2. ye tutunur inş. yaaa,çok tatlı olur ikizler,dikkat et aman kendine,kan ilaçları,vitamin,daha çok dinlenmelisin:79::79::79::79:

günaydın herhese

bugün kendimi hiç iyi hiseetmiyorum. 13. haftaya girdik, ilk üç ay mide bulantısı nadiren yaşamıştım çok şükür hiç çıkarmadım. ama birkaç gündür birşeyler yiyince midem bulanıyor feci şekilde :( hani bu haftalarda çok rahat ve enerjik olacaktık. hergün yemek yiyip kedimi yatağa zor atıyorum, acayip uykum var :2:

Günaydın güzel anneler :)) geçen hafta görevdeydim yazamadım, bu hafta da işler birikmiş..biz de ikili test sonucumuzu öğrendik..1/10000 in altında çıkmış Allaha şükür..bi önceki randevumuzda cinsiyetle ilgili net bişey söylememişti.. ikili testte hcg değeri 18 çıktı..7 haftalıkken kalp atışları da 169 du..haftaya çarşamba bi randevumuz daha var inş. o zaman öğreniriz cinsiyeti:49:

gögüs olayı benide bitirdi kızlar.daha önce doğuma yakın büyür canımı acıtırdı.şimdi bazen neden bu kadar çok olduklarına şaşıyorum.75 dolmazken,85 oldular.hoşuma gidiyolar.ama bide kola altından ağrı yapmasalar.eşimde bazen bizim bebk tünel yapıp arada yukarıyamı kaçıyo diye dalga geçiyo

ne güzel hepimiz basili inek gibi olduk,aç kalmayacak bebişlerimiz:66::66:

gözün aydın derya.bebişin cinsiyetini öğrenmek anne için çok büyük bi heyecan oluyor.biz de inş.2 hafta sonra gidicez o zaman öğreniriz.bizim işimiz zor abi ve abla olunca mecburen onların ismine uygun olması lazım.bi öğrenelimde düşünücez artık.

teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek:32::32:

günaydın herhese

bugün kendimi hiç iyi hiseetmiyorum. 13. haftaya girdik, ilk üç ay mide bulantısı nadiren yaşamıştım çok şükür hiç çıkarmadım. ama birkaç gündür birşeyler yiyince midem bulanıyor feci şekilde :( hani bu haftalarda çok rahat ve enerjik olacaktık. hergün yemek yiyip kedimi yatağa zor atıyorum, acayip uykum var :2:

benim aşırı uyumam geçmişti,11. haftadan sonra 16. haftada geri geldi,hep uyuyom,dr. da uyu daha iyi işte dedi,napcaz uyuyacaz,büyüyecez:1::1:

Back
X