- 10 Ocak 2011
- 1.831
- 1
- 156
günaydın kızlar biz bu sabah doktora gidicektik yaa,3 lümüzün sonucu cumartesi gününe kalmış perşembe sabaha çıkar demişlerdi,bende akşam doktoru aradım durumu söylemek için tamam o zaman sen şimdi gel bebeğe bakalım dedi dönmüşmü diye bende saat 17 de gittim...ultrasonda kalbim çıkacak gibi oldu doktor sordu şekerli bişeyler yedin demi diye evet dedim ama bebek yine dönmemişti doktor baya baya uğraştı göstermedi kalk yürü 15 dk dedi yoksa alttan bakıcaz,15 dk yürüdüm geldim baktı göbekten bacaklarını açmış çok net değil ama dedi en az 10 dk konuşmadan baktı ve beni bebeğim % 70 erkekama dedim kız dediniz diye evet dedi o zaman pozisyonundan dolayı çıkıntısı yoktu dedi şimdi bacakları açıktı ama gene çapraz yaptı ve poposu dönük dedi,% 70 kesin erkek olmakla beraber % 30 kordon bağı ihtimalinide kesinleştirmek için pazartesi bi daha gidicez,bu seferde pozisyonu dönmezse baya baya zorlıycak bizi.
![]()
sana tam sürpriz olacak canım yaaa...birkaç gün daha sabret.. allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah....
geçmiş olsun canım...kızlar günaydın..
ben sabah bu seferde otobüste fenalaştım.. malum her sabah ayakta bindiğpim otobüste soğuk terler dökmeye başladım kalbim hızla atıpta titremeye başladım sonrası pek net değil.. yandaki adamın üstüne yığılmışım sanırım.. beni oturttular.. bu arada panik atağiım tuttu korkudan ağlamaya başladım... otobüste herkes bana bakıo.. diolar niye demion hamile olduğnu.. gerizekalılar karnımdan anlayıpta yer vermiosunuz benmi dicem diyemedim tabi halim yoktu... halen sallanır haldeyim.. kafam bir tuhaf![]()
lafa gelince konuşuyor densizler dediğin gibi görmüyormusun göbek var.. ama yok bayılmadan yer vermezler... bende senin gibiyim otobüslerde sürünüyorum.. hergün 3 vesait değiştiriyorum.. ama bu sabah bana biri yer verdi sanırım karnım dahada belirginleşti...