2011 Aralık Anneleri

oğluş uyanmadan yemek yapmam lazım yada o kıyamadığı ayak tırnaklarını onu uyandırmadan kesmem lazım .. öpüyorum hepiciinizi , çok kaynatmayın sonra takip etmesi cvp yazması zor oluyor hepinize ayrı ayrı :9:

starimu seni çok seviyoruz. arada uğramayı unutma. bizi ihmal etme. öptük...:54::54::54::54::54::54::54:

kızlar şimdii bebek sayfalarını geziyordumm su otomatik sallanan salıncaklar varyaaa cok hosumaa gidiyo sanırım onlardan alırımm heralde diyorum yatırma posisyonuda var yatak olarakda kullanılıyoo gecee onda uyuturr besige alırımm sanırımm cok rahatlıkk sen ugrasmıyorsun salllamak için sallanarak uyuyan bebekler içinn süperrr bişeeyyy aama ilk başta almam bakarımm uyumayann bi bebek olursa öyle alırımmm:1::1:

evet salıncak oldukça işe yarar diye düşünüyorum bende. salıncaksız olmaz. eşim kızına almıştı evde var. gelçi büyüyebilen bri salıncak. 5 ayşında hala biniyor. ama yatabildiği için bebişde rahatlıkla kullanır.

bu sene erkek sensi demiştim çoğunluk hep erkek dayımın iki kzı var bu sene erkek senesi dedim yengem 3,ye 2 aylık hamile birde kız olursa oyar beni dayım:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

eyvah durum fena. kesin oyar. dua etmeye başla sen şimdiden. inşallah erkek olur..

aaaaa unutmuşsun ekleyeyim birde gece mesaisi var bunun kocaya hizmet tarafı var

canim biz o isi birakali cok oluyor oglum benden ayrilmadigi icin bizimle beraber yatiyor
buarada yemegimide yaptim ohhhhhhhh ustumden bir yuk kalkti.
bezelyeli havuclu pirinc pilavi,schnitzel(tavuk) salata karpuz yeter yaniiiiiiii
demiiiiiiiiiiiii birde kabak mucveri dusunuyordum onuda yarina yapicam artikkkkkkk...

canim biz o isi birakali cok oluyor oglum benden ayrilmadigi icin bizimle beraber yatiyor
bezelyeli havuclu pirinc pilavi,schnitzel(tavuk) salata karpuz yeter yaniiiiiiii
demiiiiiiiiiiiii birde kabak mucveri dusunuyordum onuda yarina yapicam artikkkkkkk...

:60::60::60::60::60:kız demet bu ikinci ne ara oldu peki :60::60:

starimu yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.allah bir daha yaşatmasın. ben ikizlere hamile olduğunu bilmiyordum.allah tosbaana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ha bi de yeni bebişine de.
benimki erkek inşallah. daha şimdiden kaynana triplerine girmeye başladım bile...:)

kızlar...

dr. um tatilde pzt. döncek bende meraklandım 3lü sonucunu faxla istedim...

eritrosit 3.98 (düşük işareti var) ref.4.0-5.2
Hemoglabin 12.2 (sınırda) ref. 12.0-16.0
MPV 6.98 (düşük işareti var) ref. 7.4-10.4
NE 7.0 ( yüksek işareti var) ref. 1.4-6.5
MO 0.9 ( yüksek işareti var) ref. 0.1-0.6

anladığım kadarı ile trizomi değerlerimle ilgili bir sıkıntım yok.. limitten olduça yüksek benimkiler.. 1/99000 ... ikiliyi anlattığı için üçlüyü anlayabildiğimi düşünüyorum... ama bunlar ne bilemiyorum:(

ohhhh yemeğe gelelim olurmu şekerim tatlımızı alırız gelirken

KARDEŞİMDE SENİN GİBİYDİ KIZI ONLARLA YATIYORDU ŞİMDİ İKİNCİ KIZDA EKLENDİ BİRİ 6 YAŞINDA DİĞERİ 1,5 SEN BU ÇOCUKLARLA 3 DE YAPARSIN DİYORUM GÜLÜYOR ZATEN KIRK YILDA BİR YAPIYORLARMIŞ LAF ONDADA TUTUYOR BİZ NERDEYSE HERGÜN YAPARDIK 1,5 SENEDE ZOR BULDUK VALLA

valla şekerim allah yazdıktan sonra ayrı odalarda da yatsan oluyor:):) güya biz de korunuyorduk sallamasyon... nasıl oldu anlamadım:37:

kız ayrı odalarda olunca nasıl oluyo:37:bunun biyolojik bi olay olduğunu biliyorum ben yoksa yanlışmı biliyorum :27::27::27:tabi tüp bebek aşılama hariç onlar ayrı odada oluyo zaten:27::27:

selam kızlar bız geldık ..

tatılımıs bıttı artık evımızdeyız ..

cok guzel bı tatıldı stresımızı attık..

Masal'ımızın olacagı %100 olunca kosa kosa gıdıp kıyafetler aldık babası kıyamadı organık pamuktan aldı herseyını :)

en cokta hastane cıkısını sevdım ben cok guzel hergun bakıyorum sevıyorum :)

bebegımızın yüzünü cekıp verdı doktorum telımıze attık hemen bakıp bakıp sevıyorum ..

delı gıbı bır gelse dogsa artık opmek koklamak ıstıyorum onu..

Kızıma asıgım ben Asıkkkkkkkk..

doktorla randevum vardı hem ayrıntılı usg hem de genel kontrol ama ılerı tarıhe atttım..daha once 15 gunde bır gıden ben sımdı yok ya gıtmem dıyorum ne oldu bana bılmıyorum :)

sız nasılsınız herkes ıyıdır ınsalalh

ben söylemişmiydim bilmiyorum ama benim aşk kelebeğim kızz:16:
ben daha önce görmedim kız diye yazdığını ama ALLAH SAĞLIK VERSİN HAYIRLI ÖMÜR VERSİN:16:
selam kızlar bız geldık ..

tatılımıs bıttı artık evımızdeyız ..

cok guzel bı tatıldı stresımızı attık..

Masal'ımızın olacagı %100 olunca kosa kosa gıdıp kıyafetler aldık babası kıyamadı organık pamuktan aldı herseyını :)

en cokta hastane cıkısını sevdım ben cok guzel hergun bakıyorum sevıyorum :)

bebegımızın yüzünü cekıp verdı doktorum telımıze attık hemen bakıp bakıp sevıyorum ..

delı gıbı bır gelse dogsa artık opmek koklamak ıstıyorum onu..

Kızıma asıgım ben Asıkkkkkkkk..

doktorla randevum vardı hem ayrıntılı usg hem de genel kontrol ama ılerı tarıhe atttım..daha once 15 gunde bır gıden ben sımdı yok ya gıtmem dıyorum ne oldu bana bılmıyorum :)

sız nasılsınız herkes ıyıdır ınsalalh

benimkide dönmez kız kalırsa kızıma bi arkadaş daha geldi :16::16::16:SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP OLUR İNŞŞ:16:

selam tatlı anneler... yazdıklarınızı okuyordum ama yazamıyordum.. tatildn geldik çok şükür güzel geçti hemen yazayım dedim... bu arada dün tetanoz aşımı oldum.. ayy kolumun hiç hali yok. birde izindeyken bebişime bakım dedim sağlık durumu nasıl diye ne yapsa beğenirsiniz bi bacaklarını açmadı göremedik cinsiyetini. 10 gün sonra kontrolüm var ozaman gidicem bu defa bol bol çikolata yiyip gidicem.. çok terbiyeli çok :)))))))

sizlerde iyisiniz inşallah...

cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ediyorum.. ALLAHIM analı babalı ve sağlıklı büyütsün AMİN...

YA KARNIMDA BİŞEYLER OLUYO AMA ne hissettiğimin tam farkında değilim yaaawww

sanırım ben doğurcam hissetmediğim şeyleri görünce heeee bu oymuş dicem

selam tatlı anneler... yazdıklarınızı okuyordum ama yazamıyordum.. tatildn geldik çok şükür güzel geçti hemen yazayım dedim... bu arada dün tetanoz aşımı oldum.. ayy kolumun hiç hali yok. birde izindeyken bebişime bakım dedim sağlık durumu nasıl diye ne yapsa beğenirsiniz bi bacaklarını açmadı göremedik cinsiyetini. 10 gün sonra kontrolüm var ozaman gidicem bu defa bol bol çikolata yiyip gidicem.. çok terbiyeli çok :)))))))

sizlerde iyisiniz inşallah...

cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ediyorum.. ALLAHIM analı babalı ve sağlıklı büyütsün AMİN...

hoşgeldin cnm vallla cnm ben dünki yediğim çikolatayı ömrümde yemedim bide sürekli şekerli meyve suyu içtim 10 gün önce çıkıntısı yok kız dediler sonra bebek hep ters duruyo döndürüp bakıcaz cinsiyetine dediler dünde akşama kadar çikolata yedim gittim bu sefer erkek dediler :37:ne yaparsan yap göstermeyince göstermiyo sıpalar :9:

Son düzenleme:
Back
X