2011 Aralık Anneleri

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozuk :( dün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı :( doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak :( çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die :( sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim

canım hiç endişelenme..bu haftalarda çok sık herkesin başına gelen bi durum..benim bi arkadaşında böyleydi..bebek 1-2 haftada döndü..çıktı yukarıya...moralini bozma sakın..

canım hiç endişelenme..bu haftalarda çok sık herkesin başına gelen bi durum..benim bi arkadaşında böyleydi..bebek 1-2 haftada döndü..çıktı yukarıya...moralini bozma sakın..

inşallahhh benim oğluşum da döner ve çıkar.böyle örnekleri duymak iyi geliyo teşekkür ederim.

inş gerek kalmaz arttırmaya ilaç kullanmakta istemiyorum pek aslında ama mecburuz neyse ki şimdilik bende pek bi etki yapmadı saatlerini de kaçırmasam ii olcak ama etki yapmadı derken olumsuz etki yapmadı yani ii yönde etki ediyordur inş geçen haftada ölesine başka bi dra gittim o da aaa bebeğin kafası kasığına kadar gelmiş falan dedi:(((( bakalım bu hafta kendi drumuz ne dicek

he bi de onu tetikleyen şey idrar yollarında sorun olması olabilir dedi dr idrar testi istedi enfeksiyon var dedi 2 ilaç verdi yarın kendi druma gösterip öle kullancam ilacı dedim ya pek ilaç kullanmak istemiyorum ama o da evet kullan derse yapcak bişey yok

işte ben de o dönem de enfeksiyon vardı,bi yandan fitiller,bi yandan o,arttırıyodu enfeksiyonu o zıkkım ilaç,bi de bayılınca,bıraktım,faydasından çok zararı var dedim,dua ettim,çok şükür geçti,şükürler olsun

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozuk :( dün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı :( doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak :( çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die :( sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim
canım inşallah bir an önce yukarı çıkar bol su içmeyle ve dinlenmeyle yukarı çıkar diye biliyorum Allah yardımcın olsun

hadii yaa öylemii oluyormuşş ben kesinn o doktorr girecek sanıyordumm o cok kötüü olur kime alıştıysan onun doğuma girmesii lazım benceee.aslı hnm iidirr ne bileyimm bana gayet ii davranırr.sessizdirr ama sakin bi kadın öylee ayrıntıcıı değil ama ben seviyorum ne bileyimmm:DDDDD

o zaman bunu öğrenince haberleşelim olur mu, bi de aslı hanım bize emaneten baktı ondan heralde, kendi hastası değilim ya, sen memnunsan iyi canım

yok çok şükür yan etkisi.bebişim sağlıklı olsun da yan etkisine de rağzıyım şu durumda. kızlardeşlerimden birinde de rahim ağzı yetmezliği vardı ama onun 24 yada 26.haftada ortaya çıkmıştı 10 hafta kadar evde yattı çok ağır ilaçlar kullanarak. kasılmalar vs.. için artı bebeğin erken gelişmesi için. doğuma 4 hafta falan kala ilk defa ayağa kalktı ve hemen doğum başladı :S şükür çok sağlıklı bi oğlu var şuan umarım benim bıdığımda sağlıcakla gelir dünyaya. bide kardeş de olsa kişiden kişiye değişiyo işte diğer kızkardeşiminin bebeği de dünyaya gelmek istemedi 42+haftalardaydıki dr. artık suni sancıyla zorla doğurttu =)))

umarım benim bebiş de daha fazla aşağıları merak edip de ne varmış die inmeye çalışmaz =) gideyim de kime? çok korkuyorum ters bişi yaparlar die. bu doktoru bile zar zor bulmuştum gerçi alanında iyi bi profmuş sorunlu insanlara bakıyo sürekli :S
sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama sorunlu gebelikler üzerine istanbulun en iyi 3 doktorundan biri rıza madazlı canım aklınd abulunsun:68:

hah işte zurnanın zart dediği yer o çünkü benim ablama o 3 ismi verdiler rızayı daha çok beğendiği için ona gitti haliyle aklımda o kaldı diğerlerini sorarım bi ara cnm

KIZ BU ÇİZELGEDEKİ GEL BAKALIM GEL GEL ! DE NE :60::60::60:ÇOCUĞUN ÇIKACAĞI VARSADA GERİ KAÇAÇAK KORKUDAN:60::60:TEHDİT EDER GİBİ BEN BİLE TIRSTIM:27::27::27:

kızlar bebişleri için progestan ilacı kullanan arkadaşlar Allah yardımcnız olsun. inşallah en kısa zamanda daha yukarı çıkar bebikleriniz.

gaz ve çiş problemi yaşayan kızlar çok güldüm size yaaaa:1::1::1:

size gülüyorum da ben farklı mıyım:50:

eşim alıştı artık benim bombalarıma. hamişlikten böyle olduğunu iyice öğrettim ilk bebikte ses çıkarmıyor. ama koktu mu rezil oluyorum rezil :60:

meleklerim:16:
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradı:37:çocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil:27:)

erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure

hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:

meleklerim:16:
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradı:37:çocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil:27:)

erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure

hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:
hahaha ay öyle deme ya hahahahhahahaha hey alahım :37:

benimki de nuri olsun diye tutturdu :27:

ayın 22.sı olmus ne cabuk ya.

bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))

gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..

bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var

tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..

detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..

Back
X