2011 Aralık Anneleri

kızlar bebişleri için progestan ilacı kullanan arkadaşlar Allah yardımcnız olsun. inşallah en kısa zamanda daha yukarı çıkar bebikleriniz.

gaz ve çiş problemi yaşayan kızlar çok güldüm size yaaaa:1::1::1:

size gülüyorum da ben farklı mıyım:50:

eşim alıştı artık benim bombalarıma. hamişlikten böyle olduğunu iyice öğrettim ilk bebikte ses çıkarmıyor. ama koktu mu rezil oluyorum rezil :60:

evet bebişler yukarı yukarı ve ileri. lütfen annelerinizi üzmeyin bakiim. çıkın yukarı. sonra gelirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun arkadaşalr.

gaz ve çiş problemi bende de var. aynıııı. ekleyiceğim bişey daha var çok komikti ama iki kere ekran kendini kapatınca yazmaman gerektiğine kanaat ettim.
bide akıntı durumun nedir arkadaşlar. bende fazla bir akıntı yok ama nasılsa akşama kadar iççamaşırdaki o kısım kahverengimsi oluyor. sizinde öyle mi?

ya aramızda çok fazlada fark yok ben neden hissedemiyorum ya :(( sen ne zamandan beri hissediyorsun canım? benimkinin ne cinsiyeti belli, ne kıpırtısı, karnımdaki hafif çıkıntıyı görmesem hamile olduğunu unutacağım :14: :14:

haaaahhh işte bende de o çıkıntı yok ama 15. haftamın ortasından beri içimde bi canavar var :37::37:2 hafta olcak cnm ben hissedeli cinsiyeti konusunda çeşitli rivayetler var ama biz 2 gündür filcik diye seviyoruz:9::9:

ayın 22.sı olmus ne cabuk ya.

bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))

gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..

bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var

tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..

detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..

aşı seni çarpmadı mı ben 2. yi yaptırmayacam,g. bölge bile kaşınıyo,ben enfeksiyonu zor atlattım zaten,nerden bulaştım şu aşıya,az da olsa mikrop kaldıracak bünye yok ben de,neyseki ateşim 3-4 saat sürdü,kocaya ağzıma geleni söylemişim,tövbee 2. yi yaparsam

Son düzenleme:
hahaha ay öyle deme ya hahahahhahahaha hey alahım :37:

benimki de nuri olsun diye tutturdu :27:

:60::60::60:nerden bulurlar ki:37::37:bizimki bide emri vaki yapıyo neymiş evde bu konu açılmayacakmış son sözü söylemiş:47:ben ona bi son söz sölicem '' yatakları ayırıyorum !!!'' bak bakim daha kaç tane söz söylüyo :60::60:isme bak ya sure :52:

aşı seni çarpmadı mı ben 2. yi yaptırmayacam,g. bölge bile kaşınıyo,ben enfeksiyonu zor atlattım zaten,nerden bulaştım şu aşıya,az da olsa mikrop kaldıracak bünye yok ben de,neyseki ateşim 3-4 saat sürdü,kocaya ağzıma geleni söylemişim,tövbee 2. yi yaparsam

yok carpmadı canım ,hatta kolum uyusur dıye bekledım bırsey olmadı ..

saglık ocagındakı ebe cok ıyı ıdı hatta asıyı yaptı ben hemen kolumu ovalamak ıstedım hayır dedı boyle beklıyecegız ıkımızde yoksa acır kolun ıgneden dolayı fılan dedı

etkılenmedım ben ,gecmıs olsun sana canım bünye meselesı demek kkı

evet bebişler yukarı yukarı ve ileri. lütfen annelerinizi üzmeyin bakiim. çıkın yukarı. sonra gelirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun arkadaşalr.

gaz ve çiş problemi bende de var. aynıııı. ekleyiceğim bişey daha var çok komikti ama iki kere ekran kendini kapatınca yazmaman gerektiğine kanaat ettim.
bide akıntı durumun nedir arkadaşlar. bende fazla bir akıntı yok ama nasılsa akşama kadar iççamaşırdaki o kısım kahverengimsi oluyor. sizinde öyle mi?

benım akıntım seffaf ve su gıbı aama cok degıl ,yorulunca cogalıyor sadece..

ben de akıntı birazcık oluyo,ya şeffaf,ya beyaz,hava da sıcak,günlük pet kullanıyorum,akşama kadar bu sıcakta kaşındırıyo,eve gidince de hemen değiştirip,ılık suyla yıkama jeliyle yıkıyorum,nemli havayı hiç sevmiyom,tekrar mantar,enfeksiyon oluşmasın diye kendimden iyi bakıyom,şu aşıyı yaptırınca,göğüsler,m,ellerim ayaklarım,bi de orası kaşınmaya başladı,,inş. geçer

höfff bana huy geldi hep başlarına h koyuyorum benim bey biraz trakyalı h harfleri hiç yok da
hepsi ayır emen diyor:52:

sen üj bej leremi gelin gittin :60:bizde kuzeni verdik anamm söz günü kimse anlaşamadı çocuk helak oldu tercüman olcak diye :9::9:kadın diyoki nişanda beji bi yerde takcaz teyzemde diyoki o ne be yeni mi çıkmış diye ayy kopmuştuk ya:60::60:

ayın 22.sı olmus ne cabuk ya.

bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))

gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..

bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var

tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..

detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..

ayyyyy bayıldım anlattıklarına :))) tahmin edebiliyorum aferin kızımıza güçlü kuvvetli olsun tabi ya :) ben deufak ufak hissediyorum tam tekme değil ama hafif vuruşlar ,seğirmeler şeklinde.geçen akşam eşim de hissetti.çok güzel bir duygu :))ama ben biraz korktum ne yalan söliiim :) bi de bunun şiddetli olcak ilerde :))) :nazar:

haaaahhh işte bende de o çıkıntı yok ama 15. haftamın ortasından beri içimde bi canavar var :37::37:2 hafta olcak cnm ben hissedeli cinsiyeti konusunda çeşitli rivayetler var ama biz 2 gündür filcik diye seviyoruz:9::9:

evet ya erken cinsiyetini öğrenincede sonra değimeler oluyor, aldığın cicileride gördüm inş kız olurda pembiş tulumları giydirirsin canım :) bakalım bende yarın gideceğim doktora 5 hafta olacak artık umarım herşey yolundadır.

bu arada o isimlerde biraz değişik geldi bana :37: sen sare demiyormuydun sure de nerden çıktı?

anladım cnm dedim bizimki obezmi acaba diye:9:yoksa frenliycektim kendimi ama eşimlede anlaştım bebek erkek olursa ben bu son 4,5 ayımı diyetisyen kontrolünde geçiricem ama kız olursa ALLAH tutmayın beni bi yiyicem bi yiyicem ne varsa yarayan bulup alıp yiyicem ki etli löp löp bi kız olsun,gerçi henüz filcik olan muallakta olan bebişim baya baya gelişmiş :9::9:artık 5 kilo çıkar diyicemde karnım çıkmazsa biraz daha benden sanırım 1 kg bişey çıkacak artık içerde nereye saklanıyosa:37::37:
canım sana çok komik bir şey anlatıcam
annem teyzemin yanında gidiyor doğumunda yardımcı olmak için. teyzem serzeryan doğuracak. ve hiççç karnı yoktu. annemde teyzeme göre bir kaç cm daha kısa o kadar kiloluda değil ama teyzemin yanında herhalde hastabakıcıya daha doğuracak biri gelmiş olacak ki anneme demiş hanımefendi sizi şöyle alıp doğuma hazırlayalım. teyzemle annem birbirine bakıp basmış kahkahayı:D teyzeminde hiç ama hiç karnı olmamıştı... annemde tam tersine benim gibi hemen karnı çıkmış hamileliklerinde. sanırım iç karınla alakalı

ay arkadaşım amin de sen beni görseydin bi de perişan oldum bak yukarda bi d eçiş maceram var onu anlattım :52:

kuzum onun benzerini bende yaşadım malisiff:78:
ama ben pırt yapıyım diye ıkınırken oldu allahtan banyodaydım bir indirdimki kilodumda bir ıslaklıkk :77: anaa demiştim buda mı başıma gelecekti anneannem gibi altıma mı kaçıracaktımmm vah anam vahh
şimdi herkesin başına geldiğini duyunca sevindim işin aslı :9:

edicem cnm ya hatta hareket sınırı koycam sen adamı alıştır alıştır ee yani sonun böyle olur,şimdi de mesafe koysam o beni dinlermiki acıba kendi de diyo ben ne şanslıyım 9 ay boyunca aynı yatakta yatmayan bile varmış ben hiç etkilenmedim diyo :9::9:boşuna dememişler altta kalanın canı çıksın diye:27::27:

öldüm gülmekten :60::60::60::60::60::60::60:ya bu bizdede var tuvalete giren eğer dışarı çıktığında birini görsün hemen yüzü kızarıyo halbuki ne var hacet dünyanın en doğal olaylarından biri gel görki bizim evde gaz kaçırmak dünyanın en terbiyesiz işiymiş gibi aşamadık karı koca yaaawww:37:hayır sen her türlü işini görüyon yatıyon kalkıyon ama gaz çıkarmak kötü bi kelime kullanmak yerin dibine sokuyo ne olcak böyle yaa:9::9:

cnm çok sağol sayenizde rahatladım:71::71:hadi totoşu kaldır resimleri koy:66::66:görelim cicilerimizi meraklandırma bizi:66::66:bende kundağın resmini koycaktım ya dikişi sökülmüştü resim çekerken geri götürdüm bugün yenisini vericekler mağazada kalmamıştı pazartesi eklerim artık :66:

ayy bunu okuyunca hemen gittim foto makinasını almaya ki şarjı bitmişşşş ama en yakın sürede ekliycem çok cücel cicilerimizz olduuuu

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozuk :( dün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı :( doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak :( çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die :( sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim

kuzumm hiç endişelenme ben çok duydum böyle şeyler.
bence hiç bir şey olmayacak.
bende hamileliğimle ilgili başka bir hususta sıkıntı yaşamıştım bak geçti seninde geçecek
kii dikiş atılması gereksede çok büyük sorun değil merak etme.
gülben ergende son doğumunda aynı sorunu yaşamış ve dr u süreyya menteş dikiş atarak kurtarmış bebeleri...
korkma bence kuzum

istanbuldayım tatlım bende. rıza madazlıyı hemen araştırıyorum. peki diğer 2 isim kim biliyomusun onları da?

süreyya menteş adında bir dr harikaa biri. özgeçmişi harika.
türkiyede ultrason cihazını kullanan 2 isim.
bu konuda da yurt dışında uzun yıllarr çalışmış.
ben sorun yaşadığım dönem için araştırmştım muayene ücreti 250 tl.
sorunlu gebelik hekimi. bence bunuda araştır canım

kocaman bi tepik yedim:27::27:

bende bendee bendeeee:46:
az önce kısır yedimm bir hareketlendiii hemen uzandımm konuştum kızımlaaa
anne senii seviyoooo diyorum tepik atıyor.. hahaha denk geldi tesadüfen herhalde:60:

:60::60::60:nerden bulurlar ki:37::37:bizimki bide emri vaki yapıyo neymiş evde bu konu açılmayacakmış son sözü söylemiş:47:ben ona bi son söz sölicem '' yatakları ayırıyorum !!!'' bak bakim daha kaç tane söz söylüyo :60::60:isme bak ya sure :52:
hahah asena ibrahim tatlısesle birlikteyken tv programında bişi demişti çok gülmüştüm

asena: bizim evde son sözü ibrahim bey söyler.
ibo: aynen öyle
muhabir: mesela ne gibi asena hanım
asena: senin dediğin gibi asenacım (ay tam olmadı ibonun son sözü hep sen ne dersen o olsun asenacımmış hahaha)

benimki de öyle böbürlenince ona diyorum son sözü hep sen söylemelisin aşkım diyorum
kabarıyor

sen ne dersen o olsun nickocum:33:

bende de savaş var bu konuda bende oğluma kerem ismini koyacaktım bir hafta önce kesinleşmişti ismi şimdi caydı benim koca bende hiçbir isim koymayacağım oğlum doğduğunda kendisi seçer ismini dedim kimliğini ben çıkaracam bana kaldı dedi bende doğumdan sonraki gün gieder doğum etmiş halimle çıkartırım dedim çok gıcık oluyorlar ya kesin onun tarafı birşey söylemiştir ama salaklar bilmiyorki doğum parası bebek beşiği arabası dayısının hediyesi olacak ama şimdi hepsini onlara inat ailesinden isteyecem görsün bak nasıl oluyor gıcıklık

ya ben de eşimden bu ecrin ismi hakkındaki yorumları gizliyodum,koydurmaz diye dün gittiğimde biraz ateşim vardı ya insan açık sözlü oluyo,2. bi anlamı da varmış ücretmiş,yarın kızımız ağlaya ağlaya gelirse anne adımla dalga geçiyolar diye,nisa da kadın demek,ücret-kadın,pek hoş olmuyo dedim,iyi ki söyledin dedi,öyle olsaydı sorardım ben sana dedi,koymuyoz bu ismi dedi,taa 2-3 yıl önce bi kadının kızında duymuştum bu ismi,ben de koycam demiştim,kızımla konuşurken de bu ismi söylüyodum,rüyamda bile,şimdi isimsiz kaldık

meleklerim:16:
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradı:37:çocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil:27:)

erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure

hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:

2. köprü uygun gözüküyor cnm.:60::60::60::60::60::60::60:

inşşşşşşşş ama karnımdan olsun o nice tepikler arkamı kollayamam bu saatten sonra:27::27:

tabii cnm bende onu demeye çalıştım..

hahaha ay öyle deme ya hahahahhahahaha hey alahım :37:

benimki de nuri olsun diye tutturdu :27:

hiçç sorma benimkide rahmetli bbasının ismi hüseyin di onu koyalım dedi. tmm dedim. ikinci ismi de ben bulurum dedim. aaa şimdide tutturmuş ikinci ismide rahmetli dedemin ismi tahir olsun. hüseyin tahir ne güzel demez mi.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: demetcim 2.köprüye benide bekle.

meleklerim:16:
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradı:37:çocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil:27:)

erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure

hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:

biraz eski isimler gibi geldi bana da...gerci modern koyuyoruz sonra da çocuklar isim piştisi oluyor.şimdi ela diyecek öğretmeni sınıfta 10 tane ela rahat cıkar diye düşünüyorum.:) ama bak bu isimlerden koyarsan biraz zor :)) şaka bir yana,bu isim konusunda ortak karar alınmalı.ortak karardan kastım ,sadece kadınlarrrrrr tabiki :))) hehehe ben de ikimiz karar vericez demiştim ama ben baskın çıktım.eşim de senin dediğin olcak dedi .finitoooo!!!:27:

Son düzenleme:
ben de akıntı birazcık oluyo,ya şeffaf,ya beyaz,hava da sıcak,günlük pet kullanıyorum,akşama kadar bu sıcakta kaşındırıyo,eve gidince de hemen değiştirip,ılık suyla yıkama jeliyle yıkıyorum,nemli havayı hiç sevmiyom,tekrar mantar,enfeksiyon oluşmasın diye kendimden iyi bakıyom,şu aşıyı yaptırınca,göğüsler,m,ellerim ayaklarım,bi de orası kaşınmaya başladı,,inş. geçer

cnm akıntının olması normalmiş tabi koyu renkli ve kokulu olmadığı sürece bütün gebelik boyuncada sürebilirsim,kesilip tekrar başlayabilirmiş benimkide su şeklinde ve çok yoğun değil,deryacım sen bi doktoru arasana kaşıntı için yaptıranlardan bi tek sen kaşıntı yaptı dedin alerjik bişey olmasın cnm bi ara sor bakalım :26:

ayyyyy bayıldım anlattıklarına :))) tahmin edebiliyorum aferin kızımıza güçlü kuvvetli olsun tabi ya :) ben deufak ufak hissediyorum tam tekme değil ama hafif vuruşlar ,seğirmeler şeklinde.geçen akşam eşim de hissetti.çok güzel bir duygu :))ama ben biraz korktum ne yalan söliiim :) bi de bunun şiddetli olcak ilerde :))) :nazar:

ben de korkuyorum sımdıden boyle ıse sonrasını bılemıyorum ..:)

bıraz once lcw nın ınternet sıtesıne bakıyorum kız bebeklerı ıcın kıyafetlere.

kızııııııım ,sana bunlardan mı gıydırıcez acıcan popoyu gezıcen mı sen zilli Masal mı olucan dedım nasıl tekmelıyor anlıyor mu denk mı gleıyor bılmıyorum..

cok guzel ama cokkk .gecelerı uyutmuyor ama olsun..

sen üj bej leremi gelin gittin :60:bizde kuzeni verdik anamm söz günü kimse anlaşamadı çocuk helak oldu tercüman olcak diye :9::9:kadın diyoki nişanda beji bi yerde takcaz teyzemde diyoki o ne be yeni mi çıkmış diye ayy kopmuştuk ya:60::60:
ay benimki biraz trakyalı dediğim şundna aslen göçmen+kayserililer ama ist. trakya sınırında doğmuş büyümüş doğal olarak benimkinin dili bazen dönmüyo ahaha
ailede sıkıntı yok da benimki mesela anlatıyo "emen duruma müdale ettim ama ayır olmaz dediler epsine bi baardım da ayvan gibi düzeldiler"
üj beje takılmadık henüz hyi geçemediğimizden:27:

beji bi yerde hahah teyzen de beji renk diye bilio kadın tabi çapıt takacaklar sandı korktu zahar hahaha

Back
X