canım sana çok komik bir şey anlatıcam
annem teyzemin yanında gidiyor doğumunda yardımcı olmak için. teyzem serzeryan doğuracak. ve hiççç karnı yoktu. annemde teyzeme göre bir kaç cm daha kısa o kadar kiloluda değil ama teyzemin yanında herhalde hastabakıcıya daha doğuracak biri gelmiş olacak ki anneme demiş hanımefendi sizi şöyle alıp doğuma hazırlayalım. teyzemle annem birbirine bakıp basmış kahkahayı

teyzeminde hiç ama hiç karnı olmamıştı... annemde tam tersine benim gibi hemen karnı çıkmış hamileliklerinde. sanırım iç karınla alakalı
kuzum onun benzerini bende yaşadım malisiff:78:
ama ben pırt yapıyım diye ıkınırken oldu allahtan banyodaydım bir indirdimki kilodumda bir ıslaklıkk

anaa demiştim buda mı başıma gelecekti anneannem gibi altıma mı kaçıracaktımmm vah anam vahh
şimdi herkesin başına geldiğini duyunca sevindim işin aslı
ayy bunu okuyunca hemen gittim foto makinasını almaya ki şarjı bitmişşşş ama en yakın sürede ekliycem çok cücel cicilerimizz olduuuu
kuzumm hiç endişelenme ben çok duydum böyle şeyler.
bence hiç bir şey olmayacak.
bende hamileliğimle ilgili başka bir hususta sıkıntı yaşamıştım bak geçti seninde geçecek
kii dikiş atılması gereksede çok büyük sorun değil merak etme.
gülben ergende son doğumunda aynı sorunu yaşamış ve dr u süreyya menteş dikiş atarak kurtarmış bebeleri...
korkma bence kuzum
süreyya menteş adında bir dr harikaa biri. özgeçmişi harika.
türkiyede ultrason cihazını kullanan 2 isim.
bu konuda da yurt dışında uzun yıllarr çalışmış.
ben sorun yaşadığım dönem için araştırmştım muayene ücreti 250 tl.
sorunlu gebelik hekimi. bence bunuda araştır canım
bende bendee bendeeee

az önce kısır yedimm bir hareketlendiii hemen uzandımm konuştum kızımlaaa
anne senii seviyoooo diyorum tepik atıyor.. hahaha denk geldi tesadüfen herhalde

bende de annemi almasınlar

ama ne güzel olur ben beklerim benm yerime doğururlar temiz iş valla

yada ben filmlerde koyulan karınlar var ya onlardanmı alsam ne yapsam

hahah asena ibrahim tatlısesle birlikteyken tv programında bişi demişti çok gülmüştüm
asena: bizim evde son sözü ibrahim bey söyler.
ibo: aynen öyle
muhabir: mesela ne gibi asena hanım
asena: senin dediğin gibi asenacım (ay tam olmadı ibonun son sözü hep sen ne dersen o olsun asenacımmış hahaha)
benimki de öyle böbürlenince ona diyorum son sözü hep sen söylemelisin aşkım diyorum
kabarıyor
sen ne dersen o olsun nickocum
bu bizim evde imkansız söz üstüne söz söylemez erkekliğe bok sürdürmezde

dün gece ben dizinde uyumuşum böle saçlarımda bi dokunma hissettim uyandım ama uyandığımı belli etmedim saçlarımı okşuyodu dedim kalk kocana cilve yap fosur fosur uyuma diye

ana adam elini bi çekti

dingil ne var sevdiğini belli etsen ama yokk mümkün değil taviz vermez eşşek
bende de savaş var bu konuda bende oğluma kerem ismini koyacaktım bir hafta önce kesinleşmişti ismi şimdi caydı benim koca bende hiçbir isim koymayacağım oğlum doğduğunda kendisi seçer ismini dedim kimliğini ben çıkaracam bana kaldı dedi bende doğumdan sonraki gün gieder doğum etmiş halimle çıkartırım dedim çok gıcık oluyorlar ya kesin onun tarafı birşey söylemiştir ama salaklar bilmiyorki doğum parası bebek beşiği arabası dayısının hediyesi olacak ama şimdi hepsini onlara inat ailesinden isteyecem görsün bak nasıl oluyor gıcıklık
cnm ya ne kadar çırpınsakta boş sonuçta onlar gidicek kimlik çıkarmaya bende ondan korkuyorum itiraz etsemde gene bildiğini koyucak ama şu olur o nüfus müdürlüğüne bende o kimlikle aile mahkemesine boşanmaya

ya ben de eşimden bu ecrin ismi hakkındaki yorumları gizliyodum,koydurmaz diye dün gittiğimde biraz ateşim vardı ya insan açık sözlü oluyo,2. bi anlamı da varmış ücretmiş,yarın kızımız ağlaya ağlaya gelirse anne adımla dalga geçiyolar diye,nisa da kadın demek,ücret-kadın,pek hoş olmuyo dedim,iyi ki söyledin dedi,öyle olsaydı sorardım ben sana dedi,koymuyoz bu ismi dedi,taa 2-3 yıl önce bi kadının kızında duymuştum bu ismi,ben de koycam demiştim,kızımla konuşurken de bu ismi söylüyodum,rüyamda bile,şimdi isimsiz kaldık
ana sendemi isimsiz kaldın

ama ben buldum senin kız isimsiz olsun benimkide erkek olursa adsız olsun

biraz eski isimler gibi geldi bana da...gerci modern koyuyoruz sonra da çocuklar isim piştisi oluyor.şimdi ela diyecek öğretmeni sınıfta 10 tane ela rahat cıkar diye düşünüyorum.:) ama bak bu isimlerden koyarsan biraz zor :)) şaka bir yana,bu isim konusunda ortak karar alınmalı.ortak karardan kastım ,sadece kadınlarrrrrr tabiki :))) hehehe ben de ikimiz karar vericez demiştim ama ben baskın çıktım.eşim de senin dediğin olcak dedi .finitoooo!!!
hımmm eski isim diye bişey cnm ya benim içinde taşıdığı manalar önemli olsun ve en önemlisi RABBİM isimlerden de razı olsun ne kadar istemesemde HZ. ZEYNEP PEYGAMBER EFENDİMİZİN (s.a.v) kızının ismi ve bence en güzel isimlerden biri MUSAB (r.a.d) ta PEYGAMBER EFENDİMİZİN ilk tayin ettiği öğretmen sahabenin ismi bunların anlamı çok güzel ama hayırlısı neyse isimleriyle yaşasın bütün çocuklarımız