2011 Aralık Anneleri

ana sendemi isimsiz kaldın:52::52::52:ama ben buldum senin kız isimsiz olsun benimkide erkek olursa adsız olsun:60::60:

rana ceren ya da esma ceren mi koysam offff başa döndük,beyza isimini çok seviyom,eşim diyo bizim arkadaşın bi sevgilisi vardı adı beyzaydı,çok terbiyesiz bi kızdı,önüne gelene teklif ediyodu,hayatta koymam diyo,kevseri beğeniyom o beğenmiyo,merve,eda güzel yeğenlerin adı,sude,irem onun yeğenlerinin adı,elif teyzesinin adı,çok dengesiz bi kadınhayatta olmaz teyzem gibi olur diyo, rabia güzel,bi kız var rabia diye eşime yanık,evlenene kadar bekledi belki ayrılırlar diye,sonra belki boşanırlar diye bekledi,şimdi çocuk da oldu vazgeçti,o isim de olmaz,,offffff offff

Son düzenleme:
kızlar ya maşallahınız var nasıl yapiosunuz bu pırtları? ay ben o kadar utanıyorum ki. her gece allahım bu gece uyurken kaçırmayım diye dua ederek yatıyorum.duyacak diye ecel terleri döküyorum. zortfobiye yakalandım sanırım. bizim evde tabu bu konuşulmaz bile:S
bi de pozisyonlardan konuşmuşsunuz ama ben üstte sarılarak yapmazsam yapamıyorum. tehlikeli diyosunuz:S ama öbür türlü zevk alamıyorum:(:(:( yaptıktan sonra karnım ağrıyo ama geri geçiyo.bilmiyorum nereye kadar...
detaylı usgnin 48 saniyelik berbat kaydını az önce arayıp sordum. zaten o kadar çekiyolarmış. sinir oldum. bi ton para bayılıyoz bi de yaaaa.

ne güzel pozisyonlar var ondan güzel,hamilelik bahanesiyle onlar aktifleşti,ben memnunum halimden:17::17::17:

canım pet dediğm pamuklu olanlarda orkidin incecik,akıntı olduğunda en azından atıyom çöpe,çamaşırım temiz kalıyo,yoksa sıcakta kaşınıyo,temizleme jeli avonun çok güzel hamileliğin başından beri kullanıyorum,hatta dr. lar bile öneriyo,mantarı bile önlüyo,onu kullandığımdan beri yenilemedi çok şükür,2 li aldım 1. si bitti,2. ye geçtim,çok memnunum,arkadaşım önerdi on da spiral takılıymış,kaşıntı oluyomuş ara ara 1-2 yıldır onu kullanıyomuş,hiç problemi kalmamış

derya ben evlendıgımden berı avonun o seysını kullanırdım ama doktorum ne onu kullanmama ızın verıyor ne de günluk ped..

sebamed onerdı onu da ben almdım ..sen yanına bol bol camasır alsan ..ben evdeyken degıstırıyorum bır yere gıdınce de yanıma laıyorum camasırımı.

tamam sorcam bak bu arada ne buldum hepsini okumadım tabi de sne bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/168115-r305za-madazl305.html

teşekkür ederim tatlım

canım sana çok komik bir şey anlatıcam
annem teyzemin yanında gidiyor doğumunda yardımcı olmak için. teyzem serzeryan doğuracak. ve hiççç karnı yoktu. annemde teyzeme göre bir kaç cm daha kısa o kadar kiloluda değil ama teyzemin yanında herhalde hastabakıcıya daha doğuracak biri gelmiş olacak ki anneme demiş hanımefendi sizi şöyle alıp doğuma hazırlayalım. teyzemle annem birbirine bakıp basmış kahkahayı:D teyzeminde hiç ama hiç karnı olmamıştı... annemde tam tersine benim gibi hemen karnı çıkmış hamileliklerinde. sanırım iç karınla alakalı

kuzum onun benzerini bende yaşadım malisiff:78:
ama ben pırt yapıyım diye ıkınırken oldu allahtan banyodaydım bir indirdimki kilodumda bir ıslaklıkk :77: anaa demiştim buda mı başıma gelecekti anneannem gibi altıma mı kaçıracaktımmm vah anam vahh
şimdi herkesin başına geldiğini duyunca sevindim işin aslı :9:

ayy bunu okuyunca hemen gittim foto makinasını almaya ki şarjı bitmişşşş ama en yakın sürede ekliycem çok cücel cicilerimizz olduuuu

kuzumm hiç endişelenme ben çok duydum böyle şeyler.
bence hiç bir şey olmayacak.
bende hamileliğimle ilgili başka bir hususta sıkıntı yaşamıştım bak geçti seninde geçecek
kii dikiş atılması gereksede çok büyük sorun değil merak etme.
gülben ergende son doğumunda aynı sorunu yaşamış ve dr u süreyya menteş dikiş atarak kurtarmış bebeleri...
korkma bence kuzum

süreyya menteş adında bir dr harikaa biri. özgeçmişi harika.
türkiyede ultrason cihazını kullanan 2 isim.
bu konuda da yurt dışında uzun yıllarr çalışmış.
ben sorun yaşadığım dönem için araştırmştım muayene ücreti 250 tl.
sorunlu gebelik hekimi. bence bunuda araştır canım

bende bendee bendeeee:46:
az önce kısır yedimm bir hareketlendiii hemen uzandımm konuştum kızımlaaa
anne senii seviyoooo diyorum tepik atıyor.. hahaha denk geldi tesadüfen herhalde:60:

teşekkür ederim tatlım saol çok güldüm yaa

bende de savaş var bu konuda bende oğluma kerem ismini koyacaktım bir hafta önce kesinleşmişti ismi şimdi caydı benim koca bende hiçbir isim koymayacağım oğlum doğduğunda kendisi seçer ismini dedim kimliğini ben çıkaracam bana kaldı dedi bende doğumdan sonraki gün gieder doğum etmiş halimle çıkartırım dedim çok gıcık oluyorlar ya kesin onun tarafı birşey söylemiştir ama salaklar bilmiyorki doğum parası bebek beşiği arabası dayısının hediyesi olacak ama şimdi hepsini onlara inat ailesinden isteyecem görsün bak nasıl oluyor gıcıklık

ya ben de eşimden bu ecrin ismi hakkındaki yorumları gizliyodum,koydurmaz diye dün gittiğimde biraz ateşim vardı ya insan açık sözlü oluyo,2. bi anlamı da varmış ücretmiş,yarın kızımız ağlaya ağlaya gelirse anne adımla dalga geçiyolar diye,nisa da kadın demek,ücret-kadın,pek hoş olmuyo dedim,iyi ki söyledin dedi,öyle olsaydı sorardım ben sana dedi,koymuyoz bu ismi dedi,taa 2-3 yıl önce bi kadının kızında duymuştum bu ismi,ben de koycam demiştim,kızımla konuşurken de bu ismi söylüyodum,rüyamda bile,şimdi isimsiz kaldık

kızlar bugün ilk defa güldüm sayenizde çok teşekkür ederim sizlere =)))

allah nasip ederde sorunsuz atlatırsak bizimki tutturdu ataberk olsun ismi die bende toprak olsun dedim. neymiş sınıflarında okul zamanında toprak isimli biri varmış toptu o top diyo çocuğuma onun adını hayatta koymam. bende dedim benimde ataberk die tanıdığım bi top vardı okuldan (yoktu ama olsun) isim kavgası yapıyoruz şuan:))

ya ben de eşimden bu ecrin ismi hakkındaki yorumları gizliyodum,koydurmaz diye dün gittiğimde biraz ateşim vardı ya insan açık sözlü oluyo,2. bi anlamı da varmış ücretmiş,yarın kızımız ağlaya ağlaya gelirse anne adımla dalga geçiyolar diye,nisa da kadın demek,ücret-kadın,pek hoş olmuyo dedim,iyi ki söyledin dedi,öyle olsaydı sorardım ben sana dedi,koymuyoz bu ismi dedi,taa 2-3 yıl önce bi kadının kızında duymuştum bu ismi,ben de koycam demiştim,kızımla konuşurken de bu ismi söylüyodum,rüyamda bile,şimdi isimsiz kaldık

ecrin ismini bende çok beğeniyorum. allahın hediyesi olarak biliyordum anlamını ve kulağa da çok hoş geliyor ecrin

derya ben evlendıgımden berı avonun o seysını kullanırdım ama doktorum ne onu kullanmama ızın verıyor ne de günluk ped..

sebamed onerdı onu da ben almdım ..sen yanına bol bol camasır alsan ..ben evdeyken degıstırıyorum bır yere gıdınce de yanıma laıyorum camasırımı.

canım bazen göreve gidiyoz,yanımda bir sürü erkek,belediyelere,köylere vs. bi de çantam da don taşıyamam,zaten çantamda,meyve,meyveli yoğurt,su,atıştırmalık bişeyler oluyo ambar gibiyim yani,böyle rahatım,hamileliğin başından beri kullanıyom,dr. lar ona izin vermez buna izin vermez ben diyodum progestanı kullanınca benim kaşıntım artıyo,akıntının rengi yeşile döndü,enfeksiyonu arttıruyo,bişey olmaz kullan diyodu,ben kimi yerde onlardan daha çok bildiğime ve araştırdığıma inanıyorum,her yolu denedim ve kendi bünyeme iyi gelen neyse onu yaparım

ay benc emasal süper bi isim

ya ben benimkiyle anlaşamıyorum bak şimdi ben ömer diyorum o berk dio
ben mert diyorum o nuri diyo

o böyle eski usul isteyince eski güzel isim arıyorum bi bakıyorum caymış
yeni usul isim isteyince yeni isim buluyorum bi bakıyorum babama sorcam dio
babasına alternatifler hazırlıyorum
babam ne karışır ben koycam dio

delirdi bildiğiniz ya

2. köprü dolduysa ben 1. köprüye uzanayım kızlar:27:

köprülerden boş olan varsa bende geleyimm=))

kızlar ya maşallahınız var nasıl yapiosunuz bu pırtları? ay ben o kadar utanıyorum ki. her gece allahım bu gece uyurken kaçırmayım diye dua ederek yatıyorum.duyacak diye ecel terleri döküyorum. zortfobiye yakalandım sanırım. bizim evde tabu bu konuşulmaz bile:S
bi de pozisyonlardan konuşmuşsunuz ama ben üstte sarılarak yapmazsam yapamıyorum. tehlikeli diyosunuz:S ama öbür türlü zevk alamıyorum:(:(:( yaptıktan sonra karnım ağrıyo ama geri geçiyo.bilmiyorum nereye kadar...
detaylı usgnin 48 saniyelik berbat kaydını az önce arayıp sordum. zaten o kadar çekiyolarmış. sinir oldum. bi ton para bayılıyoz bi de yaaaa.

ne güzel pozisyonlar var ondan güzel,hamilelik bahanesiyle onlar aktifleşti,ben memnunum halimden:17::17::17:
şu pozisyonları detaylı anlatsanız diyorum altı üstü,düzü tersi anlamadım ben ya:37::37::37:ayy bu ağrı olacaksa ben ceketini alayım üstüme olsun bitsin bu ne biçim ağrıydı anam hala kıvranıyorum,burda çalışan kadında hayırdır sen iyiydin ne oldu dedi dedim karnımda sancı var demezmi çok yiyon ondan olmasın:37::37::37:hösttt dedim sen benim lokmamı sayıyon içimden de kocam şey ettide ondan oldu diyom :27::27::27:

güldürdün benii deryaaaaa yaa :DDDDvalla bnm öyleee bi şansım yokkk.ben 8 ay eşimlee birlikte olamadım zatenn korkumdan en sonunda psikolog yardımıyla oldu ondada o heyacanlaa korunmadık tabii hamilee kaldımm yanii hiç profesyonell değilimmm:17::17::17::17::17::17:bildiğim tek pozisyon var daha dogrusuu yapabildiğimm oda tehlikelii hamilelikten sonra tekrar başa döönerim dieee korkmuyoo değilimm bakalım bişilerr yapıcazz artıkkk ayy utandımm şimdiii:17::17::17::17::17::17::17::17:

köprülerden boş olan varsa bende geleyimm=))

unutun len köprüyü möprüyü ben gider tek başıma atlarım,bu ne heves ya:9::9::9:bizden köprüden atlamak için kelle başı para alsalar (benim eşim 10.000 katını götürür öderde kurtulmak için:27::27:)köprünün 5 yıllık masrafını karşılarlar valla:9::9:oturun oturduğunuz yerde bakim ama beni aşağıdan tutmaya gelirseniz ona bişey demem:27::27:

şu pozisyonları detaylı anlatsanız diyorum altı üstü,düzü tersi anlamadım ben ya:37::37::37:ayy bu ağrı olacaksa ben ceketini alayım üstüme olsun bitsin bu ne biçim ağrıydı anam hala kıvranıyorum,burda çalışan kadında hayırdır sen iyiydin ne oldu dedi dedim karnımda sancı var demezmi çok yiyon ondan olmasın:37::37::37:hösttt dedim sen benim lokmamı sayıyon içimden de kocam şey ettide ondan oldu diyom :27::27::27:

kafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı:17::17::17::17::17::17:

Son düzenleme:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: karnıma ağrı girdi sayenizde allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi

güldürdün benii deryaaaaa yaa :DDDDvalla bnm öyleee bi şansım yokkk.ben 8 ay eşimlee birlikte olamadım zatenn korkumdan en sonunda psikolog yardımıyla oldu ondada o heyacanlaa korunmadık tabii hamilee kaldımm yanii hiç profesyonell değilimmm:17::17::17::17::17::17:bildiğim tek pozisyon var daha dogrusuu yapabildiğimm oda tehlikelii hamilelikten sonra tekrar başa döönerim dieee korkmuyoo değilimm bakalım bişilerr yapıcazz artıkkk ayy utandımm şimdiii:17::17::17::17::17::17::17::17:

:60::60::60::60::60::60::60:

unutun len köprüyü möprüyü ben gider tek başıma atlarım,bu ne heves ya:9::9::9:bizden köprüden atlamak için kelle başı para alsalar (benim eşim 10.000 katını götürür öderde kurtulmak için:27::27:)köprünün 5 yıllık masrafını karşılarlar valla:9::9:oturun oturduğunuz yerde bakim ama beni aşağıdan tutmaya gelirseniz ona bişey demem:27::27:

kafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı:17::17::17::17::17::17:

hop dedik ! orda dur ! seninkinin eline su dökemez zaten seninkinin eline su kanalını iskiyi bağlar annem o kadar hödük yani:86::86:

şimdi ben işi bırakmadan patronum kovacak işten öldüm gülmekten ya oyyyyyy allahımmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

annem sen bana gelseydin ne psikoloğu yaa :9:8 ay mı ben heralde yatak odasından girince 8 sn zor bekledim:9::9:galiba o gece eşim benden korkmuştu :27::27:
ama geçmiş bak artık bebişin bile geliyo bundan sonrası daha güzel olur o kadar cıss bişey değil yani:1::1:

çıxx derya sevmedim ben bunu :50:diğer seçeneklere geçelim lütfen:27:

yaaaa yazılanları okuyunca endişelnmeye başladım. herkeşler tekmeleri hissediyomuş. ben çok az hissedebiliyroumm bende bi sorunmu var acaba.yoksa göbeğimdeki yağları aşıcak kadar kuvvetli değilmi.bide ben 19+3 de gittiğimde oğluşum 270 gr dı. şimdi bakıyurm 17. haftadaa beni geçenler varr neylee besliyosunuzz yahuu

Back
X