2011 Aralık Anneleri

hiç olacak işmi eşim aradı iş çıkışı dolaşalım biraz dedi bende olmaz falan dedim bebeğe birşeyler alırız dedi bende bana çok güzel çamaşır takımı gördüm onu alırsan dedim adam da ki cevap süper o zaman pazar günü alırız seninkini alıp hemen eve gidelim dedi bilmiyorki garibim misafir gelecek akşam dokuz gibi kudursun yansın tutuşsun
yazık adama yaaa yakma şimdi akşam akşam. misafirleri erken postala:27:

bunda güzel bahanemi var işte yoldan geldik temiz gidelim falan kimsecikler uyanmaz hem akıllım

kız ojelerim ellerimde ayaklarımda zor ve şimdi.. fön falan çektircem sıkıntı yani.. zaten ayaklarıma zor sürüom ıkına sıkına.. eğilemiorumda:) neyse akışına bırakalım en iyisi:)

çocuk olunca kadın kendini sadece anne olarak görmeye başlarsa o işler askıya alınıyormuş. Anne olduğumuz kadar da eşiz unutmayalım. Bizde aksiyon hala devam ediyor. 2.5 yaşında bi sıpamız var ama engel olamadı henüz kendisi.. Büyüyünce mi engel olurlar yoksa 2 tane olcaklar yakında o zaman mı engel olurlar bilemiyorum. Bence erkekler her daim ister. Iş kadında bitiyor. Bizde 2 günde bir aksiyon filmi çekilir . Saat konusunda bizim sıpa doğunca sınırlandık biraz. Oğlanı uyutup uyutup koştum kocişe. Oğlan gündüz uyursa gündüz gece uyursa gece....:60::60::60:

bazen aklımıza geliyor dedim eşime merak etme çocuğu anneme veya annene sevme bahanesiyle bırakırız bakabildikleri kadar bakarlar bizde işimize bakarız diyorum rahatlıyor bizimki

bazen aklımıza geliyor dedim eşime merak etme çocuğu anneme veya annene sevme bahanesiyle bırakırız bakabildikleri kadar bakarlar bizde işimize bakarız diyorum rahatlıyor bizimki

ya zaen o denge çok önemliymiş.. çocuktan ayrı kalmaya birkaç saatte olsa alışmak gerekliymiş.. bazen annelere falan bırakıp sinemeya gitmek yemek yemek ya da başka başka şeyler yapmak:) aileyi daha sıkı hale getirio karı koca ilişkisini kuvvetlendiriomuş...

benim ablam yurtdışında gitti geldi walla.. ağlayarak gitti ama yapmam lazım dedi gitti.. ne çocukta sorun var ne ablamda.. 4 gün sadece ama tabi belli bir zamandan sonra.. gitti..

herkese ii tatiller ve ii akşamlar diliyorum kocalar şaşırcak bu akşam nolmuş bu kızlara dicekler bence hehehehehe ya benim kocam şu bebeğin aşada durumundan çok etkilendi tuhaf davranıyo bana kalırsa ama hakta vermiyo değilim...neyse kızlar ii geceler diliyorum hepinize:):51::51::51:

geçen akşam sancım vardı ayaklarımı ıslatmıştım istemeden balkonları yıkarken eşime dedim ilaç versene doktor kullanma demişti dedi doktor anlamaz benim ilaçtan dedim baktım benimki hemen banyoya koştu duş almaya temiz kokmalıymış illa

ya aslında bu sperm alerjisi bi ara aklıma geldi ama.. bendeki bu yanma hamile kalmadan önce ara ara oluyodu ve yediklerinden etkilendiğimi düşünüyodum.kondomla çaresine baktık. hamilelikten sonra ne zman kondom takmasak yanıyorum ben de totişim de da. az önce sen deikten sonra baktım da erkekte de gelişebiliyomuş bu alerji kendi spermine karşı. off aha bi de bu çıktı şindi.

kızlar kendimi bilemiyorum ama siz hepiniz sanırım bu akşam gece mesaisi yapacaksınız.. iyi mesailer.. dikkatli olun lütfen.. içerdekilere dikkat...

iyi çalışmalar.... size.. ben kaçıyorum.. samsun yolları bekler bizi.. öptüm...

kızlar kendimi bilemiyorum ama siz hepiniz sanırım bu akşam gece mesaisi yapacaksınız.. Iyi mesailer.. Dikkatli olun lütfen.. Içerdekilere dikkat...

Iyi çalışmalar.... Size.. Ben kaçıyorum.. Samsun yolları bekler bizi.. öptüm...

hayırlı yolculuklar ojeleride takma kafana fön falan hak getire sanada iyi gezmeler

kızlar kaçtık biz çok bile durduk :9:bay karizma kocacımla yemeğe gdiciektik bugün ama ekildim :37::37:yarın akşam gidecekmişiz zaten bugün çıksaydık ağzından gelecekti isim mevzusu yüzünden :9:huyumu biliyo kesin ondan erteledi bu akşam evde bu kriz çözülür yarında yemeğe gideriz,sabah hastane akşam yemek :66::66:hepinizi kocaman kocaman öptükk:54::54::54:pazartesi haberleri veririz artık bizim filcik kızmı erkekmi diye:9::9:şu ağrımda bugün dinlenmeden geçmiycek anlaşıldı bu kadar mevzudan sonra dinlenebilirsem tabi:60::60:kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi tatiler :79::79::79:

kızlar kaçtık biz çok bile durduk :9:bay karizma kocacımla yemeğe gdiciektik bugün ama ekildim :37::37:yarın akşam gidecekmişiz zaten bugün çıksaydık ağzından gelecekti isim mevzusu yüzünden :9:huyumu biliyo kesin ondan erteledi bu akşam evde bu kriz çözülür yarında yemeğe gideriz,sabah hastane akşam yemek :66::66:hepinizi kocaman kocaman öptükk:54::54::54:pazartesi haberleri veririz artık bizim filcik kızmı erkekmi diye:9::9:şu ağrımda bugün dinlenmeden geçmiycek anlaşıldı bu kadar mevzudan sonra dinlenebilirsem tabi:60::60:kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi tatiler :79::79::79:

benim kocam bir hödükkkkkkkkk. gıcık şey nolcak.:47::47::47::47::47::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

kızlar ya bana demir hapı yasaklandı, süt, meyve, taze sebze de yasak...
ne yiycem ben? neyse bebişim doğsun onu yerim:)
çok kansız kaldığım için sinirlerim hat safhada. hamilelik zor bir süreçmiş.

bir de arada kalp çarpıntısı oluyor, sizde de oluyor mu? kalbimin güm güm attığını resmen hissediyorum. çok sık değil, bir kaç kez yaşadım.

cnm ben de oluyor çarpıntı. özellikle sol tarafıma yattığımda dayanamıyorum. ama en ii yatış şekli de sol tarafa yatmakmış. ne yapacağımı şaşırdım vallaa:93:

daha açmadım canım tablo yapayım dedim tamamlanınca açarım diye düşünmüştüm ama sadece 3 kişi bilgilerini attı, :26:

adana - özel ortadoğu hastanesi- doç. türkan cengiz yılmaz:61:

evlilik yildonumumu kutlayan arkadaslara cok tesekkur ederim ilk ve son askimla omrumun sonuna kadar onu sevecegim
ya kizlar biriniz bizim ilk senemiz yazmis masallah cok cesaretlisin arkadasim hemen nasil yaptin bebisiiiiiiii....
yuce rabbim hepimizin yuvalarini mutlu huzurlu etsinnnnnnn

bizim de geçen hafta 1 yılımız doldu :)))):51:

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozuk :( dün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı :( doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak :( çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die :( sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim

cnm benim özür dilemene ne gerek var. anlat ki rahatla. çok çok geçmiş olsun. dualrım seninle...:69:

ben de akıntı birazcık oluyo,ya şeffaf,ya beyaz,hava da sıcak,günlük pet kullanıyorum,akşama kadar bu sıcakta kaşındırıyo,eve gidince de hemen değiştirip,ılık suyla yıkama jeliyle yıkıyorum,nemli havayı hiç sevmiyom,tekrar mantar,enfeksiyon oluşmasın diye kendimden iyi bakıyom,şu aşıyı yaptırınca,göğüsler,m,ellerim ayaklarım,bi de orası kaşınmaya başladı,,inş. geçer

cnm geçen hafta ablamla doktora gitik. ablamın akıntısı yüzünden. doktorun ilk dediği şey sakın günlük pet kullanma oldu. akıntıyı fazlalaştırıyor ve mantar yapıyor. sık sık iç çamaşırı değiştir, çalışıyorsan da saat başı kağıt havlu koy dedi. sen de dikkat et olur mu???

bu arada hala okuyamadım geçmişi :))) bitmiyo bi türlü...

ben p.tesi için ayrıntılıya randevu aldım. 19+1 olcaz inşallah. erken diil di mi??? 3 lüyü yaptırmayınca sabırsız davranıp bekleyemedim. 20. haftaya girer girmez aldım randevuyu:))))

hepinize güzel güzel akşamlar....

bi de ben kocamı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:58::58::58:

kızlar kocişim batmanda ben izmitteyim 1 hafta oldu. 1 hafta daha ayrıyız:(

siz böle yazdıkça ben kocişi iyice özledim. o da bi daha bu kadar uzun süre ayrı kalmayalım diyor. o da beni çok özlemiş. offf offff kömür gibi yanıyorum :69:

bugün topik çok hareketli yaw

bizim c.tesi günü 3 hafta bitiyor. sanırım bi 3 hafta daha ayrıyızzzzzzzzzzzzz:14::14::14:

merhaba kızlar

geçmişi okuyamıyorum. sizi takip etmek zor.
bugünü birazcık okudum. coşmuşsunuz maşallah :17::17:

umarım herkes iyidir
oğlum ve ben hepinizi öptükkkk

DOĞUM ÇANTASI

Kendiniz İçin :
Anne adayı, bebeği için hazırlayacağı bavula kendi kişisel bazı eşyalarını da ilave etmeli veya ayrı bir valiz yapmalıdır.

Mutlaka Gerekenler
Bunlar 2-3 takım gecelik veya pijama (bebeğinizi emzireceğinizden önden düğmeli olanları tercih edilmelidir), sabahlık, çorap, bol miktarda iç çamaşırı, kişisel temizlik ürünleri (diş fırçası, diş macunu, sabun, havlu, tarak, deodorant, kolonya, vs.), küçük el aynası, 1 paket hijyenik ped, en az iki adet emzirme sütyeni, meme ucunuza sürmek için krem, kirli çamaşır torbası.

İnce detaylar
Ses kayıt eden cihazınız varsa, yanınızda götürerek bebeğinizin ilk ağlamalarını kaydedebilirsiniz. Varsa video kamera veya fotoğraf makinenizi de yanınızda götürmeniz, ilk günün o güzelliği ve mutluluğunu ileride tekrar yaşama imkanı sunacaktır… Eğer bebeğiniz için günlük tutmayı planlıyorsanız, yanınızda bir defter ve kalem götürmeyi de ihmal etmeyin. İlk günün heyecanı ve mutluluğunu anında aktarma imkanınız olmuş olur.

Güzel görünmek sizin de hakkınız
Doğumdan sonra solan cildinizi biraz olsun canlandırmak, eşinize ve gelen ziyaretçilere daha güzel ve bakımlı görünebilmek için, en önemlisi kendiniz için birkaç makyaj malzemenizi de yanınızda götürebilirsiniz. Hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafeti doğumdan önce hazırlayıp, yerini eşinize göstermenizde çok büyük fayda var. Tabiki önceden hazırladığınız valizinize de koyabilirsiniz. Yanlız hazırlayacağınız kıyafetin bedeninin, doğum öncesi kıyafetlerinizden en az bir beden daha geniş olmasına dikkat edin veya bol elbiseleri tercih edin. Ya da hamileyken giydiğiniz hamile kıyafetlerinizden bir takım koyabilirsiniz.

Bebeğiniz için :
Bebeğiniz için götürmeniz gereken birçok eşya var…
• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
• Islak mendil (allerjik testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
• Zıbın (3 adet)
• Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
• Başlık (2 adet) • Patik (2 çift) • Çorap (3 çift)
• Eldiven (2 çift)
• Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
• Bebek battaniyesi (1-2 adet)
• Yumuşak küçük havlu (4-5 adet) Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası da listeye dahil edilmelidir. Hastaneden çıkarken bebeğinize giydirmek istediğiniz özel bir giysi varsa onu da unutmayın…

Son olarak;
Kişisel temizlik için doğumdan 1 hafta öce epilasyon yaptırın.
Doğum öncesi , Oje , takma diş , takı ( yüzük , küpe , kolye ) varsa çıkartın.

kocandan mı cnm?

evet cnm yaa :((

Allah kavuştursun canım. biz ayrı şehirlerde tatildeyiz. seninki nerelerde? bu hamiş halinle yanında değil. işi gereği mi gidiyor?

sağol cnm. sizi de kavuştursun inşallah. onun izni yok. ben öğretmen olunca iki ay tatilim var. ailemden uzakta yaşadığım için de, mecburen yalnız gelmek zorunda kaldım. yoksa o, ben de onu bırakmazdım :((( :2::2::2:

Back
X