Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar ,kahvaltı yapmaya gıdıcegız ondan sonra da alısverıs fılan gun boyu olmam ::)
neler konusmussunuz oyle..
benım lıbıdom oyle düşük ki sizin yanınızda bayılıyorum soyle ateslı hatunlara ama bende yok yok yok ..
yapmasak hıc ıstemem herhalde hamıleleıkten oncede boyleydı hıc düşkün degılım hıc hatırlamam benım baslattıgım bır ılıskı oldugunu
esımde alıstı akrep erkegı olmasına ragmen düşkün degıl :)
en son 15 gun once yapmısız mesela hıc hıssetmıyorum yoklugunu.
hele kı oyle pozısyonlar gecelık degısmeler uvvvvvv cok uzak :)
ayyyy senle ayniyiz canim ama dogumdan sonra degisiyormus bazi bayanlarda belki sende degisir bende degismedideeeeeee............
ankarada kimse oturmuyor galiba :84:
günaydınn kızlarrrrr ben ankarada oturuyorumm cnmmmdeyacım gecmiş olsun olsunnn istersen bi doktorunu ara da sor belki bişey önerir yazık bu kadar cekmeee
DDDDmardincim sende hosgeldinn güzekl haberlerini bekliyoruzzz bugünn allahınn izniylee inşşşşşşşşş.bizee gelincee gece sıcaklaaaa boguştukk yinee kayınvalidemde kaldık dün gece eşimlee biraz oturdukk falann uyuya kalmışımm gitmişimm kendiliğimden allahtan bugünn cumaa allahıma şükürrrr 2 gün izinliyimm bu iş beni cok yorduu yaaaa calışmak istemiyorummmm.ekimin 19 da dogum iznine cıkacagımmm allahın izniylee agustos yada eylül ayınıda komple raporla gecişrcemm napimm yaaaaa dayanamıyorumm .işte yorulmuıyorum masa basında oturuyorumm ama her sabah kalkıp gelmekk benii öldürüyooo
DDcokmu isyankar oldumm ne
DDDDD
Çok geçmiş olsun canım...
Sanırım sende evlenir evlenmez hamile kalanlardansın. Evliliğe alışmadan hamilelik sürecini geçirmek zo roluyor gerçekrte.. malesef bazıları için süreç zor oluyor ama sonunda allah nur topu gibi bebşler de veriyor.
İnşallah erken doğuma gerek kalmadan bebişin günlerini tamamlar canım..
Makattan kan gelme olayı basurdanmı başka nedenimi var. Bende de basur var ve önce günlerce kanamam olmuştu. Neyse şimdiiyi..
Sanırım devlet hastaneleri randevuyu önceden veriyor. Bizim burada doktor yazıyor labaratuvardan da randevu günü ve saati veriliyor..
Bana sormamıştın ama bende yarıdmcı olayım dedim. Starimu çıkacaktı.. şimdi görmese bile sonra görüp cevap verecektir muhakkak ama.. Sağolsun çok dikkatli hiçbir şeyi atlatmıyor arkadaşımız.
ben de emekte oturuyorum
ben de Ankara da oturuyorum, daha nerede doğum yapacağımı belirlemedim. zekai tahir mi yoksa fatih üni. hast. mi karasızım.
deryam geçmiş olsun, umarım şuan iyisindir. ben de hepatit B aşısı oldum ama hiç etkisi olmadı. tetanoz biraz etkiliyor diye duydum. dün gittiğim doktor vurulmana pek gerek yok, istersen her ihtimale karşı yaptır dedi. gelecek ay bir hada hepatit B vurulucam. tetanoz konusunda kararsızım.
canım bende fatihe gidiyorum şimdilik ama doğumu orda mı yaparım belirsiz.zekai tahirdeki vip olayını tam öğreneyim ondan sonra karar vereceğim.sancı sırasında yalnız olmak istemiyorum.bir arkadaşım o anda gözün kimseyi görmeyecek bile o kadar düşünme hastane olayını dedi ama ilk doğum olunca insan şimdiden düşünüyor her ayrıntıyı
canım vip odaları güzelmiş..
özel ve vip diye ayırıyorlar hizmeti.. özel 200-250 TL sancıyı sancı odasında diğer hamilelerle çekiyorsun.. doğumdan sonra odana geçiyormuşsun..
vip 500 TL sancıyı da tuttuğun odada çekiyormuşsun.. zaten normal doğum olursa sonraki gün taburcu oluyorsun.. sezeryanda 3güne kadar tutuyorlarmış.. durumuna göre işte..
Allah hepimize kolay doğumlar yaşatsın..
sağol canım bu vip olayı kafama iyice yatmaya başladı.aslında zekai tahire bir daha gitmem diyordum ama ...özel pek güvenemiyorum doğum olayında malesef ,sanki seni bir şekilde sezeryana yönlendiriyor gibi geliyor.özele gidipte normal doğuran hiç tanıdığım yok çünkü
dün doktora gittik, kızımızı gördük. bize elini açıp kapadı:) gayet iyiymiş. demir hapı kullanamadığım için ileride iğne vurulucam.
bu aralar kocama sinir oluyorum. daha yeni evliyiz ama adam kırk yıllık evliymişiz modunda. şimdiden çoluk çoğuğa karışmış çiftler gibiyiz. ona kalsa ben büyütüyorum. ilgisi bana yetmiyor, zaten sürekli göreve gidiyor. bu hafta 5 gün yoktu, Kars'a gitti.acayip sinir oluyorum, sürekli tersleyesim var. sizde de aynı sorun var mı? çok şükür dün annem ve babam memleketten geldiler. bu gün keyfim yerinde:) bebişime bir sürü cici almışlar.
sağol canım bu vip olayı kafama iyice yatmaya başladı.aslında zekai tahire bir daha gitmem diyordum ama ...özel pek güvenemiyorum doğum olayında malesef ,sanki seni bir şekilde sezeryana yönlendiriyor gibi geliyor.özele gidipte normal doğuran hiç tanıdığım yok çünkü
evet katılıyorum sana,bende özele gidipte normal doğum yapan hiç görmedim hayatımda :)...neden se özele gidenler son dk.ya kadar normal diye gidiyorlar ama nedense hep bir aksilik çıkıyor ve sezeryan oluyorlar..
İyi akşamlar annecikler :))
Canlarrr bende Ankarada oturuyorum yaww yenimahellede oturuyorum bu arada sizler nerelerdesiniz Bu arada beni merak eden arkadaşlar olmuş hepinize çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum iyiki varsınızAmniyosentez sonucum çıkmamış bu arada doktorum pzt çıkar büyük ihtimal dedi sonucu alır almaz haber vericem hepinizi öpüyorum kocaman bebiklerinizide tabiki Unutmadan Deryacımm çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebişine evde olduğun sürece yat dinlen hepinize mucukkk
![]()
cevabın için teşekkür ederimevde net yok, anca cevap yazıyorum.
genellikle hamilelik döneminde basur oluşuyor. eminim seninki de basurdur. bende ülseratif kolit var, yani bağırsak ülseri. belirtisi ishal, karın ağrısı, dışkıda kan. bunlar yoksa korkmana gerek yok. zaten bu belirtiler ilaç kullanmadan geçmiyor. inşallah bir de basur çıkmaz ben de
biz de dün tekrar doktora gittik. o kadar ilaç kullanıyorum, huzursuz oldum. bebişimiz çok iyimiş. kız olduğu kesinleşti![]()
kızlar yarın kontrolüm var benimde.doktorum izinde olduğu için gidememiştim uzun süredir.bu arada ben üçlü yaptırmadım zamanı geçmiştir dimi.