Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy senle ayniyiz canim ama dogumdan sonra degisiyormus bazi bayanlarda belki sende degisir bende degismedideeeeeee............
cnm kalbine ikileme. Elif ismi bence çok güzel. Elif merve olabilir, elif aslı olabilir. Düşünelim dahada güzel şeyler buluruz. Ama sen böyle olumsuz düşnceleri at kafandan. Eşin senin babanın ismini kabul ettiyse senin böyle düşünmen pek doğru olmayabilir. Sıkma canını mutlak güzel bir siim buluruz yanına.
Canlarrr bende Ankarada oturuyorum yaww yenimahellede oturuyorum bu arada sizler nerelerdesiniz Bu arada beni merak eden arkadaşlar olmuş hepinize çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum iyiki varsınızAmniyosentez sonucum çıkmamış bu arada doktorum pzt çıkar büyük ihtimal dedi sonucu alır almaz haber vericem hepinizi öpüyorum kocaman bebiklerinizide tabiki Unutmadan Deryacımm çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebişine evde olduğun sürece yat dinlen hepinize mucukkk
![]()
ben de Ankara da oturuyorum, daha nerede doğum yapacağımı belirlemedim. zekai tahir mi yoksa fatih üni. hast. mi karasızım.
deryam geçmiş olsun, umarım şuan iyisindir. ben de hepatit B aşısı oldum ama hiç etkisi olmadı. tetanoz biraz etkiliyor diye duydum. dün gittiğim doktor vurulmana pek gerek yok, istersen her ihtimale karşı yaptır dedi. gelecek ay bir hada hepatit B vurulucam. tetanoz konusunda kararsızım.
sağol canım,hafta sonu da kaşınmayla geçti,ayaklarımı buzlu suya koyarsam geçiyodu,hani sıcaktan sürk oldu derler ya,küçük küçük kabarcıklar,kaşınıp duruyo,elimdekiler daha bugün geçti ayağımdakilerde şuan oda da klima açık rahatm,sıcakta tekrar kaşınıyo,bence yaptırma ben çok pişmanım
hepinize iyi haftalar...
umarım bu hafta çok güzel geçer...
demetciğim ne güzel heyecanlı bekleyiş sürüyor senin için....
benimde içimde his var sanki dr gidince erkek diyecekmiş gibi geliyor
herşeyin hayırlısı olsunnn....
canım ya artık bi süprizi kalmadı bu işinstrese döndü yani
ya % 100 erkek diyen kendinden çok emindi eşime bile işte pipisi dedi gösterdi
ama içimiz rahat etmedi hadi gidelim dedik orda da şok şok şok olduk geldik:44:
![]()
canım ya artık bi süprizi kalmadı bu işinstrese döndü yani
ya % 100 erkek diyen kendinden çok emindi eşime bile işte pipisi dedi gösterdi
ama içimiz rahat etmedi hadi gidelim dedik orda da şok şok şok olduk geldik:44:
![]()
günaydın kızlar hepinize iyi pazartesiler iyi haftalar diliyoruz
bugün size haber vericektik ama yine veremiyoruzneden mi çünki bi doktor %90 kız
dedi diğer doktorda %100 erkek dedi
bende inat ettim 5 ayım bitene kadar gitmiycem doktora
![]()