• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

cnm ya sen baya hassassın ya ben hiç umursamıyorum geöen eşimde bana kilo aldığım için duba dedi bende bak kızım baba bize hakaret etti bize duba dedi dedim :) eşim hemen ben kızıma bişey demedim afedersin diye özür diledi ama benm hiç umrumda değil ki bence çok gereksiz takıntılar bunlar , hamilelik gösteriş değilki illa karnımızı birilerinin gözlerine sokmak zorunda değiliz önemli olan bebeklerimiz değilmi ? arkadaşlarına gelince çok yakın olduklarını söylüyosun bence yakın oldukları için seninle ilgilenmeleri güzel bi durum değilmi :26:

haklısın cnm takıntı yaptım sanırım,neyse dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter,:)
benim eşimde hassasım diye pek lakap takmıyor,canım cicim tatşlım felan..
duba dese yıkarım ortalığı:9:
ama eşinizle olan muhabbetiniz güzel gibi,bizimki bu ara soğuk davrandığı için bende tersliyorum haliyle..
sahiden kızlar eşlerinizle durumlarınız nası,eşinizin ailesi hamilesiniz diye özel davranıyormu,
sanırım benimkiler odun bu konuda:41:

ya birde testler ıcın para tuzagı denmıs ..ben hıc bır teste para vermedım kı :26:

ne tetanoz asısı ıcın ne de şeker yüklemesi için ..

herkese merhaba kızlar,

bugün çok yoğundu, pek giremedim nete. bugün hiç keyfim yok sanki herşey üstüste geliyor, zaten üzüntüye pek gelemiyorum, birşey görsem hemen içim acır kafayı takarım, 2011 yılı hiç iyi geçmiyor kızlar yaa :((

2 ay önce halamın eşi vefat etti, severdim kendisini çok, ona alışmaya başladım geçen hafta teyzemin eşinin beyninde tümör çıktı, 10 gün önce sapasağlam olan adam yatak döşek yatıyor, doktorlar ameliyat bile etmiyorlar okadar ilerlemiş, kuzenimin eşi 7 aylık hamileydi geçen hafta erken doğum yaptı, gebelik zehirlenmesi olmuş tansiyonu çok yükselmiş birden, bebek 1 hafta yaşadı dün kaybettik onuda, daha öncede 2 tane düşüğü vardı, herkesin moral sıfır, mine hala aklımdan çıkmıyor, nasıldır diye süşünüp duruyorum. bunların yanında işler çok yoğun sürekli terslikler çıkıyor, elimden gelse boğazlayacağım birkaç kişi,, böyle işte sizinde canınızı sıkmak istemedim ama paylaşmak istedim. Hepimiz sağlığımızın kıymetini bilelim ve halimize şükredelim bebeklerin kıyafetleri olmuş, şu olmuş bu olmuş hepsine heves ediyoruz ama önce sağlık, lütfen aşılarınızı, şeker testlerinizi vs. ihmal etmeyinki bebişlerimizde sağlıklı olsun.

kızlar bakın ya işte hepinizin bünyesi bir değil kendinizi bir tutmayın sumak face de sormuş mesela ne yiyosunuz diye ;
ben size şekeri tetikleyen yiyeceklerin yani benm hiç tüketmediğim besinleri yazayım bunlar şekerli besinler ;
1 - patates (kızarmış yada haşlanmış olsun yemiyorum )
2- havuç (yemekte veya salata çiğ olsa bile yemiyorum )
3 - bezelye
4- pirinç ( en çok uzak durulması gereken besin )
5 - mısır ( hiç bir şekilde yemiyorum )

bunları hayatımdan çıkardığım süreden sonra 4 ayda bir rutin kontrollerimde gayet normal çıkıyo şu an hamile olmama rağmen 122 çıktı tokluk şekerim. ben tatlı tüketiyorum kızlar ama bi çay kaşığını geçmiyorum , kola içiyorum ama dengeleyerek 2 gün boyunca herhangi bir kafeyinli içecek yada şekerli bişey tüketmiyorum, tatlı dediğim gibi şekerli tatlılar yerine sütlü tatlılardan bi kaşı yiyorum bunalrı yaparak kendi oto kontrolümü kurdum her istediğimden yiyorum ama ölçüsünü bilerek :)

bencede canım şeker deyip geçmemek lazım, kendimiz için olmasada bebişler için boğazımı tutacağız ve doktorlarımızı dinleyeceğiz, şahsen özel hastane olmasına rağmen benim doktorumun hiçbirşeyi para için diyeceğini veya yapacağını düşünmüyorum, adam elinden geleni yapıyor ve istediği tüm testler tedbir amaçlı, aman bu kızın parasını alıyım diye düşünmüyor yani :)

AAAAA PARDON cnm yaaa heheheheh doru erkeğede gider o mobillya senin takımda çok şık beğendim onuda kocamda bunu alsak bjk sticker yapıştırsak dedi hehehehe ben hep denizcili istiyodum ama valla ii oldu önerin çok yol geldim ama değdi ben taaaa b.düzünden gittim bi de ama çok ekonomi yaptık hemde çooookkk beyendik tekrar teşekkürler

canım çok güzelmiş oda takımın güle güle kullanın bakalım

haklısın cnm takıntı yaptım sanırım,neyse dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter,:)
ama eşinizle olan muhabbetiniz güzel gibi,bizimki bu ara soğuk davrandığı için bende tersliyorum haliyle..
sahiden kızlar eşlerinizle durumlarınız nası,eşinizin ailesi hamilesiniz diye özel davranıyormu,

nasıl olsun arada bir işte akşamdan akşama eve biri geliyo yanıma yatıyo ama :60::60::60:

Son düzenleme:

heee evet canım başlarında taşıyorlar beni oturtacak yer bulamıyorlar... bir ilgi bir alaka.... prensesler gibiyim yanlarına gittiğimde...
şakamı yapıyorsunnnn:95::95::95::95:
ahh be canım nerdeeee tek sen değilsin odun sülalesiyle birlikte olan maalesef benimkiler daha odun.. çalışıyorum onlara gidince masa kuruyorum bulaşık topluyorum vs.vs... çay servisi bile yapıyorum....

şu duba meseleside banada dedi bikaç kişi son aylarında bayağı şişeceksin.. zor merdiven çıkacaksın.. yürüyemeyeceksin.... bunu diyen dengesiz örümcemmm ..

o yüzden salla diyorum ben e herhalde 20 kiloyu ben gözden çkardım kızım sağsalim dopsunda umurumda değil hiçbirşey.. sanırım kuduruyordurrrr

canım hepsi üstüste gelmiş... ama sen kafana takma.. yapacak maalesef birşey yokk.. allah korusun hepimizi...
ama derlerya geldimi üstüste diye Allah beterinden saklasın...
ayrıca tabiki yazacaksın tatlım... yazacaksınki rahatlayacaksın.. inan seni şuanda bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz...
kendine iyi bak olurmu...

Kızlar okunacak cüz varsa okuyabilirim demiştim ses çıkmadı kimseden. Ben yokken hatim programı başlamışsınız...

Annisciğim takside doğurmayız inşallah ama yine de dediğin gibi bekleyeceğim ben de evde çekeceğim sancımın bir bölümünü. Bu gece de buna karar verdim. Her gün yeni kararlarka uyanıyorum. pufffffffffffffffffffffffffffffff

Sevgili Luthien hoşgeldin canım aramıza.... Bende de aynen öyle çok oynarsa problem var sanıyorum az oynarsa az az oynadı diyorum.. Evham işte...
Allah sağlıklı doğumlar nasibetsin cümlemize...

Nanancığım içini ferah tut
İyi haberlerle dönersin inşallah canım. Telaşlanma bebiş iyidir. Stresten kilo vermişsindir. Son aya kadar gelişim ancak dengeleniyor. Doktorlarda zaten birşeyler çıkarmaya bayılıyor...

5848BL Canım niye yanlış anlayalım. Herkes doğru bildiğini paylaşmalı. Birbirmizden istifade ediyoruz. Ben çok şey öğrendim sizlerden... Sonuçta herkes ne öğrenirse öğrensin kendi kalbinin mutmain olduğunu yapıyor..

Demetciğim evet bende çok üzüldüm... Biraz evvel geldi anneme demiş Ay Ayşe abla en azından bir kilo üzüm alacaktım unuttum. Özrü kabahatinden büyük.
Evet canım market uzak arabayla gidiliyor. Biz zaten kendimiz gidip geliyoruz hazır pazara gidyorken rica ettik. Annem hemen gitti aldı merakmalnam canım. Teşekkürler ilgin için....

Akideşekerciğim sen yinede dikkat et canım. Tedbir bizden takdir Allahtan... İlk şeker yüklememde ben de diyet yapmıştım. herşeyi kesmişti doktor gerçekten zor diyet yapmak. Allah yardımcın olsun.. Olacakta inşallah.

herkese merhaba kızlar
valla geçmişi hiiçç okuyamıyorum artık gözlerim yoruluyor
umarım herkes iyidir size bişey soracam
bu park yatağın içine nasıl bir yatak alınması gerekiyor internette çok farklı seçenekler var kafam karıştı

cnm ekşiyse almim ben çünkü bayıltacak derece sarsıyo beni annem geçen gün turşu yapıyodu ayy o sirke varya resmen komaya soktu beni bide kız için ekşi aşertir derler :63::63::63: yalan küllen yalan ben deli gibi tatlı istiyorumm :56::56:

Evet canım henuz tatlanmaz zaten mandalına bıraz daha zamanı var kız ekşi erkek tatlı olayına bende katılmıyorum utanmasan bı tabak tursuyu yerim hatta ıkıde dıyebılırız :1::1:

Merhaba kızlar nasılsınız?
Yine sayfalar ilerlemiş baya...
Okuyana kadar herkes gidiyor forumdan.. okumayacağım geçmişi umarım kaçırdığım önemli bir durum yoktur..
Canım çok sıkkın
Moralim bozuk
komşu pazara gitti bende meyve almasını istedim evde meyvem bitti.. Arabayla gidiliyor yakın değil.
Komşununda arabası var taşıyamam dedi. Pazardan arabaya kadar beli ağrırmış.
Allahım öyle üzüldüm ki... Oysa kolay kolay birşey istemem kimseden... kendim giderim minnet etmem... hazır pazara gidiyorum dediği için rica etmiştim.
Allahım insanlara ne olmuş böyle.. Şaştım kaldım...
Ben mi büyüttüm alınganlığı abarttım anlamadım!

Canım bende cok uzuldum sımdı nasıl boyle dusuncesızce davranır ki anlamadım altında arabası olmasına ragmen ıkı poset tasıyamamıs mı ınsanlık olmus dedıklerı bu olsa gerek :5:

cnm neden yanlış anlayalım hatta yüzümüz tutarsa bizde bişeyler sorucaz ama bıkarsınız die sormuyorum ben :78::78::78: da benm burda dikkatimi çeken bişey var yanlış bilinen şeyler hakkında düz mantık kuran arkadaşlar var , ben açıkça sölim beni rahatsız ediyo , hepimizin bünyesi yada geçirdiği bu süreç birebir aynı değil , ben rica ediyorum bilmediğimiz şeyler hakkında yönlendirme de dahil yorum yapmasak lütfen :71:

Ayyy dünürüm kızmışş ama kimee :17::17: Bende bakıp duruorum acaba bırıne yanlıs bırsey soyledımde farkında olmadan bana mı tas attı ki die :44::44:

Kimse bana cvp vermemiş :(((

Canım ben sana cevap verdım ama okumadın gozunden kactı sanırım arkadasların yakınsa sana onlarla bu konuyu konus bence alıngan oldugunu hassas bır donem gecırdıgını boyle sakalar yapmasalar daha ıyı olacagını anlatabılırsın uyarabılırsın onlarda anlayıs gosterecktır emınım eşlerle durumlar iyi şükür eşimin aileside gayet düşünceli bu konuda Allah razı olsun deyim yeme içme konusunda diretirler fln saolsunlar.

herkese merhaba kızlar,

bugün çok yoğundu, pek giremedim nete. bugün hiç keyfim yok sanki herşey üstüste geliyor, zaten üzüntüye pek gelemiyorum, birşey görsem hemen içim acır kafayı takarım, 2011 yılı hiç iyi geçmiyor kızlar yaa :((

2 ay önce halamın eşi vefat etti, severdim kendisini çok, ona alışmaya başladım geçen hafta teyzemin eşinin beyninde tümör çıktı, 10 gün önce sapasağlam olan adam yatak döşek yatıyor, doktorlar ameliyat bile etmiyorlar okadar ilerlemiş, kuzenimin eşi 7 aylık hamileydi geçen hafta erken doğum yaptı, gebelik zehirlenmesi olmuş tansiyonu çok yükselmiş birden, bebek 1 hafta yaşadı dün kaybettik onuda, daha öncede 2 tane düşüğü vardı, herkesin moral sıfır, mine hala aklımdan çıkmıyor, nasıldır diye süşünüp duruyorum. bunların yanında işler çok yoğun sürekli terslikler çıkıyor, elimden gelse boğazlayacağım birkaç kişi,, böyle işte sizinde canınızı sıkmak istemedim ama paylaşmak istedim. Hepimiz sağlığımızın kıymetini bilelim ve halimize şükredelim bebeklerin kıyafetleri olmuş, şu olmuş bu olmuş hepsine heves ediyoruz ama önce sağlık, lütfen aşılarınızı, şeker testlerinizi vs. ihmal etmeyinki bebişlerimizde sağlıklı olsun.

bencede canım şeker deyip geçmemek lazım, kendimiz için olmasada bebişler için boğazımı tutacağız ve doktorlarımızı dinleyeceğiz, şahsen özel hastane olmasına rağmen benim doktorumun hiçbirşeyi para için diyeceğini veya yapacağını düşünmüyorum, adam elinden geleni yapıyor ve istediği tüm testler tedbir amaçlı, aman bu kızın parasını alıyım diye düşünmüyor yani :)

ah canım ya hersey üstüste gelmıs ama sen bebegını düşün etkılenmesın o da ,basın sagolsun bu arada..

bende testlerın para tuzagı oldugun hıc sanmıyorum ..kendıne almıyor kı alsa da hanı sezaryan ol dıye baskı yapsa döner sermayeden para alıcak fılan derım de ..ne bıleyım testler tamamen tedbır amaclı ..

Son düzenleme:
canım hepsi üstüste gelmiş... ama sen kafana takma.. yapacak maalesef birşey yokk.. allah korusun hepimizi...
ama derlerya geldimi üstüste diye Allah beterinden saklasın...
ayrıca tabiki yazacaksın tatlım... yazacaksınki rahatlayacaksın.. inan seni şuanda bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz...
kendine iyi bak olurmu...

teşekkür ederim canım, allah bizleri ve bebişlerimizi korusun, sizleri çook seviyorum

haklısın canım ben de çok kötü oldum 2. yüklemede bi ter boşandı,elim ayağım dudaklarm uyuştu,gözlerim kızardı ve hepsini çıkardım,antepte de kaç defa ölçtüm kan şekerimi tokken,tatlı yedikten sonra,açken,hafta hafta ilerledikçe bebiş büyüdükçe kan şekerim düzgün bi şekilde azalıyo dr. a dedim ben yaptırmıyorum dedim,ailede kimse de şeker yok,bu yapay bi şeker bana da bebeğime de zararlı dedim,normal çıkarsa sana yapmayalım dedi,madem öyle niye herkese yaptırıyon dimi,ah hep para tuzağı,aşının 2. sini de yaptırmadım,ne zaman dr. a inanıp bi şey yaptırsm hasta oluyom,en iyisi test aşı maşı bişey yaptırmamak,2. ye inş. hiç bulaşmayacam böyle şeylere,onlara göre şeker vardı ben de,ama geçen hafta koca bi dilim pasta,bi bardak kola,karnım davul gibi oldu,bi de yemektn sonra yedim,kan şekerim 89 çıktı,ondan önceki hafta 94,ondan önceki hafta 100,askeri dr. umuz çok çok iyi dedi bebek annesinin şekerini kullanıyo eşin çok sağlıklı bi daha böyle testler yaptırmayın dedi,o yüklemeden sonra 10 gün kadar ishal oldum ben,ne biçim kabızdm oysaki hiç kilo almamam hep dış etkenlerden yani

hepimize geçmiş olsun o zaman... tekrar böyle kötü şeyler yaşamayalım... :69::69:

Canım yaa cok uzuldum senın durumuna sok oldum resmen Allah korusun ya hersey olabılırdı Allahım esırgemiş cok gecmıs olsun Allah beterinden esirgesin benimde amniyosentez olduğu için doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı amniyosentezde herşey çıkıomuş zaten yine de istersen yaptır dedi iyikide yaptırmamışım diyorum şimdi aklımda soru işaretiydi ama senin durumunu okuyunca o işaret kalktı aklımdan tekrar çok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebeğini korumuş

sağol canım benim..:69::69: valla benim ne kadar korktuğumu anlatamam..:43: bundan sonra hiç yalnız gitmem heralde hiç biyere.. ne kadar iyi hissetsemde..

şeker yüklemesi sırasında aynıları bana da oldu. ama tansiyonuma baktılar, 11/6...zaten şekerim de normal çıktı. açlık 86, 60. dak. 114.

cnm çok geçmiş olsun beni tetenoz vurda perte çıkardı senide böyle şeker vurmuş ne olcak halimiz yaa:37::37:

:84::84::84:
evet öyle oldu canım ya :69::69: sana da çok geçmiş olsun tekrar..:nazar: bu yapay şekeri kaldırmadı işte bünyem galiba..

Canım geçmiş olsun bir daha tekrarlanmaz inşallah.Son aylara yaklaştıkça aslında pek fazla yanlız kalmamak,araba fln kullanmamak lazım sanırım.Bende cuma günü yaptırdım yüklememi ama bana doktorum ısrarla ve defalarca aç gelmememi sabah mutlaka kahvaltı etmemi,sadece 1-2 önceden şekerli bişey yemememi söylemişti.Ben sabah kahvaltımı edip,öğlende yüklememi yaptırdım.Burada bakıyorum çoğu arkadaşta açken yaptırıyor yüklemeyi,benim doktorum niye aç istemedi acaba.Aç olmak şart diilse de size niye aç gelmeniz söyleniyor,aç kalıncada böyle tansiyon düşmeleri oluyor işte.

çok teşekkürler:69::69: ewet haklısın yalnız çıkmamalıyız artık, o çaresizlik öyle kötü ki.. Allah kimseye vermesin.. hiç bişey göremedim yaa.. :2:
ne güzelmiş senin doktor.. valla aç gitmek beni dağıttı, bi de bi sürü kanımı aldılar bi de o şekeri içirdiler :47: hatırlamak bile istemiyorum..

bu arada kızlar sonuçlarım alıp geldim herşey normal çıktı, şeker çıkmadı, açlık 74/ 50 gr 60 dk 128 çıkmış..
ama kan değerlerim sınırdaymış sadece.. 12 yani.. demirle kan ilacını önerdi ferrum..
bebişimde iyiymiş çok şükür.... 18. haftada kafasında kist görülmüştü.. oda kaybolmuş.. :69::69:
dünden sonra bugün iyi geldi bana..:64::64::64:
çok şükür..:nazar::nazar:
hepimizin bebişleri iyi olsun.. sağlıkla alalım kucağımıza onları inşallah :69::69::69::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese merhaba kızlar,

ah canım ya hersey üstüste gelmıs ama sen bebegını düşün etkılenmesın o da ,basın sagolsun bu arada..

bende testlerın para tuzagı oldugun hıc sanmıyorum ..kendıne almıyor kı alsa da hanı sezaryan ol dıye baskı yapsa döner sermayeden para alıcak fılan derım de ..ne bıleyım testler tamamen tedbır amaclı ..
lune canım bebişini düşünerek biraz moral bulmaya çalış allah bebişine sağlıklı ömürler versin
testler konusunda bence de para tuzağı değil biz önceden tedbirimizi alalım gereken testleri yaptıralım içimiz rahat etsin hiç olmazsa

herkese merhaba kızlar,

canım çok güzelmiş oda takımın güle güle kullanın bakalım

cnm çok sıkma kendini bak kendinde demişsin herşey bebeklerimiz sağlığı için sakin ol diyicem ama üst üste gelince ister istemez takılıyosun başınız sağ olsun hastanızada ALLAH şifa versin.

bu arada kızlar sonuçlarım alıp geldim herşey normal çıktı, şeker çıkmadı, açlık 74/ 50 gr 60 dk 128 çıkmış..
ama kan değerlerim sınırdaymış sadece.. 12 yani.. demirle kan ilacını önerdi ferrum..
bebişimde iyiymiş çok şükür.... 18. haftada kafasında kist görülmüştü.. oda kaybolmuş.. :69::69:
dünden sonra bugün iyi geldi bana..:64::64::64:
çok şükür..:nazar::nazar:
hepimizin bebişleri iyi olsun.. sağlıkla alalım kucağımıza onları inşallah :69::69::69::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım hadi gözün aydın şeker çıkmamış bebişininde rahatsızlıgı kalmamıs cok sevındım Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah

Monalisacığım ben sana cevap vermiştim dün canım ya:14::14::14:
Anlaşılan benim ne yazılarım ne cavaplarım okunmuyor:43::43::43::43::43:

Suamkcığım bulgur kepekli olduğu için ve kaynatılırken besin değerini kaybetmediği için doktorlar tercih ediyor. Pirinç de şeker oranı yüksek bulgur iyi seçim... Dyetler de de bulgur hep ilk sıradadır canım...

Sevgili Nicko şeker olayı evet sanırım bir çok hamile yanın başına geliyor. ben testi yarıda bırakacaktım. O derece kötü oldum. ama ilki yüksek çıktığı için mecbur tamamladım.
Bizler hamileyiz sinirlerimizi bozacak birşey buluyoruz hep zaten.. En azından ben öyleyim diyeceğim ama beni sinir eden herşeye bakıyorum da ben gerçekten de haklıyım yani. Mesela bugünkü meyve olayı... Biz haklıyız biz...:27::27::27::27:

Mardinciğim Teşekkürler canım... Fasulyeden bir sebep gibi benimki ama çok üzüldüm gerçekten...

mrb arkadaşlar nasılsınız..bügün şeker yüklemesi yaptırdım bende çok şükür şeker çıkmadı sonuçlar güzel , şeker çıkan arkadaşların allah yardımcısı olsun çok zor dur eminim

540 mı şok oldum ve anne rahat mı maşallah. bizim evde panik başladı. eşim akşam ilk iş markete gidecek alışveriş yapacak küçük sütlerden ceviz galeta ve tam buğday ekmeği alaraktan diyetime başlıcam. ben pimpirikli biriyim galiba. bugün tetanoz da vuruldum. bi de kol ağrısı çekiyorum. diyet yemekle doymuyorum ben yaaa. alışmışım aslanlar gibi yemeye. az önce 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt 1 tabak yağsız salata yedim ve beni kesmedi. 2 saat sonra ara öğün yapcaz bakalım ne yicem?

annis bayıldım doğum hikane. hem güldürdün beni hem de ağlattın. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

biz geçen perşembe 4 boyutlu ultrasonda bebişimizi gördük. aynı abisine benziyordu. doktor da bunu onayladı. babaya benzeyen 2 oğlan olcak evde. üçlü koalisyon kurcaklar ben tek kaldım. ama onu görünce kendimi çok iyi hissettim şimdi tekrar göremeye gitmek istiyorum. özledim ama 10 gün sonra gideceğiz 100grmlık şeker yüklemesi için. en erken. hadi hayırlısı

ilk tetenoz benim de kolumu mahvetmişti. 10 gün çektim. kolun dirseğe yakın kısmına yapılmaması gerekmiş. ağrı olurmuş. ikinciyi deltoid mi ne o kasa yaptılar. dün oldum hiç ağrı yok:)

Merhaba kızlar nasılsınız?
Yine sayfalar ilerlemiş baya...
Okuyana kadar herkes gidiyor forumdan.. okumayacağım geçmişi umarım kaçırdığım önemli bir durum yoktur..
Canım çok sıkkın
Moralim bozuk
komşu pazara gitti bende meyve almasını istedim evde meyvem bitti.. Arabayla gidiliyor yakın değil.
Komşununda arabası var taşıyamam dedi. Pazardan arabaya kadar beli ağrırmış.
Allahım öyle üzüldüm ki... Oysa kolay kolay birşey istemem kimseden... kendim giderim minnet etmem... hazır pazara gidiyorum dediği için rica etmiştim.
Allahım insanlara ne olmuş böyle.. Şaştım kaldım...
Ben mi büyüttüm alınganlığı abarttım anlamadım!

ne büyütmesi! aptal kadın...bir de hamilesin..ben sinir oldum valla.

tatlım ben görmedim yazdığını kusura bakma ama üzülmede tek değilsin ben tam 6 aylık oldum daha yeni bi şekil oluşmaya başladı bende bana da çok söyleyen oldu yok karnın yok , yok yanların hiç çıkmamış ilk zamanlarda eminmisin diyenlere zaten ultrason resmiyle gezicem diyodum :1: 5 aya kadar yüzümün üstüne yatabiliyodum eski eteklerimi kıyafetlerimi de giyebiliyodum ama sen takıntı yapma arkadaşlarını ben şu an bebeğimi hissediyorum ya karnm çıkmış çıkmamış umrumda değil sağlıklı olsunda yeter bana:16:

takmayın kimseyi...ben de ilk aylarda hep "ikiz mi sorusuna muhataptım...eşim bile ilk haftalarda "bu bebek mi göbek mi" derdi..güldüm geçtim..

Back
X