ben kendim yapacam inş seviyorum öyle şeylerle ugraşmayı yiğenimin şekerlerinide ben hazırlamıştım burdan resimini koymuştum ozaman..istanbulda olsan cnm eminönünde bunların malzemlerini satan bir sürü dükkan var ama ankarada nerdedir bilemem:)
Canım Ankaradada ulusta suluhan die bi yer varmış orada varmış bu tarz malzeme satan yerler ben yerini bilmiyorumda bizim komşu bilio onunla gidicez inşallah bakalım bende hiç yapmadığım için bu tarz şeyler yapabilir miyim acaba die düşünüyorum acıkcası
he ben d ekömüş olsam ben de yapardım da it gibi çalıştığım için ben mecbur para veirp yapcam mecbur tabi yapcak mıyım oun da bilemiyorum belki yapmam
Kömüş it ne güzel ifadeler yakıstırıoruz yaw kendımıze

ne abarttınız su seker yüklemeyı yahu ..limonata gıbı ıste, ben 8 dk da fılan bıtırmıstım ..
dayanırsınız kızlar sımdıden gözünüzü korkutarak gıtmeyın ..
ben her doktora gıttıgımde bu seyı yasayacagım düşünsenize benı ..
benım de kayınvalıdemle gorumcem gelelım de bır gun perdelerı dolapları temızleyelım dedıler hatta bu hafta sonu düşünmüşler ama erken dedım..
sımdı yaparsak bır daha kırlenır..
hem ben halıları fılan yıkamaya gonderecegım 2 ayda tekrar kırlenır kı..dedım sımdı dursun ,esım oturma odasını boyuyacak o zaman gelırsınız dedım tamam dedıler
kayınvalıdem de uyanık haa gorumcem okula gıtmeden ypaalım ıstıyor
ben zaten kadın tutucam dedım ne gerek var fılan dedı ya bakalım .. nasıl olucak .
ay evımın tüm pisliğini de gorecekelr![]()