Geçmiş olsun firuze dikkat et kendine istirahat et bol bol..
Annis ve halime arkadaşlarımızda sağlıklı haberlerini verirler inş. kızlar çok dikkat edelim boşverin temizliği kokmayız ya yormayın kendinizi bebeğimiz ne kadar anne karnında o kadar sağlıklı oluyolar unutmayalım lütfen![]()
Cok sukur herkes iyi toparladi sanirim.Ben kendi adima sukur biraz daha iyiyim ama sanirim ancak yarina tam iyilesebilirim.artik tobe temizlik falan yok ahanda soz veriyorum

selam kızlar
sabahtan bu yana okuyorum anca bitti. 1 gün girmedim ne kadar çok yazmışsınız. 40 sayfa oku okmu bitmedi(
Annis, neredesinfiruze çokkkkkkk geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah
şimdi kendimden bahsedeyim
pazartesi akşamı 9 gibi eşimle yemek yedik. taze fasulye ve yoğurt yedim
11 gibi karnımda sancı oldu. lavobaya gittim. birden bire ishal oldum ve aynı anda istifra etmeye başladım. yarım saat banyoda kıvrandım. oradan hiç çıkamıycam sandım(
apar topar hastaneye gittik. tahliller yapıldı. tahliller yapılana kadar ben iyileştim :)) sanki yarım saat önce kıvranan ben değildim :))
dünde tahlil sonuçlarını kendi doktoruma götürdüm. gıda zehirlenmesi dedi.
hamilelerde çok sık oluyormuş. yoğurdun tarihi geçmemişti, taze fasulyeyide daha yeni yapmıştım neden zehirlendiğimi anlayamadım(
benden bu kadar. şu an çok iyiyim çok şükür :))
Sagol canim

kızlar yaaaaaaaaaa.... hepinizi çok seviyorum ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum... çok merak edenim ve güzel dilekler dileyen olmuş. çok çok sağolun. ama haberler pek ii diil. indirekt coombs testi die bi test var. o testi yapmadan iğneyi vurmuyorlarmış ama ne hikmetse o test hastanelerinde yokmuş. çok sinirlendim tabii... doğumumu yaptıracak doktorumu aradım hemen. 33. haftamda gelicem dedim. o zaman bekle 35. haftaya kadar süren var dedi. çok kararsız kaldım ama Rabbim inşallah beni görür de kızımla bize yardım eder. hepimize tabii... siz olsanız napardınız merak ettim???
bu arada çok oturumaıyorum pc başında... birazdan okumaya devam edicem... annis çok geçmiş olsun... neredesin firuzeden de haber var mı??
hepinize kocaman öpücükler...![]()
cok sagol canim sanada gecmis olsun.iyi ve guzel haberler veririz insallah hep.aman tum hamisleri allah korusun dikkat edelim fistiklar..

kizlar nasilsinizzzzzz
offffffffffff bugun cok yoruldum neyse hergun biyerde randevum oldugu icin ben bugun oglumu hazirladim yolla koyuldum sonra bir kartima bakiyim dedim bugun diye dusundugum sey cuma gunuymus neyse otobusden indim oglumu oyun grubuna goturdm geldim ama cok yoruldum uykum var uyuyamiyorum sol tarafim agriyor sagda fazla yatamiyorum kiz istemiyor sirt ustuide bellirli biyere kadar isde bende boyleeeeeeee
annis ve seplem kizlar sizede cokamacok gecmis olsun kendinize dikkatedin
sagol hayatim sende cok yorma kendini.cocuklu hamile kalmak daha zor biliyorum dinlenmek kolay olmuyo.allah yardimcimiz olsun