2011 Aralık Anneleri

ileriki haftalarde belki bizde onlar gibi hissedebiliriz doğru diyorsun canım :) doğum raporu veriyorlar ama şöyle bişey olabiliyor eşimin ablası çocuğunu 31 aralık gecesi 23:30 da doğurdu :) yarım saatle yeni yılı kaçırmıştı, hastane keisnlikle raporu ertesi gün için düzenlemedi 31 aralık yazmışlar ama nüfusta halledebilirsiniz demişler, nüfus müdürlüğündeki bir adamda nufüs cüzdanı çıkartırken hastane raporunu verme evde doğum yaptı eşim dersin demiş, rapor zorunluluğu yok, kanıtlayamıyolarda 1 Ocak yazdırmışlardı,
ama dediğin gibiyse okul için sorunda olmaz o zaman, ben bilmiyordum hiç bakalım günlere bir gelelimde şimdiden neleri takıyorum :17::17:
ama eğer özel sağlık sigortası ya da ssk dan ödeme çıkıyorsa o zaman hiçbirşey yapılamıyor diye duydum onlar kayıtları direk geçiyorlarmış çünkü

]ama nanancım sen detaylı usg ye girdin dimi hemde sanırım birden fazla orda ne demişlerdi cinsiyet için ???
beynine bakmak için doktor dün bile detaylı usg den baktı toplam 5 oldu sanırım doktor kız diyor eminsiniz değilmi alışverişimi bu yönde yapmak istiyorum artık deyince gelecek ay kontrolde hatırlatın bidaha bakalım o zaman diyorlar 100/100 kız diyemiyorlar genede demekki hep böyle oldu gelecek kontrolden sonra zaten ne kalacakki 1.5 ay bişey :)

cnm istersen sana süper bi diyetisyen önerebilirim :)
canım çok zarifsin de dünkü doktor bana 500 kaada maloldu ben yarın doktorumun hastanesindeki dietisyene gidip efendi gibi sskdan faydalanıp parasız bu işi halledeyim diyorum

ya tam yazarken aklıma gelio unutuyorum ne diyeceğimi bak yine oldu la havleeeee

şimdi aynada baktım göbek d. tam karşıya bakıyor o zaman ne olur acaba :) annem çok şeker bir elibise almış 0-3 ay ama kolsuz çok tatlı tam kış olcak içine uzun kollu badiyle giydircem eğer kız olursa tek elbisemiz eteğimiz o bolca pantolon beyaz krem kahve turuncu yeşim bizim renklerimiz şimdi uyku setimizide krem ağırlıklı bişey alcaz araba koltuğunuda açık renk alıcam size tavsiyem sizde öyle yapın kızımın ki grimsi koyu biraz güneşten rengi gidince kötü oluyor

nasıl karşıya:59::59::59:benmki aşağı bakıyodu az önce baktım dışarı pörtlemiş iyice,bence kız senin de renkli ultrasonda kabak gibi ortada ama:59::59::59:ben hep kız işi aldım,bi tane penye pijama takımı var yakası yine fırfırlı ama bitek o mavi,anneme ama bu mavi,ben mavi istemiyom dedim,annem de kızım penyesi çok iyi,bi tane de mavi olsun nolcak dedi,bi tek o mavi,kalanlar çiçekli böcüklü,cıvıl cıvıl,ne krem,ne gri,ne lacivert,ne siyah beyaz yok hiç

aa hatırladım dün endokrinolog bend eakdeniz anemisinden şüphelendi kan değerlerimi öyle görünce yarın gitcem bakalım yaptırcam testleri

bundan 6-7 sene önce de şüphelenmişlerdi o zaman temiz çıkmıştım bakalım şimdi bişi çıkcak mı allah korusun

cnm ama şöle bi durum var ben ve sen çalıştığımız için o doğum raporunu kullanmak zorundayız o yüzden nüfusta dahil bizim için öenmli yani bu rapor ve evde doğum yaptı deme şansımız yok bu yüzden bide ben çocuğu nasip olursa kendi ssk dan göstericem siz ne düşünüyosunuz ?
o ne demek

yani kendi sskn ile eşinin ssksı arasında bi fark mı var ki???

aa hatırladım dün endokrinolog bend eakdeniz anemisinden şüphelendi kan değerlerimi öyle görünce yarın gitcem bakalım yaptırcam testleri

bundan 6-7 sene önce de şüphelenmişlerdi o zaman temiz çıkmıştım bakalım şimdi bişi çıkcak mı allah korusun

Allah korusn canım,o zaman bişey çıkmamışsa şimdi de bişey çıkmaz

nasıl karşıya:59::59::59:benmki aşağı bakıyodu az önce baktım dışarı pörtlemiş iyice,bence kız senin de renkli ultrasonda kabak gibi ortada ama:59::59::59:ben hep kız işi aldım,bi tane penye pijama takımı var yakası yine fırfırlı ama bitek o mavi,anneme ama bu mavi,ben mavi istemiyom dedim,annem de kızım penyesi çok iyi,bi tane de mavi olsun nolcak dedi,bi tek o mavi,kalanlar çiçekli böcüklü,cıvıl cıvıl,ne krem,ne gri,ne lacivert,ne siyah beyaz yok hiç

iyi günlerde kullansın bebişin canım kıza ben maviyi hatta her rengi yakıştırıyorum.kız kıyafetlerine içim gdyr ama aşkımı doğumdan sonraya saklıyorum nasılsa çocukları okula bırakınca bebemle bolca gezebilecez biz hemen iyileşirsek haftasına çıkarız heralde bu arada sizin tam belli cinsiyet ya ykm de çok tatlı şeyler var ben oraya gdcğm dorudan bebimle şuan indirimde herşey orada uğramanızı tavsiye ederim. benim göbişdeliği hala içerde niye çıkmadı ki acaba dr bişeyde demedi ama renkli ultrasonda küçük düğme burnundan dudak şekline kadar gördük resimlerimiz çekildi vesikalık gb bende şaşırıyorum ben dr olsam heralde 100/100 net derdim sonuçta ne gördüysem

cnm ama şöle bi durum var ben ve sen çalıştığımız için o doğum raporunu kullanmak zorundayız o yüzden nüfusta dahil bizim için öenmli yani bu rapor ve evde doğum yaptı deme şansımız yok bu yüzden bide ben çocuğu nasip olursa kendi ssk dan göstericem siz ne düşünüyosunuz ?

hımmm ben bu konularda çok cahil kalmışım yahu :):) raporu kallanırsak olmaz tabi, canım biz eşimin ssksından gösteririz heralde özel sağlık sigortalarımızda onun iş yerin üzerinden zaten (ondada bir zorunluluk var mı yoksa annede olcak vs diye ??) eşim 6 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor memnunda çıkmayı yada değiştirmeye niyetli değil, ben işimden pek memnun değilim 2. yılıma gircez bir iki gündür kafam bozuk çıksam mı diyorum sonrada hemen iş bulmazsam vs diye düşünüyorum, ben bir kuş misali belki çıkarım işten birde bakıcı olayları var biliyorsunuz sevgili kayınvalidemden hayır yok bakalım bulabilecek miyiz? o yüzden eşimin ssksında olsa daha mantıklı gibi :26::26: seninde işten çıkma durumların vardı sanki öyle hatırlıyorum??

benim 7 yaşındaki kızımdada akdeniz anemisinden ve çölyak hastalığından şüphelendi dr bişey çıkmadı çok şükür sendede çıkmaz merak etme sakın kafanı takma boşa tedbir amaçlı yapılıyor çoğu testler inşllh düzene girecek birde bu tür rahatsızlıkların belirtilerine normalde sebepsiz mide bulantısı kusma vs uyuyor ya doktorlarda tedbir amaçlı test yapıyorlar hemen

iyi günlerde kullansın bebişin canım kıza ben maviyi hatta her rengi yakıştırıyorum.kız kıyafetlerine içim gdyr ama aşkımı doğumdan sonraya saklıyorum nasılsa çocukları okula bırakınca bebemle bolca gezebilecez biz hemen iyileşirsek haftasına çıkarız heralde bu arada sizin tam belli cinsiyet ya ykm de çok tatlı şeyler var ben oraya gdcğm dorudan bebimle şuan indirimde herşey orada uğramanızı tavsiye ederim. benim göbişdeliği hala içerde niye çıkmadı ki acaba dr bişeyde demedi ama renkli ultrasonda küçük düğme burnundan dudak şekline kadar gördük resimlerimiz çekildi vesikalık gb bende şaşırıyorum ben dr olsam heralde 100/100 net derdim sonuçta ne gördüysem

demekki saklıyo seninkız,bizimki saklamıyo,siyah beyaz da bile dr. hemen gördü kız olduğunu

inanmıyoruuuum, 30 haftalıksın ve hala cinsiyet net değil mi??????????:44::53:
seninki kapatıyor demek ki...14 haftada tamamlanıyor cinsiyet organları...

canım bişey sorcam sana, sen yeditepe ile konuştun diye hatırlıyorum doğum için hastaneye neler götüreceğiz, hasta bezi falan sanki herşeyi onlar veriyor, sadece kıyafet diye hatırlıyorum ama? bazı hastanelerde gerçi yenidoğan tulumu bile giydiriyorlarmış??? ben daha çantamı bile hazırlamadım yaaa:(

inanmıyoruuuum, 30 haftalıksın ve hala cinsiyet net değil mi??????????:44::53:
seninki kapatıyor demek ki...14 haftada tamamlanıyor cinsiyet organları...

kız dediler ama ben 100/ 100 mü deyince dr tırsıyor hata yapmaktan heralde biraz daha bekleyelim diyor şimdide 34. haftada çağırdı o zaman tekrar bakalım cinsiyete hatırlat dedi bende diyorumki zaten ne kaldı doğuma çocuk çıkarıp kendi göstereck kendini zaten :) bu arada dün gezerken kermes varmış gezeyim ddm marka badiler 2.5 tl altlarda öyle ucuz ucuz beyazlarında bolca ay ay aldım dolabına yerleştirdik biraz

8 ekimde kontrolümüz var. 28 hafta dolacak o zaman. hastane çantamın alışverişini o gün yapmayı düşünüyorum. erkekime de bir şeyler alırız..

canım bişey sorcam sana, sen yeditepe ile konuştun diye hatırlıyorum doğum için hastaneye neler götüreceğiz, hasta bezi falan sanki herşeyi onlar veriyor, sadece kıyafet diye hatırlıyorum ama? bazı hastanelerde gerçi yenidoğan tulumu bile giydiriyorlarmış??? ben daha çantamı bile hazırlamadım yaaa:(

erken değilmi hazıramak için ben 4 kasımdan sonra hazırlayacm öncesinde burda oluyom zaten burda bi çöpümüz yok,hepsi antepte duruyo yok yok benim kız inş. o kadar erken gelmeyecek:50::50::50::50:

kız dediler ama ben 100/ 100 mü deyince dr tırsıyor hata yapmaktan heralde biraz daha bekleyelim diyor şimdide 34. haftada çağırdı o zaman tekrar bakalım cinsiyete hatırlat dedi bende diyorumki zaten ne kaldı doğuma çocuk çıkarıp kendi göstereck kendini zaten :) bu arada dün gezerken kermes varmış gezeyim ddm marka badiler 2.5 tl altlarda öyle ucuz ucuz beyazlarında bolca ay ay aldım dolabına yerleştirdik biraz

o zaman göstermiyor. benimki genelde sırtüstü yatar halde bacaklar açık takıldığından şu 2 boyutlu genel ultrasonlarda bile pipisi belli:1:edepsiz yav:1:

bir sorum var ben istediğim gb uyku seti bulamıyorum sizler aldınızmı karyolasına set nerden aldınız yazarsanız sevinirm,

Back
X