şimdilik sadece hastane çantamızı ayarlayalım diyorum. kasım sonu gibi iyiden iyiye alışverişini yaparız. zaten burada doğmamışa don biçilmez diye bir inanış var. kaynanam ne alsam, ne örsem kızıyor.uğursuzlukmuş. hatta ona kalsa çocuk 7 yaşına gelene kadar bir şey alınmazmış. konu komşu hediye getirir diyor...kızamıyorum.60 senedir aynı köyde, aynı kültürle büyümüş, yaşlanmış. kırmadan batıl olduğunu anlatıyorum.yine de aldığım her parçada suratı asılınca moralim de bozuluyor![]()
hem senin dediğin hafta ben erzurum palandökende eğitimdeydim he he,gıda zehirlenmesi olduğunda beni merkeze hastaneye bıraktılar,Alah korusun bilmedğim memlekette sancm tutsa napardım,sonra da 15 saat yol çektim,yolda doğurmamışım iyi ki o zaman,bana dr. um Allhn izniyle bişey olmaz bu bebeğe yeri çok iyi dedi,o kadar yolculuktan sonra,antepte de 2-3 gün koşturdum 4 saat yolda bura gelmek için çektim,hiç yorulmadım,bi gün sonra da yarım saat kadar dolaşıp pazar alışverişimizi yaptık,Allaha emanet bebişlerimiz