işte arkadaşım artık çok ağırlaştı bi an öçnce doğsun istiyor delirmiş durumda dayanamıyorum aldırcam cumartesi günü diye tutturduniye hemen sezeryana alıyolarki 40 haftayı doldurmadn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte arkadaşım artık çok ağırlaştı bi an öçnce doğsun istiyor delirmiş durumda dayanamıyorum aldırcam cumartesi günü diye tutturduniye hemen sezeryana alıyolarki 40 haftayı doldurmadn
işte arkadaşım artık çok ağırlaştı bi an öçnce doğsun istiyor delirmiş durumda dayanamıyorum aldırcam cumartesi günü diye tutturdu
kızlar bilen bilir köyde öğretmenim.doğum yapabileceğim en yakın hastane 1,5 saat uzakta...
gözümdeki sıkıntıdan dolayı kesinlikle sezaryen olmam lazım, ıkınırsam kör olurum.
gününün dolmasını bekleme lüksüm olmadığından 38. haftanın sonunda almamız lazım ama ya oğlum acele ederse?
sorum şu:
doğum belirtileri herkeste aynı mı? mesela suyum ya da nişan geldi diyelim, ya da düzenli sancılarım başladı. hastaneye yetişemeden yolda o zorlayıcı ıkınmalara rastlama ihtimalim? yolda doğurma ihtimalim var mı? ki doğudayım, doğum aralık sonu inşallah, yolların durumu, kar kış, vs. o 1,5 saat 3 saati bile bulabilir.
önerisi olan?
ooo bu en ufak bişeyde ay dayanamıyorum sezeryan istiyom diyenleri anlamıyom,analarımız nasıl doğurmuş,mecbur kalınmadıkça insan neden ameliyat olmak ister aklım almıyo
Abavvv benım ısmım yok lıstede amaaaadestina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande ,Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya
merak etmeyin arkadaşlar isimleri karıştırdım kime denk geldiği belli değil yani
niye hemen sezeryana alıyolarki 40 haftayı doldurmadn
Canım Allah kolaylık versin... Benim ilk doğumum ama sezeryan günü zaten önceden belirleniyor ve doktorun bu riskleri göze alarak doğum ameliyat günün tesbit eder. Son kontrollerde de bebişle ilgili yeni bir durum varmı anlayacaktır.
Onun dığışındaki erken gelir hangi belirtilerden sonra ne kadar süre var tecrübeli annelerimiz yardımcı olsun..
Sen evham yapıp ya erken doğarsa diye kendini kasma canım..
Allah en güzelini nasibetsin...
walla allah bizim sabrımızı da sınamasın da hiç iyi durumda değil arkadaşım ben sana öyle diim sen anla işteooo bu en ufak bişeyde ay dayanamıyorum sezeryan istiyom diyenleri anlamıyom,analarımız nasıl doğurmuş,mecbur kalınmadıkça insan neden ameliyat olmak ister aklım almıyo
eee yok mu iki cüz okicak falan of baktım ama unuttum geri hay allahım ya amaan
Yoksa liste belli!
Peki canım Allah kabul etsin hatminizi...
Ben söylim dedim aynı aktivitenin içinde olmak mutlu edecekti sadece. Yoksa bende hepimiz için hatmimi okuyorum zaten...
özlemcim oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah![]()
nice mutlu seneler oglusunaaa..
cnm benm ya ne güzel bi duygudurALLAH mürvetinide gösterir inş kardeşiyle sizinle nicenice mutlu yıllara...
![]()
Canımmm oğluşunun dogum günü kutlu olsun nşce mutlu senelere ailecekkk :
Yoksa liste belli!
Ben söylim dedim aynı aktivitenin içinde olmak mutlu edecekti sadece. Yoksa bende hepimiz için hatmimi okuyorum zaten...
Kızlar napıcam ben yaa kocısede soyleyemem cok uzulur yoksa bulamazsam cok kotu olurummm bı sapkaya sahıp cıkamadım mınıcık el kdrne olur dua edınde bulayım delı olcam nereye gıttı yaaa
![]()
sağol canım...28. haftanın sonunda kontrol var. doktorla iyice konuşuruz artık...
Kızlar yaa canım cok sıkıldı bebişime ilk hediyesi olarak sapka almıstık chıccodan kocısle onu bulamıyorumm neredeyse aglıcasm butun posetlerı karsıtrdım aldıgımız herseye baktım yok yok yoknapıcam ben sımdı cok begenerek almıstı kocıs hatta ona uygun hastane cıkısı bakıcaktık fln offf bulamıorum kızlar yaa ne olur dua edın odayı temızlerken umarum posetlerle gıtmemıstır :18:
![]()
eee yok mu iki cüz okicak falan of baktım ama unuttum geri hay allahım ya amaan
Çok teşekkür ederiz teyzeleri, inşallah bu bebişlerimizinde doğum günlerini hep beraber kutlarız...
Yoksa liste belli!
Abavvv benım ısmım yok lıstede amaaaa
Canım bebek dogum kanalına gırmeden bebegın alınması gerekırmıs sezeryan ıcın onun ıcın 40haftanın dolmasını beklemezler drlar